Esti aici:
Prima pagină > News Flash > O sa plec de pe post când tehnocratul Pleșu va face audiențe mai mari decât mine

O sa plec de pe post când tehnocratul Pleșu va face audiențe mai mari decât mine

andrei-plesu

Iar n-are loc de mine filosoful glossy. Bre, da’, cum ar zice Norica de la Paltiniș, matale nu ți se pare suspect că, de la Răscoală încoace, taman Voinicia Ta e de neurnit de la masa cu merdele a tuturor regimurilor politice?

Domnu’ Pleșu are o obișnuință în a-și institutionaliza obsesiile maladive. Iar eu am o memorie bună. Plus o nevastă care face eclere minunate. De care Pleșu n-o să pupe niciodată 🙂

Noi, ăștia obișnuiți să fim plătiți din ce producem, nu din bani datorați statului de insolvenții obligați să plătească sinecuri intelectualilor subțiri, nu obișnuim să ne emoționăm în fața măreției lor. Fiincă, printre altele, suntem obișnuiți cu muncă și pentru că nu primim spor de penibilitate când suntem nevoiți să răspundem măgăriilor debitate de pupincuriștii tuturor președinților.

 

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

8 thoughts on “O sa plec de pe post când tehnocratul Pleșu va face audiențe mai mari decât mine

  1. Când Băsescu avea briciul şi tăia fără discenământ (iar lui îi mergea bine), pe acest domn nu-l intersau schimbările în politică şi oriunde.
    După ce Băsescu l-a ameninţat public, am înţeles că nu-l mai interesează nici Băsescu… Nici Udrea.

    Acest om este dovada vie că între inteligenţă (este un erudit, trebuie să recunoaştem) şi caracter nu este nici o legătură.

  2. Asa este d-nul Plesu ,cum l-ati descris mai sus spre deziluzia mea .Pe parcursul scandalurilor politice d-lui Plesu i s-au ridicat rand pe rand valurile ,s-a dezgropat tumultosul trecut ,si ramanand gol descoperi o persoana lacoma ,hrapareata si nesatula.Ca si in cazul d-nei Bica ,D-zeu a gresit amestecul , melanjul plamadei lor ,a pus calitati exceptionale si defecte peste masura .Sa cred oare ca fericirea este imbuibarea pantecului? Dar ……unu-i scriitorul Plesu si altu-i omul Plesu .

  3. Un caracter minunat, acest domn Pleșu ! Desigur că „minima moralia” l-a împins să-i laude pe Ceaușescu, Iliescu și Băsescu… Numai o admirație sinceră l-a ajutat să prospere binișor, și numai onestitatea tardivă l-a făcut să se dezică, scârbit și ritos, de ei…
    Dacă-l roade atât de mult grija de dvs.( și de alții), poate că de vină o fi, într-adevăr, stomacul văduvit de micile plăceri… Ce spunea distinsul în scrisoarea către Ceaușescu ? „ Am intrat in Partidul Comunist Roman la varsta de 19 ani (1968) si, atat pe linie obsteasca (CA ORGANIZATOR DE GRUPA DE PARTID), cat si pe line profesionala ( ca cercetator la Institutul de Istiria Artei al Academiei de Stiinte Sociale si Politicesi, apoi ca lector universitar la Facultatea de Arte Plastice “N. Grigorescu”) m-am straduit, in ciuda unei sanatati precare ( care ma obliga sa stau, de cativa ani, sub constanta supraveghere medicala), sa fac totul pentru a fi la inaltimea exigentelor epocii noastre, ale politicii noastre din ultimii ani.”
    Ce-am putea să-i urăm dlui Pleșu? Multă supraveghere și autosupraveghere… Pentru a fi, cum bine nota dânsul, „ la inaltimea exigentelor epocii noastre, ale politicii noastre din ultimii ani”.

  4. http://www.evz.ro/politia-a-decis-ce-se-va-intampla-cu.html
    Cititi articolul ..nu e spam.Din articol inteleg ca in Franta “Arestul preventiv poate dura până la 144 de ore, respectiv şase zile.” …Si omul e acuzat de favorizarea teroristilor. Nu ca as fi un mare fan al coruptilor ..dar din ce vad la TV la noi lumea sta in arest preventiv 30 de zile in mod constant…nu am auzit sa ia cineva arest preventiv 5 zile,6 zile,etc…Judecatorii astia mai au si creier sau normativul arestului preventiv scrie sa se dea doar 30 de zile?

  5. Ma roade o intrebare: dvs il invitati pe Radu Cristescu in emisiuni sau invitatia e adresata PMP si partidul il trimite ?

  6. La o simpla cautare pe google, ati descoperi cu surprindere trecutul de interlop din perioada cand locuia in Satu Mare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.