Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Mi-a scris Rizoaica. Sunt un mare gunoi

Mi-a scris Rizoaica. Sunt un mare gunoi

 Daca va fi sters de aici il voi plasa oriunde voi considera potrivit (Dumitru Rizoaica)

Dle Ciutacu! Precizez de la inmceput ca imi iau libertatea sa-ti vorbesc la persoana intaia, atat pentru faptul ca sunt mai in varsta cu peste 30 de ani, cat si pentru comportamentul pe care l-ai avut! Dle, minti cu aceeasi nesimtire, cu care ii prostesti pe cei carora te adresezi in scris, sau pe “sticla”. Oamenii te citesc si te asculta crezand ca te intereseaza Romania, poporul roman, starea actuala a societatii romanesti, etc., teme pe care viata ta PUBLICA le abordeaza. Haul pe care il simti in spate (vezi blog) este, de fapt, in mintea ta! Pentru ca, o fi tu “angajatul particular perfect” dar, oficiezi pentru PUBLIC, si deci ai o viata PUBLICA!

Nu cu viata ta privata am dorit eu sa interactionez, ci cu viata ta PUBLICA! Daca te intereseaza doar banii, iesi din viata PUBLICA, pentru a evita ca opinia publica sa creada ca te intereseaza promovarea Binelui in societatea romaneasca! Or, pentru Bani (si cat mai multi!) poti promova in societate chiar si Raul, caci, nu-i asa, este viata ta privata, care trebuie sa fie cat mai eficienta! Din constiinta ta a fost “extirpata” partea PUBLICA, ramanand doar cea privata, care iti cere sa castigi cati mai multi Bani, indiferent cum! Si atunci nu-l confirmi pe Basescu in spusa lui cu TONOMATU’, care n-are trairi umane, sociale sau nationale, ci doar o programare cat mai eficienta? Orice politician, jurnalist sau intelectual PUBLIC , care ia cunostinta de o “solutie magica”, pe care o poate verifica pe propria persoana si familie – pentru a sti daca este o bazaconie, sau este SOLUTIA de care societatea are nevoie ca de aer – si care nu se implica in cazul SOLUTIEI VALABILE, este un individ “demn” de tot dispretul, pentru ca ii lipseste constiinta si simtirea umana, fiind o bruta ce poate fi echivalata cu un TONOMAT!

Daca pentru Victor Ciutacu Solutia prezentata este o bazaconie, atunci toata lumea trebuie sa stie ca Ciutacu isi poate incalca un Juramant depus, in prezenta celor mai dragi fiinte, dupa urmatorul text: //….” Daca nu imi voi respecta prezentul Juramant in toate prevederile lui, Dumnezeu sa abata asupra familiei mele cele mai cumplite nenorociri, si sa ma lipseasca, pe mine si pe cele mai dragi fiinte, de sanatate si fericire! Precizez ca Dumnezeul invocat mai sus, este Divinitatea Ocrotitoare si Rasplatitoare a familiei mele, catre care MI-AM INDREPTAT, sau IMI VOI INDREPTA, Gandul si Ruga, atunci cand VIATA MEA, sau A CELOR MAI DRAGI FIINTE, a fost, sau VA FI in Cumpana! AMIN!”…// Deci, Ciutacu care considera ca si-ar putea incalca acest Juramant, pretinde ca este om (!) si nu TONOMAT, fara simtire si constiinta! Aferim! D. Rizoaica.

P.S. N-am schimbat o literă sau un semn din inestimabilă mostră de civism. Chestia subliniată de mine e soluţia magică pe care o propăvăduieşte energicul personaj.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

178 thoughts on “Mi-a scris Rizoaica. Sunt un mare gunoi

  1. SINGURA VESTE IMBUCURATOARE PENTRU NOI ESTE CA LUCIAN BUTE L-A INVINS PRIN K.O PE EDISON MIRANDA SI SI-A PASTRAT TITLUL;
    CE PACAT CA NU-L PUTEM INVINGE NORUL DE CENUSA VULCANICA CARE METAFORIC VORBIND NU-L MAI SUFOCA PE RIZOAICA

  2. @Iordachel Gudurau
    Si poti dormi pe linistea aia? Ca io n-as putea!
    Banzai!

  3. @ shogunu´
    Ba io poci, ca alfel ma mutam pe langa fosta “Virola”…

  4. Domnule Ciutacu sunt persosna cu hadicap mi-am insusit acest nune crezand ca pe Zebra toata lumea este egala,in urma incidentului de la Craiova am vazut ca ma insel.Dumneavoastra fara sa ma cunoasteti ma-ti ajutat prin intermediul zizrului,dupa care fara sa stiti cine sunt imi dati vaie sa scriu pe blog,cand vam trimes email ati avut bunavoina de ami raspunde.Acest conportament arata ca sunteti un OM vertical care stie sa ii trateze pe cei de langa el in egala masura.Va multumesc.Radu Maria

  5. Vai, ce pacoste cu Rizoaica asta. Hai ca am invatat ceva de la el, ca daca folosesti persoana I la adresa cuiva in fata careia ar trebui sa te inclini este considerata jignire. Eu as fi incantat ca D-l Ciutacu, ma foloseasca persoana I la adresa mea, dar din pacate nici nu scriu ceva foarte haios, nici nu-l contrazic, asa ca doar ma tolereaza pe blog. Da e bine si asa, nu-i asa__

  6. Nene Iordachele aci m-ai prins ca nu stiu care-i faza cu fosta Virola (m-am nascut aci da’ am trait o gramada de ani pe la fabrica de pusti din Cugir si am revenit abia prin 89, fix inainte de puscaturi as’ca de fo 21 de ani).
    Io ce stiu ii ca de nu-mi oracaie broastele la urechi si daca nu aud leu’ cind rage inseamna ca-i bai si nu poci sforai, ca ma spariu!
    Ca de la mine pina in Dumbrava is fix 5 minute in pas de gisca!
    Banzai!

  7. @ shogunu´
    1. Virola ii Independenta, sectia Cazangerie, acolo pe marginea Cibinului, langa spitalul 3.
    2. Inseamna ca stai in Valea Aurie. Te-am prins au ba?
    PS
    Victore, stapane, iarta robilor ca se abat de la subiect…

  8. Ce m-am mai ras!
    Esti smecher, Victore: ni l-ai plasat pe Rizoaica asta pe blog ca sa scapi de el.
    Batem pariu ca n-o sa-ti mearga ?

  9. Deci, poate e vina mea, dar eu n-am inteles absolut nimic din textul ala. Dar absolut nimic!

    “iti vorbesc la persoana intaia”

    Da. Clar.

  10. @ Iordachel Gudurau
    M-ai prins nene! Acilea stau! Fix peste drum de biserica!
    Aproape de cabana (acuma-i inchisa da’ se deschide ea!).
    Saru’mina nene Victore!
    Banzai!

  11. @ shogunu´
    Oi veni si eu pe-acolo si-om bea o bere. Cat de curand. Ca am treburi p-acolo.Normal trag in blocul 13…
    PS
    Lasa Victore sa treaca si asta de la tine…

  12. Pai , sa jure si Baselu si neamu’ de la putere cu tot cu blonda !
    A ! Si sa completeze cu ” sa ma trazneasca flacara mov” !

  13. Victore, te reclama rizoaica pe site-ul Gandului ca nu il mai lasi sa citeasca on-line jurnalul! Cred ca el e, a lasat acolo si un numar de telefon, probabil sa stranga adepti pentru o cruciada impotriva “Tonomatului”!(la articolul Rodicai Ciobanu)

  14. Sunt ignoranta.
    Nu stiu cine-i Rizoaica.
    Dupa deliranta sa scriere, nici nu ma grabesc sa aflu.
    Vai mie! Raman in intuneric!
    Ma poate lumina cineva?
    Poate RIZZZZoaaaaicaaaaa… !

  15. fiecare e liber sa-si croiasca drumul cum vrea el. insa pina aici este o distanta fantastica:

    citez:
    Daca nu imi voi respecta prezentul Juramant in toate prevederile lui, Dumnezeu sa abata asupra familiei mele cele mai cumplite nenorociri, si sa ma lipseasca, pe mine si pe cele mai dragi fiinte,…..

    sa-i spuna cineva acestui ne-om ca ceea ce face el se numeste crima! si sa nu se mire daca tot ce a spus si a gindit aici se va intimpla. ii doresc din tot sufletul sa fie ferit de durere! Cum poti sa-l amesteci pe Dumnezeu intr-o atfel de josnicie?

  16. cale lunga, drum de fier ; rizoaica-si ride-n barba de ce cati isi(mai) bat capul cu ea. cea mai buna reclama gratuita pentru o talamba….daca unii au gasit-o si pe la Gandul.

  17. Victor, draga, numai una nu inteleg, anume ca numitul anti-comunist “Rizoaica” NU STIE/NU INTELEGE/NU-I PASA (alegi tu ce crezi ca este valabil) ca in Simbolul Credintei nu este nici o propozitie/fraza gen “Cred intr-unul Rizoaica”.
    Poate ii spui, ca sa stie si el – recte, ii spui daca te mai deranjeaza.

  18. 1. Constat cu stupoare ca nu m-ai invitat la momentul important pentru tine in care alaturi de fiintele dragi ai depus Juramintul.Nu-i nimic, te-am notat, astept innoirea juramintelor sa vad daca ma sari si de la acel eveniment.
    2. Eu cred in general ca sunteti invidiosi ca domnul are SOLUTIA si ca aplicarea ei ne-ar bulversa aducindu-ne intr-un paradis cu care nu am fi obisnuiti.

  19. Imi place sintagma asta cu “intelectualul PUBLIC”. Cui foloseste oare? Si la ce?

  20. Suntem vecini cu dl.Ciutacu Victor de 10 ani, astazi am ramas consternat cand am gasit la cutia de postala o “scrisoare” pierduta scrisa de catre un pensionar din Arges ,am incercat sa vorbesc cu acest om dar am constatat ca nu am cu cine ba mai mult cred ca are nevoie de o expertiza medicala ,acesta mi-a lasat impresia ca are greve probleme medicale psihice ,nu se poate discuta cu el . Doresc sa va spun urmatoarele: Ciutacu este un bun vecin ,un om deosebit si cu mult bun simt iar pe aceasta cale ii spun “domnului”ing.pensionar ca nu isi va gasi nici un aliat in nici unul din colocatarii blocului ce astazi si-a permis sa il deranjeze ,pentru dvs.”domnule” va pot spune ca intelegem sa va respectam cu respectul ce vi se cuvine nici mai mult nici mai putin adica :DELOC . CU DEOSEBIT RESPECT PENTRU COLOCATARUL NOSTRU VECINII.

  21. i@MIHAI: Rizoaica e realmente nebun. daca-l bat, ma duc degeaba la politie, daca sun la politie, trimit un om batran la ei de pomana
    @bigradu: am sscris involuntar fiindca nu i-a facut constient binele lui Basescu. asa a fost sa pice la zar momentul scandalului. in plus, n-a tras in viata lui la caruta lui Geoana. altfel, nimic nu-l scuza

  22. CRED CA IN URMA ACTIUNI DE ASTAZI A “DOMNULUI” ING.PENSIONAR DIN ARGES ACESTA AR TREBUI PUS SUB INTERDICTIE ,OMUL ESTE BOLNAV PSIHIC AVAND IN VEDERE CA ARE CEVA CU JURNALISTUL CIUTACU E UNA DAR A AJUNS SA EXASPEREZE VECINI IAR ASTA E GREAV MINE NE TREZIM CU OMUL CU BUBA LA CAP IN CASA ,”DOMNULE” PENSIONAR DUTE LA SPITALUL NR.9 REALMENTE ESTI UN PERICOL PUBLIC.NU NE MAI DERANJA CU INEPTIILE TALE,IN COLOCATARI LUI VICTOR NIET ALIATI .

  23. Cu tot respectul Domnule Ciutacu lasati schiziofrenicii sa comunice intre ei. Nu va bateti joc de ei aducandu-i in atentia publicului.

  24. Nu am stare sa citesc nerozia. Dar cum adica scrie la persoana intaia? Face un exercitiu de empatie cuplat cu un solilocviu ?

  25. Domnu’ Ciutacu!Eu as vrea sa te simpatizez dupa cum scrii,dar numai dupa acest criteriu! Pari cam asa ca in chestia aia cu Bula si inspectoarea,adica dupa ce l-a pus in ipostaza
    de a nu mai scapa de urs Bula nu mai rabda si ii zice:”Ia mai dute in trosii mei!Tu tii cu ursu!”Pai daca aceste dovezi ce le scoateti sunt clare si nimeni nu vrea sa le cerceteze ori sunt bizare in ce stat de drept ne mai aflam cind a patra putere in stat,presa,amenintata de Hitler cu un obuz de 30 de mm,si de un cretin ca Traian Basescu indemnind sa nu va mai urmareasca nimeni?In ce stadiu se mai afla acum Romania?Rog reflectati si verdictul dumneavoastra sa fie judecat in justitie!Ori voi,ori ei!Nu ne mai amagiti pe noi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.