Esti aici:
Prima pagină > Călătorii > Viața la celălalt capăt al pământului. Bali, o experiență fenomenală

Viața la celălalt capăt al pământului. Bali, o experiență fenomenală

uluwattu

Vlad Ciutacu

Palatul apei este un labirint de piscine și fântâni înconjurat de o grădină, sculpturi în piatră și statui având atât zone publice, cât și zone private. Este unul dintre cele mai speciale locuri (care îți taie răsuflarea) unde am fost vreodată. Este un loc al păcii și al armoniei.

Pura Besakih sau Templul Mamă m-a lăsat fără cuvinte. Templul este cu adevărat gigantic și nemaipomenit.

Templul Uluwatu a fost unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-am vizitat în viața mea. Auzisem – înainte de a ajunge – că acolo este cel mai frumos apus pe care îl poți vedea, dar niciodată nu mi-am imaginat că va fi chiar așa. (traducere dcnews.ro)

Textul integral și fotografiile, pe maptia.com

Comentarii

comentarii

Similar Posts

10 thoughts on “Viața la celălalt capăt al pământului. Bali, o experiență fenomenală

  1. Nu de mult in am fost si eu in Bali . Intr-adevar o locatie superba. Mi-a fost destul de greu ca trebuia sa aleg intre Bali si inca o destinatie exotica cum ar fi Saint Tropez.
    Dar ma bucur ca am ales sa merg si eu aici.
    Mi-am reincarcat bateriile, piesajele sunt superbe,

  2. Am fost in Bali in Martie 2020 si pot spune ca a fost o vacanta de vis cu peisaje superbe. Sper sa depasim pandemia cat mai rapid si in anul 2021 sa pot calatorii din nou fara restrictii.
    Acum tot ce am de facut este sa printez pe fartie foto pozele din acea vacanta cu o imprimanta foto Hiti care reda culorile vii pe hartia foto (fara sa ii fac reclama). Asta ca sugestie pentru toti cei care vor ca peste ani sa revada o bucatica de bucurie pe hartie si nu pe telefon pe care il poti pierde. 🙂

  3. Am fost in urma cu 2 ani in Bali. Una dintre cele mai frumoase vacante. Pozele de acolo m-au ajutat sa trec mai usor peste perioada in care am fost carantinati la inceputul pandemiei :).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.