Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Topul încasărilor avocaților de business se schimbă cu mascații

Topul încasărilor avocaților de business se schimbă cu mascații

Cândva, în preistorie, Florentin Țucă și Gabriel Zbârcea au spart casa de avocatură a lui Gheorghe Mușat. Au plecat, la noua lor prăvălie, cu niște clienți grei și cu o bună parte a avocaților mai mici; pe care i-au făcut parteneri. Au lucrat olecuță și pentru Traian Băsescu (doar au fost colegi cu fie-sa Ioana, la Mușat), dar au prosperat din contracte pe partea economică, vorba lu’ Gigi Becali. Timp în care Mușat părea că intră în negura uitării. Până când, într-o zi, a câștigat procesul privind incompatibilitatea (astăzi) ilustrului său client Klaus Werner Iohannis. Căruia-i servește și acum, în încercarea de a anula, după model Rarinca, sentința definitivă și executorie prin care a pierdut a doua casă dobândită în Sibiu prin fals și uz de fals. Motiv pentru care steaua lui strălucește iar orbitor. Fără nici o legătură, în același timp, un partener de la Țucă și Zbârcea a fost umflat în dosarul retrocedărilor Truică-Lambrino, iar acum se fac percheziții cu mascații la sediul casei lor de avocatură. Pentru că – nu-i așa? – corupția ucide!

UPDATE. Între timp, băieții veseli au dat drumul informației pe care cam toți inițiații o știau, dar nimeni n-o rostea: de ce a picat Bica de sabia lu’ Kovesi

Comentarii

comentarii

Similar Posts

3 thoughts on “Topul încasărilor avocaților de business se schimbă cu mascații

  1. Trăim vremuri grele, poate din toamnă se schimbă ceva. Aşa nu se mai poate. Nu ştiu dacă acel avocat a făptuit ceva şi îi doresc să beneficieze de o judecată dreaptă.
    Este imperios necesar ca politicienii să rescrie infracţiunea de abuz în serviciu. Ţara este blocată, nimeni nu vrea să mai semneze acte pentru demararea unor investiţii. Toţi vor să-şi delege competenţele, nu şi salariile… Guvernul Ponta este cel mai bun exemplu. Astăzi, şeful ANAF-ului.

    Cu privire la Bica, am aflat acum căteva zile despre povestea cu cu fratele doamnei Kovesi, dar nu mi-a venit să cred. Acum văd că povestea nu-i chiar poveste… Dacă îmi aduc bine aminte, doamna Bica are şi ea un schelet în dulap: Traian Berbeceanu, alt nevinovat. Acolo este o măţăraie greu de analizat. În opinia mea, doar o schimbare poate rezolva ceva la nivelul acestor parchete. Iohannis aşteptă verdictul Justiţiei din iunie, nicio speranţă.

  2. Cum ar veni, s-a dat “Verdikt” la tot cartieru’:))
    Astept ceva si pe tema din “update”…c-acu’, daca-l luara si pe “Medelin”, chiar e naspa rau : nici tiganii nu mai scapa de drumuri spre de-ne-a…tiganii stiind intotdeauna sa se descurce, sa se “strecoare printre ele”…
    Bine, la dl. Voicu e caz special… ca, asa cum spunea Ilie Serbanescu, Voicu parea un altfel de tigan…
    Poate si asta de la de-ne-a o deveni vreodata o altfel de …. baschetbalista

  3. Nu vreau sa zic ca si-au meritat-o, dar au contribuit prin pasivitate la tot ce li se intampla si ni se intampla acum. N-am auzit decat putini avocati, care sa se revolte la capatarea statutului de magistrat al procurorului. E egalul lui, conform tuturor legilor internationale si chiar constitutiei Romaniei. De cele mai multe ori mult mai putin pregatit profesional de cat avocatul (in fond un avocat al statului si atat), au ajuns sa faca jocurile in justitie si lumea de afaceri. Atata timp ca turnatoria a devenit strategie de supravietuire a statului (nu de drept) nu se pot astepta la nimic bun. Nu am de ce sa-i iubesc pe avocati, dar nu e corect ce se intampla. Dupa ce CEDO a condamnat interceptarea convorbirilor dintre avocat si client, asteptam o manifestatie publica, dar ei au continuat sa-si rezolve interesele marunte., desi ei stiu mai bine decat ceilalti ce se intampla in justitie. Ghinion!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.