Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Tablou de front pesedist: cum se poziționează combatanții măcelului

Tablou de front pesedist: cum se poziționează combatanții măcelului

În dileala asta generalizată și pe fondul isteric al luptei pentru adevărata putere, pun și eu zece observații despre meciul etapei.

  • Grindeanu se revoltă, pe bună dreptate, că îl evaluează Vâlcov; penalul, pedelistul, mă rog, tot tacâmul. Dar nu l-am auzit să fie revoltat, la fel de legitim, că a fost (pro)pus și votat premier ca să pună în aplicare programul de guvernare redactat de Vâlcov.
  • Grindeanu se legitimează ca mare patriot făcându-și un titlu de mândrie că n-a impulsionat relațiile economice cu Rusia. Deci recunoaște că n-a aplicat programul de guvernare pe baza căruia a fost învestit, redactat de Vâlcov, asumat de Dragnea și acceptat de el.
  • Grindeanu are o revelație că, spre deosebire de Dragnea, el n-a rămas repetent în facultate. Dacă-mi amintesc bine, Dragnea nu a repetat vreun an de facultate în ultimele șase luni, de când a ajuns Grindeanu la oraș.
  • Grindeanu sare de cur în sus că el e de 21 de ani în PSD, iar Dragnea a venit de la PD. Situația era aceeași, minus vreo șase luni, și când fostul pedelist Dragnea l-a inventat premier pe veșnicul pesedist Grindeanu.
  • Grindeanu o arde vituos că, spre deosebire de Dragnea, el nu o ardea la șpriț/tenis cu Maior & Coldea. Perfect adevărat, dar o ardea în egală măsură marele său susținător Ponta. Iar Grindeanu nu se califica să fie invitat acolo, nu că nu-și dorea.

  • Grindeanu cere demisia lui Dragnea de la șefia PSD pe motiv că toți miniștrii cabinetului său, care (conform evaluării) nu și-au îndeplinit obiectivele obligatorii din programul de guvernare, au fost puși de acesta și acceptați de el. Acum jumătate de an, cu Dragnea lângă el, ne povestea cum s-au consultat și au decis împreună componența Executivului.
  • Grindeanu pare, în toate aparițiile publice din ultima perioadă, fumat/băut/dus cu capul. Are o agitație, o mimică și o gestică de om plimbat cu cercul. Dragnea arată, în aparițiile cvasiparalele sale din același interval recent de timp, neguros, nesigur pe el, neconvingător. Grindeanu e, indiscutabil, consiliat, antrenat, energizat; pentru cunoscători, “pe program”. Dragnea arată și se comportă de parcă i-ar fi murit toți sfătuitorii; sau, după caz, de parcă i-ar fi plecat ăia deștepți
  • Grindeanu începe să fie cauționat de propagandiștii care-l urcau pe garduri când cu Ordonanța 13. Dragnea continuă să fie înjurat de aceiași.
  • Grindeanu cultivă interesat reporterii care, prin natura slujbelor, stau în jurul lui. Dragnea continuă să-i privească de sus pe cei care, tot ca sarcină de serviciu, îl urmează pas cu pas.
  • Grindeanu se bazează, ca sferă de influență, pe trădătorii și blatiștii consacrați, dar (de regulă) neperformanți electoral, din PSD. Dragnea mizează pe nucleul dur, aducător de voturi și producător (nu cheltuitor) de bani.

UPDATE: În sfârșit, după numirea acestuia secretar general al Guvernului, tefeleii vor avea posibilitatea să strige legitim #rezist în favoarea lui Ponta și să-l găsească pe Dragnea vinovat și pentru #colectiv. Oprea și Piedone când intră în echipa guvernamentală? Sper că Iohannis e mulțumit acum 🙂

Comentarii

comentarii

Similar Posts

19 thoughts on “Tablou de front pesedist: cum se poziționează combatanții măcelului

  1. Boy, da’ chiar pare că-i deteră captagon şi-l trimiseră la jihad cu centura de explozibili de gât. Că sper că nu-i atât de prost să creadă c-o să-l țină careva premier după ce-şi face treaba. Şi sper că nici Ponta nu-i atât de prost încât să creadă că aşa o să scape de pârnaia Ciorduței. Numai că puteau să-i scrie nişte texte care să sune mai puțin a aghitpropism: aia cu ruşii pare a fi plagiată după comisarii poporului care se luptau cu imperialiştii anglo-americani.

  2. nu mai e cu puie monta?

    in timpul asta, iar nu mai vorbeste nici dracu’ de putin plagiatoarea vasnica luptatoare impotriva coruptiei cu caltabosi si struti.

    astia nu se lasa pana nu pun tara in cap. de cand au fost alegeri, numai intr-un circ au tinut-o. si n-a fost chiar pas cu pas…

  3. Dl Ciutacu,

    Liderul PSD nu a reusit sa-si convinga electoratul care l-a validat prin vot de ce echipa guvernamentala nu a performat atata timp cat domnia sa ne spunea ca domnia sa monitorizeaza ceas de ceas daca se duce la indeplinire programul de guvernare.
    Dl Dragnea isi “asumă” esecul astfel:
    – majoritatea parlamentarilor se vor regasi in viitorul guvern si brusc domnia sa realizeaza ca a propus in functia de prim-ministru un om lenes si incapabil sa inteleaga programul de guvernare.
    Eu am citit raportul de evaluare si sincera sa fiu este o bataie de joc. Asta a fost doar un pretext pentru a scapa de dl Grindeanu. si de inca 3 ministrii.
    Problema domnului Dragnea este ca nimeni nu l-a crezut ( atat electoratul PSD a realizat ca este o rafuiala politica intre PSD-isti).
    Dl Dragnea nu a crezut ca domnul Grindeanu nu isi da demisia ( a crezut ca accepta o functie de conducere intr-o institutie de stat).
    Cred ca dl Grindeanu s-a opus echipei Dragnea pentru ca s-a saturat de jignirile aduse in ultimele 4 saptamani. Dl Grindeanu este linsat la A3. Jurnalistii de la A3 sustin echipa domnului Dragnea ( este foarte vizibil). Toata versiunea domnului Dragnea s-a prabusit dupa ce dl Grindeanu a anuntat ca nu demisioneaza.
    Era firesc ca dl Ponta sa-i plateasca polita domnului Dragnea ( fostul prim-ministru era in conflict cu Dragnea din februarie).
    Parerea mea este ca si domnul Tariceanu il tradeaza pe Dragnea. In senat psd si alte nu mai detin majoritatea ( la orice ora Tariceanu poate pierde sefia Senatului).
    Nu stiu ce ma face sa cred ca UDMR accepta sa negocieze cu echipa Ponta- Grindeanu ( Dragnea s-a opus cand Ponta a vrut sa introduca UDMR la guvernare – parca in anul 2013/2014).
    Dl Iohannis este cel mai fericit. Il sustine pe Grindeanu in acest demers pentru ca daca operatiunea reuseste fara doar si poate domnia sa scapa de un adversar politic.
    Dl Iohannis nu v-a face greseala sa preia acum puterea totala ( ii lasa pe PSD-isti sa-si sparga capul cu legea salarizarii, fondurile europene, etc).

  4. Victore, toate bune si frumoase, dar ce dreak se intampla? De ce a facut Dragnea miscarea asta IMBECILA, adica pe romaneste – de ce a dat cu tesla in coaiele PSD? Cum dreak in trei saptamani minunatul guvern a devenit un guvern de rahat. Daca trece motiunea si aceeasi ministri minus Griindeanu se intorc in guvern ce trebuie sa intelegem? Adevarul e ca Dragnea a cam dat-o in bara. Pe mine ma amuza cand declara ca Grindeanu are legaturi cu serviciile. Serios? A aflat azi? Pai orice persoana mai rasarita din TM putea sa-i spuna asta. De aia l-a si ales, Eu cred ca Dragnea a gresit. In final chiar daca il darama pe Grindeanu va pierde foarte mult. O fi Grindeanu terminat politic, dar nici pe Dragnea nu-l vad bine. A mai facut si greseala sa-l scoata pe Valcov la inaintare si a pus adanc pecetat de penali pe PSD….Greseala, dupa greseala… Din pacate s-ar putea sa fie prima zi din inceputul sfarsitului PSD:

  5. 1. cred ca era vorba de aplicarea sanctiunilor impuse Rusiei.
    2..Ati auzit de cazul Puica? Ar fi vorba de o polițistă din cadrul Oficiului Național pentru Protecția Martorilor (ONPM), dar care era în același timp și pe ștatul de plată a ”Diviziei acoperiții” din celebrul ”Doi s’ un sfert” sub numele de Cod Puica a cărui nume apare în mai multe rapoarte incendiare.Conform dezvalurilor din presa , in perioada in care a fost ministru in Guvernul Ponta, Sorin Grindeanu ar fi musamalizat un scandal in care a fost implicata politista din Timis,

  6. PSD se sparge, Dragnea și Ponta vor dispărea… asta e tot ce contează pe termen lung pt România.

  7. cascadorii rasului s-au mutat la psd.devine evident ca dupa castigarea alegerilor in decembrie seful suprem, dragnea, nu stie ce sa mai faca pentru a duce psd-ul in opozitie.el a facut numirea cu shhaideh fara sa intrebe pe nimeni. el l-a numit pe grindeanu. el a ales ministrii din guvernul grindeanu.guvernul a avut la baza asa zisul program castigator al alegerilor!!!??? cine o fi citit acel program dintre alegatori? aproape sigur nimeni! cati dintre pesedeii care se vanturau la tv in camoanie dar si dintre cei din “activul” de partid cunosteau noua “biblie” propousa de dragnea? nimeni! dragnea singur recunostea ca doar cunoaste integral faimosul program.atunci? s-ar parea ca toata lumea a uitat zicerea lui dragnea ca la partid exista in permanenta comisii care supravegheaza directivele “programului”. atunci cum s-a ajuns la prostia asta cu neaplicarea “programului”? este evident ca la mijloc a fost altceva, aproape sigur dorinta lui grindeanu de a iesi de sub papucul tatucului dragnea. si de aici acest razboi absurd care poate provoca daune totale in psd oricat se incearca acreditarea ideii ca pesedisti stau strans uniti in jurul tatucului stalinist dragnea.poate ca intr-un final aflam cine a facut parte din comisia de evaluare in afara lui valcov. s-ar parea ca nimeni. e absurd sa vezi cum toate datele statistice interne si externe arata ca e vorba de o guvernare buna, chiar cea mai buna din europa in multe domenii, iar tu, marele tatuc dragnea alaturi de cateii tai loiali, sa incepi dupa doar 2-3 saptamani de laude la adresa lui grindeanu si a echipei sale guvernamentale sa dai cu barda.soparlele securistice cu serviciile erau lansate inca de la propunerea lui grindeanu ca premier iar sa spui acum ca e subordonat acestora arata ca esti prost rau dragnea.tu l-ai ales stiind acest lucru. de ce l-ai ales in conditiile astea? nu cumva ai vrut tu, marele sef, sa iti asiguri spatele prin aceasta alegere? e normal ca un sef de partid condamnat, fie si cu suspendare, fie si aiuritor, te face extrem de vulnerabil oricata sustinere ai avea in partid si nu numai. ramai un condamnat si acest lucru iti poate fi reprosat in permanenta iar opozitia pedaleaza din greu pe tema asta. cu toate greselile lui ponta a stiut acest lucru evident si s-a retras lipsindu-i pe adversari de atacuri pe tema asta la adresa psd-ului.emisiunea de aseara la care a participat si adrian dobre ne arata dublul limbaj practicat de cateii lui dragnea.grindeanu a fost dat afara din partid, facut tradator etc etc pentru ca nu a cedat si a demisionat! poate parea corect in logica de partid. dar tu dobre, un neica nimeni, fara merite in vreo lupta de partid, fara merite la legeri, un vesnic numit in functii, te innegresti la fata cand auzi in direct la tv ca esti dat afara dintr-o functie in care ai fost numit si nu ales si sari la gatul “tradatorilor” grindeanu si ponta care au luat decizia! dublul limbaj practicat de cateii astia ai lui dragnea care au ajuns sa faca din “programul de guvernare” ceva mai tare decat biblia arata tupeul nesimtit al unora. intamplator, cand eram student, vedeam la cinemateca niste filme vechi chinezesti prezentate de suchianu si eleva lui de atunci margareta nistor. mi-a ramas in minte cum comunistii chinezi citau din mao in permanenta si aplicau “invataturile” lui pentru orice. s-a ajuns acum in guvernarea psd-ista ca in poermanenta sa ni se arunce in fata acest program minune la absolut orice. cred ca si atunci cand traversam strada trebuie sao facem asa cum scrie in celebrul program de guvernare. partea proasta e ca aia de afara nu se conduc dupa invataturile maoiste ale lui dragnea.in rest e doar o lupta pentru ciolan romanii cazand la mijloc.

  8. Apropo de “repetent” – apelativul lui Grindeanu pentru Dragnea (alta chestie bassssibila, cand n-ai cu ce, manipulezi, ca s-o prinde ceva) : Becali il facea “tractorist” pe Dragnea la A3, in seara asta… E nevoie de explicatii !?
    Sa dezvoltam ca oieru’ jurist are aprecieri de valoare, chiar si cand nu e cu numarat de bani (lucru la care, machedon fiind, se pricepe genetic – bravo lui, dar nu-l face titan la toate; sunt domenii la care oamenii inteligenti nu comenteaza… nu e cazul “oierului”) !? ‘Geaba, lumea se uita in gura lui, crede, nu cerceteaza. Mai ales ca-l promoveaza si A3, si alte posturi (cu precadere, si RomaniaTv, ca sa nu fiu partinitor:))… beeee, beheheeee-gen !
    Ne dam cu curu’ de pamant ca n-avem valori promovate; il punem, insa, pe oier sa ne spuna cum e cu substraturi politice. Pe care, pare-se, nici aia de le gestioneaza nu reusesc sa le controleze…
    Bine, deci… sa ramana asa…Dar sa nu ne mai miram de circ, si de incultura de ne asediaza : ii facem noi loc la masa, si, dupa, ne miram ca spune tampenii !

  9. Nedumerire (out off, oarecum) : dl. Alexph crede ca-l citeste cineva !? E p-aici ca sa ne convinga sa plecam ?! N-are punct, n-are paragraf : ce dracu’, bre, chiar crezi ca citeste cineva o propozitie de 50 de randuri !? Are omu’ convingeri (si se stie cine are doar d-alea), le exprima ca la masina de scris defecta… Stimabile, nici Ponta, nici Dobre nu cred sa citeasca p-aici : ai ceva sa le spui, da-le mail, SMS…Plictisitor…
    D-le Victor, aveti si p-aici d-astia cu ochi albastrii ?! Selectati-i, domnule, puneti-i p-aia inteligenti, s-avem cu cine conversa:))

  10. Eu am o intrebare: daca pica motiunea de cenzura sunt foarte curioasa cum se comporto PSD-istii care pana mai ieri l-au jignit pe Grindeanu? Din nefericire, multi isi vor arata caracterul.
    Dl Ciutacu, nu “sistemul paralel” a facut evaluarea echipei guvernamentale?
    Nu “sistemul paralel” l-a pus pe Grindeanu Prim-ministru, ci insusi domnul Dragnea.
    Dl Dragnea si echipa din jurul domniei sale au promis ca vor corecta sau initia legi pentru stoparea abuzurilor. De ce PSD-istii nu a initiat legea raspunderii magistratilor si multe alte legi conform programului de guvernare? Au avut timp suficient sa arate electoratului?
    Am o rugaminte: ii intrebati pe domnii de la PSD de ce doamna Haineala este eligibila pentru a ocupa functii in Guvernul Romaniei?

  11. @Daniel-Altul
    Sunteți magnific. Chiar ați reușit să descifrați ceva fără ENIGMA din înșiruirea de litere?
    Să mă scuze gazda, simt nevoia să vă fac alt compliment. Stimă pentru modul elegant prin care ați tras linie pe blogul țâfnosului. Și dacă mă gândesc bine, personajul are audiență ce-l plasează în zona formatorilor de opinie. Trist.

  12. 1.Dragnea a declarat ca se considera principalul vinovat de ceea ce se intampla .Grindeanu a declarat ca daca Dragnea isi da demisia din fruntea PSD si-o da si el din cea de prim-ministru.Deci Dragnea daca se da asa mare iubitor de tara si vrea sa rezolve criza sa-si dea demisia.
    2.Acum o luna Dragnea era multumit de activitatea guvernului si a primului ministru.Probabil cand a observat ca Grindeanu nu mai raspunde la butoane deodata a realizat ca guvernul nu e la zi cu programul de guvernare si la bagat la inaintare pe Valcov(omul care isi tinea tablourile obtinute din spagi in pereti) sa dea de pamant cu guvernul.
    3.Dragnea l-a mituit cu functii importante pe incompetentul Grindeanu pentru ca acesta sa-si dea demisia din functia de prim ministru.
    4..De cand PSD a castigat alegerile deciziile lui Dragnea nu au facut decat sa provoace crize politice si instabilitate economica.

  13. Am vizionat conferința din sufrageria Guvernului. Grindy nu are urina limpede. Magistrală a fost întrebarea -ce face Dragnea cu toată puterea – care a și generat blocajul facial al scaunului de bucătărie.
    Tare și înregistrarea cu zeița care se tânguie lui Uncheșelu că nu iese la statistică. O fi la fentă, n-o fi … vom vedea.

  14. Pixele, tot cu stima ti-o spun : ai inteles… nimic !
    Nu Ciutacu e in culpa ca se trezeste unu’ (sau se-mbata, dupa caz !) si, nevorbit fiind, da drumul la masina de cuvinte…Precum vezi, tafnos sau nu, te-a “trecut” si pe tine, chit ca are “entaru'” la tastatura, si putea sa te dea in “risaical”.
    Nu vreau sa polemizam (am incercat cu d-astia ca tine… pierdere de timp !), dar “tafnosul” chiar are verb, se califica drept formator de opinie. Cine e formatoru’ tau preferat, Prelipceanu ?! Col’nelu’ Turcelu a fost, s-a vazut cat de sincer si consecvent pisa ochii cand a lasat sacul din spate…. De formatori d-aia, poate tu ai nevoie; eu : nu, mersi !
    Ca o recomandare, totusi : nu e firesc sa treci p-acolo pe unde-ti pute. Du-te, bre, spre zarile albastre; spre aia de “Salveaza Romania”, par eczemplu, ca aia sunt viitoru’ (Doamne Fereste !)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.