Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Primul contact cu temnița, experiența care nu se uită

Primul contact cu temnița, experiența care nu se uită

Ăsta e primul meu interviu făcut în pușcărie. Au trecut mai bine de patru ani de atunci. Între timp, eu am plecat de la Antena 3, Iacobov a și ieșit, dar și acum îmi amintesc senzația aia tâmpită de după închiderea în spatele meu a ușii grele de metal. Mi se pare viabilă ideea, personaje ar mai fi, publicul a primit decent provocare, deci n-am de ales. Dacă personajele de dincolo de gratii își vor înfrânge reținerile și teama de ce ar putea stârni, o să continui.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

2 thoughts on “Primul contact cu temnița, experiența care nu se uită

  1. Acu’ 25 de ani Cristoiu a inventat o expresie: “Spalatori de Cadavre”.
    Aseara Gadea a atins o noua culme a jurnalismului de proasta calitate. Judecatoarea aia nu numai ca a luat spaga de la cei pe care-i judeca dar si-a si tras-o cu (cel putin) unul din ei. Si, probabil, fiindca a prestat prost in pat s-a gandit ca in loc sa-i dea rest mai bine ii face cadou o achitare. Si Gadea s-a gandit sa invite o golanta de acest calibru la el in emisiune sa vorbeasca despre justitie.
    Sper sa o bage la bulau si sa stea acolo pana ii vine prima pensie.

  2. N-am vazut interviul, doar am citit comentarii. Si eu am invitat-o, m-a refuzat, a ales sa se duca la Mihai. In rest, n-am nimic a spune…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.