Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Președintele-ghinion urează succes premierului desemnat prin sms

Președintele-ghinion urează succes premierului desemnat prin sms

În sfârșit, în adevărata țară a tuturor posibilităților, avem (propunere oficială de) premier. Omul a fost anunțat pe sms de un alt soi de om (al cărui număr nu-l avea în agenda telefonului) și a fost nevoit să afle de la președintele partidului câștigător al alegerilor că nu face vreun ghiduș mișto de el. Dincolo de problemele clinice de comportament social ale experimentului bizar de la Cotroceni, pe care adulatorii tocmiți sau cei pur și simplu proști le bănuiesc a fi mari strategii politice, bine că măcar a fost emis un comunicat de presă pe tema zilei și că nu i-a băgat și un bau! introductiv în mesajul scris. Altfel puteam bănui pe nedrept că i-a subtilizat antrenorul de tenis telefonul de serviciu cu abonament nelimitat și s-a apucat să-i facă program nașului, numai să-l vadă odată plecat din miraculoasa fostă capitală europeană a sașilor de petutindeni. Una peste alta, lucrurile par să se fi așezat de minune. Serviciile au scăpat de perspectiva coabitării cu un prim-ministru neafiliat, neamțul a scăpat de povara desemnării și pleacă liniștit la revelionul de la Cisnădioara, pesediștii au scăpat de stressul că s-ar putea chiar să le iasă prima suspendare de succes din istorie, propaganda a scăpat de necesitatea de a sta cu mailurile deschise ca să primească ordinea de zi.

UPDATE: Stând strâmb și judecând drept, haideți să ne imaginăm cam care ar fi fost intensitatea reacțiilor publice dacă Băsescu l-ar fi desemnat într-un mod similar pe Ponta. Apropo, lu’ Cioloș i-a zis cineva că-i iar șomer sau e încuiat cu ficusul în birou și nu vrea să iasă cu el afară-n frig?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

4 thoughts on “Președintele-ghinion urează succes premierului desemnat prin sms

  1. Foarte bine zis! Dar în calitate de avocat pro bono al ilustrului individ din Deal, încerc o explicație pentru năucitorul SMS. Autorul lui este scriitor, cunoscut din Europa până în Asia. Citit cu pasiune – da, cu pasiune! – de măcar un milion de chinezi. Sigur că nu știm încă părerea lor despre glorioasa carte, dar răspunsul nu va întârzia mai mult de 200 de ani, fiindcă așa cum a spus Ciu En Lai despre Revoluția Franceză, ar fi prea devreme să se exprime la nici câteva luni de la citirea ei. Așadar, Werner nu-și risipește vorbele ca dublele la rummy. Cred chiar că a scris în exces. Era suficientă o consoană. Sau, pur și simplu, doar semnătura. I se lăsa primitorului câmp liber pentru imaginație, că doar tot ne-a înștiințat Klaus că a invitat partidele la Cotroceni ca să-i spună cum își imaginează guvernarea. Cu alte cuvinte, imaginația este cheia. Să o utilizăm!

  2. Si noi, prosti dealtfel, ne mai credeam membrii UE si NATO, cand de fapt suntem condusi de-un babuin si-un sistem pe care nici macar Burkina Faso nu-l are! Adica securisti care fac justitie!
    Plm, daca Parlamentul are coae, prima masura ar fi decapitarea SRI, DNA, CSM,Curtea Constitutionala, ICCJ, si instalarea acolo a adevaratilor profesionisti!
    Da, pe baza de dosar(comunistii nu erau prosti) si de neimplicare in marsaviile ultimilor 15 ani!
    Fara asta suntem beliti, mai devreme sau mai tarziu!

  3. Pentru mine Iohannis reprezinta un caz de psihiatrie ,il compatimesc si traiesc cu speranta ca-l vor suspenda de cateva ori pentru a-si duce guvernul programul in ritmul si conditiile expuse .D-le Ciutacu va urez un an fericit ,cu sanatate ,asemeni si familiei d-stra .Felicitari pentru emisiunile frumoase (chiar si cu basescu pe care mereu l-am criticat ,acum un comentator al activitatii sale de presedinte si a evenimentelor actuale )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.