Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Nici acum n-a fost să fie “Ciutacu, la brutărie”; altă întrebare….

Nici acum n-a fost să fie “Ciutacu, la brutărie”; altă întrebare….

 

Fiindcă deja am obosit să traducă unii din română-n română ce scriu/zic eu, lucrez cu materialul clientului și postez declarația pe care am dat-o, pe scările IGP, după ce am fost audiat, în calitate de martor, într-un dosar deschis de Parchetul General. Știu că sună bizar, dar – măcar teoretic – nu e despre dispariția lui Ghiță, ci despre, după ani și ani, meciul Băsescu-Voiculescu. Sigur, cu întrebări despre Ghiță, dar sunt mult prea obosit și acrit ca să mă mai tăvălesc demonstrativ în chinuri. Execuția noastră, ca post și la bucată, oricum continuă, iar unii dintre noi – mulți, puțini, n-avem timp să ne numărăm – nu vor să se predea.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

22 thoughts on “Nici acum n-a fost să fie “Ciutacu, la brutărie”; altă întrebare….

  1. Bre nene Victore, nici nu ştii cât de norocos eşti. De obicei statu’ de drepți îi întâmpină pe cei care-i calcă pragul cu : “De-aici mai pleci doar dacă şi când vreau eu!” . Seriously.

  2. Aproape la fel de misto ca iesirea lu’ Cheloo de la DIICOT:)) Ba, chiar, un pic mai misto !
    Ce ma mira e ca pe facebooku’ vietii nu e nici un “tanar frumos” cu reactii d-alea, cunoscute. ‘Or fi la mitinguri ?1 N-au semnal ?!
    Altfel, vad ca pot fi si iesiri normale d-acolo, nu doar cu frunzele de morcov ascunse bine; exista, deci, speranta….

  3. Stau si ma minunez (da’r, ca s-o leg de subiect, ma incant si de faptul ca Dana Grecu v-a prezentat expunerea de mai sus in plina audienta) : A3-u’ intoarce armele !? Sau le acopera cu catifea ?!
    La stirile de miezul noptii, aratau o doamna in varsta (conform propriei exprimari) care strangea mizeria de la Victoriei si-i indemna pe protestatari sa aiba grija de viitorul nostru.; imagini virale pe net, cica !
    Nu zis, e foarte necesar indemnul la calm, la impaciuire. Dar, totusi, vedem multi si cine pune presiune, cum o pune. Ca n-o fi Mutulica de la Cotroceni, acum, purtatorul de stindard al anticoruptiei, da’ el nu lamureste cum e cu “ghinionul” celor 6 case…impozitate sau nu, nici ca mai conteaza : nici de facea tot Sibiul meditatii (la fizica !) cu el, si nu cred sa fi scos d-atatea case. Bineinteles, pana sa fie primar, ca dupa, nu prea mai avea voie.. sau o fi facut si dupa, ca sa-si rotunjeasca salariul de primar ?!
    Vedem si atitudinea de gaini oparile a alora de se vor opozitie (m-astept sa vad si ceva pumni in gura, ca d-alea verbale am vazut azi, dinspre fosta blonda de la PNL, in Comisia Juridica).
    Vedem si ca ne cearta toata lumea, tot universul, ca s-a coalizat tot binele din lume impotriva PSD-ul…
    O sa vedem si ce-o sa fie…
    Dar, personal, nu-mi place ce vad : sa-l pui pe Ciutacu sa-si dea in primire sursele, e cam de porc : avem servicii, s-asculte, sa “rasfire”.
    Dar, probabil, n-a fost suficienta abordarea d-lui M. Deaconu de ieri, din PE; se mai asteapta si altii, cu experiente proprii…

  4. Executia continua. Nu numai a posturilor TV “nealiniate”, executia poporului roman, in strada, ca in evul mediu, ca poporul emancipat si corporatist, cel mai avansat si civilizat dintre toate partile poporului roman “capul lui Motoc vrem!”, pentru ca tocmai s-a oficializat: in Romania sunt doua popoare romane, ala prost si tacut, executabil de orice toana a “justitiei independente”, care “crede” ca democratia se face la vot si are si alta treaba decat sa-si plimbe copiii si cateii in piata publica si poporul “romanilor mei”. Ca, dupa aparitia idiotului national care si-a asumat liota din strada ca apartinandu-i precum casele si tot asa obtinut , cu acte false, cu acte publice false. N-am vazut niciun tefelist sa apara si sa spuna “Ba (ca asa vorbesc ei, politicos si civilizat, cand nu ameninta cu moartea oamenii pe feisbuc), noi nu suntem in strada pentru ala, noi avem revendicarile noastre, nu suntem mana cu care se scarpina iohanisul la cur!” Dar, cum n-a iesit niciunul, acum e oficial: securitatea, cu mana ei armata, procurareala si CSM, calaresc poporul roman si-l condamna la distrugere pe banii “granturilor norvegiene” (ce-or fi fiind alea!). Pentru ca nimeni nu mai vorbeste de gaura de miliarde din buget, de talhariile guvernului tehnocrat, de afacerile dubioase ale liberalilor si useristilor, indecent de vocali la ora asta. Bine, ca proletariatul a iesit la “rivolutie”, cu bilet de voie de la patroni, cu cocalareala, stridente si amenintari cu moartea. Poate ca, totusi, “casa sufletelor este goala”. Macar sa incerce cu cianura, sa nu ne mai chinuim.
    P.S. Daca Ghita nu e mort, chestie de care ma cam indoiesc, avand in vedere “fervoarea” cu care actioneaza binomul si slugile lui, acum e momentul sa ne spuna cum a fost deturnat votul popular, ca, parca, asta urma…

  5. Interesantă (și) emisiunea de-aseară cu Cristoiu! E încântător, înviorător și pilduitor pentru noi, cei pe care blazarea pare că ne pietrifică uneori, faptul că omul acesta își păstrează proaspete uimirile, vii curiozitățile și o nesfârșită dorință de înțelegere a lumii, de descifrare a resorturilor ei văzute și nevăzute! Întâlnirile dvs. cu Cristoiu rămân în memorie. Întâlnirile cu „cei corecți” ucid, cum ar zice Labiș, orice boare de vânt. Oricât v-ați strădui dvs., acești roboței n-au nicio șansă să învie, să se apropie de sufletul nostru, să fie umani. Mimetismul și corectitudinea politică sunt blestemul lor.

    P.S. Ieri după-masă fusei la cumpărături în Bucur Obor. La standul la care mă oprisem, un tip vorbea la telefon: „șeful a zis să ieșim până se abrogă”. Ce ți-e și cu șefii ăștia!…

  6. Iohannis are cumva “impresia” ca e presedintele meu? Il “nemultumeste” cumva VOTUL meu din 11 decembrie? “Trebuie” sa moara oameni pentru inaltele sale idealuri?
    Un adevarat Presedinte, sau cel putin unul cu pretentii de respectabilitate si constitutionalitate, ar trebui sa “mediteze” inainte de a emite aberatii in spatiul public.
    “Gasca” lui de “robotei” frumosi si liberi deruleaza “pas cu pas” “programul Soros” pentru Romania, camuflati in eterni si fascinanti luptatori anti coruptie.

  7. Lupta! Sint multi alaturi de tine.
    PS. Hahaha, A3 s-a dat cu sistemul, ai grija cu prietenii:)))

  8. Aoleu.
    L-am ascultat pe Dragnea. Moale Dragnea, m-am înmuiat și eu. Nu mai am energie nici să pun semnul exclamării după o interjecție. Fac un efort imens să pun doar punctul. Aoleu.
    Ce ziseserăți? Că măsluiesc corporațiile contractele de muncă, de la 8 la 6 ore? Ca să plătească tot taxele de dinainte de mărirea salariului minim? Și îi dați informațiile astea lui Dragnea? Păi, ce să facă el, ghiocelul ? „Nu-i corect, da, poate așa e…” Moale, adormit, resemnat… Hai, nea Dragnea, du-te în pătuț! Afară bubuie tunurile, dar tu fă nani, puișor, că ești epuizat!

  9. Victore,
    Aia cu reducerea contractelor de la 8 la 6 ore este ceva generalizat sau doar un caz particular? E ceva ce stii sau e pe “surse”?

  10. Domnule Ciutacu, si totusi, de ce linistea asta mormantala ieri si azi ? Daca vreti ca RTV sa fie sustinuta, nu puteti ceda nici dvs. !

  11. acu’ nu stiu daca toata lumea s-a optimizat fiscal, da’ cazuri concrete cunosc

  12. eu nu caut sustinere. mai am si familie, mai am si prieteni, ma mai si odihnesc…

  13. Cateva concluzii personale:
    1. PSD (de fapt Iordache si Dragnea) au crezut ca sunt smecheri si si-au luat-o. Sunt curios cum au evoluat in sondaje, dar sigur nu bine.
    2. PNL este atat de slab incat nu va putea profita de ocazie. Nu au personal calificat si la cei mai multi le lipseste cu desavarsire carisma. Acelasi lucru este valabil si pentru celelalte partide din opozitie: sunt vai de mama lor, atat ca persoane cat si ca organizatii.
    3. Guvernul (mai putin Iordache) trebuie lasat sa se zbata, macar un an, sa vedem care sunt miscarile pe care le va face pentru a se incadra intr-un deficit de 3% pana la sfarsitul anului. Eu unul sunt sceptic si cred ca masurile pe care le vor lua ne vor ustura pe toti.
    4. Dragnea (dar nu numai) va trebui sa invete ce inseamna modestia (aia adevarata nu cea de parada care o afiseaza la TV).
    5. PSD-ul (dar si celelate partide) vor trebui sa invete ca trebuie sa guverneze/legifereze responsabil. Sunt multi parlamentari care inca n-au inteles, dar daca prevederile strecurate miseleste de Iordache si Dragnea in OUG 13 se vor regasi in ceea ce va vota Parlamentul sunt convins ca protestele se vor relua, cu si mai multa intensitate, mai ales ca vremea va fi mai favorabila (cel putin ca temperatura).
    Off-topic:
    Vad ca RTV deja a trimis scrisori catre agentiile de publicitate. Acu’ doua posturi am spus ca este o posibilitate care ar trebui luata in considerare.
    Pentru cei care cred ca e mana lui Soros sa-mi spuna si mie unde-l gasesc (pe el sau pe reprezentantii lui) sa ma duc sa-mi iau banii ca am semnat condica la demonstratie: eu, nevasta si-un caine. De doua ori.
    Oricum, RTV n-ar trebui sa-si faca griji, Dragnea va supraveghea ca Guvernul sa le dea publicitate suficienta sa-si poate continuare menirea pe pamant.

  14. Stai liniştit, bre, că Plicuşor şi cu Goțiu or ne să salveze magistral din dezastrul lui Grindeanu. Adică, mă rog, dacă Plicuşor n-o să fie prea obosit şi Goțiu prea somnoros.

  15. Bigule, ma scuzi ca tot tie ma adresez, da’ e fiindca pui numai d-alea interesante : pentru Iohannis, nimic de invatat ?! Nimic-nimic !? Pacat… Sau ghinion !
    (ghinion pentru noi, nu pentru el)
    PS , apropo de scrisorile alea : pe “virgin-radio” (nefericit nume… da’ nu ne mai luam de la asta…) euna mare, cu “alta-ntrebare” si cu poze din piata…o fi reclama ?! Ca, deontologic nu e; in plus, la munca le faceam trafic, da’am renuntat, ascult de pe youtube,la alegere, n-astept sa-mi dea aia “cu linguritza”…
    PS1 : Stiindu-te informat, ca rugamintea, da-ne si noua agentiile alea, produsele promovate (ca, sincer, nu stau cu ochii pe nici o televiziune zi lumina, sa fac analiza produselor disparute d-acolo…macar sa stiu, dreacu’, sa nu mai beau tuica d-aia facuta de multinationala, promovata pe criterii politice; m-apuc de “ochii lu’ Dobrin”, c-aia n-are nevoie de publicitate:)))
    (Asta cu ochii lu’ Dobrin e ca sa nu par chiar neinformat; ca, dintre toate licorile, asta cu rezonanta nationala, tuica, mi-a cam scapat. Aaaa, parca-am incercat pe vremuri d-aiade Zalau, da’ s-a intamplat numai o singura data…Prefer d-alea ambalate si scumpe; da’, ca “asistat social” cum ma considera tanaru’ din Piata, o sa incerc sa nu-i mai “permit” produse d-alea cu promovare politica. Am inceput cu postu’ penibil, am de unde continua; si, daca pleaca toti, trec pe vinu’ propriu;))))

  16. Cine pare a fi în spatele protestelor?
    Simplu. Adevăratul proprietar al României, cel ce deține capitalul și implicit cel care decide, capitalul străin.
    Proprietarul străin al României, neasumându-și nicio răspundere, a lăsat în seama clasei politice și administrației românești administrarea țării chiar dacă sunt incompetente și neperformante. Proprietarul străin al țării nu răspunde de nimic. Pentru justiția română, este bibelou de porțelan. DNA dă iama doar printre români, străinii lipsesc, deși, 70-80% din achizițiile publice, obiectul principal al dosarelor DNA, sunt derulate cu străini și nu cu români. Și atunci din două una: ori nu există corupție, ori, dacă este, în aceasta sunt implicați străini. Nimeni nu dă însă atenție realităților, verificate cifric, dacă nu convin proprietarului străin. Dacă România ar fi administrată de proprietarul de drept, ce-ar mai face DNA? Ar închide ușile?! Căci, vai, cum ar putea să se atingă de icoanele aduse de pe la Berlin, Paris sau Bruxelles?!
    Clasa politică și administrația românească au fost lăsate să fure anual zeci de MILIOANE de euro prin încălcări de legi și acte jenante de corupție, iar, în schimb, acestea s-au făcut a nu vedea că proprietarul străin fură zeci de MILIARDE de euro anual, îndeosebi prin externalizarea înainte de fiscalizare a fabuloaselor profituri realizate în România din exploatarea salahorială a salariilor mici.
    Lucrurile au luat-o razna în seara zilei de 11 decembrie 2016, când un haiduc de Teleorman a câștigat alegerile promițând românilor că va fura de la bogați și va da la săraci. Practic, cei care fuseseră desemnați de proprietarul României să administreze au pierdut alegerile neimplicându-se în campanie, bazându-se pe locomotiva prezidențială precum au făcut-o și predecesorii. Nici nu vreau să mă gândesc ce muștruluială a luat prezidentul de la proprietar când a fost chemat să dea explicații la Strasbourg. De fapt se vede cu ochiul liber din comportamentul, să-l numin politicos, bizar, al acestuia.
    Când proprietarul a constatat că haiducul teleormănean n-a glumit și îi strică socotelile a declanșat jihadul. Au ieșit la smardoială cu toate forțele interne, prezidentul cu instituțiile din subordine, justiție și o parte din SRI, Partidul Popular Maghiar din Transilvania, Consiliul Național Maghiar, Casa Regală, cât și cu forțele externe, Ambasada Germaniei, Comisia Europeană, Partidul Popular European, camerele de comerț franco-română, germano-română, partenerul strategic de peste ocean etc.
    Am remarcat totuși cu această ocazie și câteva voci de patrioți în Parlamentul European. De departe cel mai echilibrat, Mircea Diaconu, Claudia Țapardel și Maria Grapini (“Domnule prim-vicepreședinte (socialistul olandez Frans Timmermans), spuneați de suveranitate în discursul dumneavoastră, în același timp cereți guvernului. Păi ori avem suveranitate, Parlament, Guvern, rezultat în urma alegerilor, ori dumneavoastră impuneți.”)
    Nu există niciun dubiu, într-un final proprietarul își va impune voința. Probabil Dragnea va guverna ca timp între Mihai Răzvan Ungureanu și Cioloș.
    Și dacă te gândești bine, toate acestea pentru nenorocitul ăla de salariu minim pe economie de 1.450 Lei. Angajatorul plătește 45 Lei (10 euro) taxe în plus față de cât plătea când salariul minim pe economie era 1.250 Lei.
    Plagiat vreo 4%, deci nu se pune, din „România, o colonie la periferia Europei” a economistului Ilie Șerbănescu.

  17. Schimbarea guvernelor prin presiunea străzii devine obişnuinţă pentru dl. Johannis. După ce l-a forţat pe Ponta să-şi dea demisia din fruntea unui guvern legitim şi cu rezultate bune, acum vrea să repete acelaşi scenariu. A avut guvernul său, iar rezultatele s-au văzut la alegeri. Electoratul a votat PSD pentru că era singurul partid care se prezenta cu un program detaliat pe cifre şi date. Doamna Turcan a recunoscut că PNL a făcut greşeala de a se prezenta în alegeri cu fotografia lui Cioloş, fără să prezinte un program de guvernare.

  18. Oare la DIICOT Alba a fost un deranj mare? Acolo a fost executat oare procurorul Muresan? Oare de ce? Numai pentru prietenul Berbeceanu? Sau Muresan n-a vrut sa inchida ochii la numele Lascu. Atunci se intalnea intr-o parcare Kovesi cu un anume procuror care s-a metaformozat apoi in judecatorul suprem care l-a condamnat pe Muresan si achitat pe Berbeceanu? De ce nu si-a pus nimeni problema ca poate Muresan a fost lucrat?

  19. Maestre , de ce cenzurezi ? Am avut un text respectuos , fara injurii .
    Trebuia sa fi fost respectuos cu patronu’ ???
    Sau chiar crezi ca Ghita este intr-adevar un mare om de afaceri ?

  20. Fiindca-s obosit de propaganda; din ambele directii. Comentezi la obiect sau pleci. Mi se rupe de imaginea lu’ Sebi pe blogul meu. El are meciul lui, eu am viata, ocupatia si meseria.

  21. @Daniel-altul.
    Vad ca mori de grija altora, asa ca:

    1. Ce a invatat Iohannis:
    a. Cred ca si-a dat seama ca daca incearca sa fie (cel putin) mai vocal si sa continue sa lupte impotriva coruptiei si a coruptilor (si sunt extrem de multi, in toate partidele si organizatiile statului) si sa fie responsabil in actul de guvernare (este parte din puterea executiva) nu numai ca-si va pastra voturile pe care le-a castigat acum 2 ani, dar are multe sanse sa obtina si din votantii nemultumiti ai PSD. Presedintele (oricare a fost el dupa 1989) aproape intotdeauna a avut o legitimitate mai mare si o parere mult mai buna decat Parlamentul si decat Guvernul.
    b. Probabil ca a invatat ca trebuie sa fie putin mai proactiv, caci nu i se vor ivi multe mingi inaltate la fileu asa de bine cum i-au oferit Dragnea si PSD-ul (intr-un mod neasteptat de stupid, aproape sinucigas politic).

    2. Cred ca pentru lista agentiilor si companiilor care nu-si mai fac publicitate la RTV ar trebui sa-l intrebi pe Victor. El este unul din cei care apar in clipurile RTV; ar trebui sa stie mai bine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.