Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Mișto parastas, gustoasă colivă: de ce n-are coada urs…

Mișto parastas, gustoasă colivă: de ce n-are coada urs…

Dat fiind că n-aș vrea să dezamăgesc pe nimeni, la măcelul ăsta din PSD chiar nu particip. Pentru toți care au impresia că m-au luat cumva pe buletin, mă uit, mă crucesc și, uneori, constat. Că, pur și simplu, n-am cu cine să țin. Mai jos scriu și câteva motive. E deja prea mult să mă apuc de analize savante despre aproximativ nimic…

  • E a doua oară când, după o victorie confortabilă în alegeri, PSD năruiește cu spor în câteva luni ce a construit cu trudă în câțiva ani. La USL a fost mâna lui Ponta, acum e a lui Dragnea, ambii artizani ai unor victorii politice urmate de abisale dezamăgiri.
  • Poveștile cu insubordonabilul Grindeanu, devenit rebel în report cu Dragnea din cauza apropierii de serviciile secrete, e fix pentru adormit copiii. Era la fel de captiv zonei umbroase a statului de drept și înainte să fie nominalizat. Iar cel care-i vrea capul nu-i nici el vreun luptător pentru democratizarea Sistemului, ci, eventual, pentru subordonarea lui în beneficiu propriu.
  • Cultivarea lui Grindeanu ca disident frecventabil de aceiași propagandiști care-i scoteau lumea în stradă ca să-l dea jos că vrea să salveze corupții e rizibilă, dar de înțeles. Orice breșă trebuie lărgită.
  • Iohannis aproape că nu mai are nevoie să lupte împotriva cuiva pentru perpetuarea sa la Cotroceni. Îi fac alții treaba fără ca măcar să se întrebuințeze.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

7 thoughts on “Mișto parastas, gustoasă colivă: de ce n-are coada urs…

  1. Felicitări domnului Liviu Dragnea.
    Este un mare lider politic.
    Dacă nu a reușit sau nu a considerat oportun să introducă moțiune de cenzură împotriva guvernului de tehnocrați reușește acum cu mare talent să bage PSD-ul în opoziție.
    Bocitoarele PSD-ului (Liviu Dragnea și Gabriela Firea) care sunt amenințate zilnic de oamenii sistemului nu consideră oportun să facă plângeri penale. Penibil.
    În fine, marele lider al PSD are impresia că toți votanții din 11 decembrie care am votat actuala majoritate parlamentară suntem proști. Ghinion. Cu toții vedem că dl Dragnea nu-și asumă nici o responsabilitate ( domnia sa a aflat de la tv că Guvernul a dat OUG 13; dl Iordache și-a dat demisia din convingere; etc).
    În realitate, acest domn și-a trădat colegii. În foarte scurt timp PSD o să ajungă la 20%.
    Le urez mult succes!

  2. Nu prea-mi vine a crede. Dacă PSD-ul pierde guvernarea acum, nenea Klaus îşi face valiza în 2019, exact din acelaşi motiv pentru care şi-ar fi făcut-o în 2016, dac-ar fi fost alegeri prezidențiale: orice guvern care nu-i al lui Dragnea, va fi perceput ca fiind al primului apropitar al țării. Cât despre Grindi, zău că n-am mai văzut un securist atât de prost de la Pavel Dibenko încoace. Cre’ c-o să-mi placă. Poate aşa crapă şi regimul sergenților-majori, că nu merită grade de colonei.

  3. razboiul declansat de dragnea alaturi de camarila lui contra guvernului e cel putin ciudat si ascunde dorinta de putere absoluta a acestuia.grindeanu era acuzat ca e apropiat de servicii si atunci cand a fost propus premier ca si acum dar ganditorul din teleorman probabil ca era singurul din tara care nu aflase asta. ramane intrebarea ce s-a intamplat acum de s-a declansat acest jihad.dupa emisiunea de aseara( si nu numai) ma intreb de unde tot scoate “intelectualul”vanghelie stirile alea rasuflate. toata lumea care mai citeste presa a aflat de mult de insinuarea cu legatura lui grindeanu cu politista puica cazata prin nordul capitalei fara sa vorbeasca, misterios, la telefon cu persoane influente. stilul asta de dezvaluiri folosit de vanghelie ( si asta a fost reactivat de “cineva” in ultimul timp lansand tot felul de acuzatii “dovedite” in genul ex norei lui magureanu) poate prinde la persoane fara minime cunostinte dar ciudat e ca e promovat de diversi moderatori.sa nu uitam si ura evidenta pe care o poarta lui ponta pe care il acuza de tot felul de nazbatai singura lui problema e ca nu aduce si vreo proba la cele afirmate. apropo de scandalul momentului e interesanta actiunea subversiva lansata de acoperitii din mass media de la realitatea si stiripesurse.gasca rares bogdan, gusa si iosif buble se da de ceasul mortii sa arunce pe piata scenariul cu noul guvern grindeanu 2 si actiunile lui dancu /ponta. partea proasta pentru acoperiti e ca cei doi au dezmintit informatia cu prezenta lor in sediul guvernului unde “aranjau” ploile pentru grindeanu. ce sa mai zic de titanul informatiilor de la dcnews, morsa competenta, asa cum ii place sa se alinte, bogdan chireac. dupa ce ne-a luminat zilele anuntandu-ne de sosirea lui trump in romania imediat dupa summitul nato( doar are niste “surse” personale beton armat) acum continua dezinformarea acoperitilor cu prezenta in palatul victoria a celor doi. nici dezmintirile oficiale facute de cei doi nu l-au linistit pe bogdanel zis si motorola de cunoscatori.

  4. Victor,
    Ayatolahul si-a numit o carpa in functie pe prim ministru, a inconjurat-o cu gardieni ai revolutiei si i-a pus sa indeplineasca un program mincinos si populist.
    Carpa si o parte din gardieni si-au dat seama ca programul este imposibil de realizat si ca ayatolahul incearca sa scoata cartofi fierbinti cu mainile lor si au inceput sa dezvolte un minim de coloana vertebrala/caracter (in forme incipiente). Asa ca ayatolahul a hotarat mazilirea lor.
    Eu astept cu deosebit interes ca ayatolahul sa moara pe limba lui. Nu cred ca mai are mult si nu cred ca cineva trebuie sa-i faca ceva. Dragnea si-a sapat deja groapa, doar trebuie sa mai faca pasul decisiv; sunt foarte multi PSD-isti care sunt gata sa-l ajute sa-si puna pamantul deasupra. Noi doar trebuie sa savuram momentul, asta daca nu se duce tara-n cap.

  5. E cam devreme pentru prezidentialele de vin, dar, uimitor, neamtul aduna puncte fara sa faca eforturi ! Asa ceva ?!
    Ce nu ma dumiresc (dar timpul o sa ma lamureasca) e cine e “conserva” (ca e cu “conserve” e foarte clar, pute !) si cine e prostu’ d-a desfacut-o :
    – daca Grindeanu e (si pare cea mai plauzibila varianta), de ce l-a facut “om mare” Dragnea ?! La ce se astepta ?! Credea c-ala o sa schimbe “steagul” sub care lupta ?! Haida-de, oamenii mari nu mai cred in povesti !
    – daca e Dragnea (se spune ce duce partidul la minus infinit), atunci de ce o face d-abia cum !? Avea destule ocazii, nu era nevoie sa aiba rabdare…
    Pe model “Badea”, mi-am luat sampanie (nu seminte), si ma uit ca la teatru burlesc; n-am ce sarbatori, dar o sampanie merge oricum, fara motiv:))
    (PS : Unii, gen Bigradu – salut, bine ai revenit ! :)) – cred in “coloane vertebrale. Eu n-as crede : l-am auzit pe Grindeanu azi cu “cei carora nu le e frica”… de ce sa le fie frica ?1 Ca le taie Dragnea accesul la bufet ?! Politicianism ieftin, da cu “dusmanul meu e dusmanul nostru”, sa fie masa bogata. Penibil !
    Corect raspunsul gazdei : “uit-o p-aia cu coloana vertebrala”)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.