Esti aici:
Prima pagină > News Flash > De ce se răzgândesc – noaptea, ca hoții – magistrații neșantajabili

De ce se răzgândesc – noaptea, ca hoții – magistrații neșantajabili

După primul interviu acordat presei (mie și lui Ion Cristoiu, ca să nu fac exces inutil de modestie), Daniel Dragomir a fost acuzat că, din dorința de răzbunare pe Sistemul care l-a rejectat și din boala specifică pe Florian Coldea, bagă în ele. Și că, dincolo de faptul că n-ar fi denunțat abuzurile de care știa pe vremea când era activ, exagerează și se dă știutor de lucruri pe care m-ar avea de unde să le cunoască. Până una-alta, cam tot ce a zis omul începe să se confirme matematic. Ultima revelație a fost povestea magistraților din CSM ținuți în lesă (pe bază de dosare la sertar și alte mizilicuri neplăcute din trecutul lor) de SRI; în beneficiul firesc al – nu-i așa – desființatului Binom și al inexistentului camp tactic. Doar ascultați-o un pic de judecătoarea Evelina Oprina și, după aia, dacă sunt eu paranoic, găsiți o explicație plauzibilă pentru gestul celor 10 (zece) magistrați.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

8 thoughts on “De ce se răzgândesc – noaptea, ca hoții – magistrații neșantajabili

  1. dat fiind ca nici unul dintre cei nominalizati nu a negat de o saptamana, trage tu concluzia….

  2. E o vorba care spune: “Un prost arunca o piatra in apa si zece intelpti se chinuie sa o scoata”. In cazul de fata Cristache si Cristoiu alearga dupa rating facil, in loc sa verifice daca ceea ce spune femeia asta este adevarat sau, macar, sa-i verifice credibilitatea. Eu am vazut pe luju.ro ca persoana respectiva are niste tinichele legate de coada (ceva cu Constanda) si nu mi-a luat mult timp sa caut.
    De fapt chestia asta este similara cu prostia aruncata de Radu Tudor precum ca Funeriu n-ar avea bac: primeste in direct un document pe care nu-l verifica (si care se dovedeste ca este un fals) arunca pe post o tampenie si se asteapta ca Funeriu sa-i raspunda. Si tot el este cu gura mare (si plin de certitudini).

    OffTopic
    Vad ca televiziunile de stiri isi pregatesc asiduu cresterea rating-ului anticipand moartea fostului rege, Mihai. Este gretos.

  3. Victore,
    Am citit ca Valcov si Sandru au facut 3 nunti si un botez de pe urma carora au castigat EUR 1 mn!!!!
    Pai asta este spaga indiferent de cum te uiti la ea sau cum o numesti. Sper ca statul paralel sa-l bage la bulau pe Valcov (si pe Sandru) cat mai adanc si cat mai mult.

  4. pana la bagatul la parnaie pe prezumtii, sunt de acord cu tine. totu-i s-o si demonstreze. daca ma intrebi, nu e spaga, ci spalare, da’ s-o documenteze vajnicii anchetatori DNA. Sandru nu-i acuzata de nimic…

  5. Victor,
    N-o fac nici pe virgina, nici pe luptatorul anticoruptie sau aparatorul statului de drept sau al celui paralel, dar asta nu mai este o prezumptie este doar o certitudine care nu este inca dovedita.
    Nu ma invart in cercul milionarilor dar dintre cei printre care ma invart eu n-am auzit pe nimeni care sa se fie macar aproprie de 10% din suma de mai sus in cadouri de nunta si/sau botez.
    Mie mi se pare ca pe masura ce trece timpul ne pierdem busola, punctul de referinta.
    Eliminarea infractorilor din politica ar trebui sa fie consfintita prin lege. Suspendarea celor care sunt investigati, la fel. Sunt politicineni care se ascund dupa imunitate (Vosganian, Plumb, etc.) dupa cum au fost altii care au avut curajul si-si dat demisia din parlament pentru a nu fi suspectati ca profita de statului lor (Mitrea, Basescu, etc.).
    Tudose a zis o data la Gadea ca DNA nu face dosare din nimic. Ceva trebuie sa existe ca sa inceapa un dosar.

  6. Emotionanta cugetarea lui Tudose, care a vandut o masina de 100.000 cumparata cu banii jos si a uitat ce-a facut cu banii 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.