Esti aici:
Prima pagină > News Flash > De ce am vrut să-i fiu alături lui Dan Voiculescu…

De ce am vrut să-i fiu alături lui Dan Voiculescu…

Fiindcă, pe lângă lucrurile pe care le-am spus la lansare (și pe care le puteți vedea în scurta filmare), am vrut și am putut. Și pentru că niciodată, în existența mea pământeană, nu am permis nimănui să aibă vreun drept de veto asupra alăturărilor mele publice. Cât despre boicoturile teatrale ale fostei Edituri Politice a lui Ceaușescu, privatizată de Liiceanu în beneficiu propriu cu largul concurs al lui Pleșu, mă lasă rece. Nemuritor oricum sunt….

P.S. Stau bine cu memoria, dar m-a surprins Dan Voiculescu povestindu-i lui Adrian Năstase (da, acela, vai de mine!) momentul când, după ce dăduseră cam toți bir cu fugiții, am fost la el să-i cer să achite salariile restante ale colegilor mei de la Jurnalul Național. Pe care le-a plătit integral a doua zi. Dacă n-o spunea el public, rămânea între noi doi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

4 thoughts on “De ce am vrut să-i fiu alături lui Dan Voiculescu…

  1. Daca DNA tot se ocupa de chestii “intamplate” in urma cu mai bine de un deceniu, de ce nu “se sesizeaza” in legatura cu “ciordelile” elitiste, ca sunt coruptie “dupa manual”, nu e nevoie sa faca artificii de coloratura si luminatii juridici ai SRI au, sigur, destule probe?! Sau, la fel ca “magistratii nesantajabili”, “intelectualii”, nascuti din impreunarea contranaturii Soros-Brucan, raspund “intocmai si la timp” nevoilor Kodrutzei?!

  2. dl Ciutacu,
    aveți libertatea să faceți ce doriți dumneavoastră / mi se pare ciudat că dumneavoastră încercați să vă justificați prezența la această lansare de carte.
    lipsa de respect pe care dl Mădălin Bot o promovează în spațiul public nu are nici o legătură cu un comportament de om normal.
    da, fără doar și poate fostul prim-ministru Năstase și Dan Voiculescu au fost condamnați dar asta nu înseamnă că trebuie să-i cenzurăm.

  3. Și Nelson Mandela a făcut mulți ani de pușcărie dar nimeni nu și-a permis să-l strige infractor.
    Cred că dl Mălin Bot exagerează. / Dl Năstase și dl Voiculescu nu mai sunt oameni politici.
    Și-au ispășit pedeapsa și acum sunt liberi să-și trăiască viața.
    Nu-mi place omul politic Liviu Dragnea. Am multe să-i reproșez dar nu am văzut nici un jurnalist să protesteze atunci când doamna C. Lagarde își face simțită prezența în public. Și doamna C. Lagarde este “penală” dar nimeni nu-și permite să o hărțuiască atunci când își face simțită prezența în spațiul public.
    Să-mi fie cu iertare dar ce face dl Mălin Bot nu are nici o legătură cu ideea de jurnalism.
    Da, nici mie nu-mi place Sorin Roșca Stănescu dar nu mă obligă nimeni să-l citesc sau să-l ascult.
    Dl Mălin Bot este doar agresiv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.