Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Cum s-a pus Kovesi pe persoană juridică pe canapeaua generalului Oprea

Cum s-a pus Kovesi pe persoană juridică pe canapeaua generalului Oprea

Deci Kovesi recunoaște, la tefelei acasă, că s-a dus “inerent”, în calitate oficială de procuror general, la un șpriț privat la Oprea în sufragerie; în seara prezidențialelor. Și răstoarnă toate explicațiile jenante ale mesenilor, care oricum s-au umplut de ridicol anunțând că s-au văzut și ei la una mică și-un mizilic, de ziua mărețului general Onțanu. Cam cât poate coborî un om pe scara penibilului? Nici măcar Băsescu, lider mondial la suceli și explicații grotești, nu-i suflă-n ceafă la capitolul ăsta…

Altfel, e evident că, în așteptarea deciziei ministrului Justiției, pe care-l suspectează nedrept de curaj, propaganda pregătește publicul-țintă pentru manifestațiile de protest în sprijinul persecutatei Zeițe Anticorupție. Nasol e că până și vectorilor de imagine ale spălaților pe creier a început să le fie o vagă rușine să propage teoriile conspiraționiste consacrate în apărarea neprihănitei.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

2 thoughts on “Cum s-a pus Kovesi pe persoană juridică pe canapeaua generalului Oprea

  1. exact asta întreb pe toți psd-iștii care luptă împotriva SISTEMULUI / ce căuta Procurorul general al României în casa unui om de afaceri (și aici mă refer la dl Sebastian Ghiță)?
    în anul 2011 dl Sebastian Ghiță era om de afaceri.
    dar psd-iștii au preferat să fugă după fentă.
    dl Ciutacu, solicitați emisiunea Q&A din 1/10/2016 și cu toții vom vedea că doamna Procuror general se vizita cu oameni politici și oameni de afaceri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.