Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Cum a vrut procurorul Portocală să fie martor la sodomizarea mea

Cum a vrut procurorul Portocală să fie martor la sodomizarea mea

La pachet cu inculpatul fugar, din câte am înțeles. Acum, ce să zic, gusturile omului nu se discută. Dar putea încerca să mă convingă. Ah, uitasem, nici cu convinsul nu stă foarte bine. Că altfel nu ajungea să pună femeile sub control judiciar că nu stau. Ca la o adevărată unitate de elită, nu, doamna Kovesi? Noi suntem DNA și nu ne lăsăm! Parcă așa era. Sper că ați anunțat și la Bruxelles.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

3 thoughts on “Cum a vrut procurorul Portocală să fie martor la sodomizarea mea

  1. ce sa mai zici…
    – trebuie sa fii orb (sa nu zic altfel) sa mai crezi ca dna e (sau a fost vreodata) pe drumul cel bun. ura (justificata) impotriva psd nu e o scuza suficient de buna. nu salvezi pacientul omorandu-l.
    – in romania e nebunie cu inregistrarile – toata lumea inregistreaza pe toata lumea. dumnezeule… democratie, UE, stat de drept, #rezist #spanacprajit
    – Laaaaa Laaaaa, La La La La La… https://www.youtube.com/watch?v=5WhrWZ1jeD8

    ps: cred ca-s ceva prbleme cu blogul, conexiunea pare a nu mai fi https cand intru pe articole. cel putin firefoxul face scandal si disableaza o gramada de lucruri.

  2. Eu nu cred că există “stat paralel”.
    Cred că statul român este defect / calitatea resursei umane din justiție lasă de dorit.
    doamna Laura Codruța Kovesi ar fi trebui să solicite IJ și/sau CSM-ului excluderea dl Negulescu.
    din păcate, cred că sunt foarte mulți magistrați care au profilul dl Negulescu.
    problema noastră este că actuala clasă politică nu-și dorește să schimbe cu adevărat legile care permit astfel de abuzuri.
    La noi democrația fără doar și poate se mimează. / Nimeni nu-și dorește ca în România să existe democrație.
    Dacă am fi avut cu adevărat un Președinte vă asigur că un astfel de personal (și aici mă refer la dl Negulescu) nu mai exista în SISTEM.

  3. Deci, suntem singura tara din lume in care iese lumea in strada si cere abrogarea drepturilor cetatenesti si proclama suprematia serviciilor. Enervant e ca astia din campul tactic, ce asmut tefelimea, nu ies si ei cu ceva hipsteri, smecheri de cartier, baieti destepti si cu vorbele la ei, adica sa bage ceva carisma, ca, parca i-au recrutat tot de pe paneta tolomacilor, de ti-e rusine de rusinea lor cand apar in public….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.