Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Cu curu’ pe dosare; admiratoarea Codruței Kovesi, mânca-v-aș gura…

Cu curu’ pe dosare; admiratoarea Codruței Kovesi, mânca-v-aș gura…

Că șefa DNA se folosește de instituțiile publice pentru a-și regla conturile în cauze și mize personale, pe baza represiunii cătușelor și fără să îndrăznească să o oprească cineva, e deja de notorietate. Că șefa DNA a ajuns să-și exaspereze, cu presiunile exagerate și vădit isterice, subordonații, astfel încât să-i determine s-o înregistreze ambiental și s-o sifoneze, deja e o noutate. Dar că șefa DNA rescrie povestea pixelului albastru, derutându-și până și susținătorii necondiționați, asta ține de domeniul patologicului.

Cei care nu s-au născut alaltăieri sau care n-au fost plecați de pe planetă își amintesc și cum Băsescu l-a lovit și nu prea pe copil, și cum admiratoarea lu’ Udrea a sunat în emisiunea lui Turcescu să-i ia partea acestuia. Și nu-i nevoie să fii vreun detectiv de renume internațional ca să-ți dai seama că nici nu poți insera credibil o voce identică în fluviul de instigări fățișe și nici nu-ți folosește la nimic. Se autodenunță singură, orice sprijin extern e inutil. Altfel, aștept citația…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

7 thoughts on “Cu curu’ pe dosare; admiratoarea Codruței Kovesi, mânca-v-aș gura…

  1. am observat 3 abordari rezistente:
    – televiziunea care a dat inregistrarile, la fel ca televiziunea cealalta, nu e credibila. nu stam sa ascultam asa ceva. orice ar zice astia e de porc lalalalala nu ii auzim, nu ii vedem. niste oameni rai care arunca noroi in stanga si in dreapta.
    – si daca ii ascultam, inregistrarile sunt pline de pixeli albastri – nenorocitii au trucat sunetul si au pus chestii care nu erau acolo, au scos din context la fel ca la episodul cu mormanu’ facut de celilati oameni rai si necredibili
    – si daca nu sunt trucate, de fapt inregistrarile nu arata nimic. e perfect normal, un sef care isi scutura subalternii mai puturosi care nu dau randament si stau cu curu pe dosare. pana acu’ parca ne plangeam ca nu se misca dosarele si cand doamna codruta face ceva in sensul asta tot nu e bine.

    alta posibilitate inteleg ca nu e. da’ acu sunt incurcat nitel ca nu stiu care din ele e aia adevarata. da’ ideea e clara: oricum ar fi, e de bine.

    si ramane cum am stailit – huo oamenii rai, bravo oamenii buni! vorba lu’ fetele alea doua, antonia si isabella… “pentru ca tara asta are nevoie de dreptate [..] nu doar sa ii bagati in inchisoare, sa le luati tot pentru ca sunt rai [..]”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.