Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Cine stă cu curu’ pe dosare taie cărțile, mânca-v-aș gura, infractorilor!

Cine stă cu curu’ pe dosare taie cărțile, mânca-v-aș gura, infractorilor!

Lu’ Werner nu i se pare scandal în DNA, ci vede niște “abordări media”. Ce dacă ăia au scos topoarele și se hăcuiesc ca interlopii între ei. E mulțumit de Luluța și de activitatea ei. Nu vede necesară suspendarea din funcție, nu-l impresionează așa-zisele înregistrări și stenograme; nici măcar reclamațiile depuse oficial la adresa Zeiței Anticorupției. În lumea lui mică și îngustă, e firesc ca un șef de instituție să-și instige abuziv subordonații, să-i amenințe prin viu grai sau pe mail, să-i decreteze infractori pe unii dintre (deocamdată) colegii ei de magistratură. Ocupat cu problemele globale omenirii, extenuat de întâlnirile cu omologii Trump sau Macron, nici măcar nu a discutat cu ea. El oricum știe, dar, ca să facă un mic hatâr opiniei publice și reprezentanțelor diplomatice, așteaptă, totuși, concluziile controalelor declanșate, de nevoie, de instituțiile abilitate. Apropo de instituții, deși constituțional funcționalitatea lor e în fișa postului pe care-l ocupă, el se raportează la oameni; mai exact, la șefii numiți politic. E tare nasol s-o arzi lider global și să te plimbe o gângavă agramată cu belciugul în nas, ca pe ursul de la Peleș, cu dosarul casei de la Sibiu. Pe care, deocamdată, mânca-v-aș gura, stă preventiv cu curu’…

UPDATE: Citesc și aud mari străbateri existențiale că plâng televiziunile de grija lui Țuluș. Nimic mai fals! Ca să fiu extrem de cinic și lipsit de nuanțe, vă anunț politicos că nu are nimeni insomnii de focu’ abuzivului, ci doar, după caz, mai mult sau mai puțin intens, toată lumea îl folosește. Apostolii Ghionoaiei, ca să legitimeze abuzurile ei, contestatarii aceleiași, ca s-o desființeze. N-o mai bag p-aia cu scopul scuză mijloacele, e mult prea vânturată. E doar o chestie de priorități, iar aia de grad zero e, după umila mea părere, ca buboiul purulent numit DNA să fie stors. Pentru asta, obligatoriu, trebuie să-i smulgi capul. După aia, curativ, îl storci până la rădăcină și dai cu antibiotic. Dacă ești în stare. Dacă nu, se regenerează și coace iar…

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

6 thoughts on “Cine stă cu curu’ pe dosare taie cărțile, mânca-v-aș gura, infractorilor!

  1. 1. Mi se pare ca o parte din acest scandal este facatura unora din DNA care erau pe faras, cu ajutorul unor institutii media legate de persoane (politice sau din business) care au probleme semnificative cu legea (scuze Victor, dar asa se vede de la mine).
    2. LCK si-a atins limita de competenta (profesionala si manageriala). Este de aproape 12 ani in functii de conducere la Parchet/DNA si ar fi bine (si ar trebui) sa lase locul altora. Nu este Mesia; sunt convins ca sunt inlocuitori cel putin la fel de profesionisti si cu mult mai putin uzati decat ea.
    3. Este important ca LCK sa fie schimbata, dar este imperativ ca in locul ei sa vina cineva cu suflu proaspat care sa revitalizeze DNA-ul si sa-l faca mai eficient dar si sa minimizeze erorile judiciare si comportamentul abuziv al procurorilor.
    4. Am vazut-o pe Nuti ca a primit o gura de oxigen in scandalul asta. Sper ca pana la urma procurorii sa gaseasca si sa dovedeasca macar 10% din furturile patronate de ea. Ar fi suficient pentru multi ani de bulau.
    5. L-am vazut pe Pavel Abraham cum spunea ca Romania nu este o tara corupta. Poate este orb, surd si nu vede ce se intampla in jurul lui. Coruptia in Romania este generalizata, atat la stat cat si la privat, iar furtul este un sport national.

  2. Aștept să-l văd pe Nelson Mandela al PSD-ului ( Liviu Dragnea) cum se luptă cu sistemul.

  3. ma amuza ca se vorbeste de marile realizari ale ilustrei (sub 4% plagiatoare) in lupta cu monstrul coruptiei, de profesionalismul dansei, de curajul netarmuit etc. etc. si dupa se ajunge invariabil la concluzia ca de fapt coruptia e generalizata in romania.

    pai ori suntem campioni ori nu suntem? cum pastele ma-sii, dupa 12 ani de lupte, romania e tot la fel daca vorbim de coruptie. chiar nu inteleg…. care e marea tragedie daca pleaca madam? ca si daca lupta ea si daca nu lupta, tot generalizata e coruptia. exista ceva deasupra lu’ generalizata? era mega-super-extra-foarte-generalizata si acu a scazut la generalizata?

    cred ca totusi mai e ceva generalizat in romania care ar putea explica multe lucruri…

  4. Agramate plagiatoare
    Pe la Oprea se aduna
    Stau cu curu’ pe dosare
    Noapte buna

    Doar Andronici mai suspina
    Si-atunci brusc Codruta tace
    Doarme Werner – vrea s-o tina
    Dormi in pace

    Fuge Ghita ca sa scape
    Pe la Belgrad sa se culce
    Fie-ti SRI aproape
    Somnul dulce

    Peste-a tarii constitutie
    Se ridica o nebuna
    Totu-i vis de-anticoruptie
    Noapte buna

  5. Nu inteleg ce se intampla cu acest scandal, mi se pare ca a degenerat si nu are un continut clar pentru public.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.