Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Cel mai imun robot de bucătărie de pe piața politică toarce mărunt

Cel mai imun robot de bucătărie de pe piața politică toarce mărunt

iohannis_gorghiuÎn ziua când candidatul lui personal a fost trimis la plimbare de liberali, dar liniștit că nu vin încă portăreii să-i ia casa de la Sibiu și nici milițienii să-i ridice nevasta și soacra pentru fals și uz de fals, cel mai imun robot de bucătărie din industria electrocasnicelor politice s-a dus până la Casa Poporului. Nici el nu părea a ști de ce și ce rost avea să citească maculatura pe care i-au pus-o în brațe oamenii răi, dar a făcut efortul. Așteptarea încordată a publicului a meritat: după ce luni de zile, de regulă când nu era în vacanțele de după concedii, urmărea cu preocupare, acum e neplăcut surprins. Robotul ăsta de bucătărie evoluează, lent, dar nestrămutat, către consternare. Acum, pe bune, cred că a venit momentul decis când trebuie să-i spună cineva ce caută el, totuși, în viața lui.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

7 thoughts on “Cel mai imun robot de bucătărie de pe piața politică toarce mărunt

  1. Wow ! Sunteți într-o formă de zile mari ! Cam des în forma asta, dom’ Ciutacu ! 🙂 (spre încântarea noastră și disperarea celorlalți !…)
    Ce mai, l-ați făcut afiș pe sas! Vreau să spun, desigur, că i-ați făcut un portret atât de fidel, încât merită să devină afiș de campanie electorală ! 🙂 (nu pentru bietul iepuraș Bușoi, proaspăt bușit de dragii săi coledzi, nu pentru adoratori, dintre care doi tocmai răcneau aseară la Realitatea, loviți în inimă de spusele lui Băsescu vizavi de idolul Werner…)
    La asemenea text, mii de felicitări !

  2. Ce oameni rai! Cum adica, nu e un autentic si democrat (de la forumul democrat al germanilor), cinstit presedinte! Nu se poate! E un robot de bucatarie? Bun, cum spunea bunica (maritata cu un sas, totusi): orice robot de bucatarie, oricat de performant, nu face ce n-ar putea face un cutit si o lingura de lemn… Devine atat de simplu… Dupa ce ne-a aratat scurtimea lantului in care e tinut (vezi reactia lui bosumflata cand i s-au retras like-urile), cred ca i s-a cam vazut rusinica. E foarte greu sa mai sustii imaginea marelui neamt, cinstit si curajos in ale democratiei. Probabil, o sa i se dea, in final, casa spre folosinta vesnica (asa cum i se lasa si lui Basescu jucariile imobiliare si nu numai), pentru ca n-ai ajuns acolo doar cu sprijinul electoral al Romaniei curate, de atata spalat pe creier, te-au ajutat si cei care ara si cultiva campul tactic. . A incercat si el sa faca un pas afara din curte si gata: “gardienii” democratiei i-au aratat cartonasul galben pentru parasirea incintei. Ca sa nu riste inca unul (ca omul mai vrea si al doilea mandat) o sa revina la intelegerea parafata: presedintele codului muncii (sa fii sef peste toate institutiile de forta, militarizate unele, unde se lucreaza non-stop si sa lucrezi dupa codul muncii suedez, e o mare sfidare , dar dragostea -de vacante – invinge), mare cititor de discursuri elaborate in bucatariile care utilizeaza acest tip de robot de bucatarie. Noi revenim la lingura de lemn (si la cutit?)…

  3. Cum n-am chef de polemici pe “feibuc”, postez tot p-aici (gazda mi-are mailu’, ajunge, d-o fi nevoie : e una in zona “peste grila” (“una” fiind postarea, bineinteles) care vine cu versuri de Eminescu, sa-l caracterizeze pe… bassescu !!?!? Cum ca ” punand mana pe ei”….Tare, sau ce ?!
    Daca acu’, dupa ce A3 si – partial – RTv au strigat cum ca “bassssistii fura”, cand se intampla, nu in secolu’ urmator, constata si de-ne-a, ca telespectatoru’… ce se mai zic…”El Camino Hospital” o fi un fel de ” 9 ” la ei, si se explica ?1 Sau d-na e cu “luat tara-napoi”, si are nostalgii postume !? (postume vis-a-vis de mandatu’ lu’ ala cu “miseii”, in fond vorba lu’ Catavencu caragelian, parafrazata, “cel mai… dintre ei” !?)
    Grecu’, oarecum un “frate de ginta … balcanica”, danseaza sirtaki, kasapigu si e consecvent si solidar in ce face…Romanu’ il evoca pe Eminescu si cand e, si cand – mai ales – nu e cazul….
    D-aia, grecu’ a avut “Odiseea”, iar noi avuram o neinteleasa “Miorita” ! D-aia, grecu’ i-a dat peste bot coanei Merkel, cu Syriza si Tsipras, la alegeri, anu’ trecut (in plina criza…la ei), iar noua, coana respectiva ne-a dat peste bot (si vot… in 2012) cu bassescu,.. respectiv, in 2014 (peste bot… ca votu’ “independent” l-au dat tinerii si Diaspora), cu “neamtu’ ei”….
    Ghinion….De ma facea mama grec, aveam origini in Platon, Socrate, Aristotel…. asa, l-astept doar pe “neamtu’ civilizator”, Miorita a rezolvat cazu’ , popular, la vremea ei…
    (cu mandrie, totusi, neaosa, pentru preopinetu’ cu bassescu – si-n gura, si-n suflet : hai siktir, c-am fumat-o si p-aia ! Si, poate, e “fumat” si-ala… desi !??1)

  4. “robot de bucătărie din industria electrocasnicelor politice” – vai ce urat i-ati zis lu’ Herr Präsident :)). mai e si imun :))

    @ML – va multumesc pentru cuvintele frumoase de la postul anterior, nu cred ca le merit.

  5. Cauata cee ce a fost pus sa caute de catre cei ce l-au pus aici in fruntea tzarii.

    In Sibiu am vazut ce-a cautat : case din salariu de bugetar si vacantze la Palm Brecah USA din meditatzii .

    Daca vretzi si altceva poate ca ar trebui sa va obositzi sa punetzi in fruntea tzarii pe altul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.