Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Anacondo, unele cu toate țiglele pe casă n-ai găsit prin garnizoană?

Anacondo, unele cu toate țiglele pe casă n-ai găsit prin garnizoană?

Rămasă orfană de Coldea, propaganda nu se predă. Sub coordonarea înțeleaptă a intangibilei generălese Anconda de la SRI, se lucrează intens pe mai multe planuri. Unul dintre ele, valul de presiuni asupra marilor cheltuitori de publicitate, amenințați cu boicotul dacă nu mută banii de la unele televiziuni de știri (România TV, Antena 3 și B1) către insolvenții care țin cu Sistemul. Unealta e o bizară trecută prin presă (fără urme vizibile) și publicitate, iar mijlocul de presiune e un ONG finanțat exclusiv de Soros. E al doilea șantaj masiv de același tip, combinat cu asaltul asupra CNA, după cel similar cu obiect, la vremea respectivă, doar Antena 3.

Povestea asta vine în paralel cu promovarea intensă pe facebook a unei acțiuni fasciste de convins propriii părinți că sunt proști și de băgat în capul bieților oameni care și-au crescut loazele cum au putut că sunt vinovați că se uită la televiziunile neconforme și votează altfel decât vor urmașii. Vârf de lance e alt limax de presă, una trecută degeaba prin redacțiile a cel puțin două televiziuni importante, devenită celebră după ce s-a făcut scriitoare de succes pentru acerebrații bolnavi de facebook și și-a amintit în gura mare că ar fi fost violată când era mai mică, dar a ținut-o jena să recunoască și să depună plângere la autorități.

Mizeriile astea uman(oid)e trăiesc printre noi, umblă libere pe stradă, se bucură chiar de succes în unele medii. Ceea ce e normal să se întâmple într-o societate democratică și normală la cap, acolo unde și eșuații sunt mângâiați concesiv pe cap. Anormal e că oameni aparent întregi la minte se apleacă asupra rătăciților și pun preț pe niște răbufniri de resortul psihiatriei.

P.S. Aflu acum că și fostul secretar de stat Valeriu Nicolae Ciolan, din calitatea sa publică de reprezentant special pe problematica romilor al secretarului general al Consiliului Europei, susținut de Guvernul României, se ocupă cu boicotarea stațiilor tv greșite. O fi în fișa postului…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

6 thoughts on “Anacondo, unele cu toate țiglele pe casă n-ai găsit prin garnizoană?

  1. Aia dupe tron se auto-defineste asa:

    “Raluca Feher
    17 articles
    Femeie de sex incert, aproape 40 de ani, 22 de ani de tras la jug și nu tu carte de muncă. Fată bătrână, fără copii, apartament, credit, mașină. Nu sunt ortodoxă, nu sunt nici unguroaică, nici româncă, numele meu nu se citește Fejar și nici Zaher. Pasiuni: lectură și vinul de bună calitate. Cînd nu scriu reclame, broșuri și mailuri pline de call to action, umblu prin lume. Cum ar spune bunică-mea de 88 de ani, mă duc să mă încur. Am scris o carte, se cheamă ”America dezgolită de la brâu în jos”. Asta cînd m-am încurat prin America de Sud. Vă invit să o citiți, să mă îmbogățiți și să am, astfel, bani să mă încur în continuare. Mulțumesc.”

    Initial nu ma prinsesem cine-i Petronela… apoi m-am prins 😉

  2. Cam greu ce vrea femeia de sex incert, totuşi, că doar plăteşti pentru difuzarea de publicitate în ideea c-o să se uite careva la reclamele tale. Ce gheşeft e ăla, dă-mi mie banii că nenea Ghio a cam sărăcit în ultimul timp, A3 şi RTV se închid, nu vă mai cumpără nici dracu’ produsele da’ io o să am bani să mă….încur. Sper că n-am folosit limbaj licențios. 😛

  3. Nu observaţi similitudini între ce s-a întâmplat în SUA şi ce fac toţi bizarii ăştia acum?

    În SUA, s-au folosit masiv ONG-urile, mişcări de stradă plătite (şi acum se întâmplă), acuzaţii cum că firmele X, Y, Z fac reclamă sau că susţin pe nu ştiu cine şi, pe urmă, cu boicotarea lor de către bizari din ăştia obscuri sub semnul “libertăţii”… prea multe similitudini ‘importate’.

    Ăstea-s apucături naziste/comuniste!

  4. Cu cat sunt mai rupti in cur, cu atat mai pretiosi se vor. Pare, totusi, cauza de psihiatrie. Tocmai ma intrebam, daca e nevoie de referendum pentru examinarea psihiatrica a mamuthului, pentru ca, daca vi se pare ca e putin atins Coldea, la cum se manifesta, pe asta, caruia -i fileaza toate lampile, ca softul e de mult depasit, eu zic sa incercam…De ce, pana si la SRI, doamna Coldea “se ocupa”, iar la Palat sunt lasati sa zburde liber?! In legatura cu tifosii prezidentiali, ramane cum am stabilit: “Cand Dumnezeu vrea sa piarda un om, intai ii ia mintile…” ,din Sfanta Scriptura.
    P.S. In legatura cu reclamele la TV: daca e “pe bune” concurenta si nu contracte obtinute cu firmele SRI, sau “intermediate” de presedintele nostru “investitor in case”, nicio firma nu retrage o reclama de la o televiziune cu audienta…Daca e banca aia austriaca chiriasa mostenitorului lui Lazurca…Chiar! Nu ancheteaza nimeni cum isi obtine contractele banca prezidentiala?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.