Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Ziua politică pe înţelesul băsescienilor

Ziua politică pe înţelesul băsescienilor

1. Geoană a fost trimis astăzi de ANI la Parchetul General, iar lui Năstase i-a pus DNA, tot astăzi, sechestru pe casa din Zambaccian. Nea Trăiane, de ce nu ne spui tălică de la obraz care dintre Mitrea şi Diaconescu trebuie să fie ales preşedintele PSD? N-am vrea să stăm încordaţi până la congres. Oricum, date fiind rahaturile în care i-au băgat nevestele pe ultimii doi preşedinţi ai PSD, eu aş modifica statutul şi aş introduce obligativitatea de a nu fi căsătorit pentru a putea candida.

2. Imensul caracter Florin Călinescu e-n cărţi să candideze din partea PD-L pentru dregătoria parlamentară lăsată liberă-n colegiul 19 de demisia Danielei Popa. Cum nu pot crede în ruptul capului că liberalul nea Florin de labeunu ar putea fi şantajat cumva cu dosarul de la DNA, rămâne că a fost convins de L-ul din coadă :))

3. Ţiriac a fost găsit turnător de bine de CNSAS, Roşca Stănescu acuză CNSAS că nu vrea să-l recunoască de colaborator, iar Voiculescu, iar Voiculescu află săptămâna viitoare verdictul în procesul cu CNSAS. Nu-i aşa că viaţa noastră ar fi mai seacă fără CNSAS? Căruia bănuiesc că absolut întâmplător şi fără legătură cu ştirile de astăzi i s-a schimbat recent preşedintele, că nu mai făcea faţă Csendes stressului…

4. După cum ne-au promis fanii săi şi maestrul Cristoiu în campanie, Băsescu se va schimba după recâştigarea puterii şi va deveni un tip sobru şi procedural. Cele trei puncte de mai sus sunt mărturia vie a transformării previziunilor în realitate.

UPDATE: Victima noastră naţională, legendarul naiv şi mustitor de talent Mutu, a MAI fost descoperit pozitiv ŞI pe 20 ianuarie 2010. Ştiu, mafioţii italieni, capitaliştii englezi, Mourinho şi cu Gheară sunt de vină că Briliantul haleşte pastile ca motanul meu Billy Idol bobiţele cu ton şi aloe vera.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

110 thoughts on “Ziua politică pe înţelesul băsescienilor

  1. Nu stiu daca media romneasca a prezentat stirea – eu am auzit-o la un Buletin de stiri ungar – insa, pt.ca mie mi-a uns auzul dar mi-a inlacrimat sufletul, o aduc in atentia dvs: magistratii din Italia au intrat in actiuni de protest impotriva asa-ziselor legi de reformare a justitiei – adoptate la initiativa lui Berlusconi – menite, de fapt,in a-l ajuta in driblarea nenumaratele acuzatii de coruptie, frauda, evaziune etc., pe care le-a evitat cu succes pina acum. Te apuca tristetea daca te gindesti la dezgustatoarea obedienta manifestata de magistratii romani, din pacate, nu numai in comunism ci, iata, si in democratie, fata de clasa politica si anturajul sau! Oare, ce anume ar putea contamina JUSTITIA romana cu putina demnitate?

  2. Parerea mea este ca in PSD ca si in PNL trebuiesc (re)alesi oameni care nu pot fi inhatati de golanul natiunii ,nea Basica.
    Nu sint fan Geoana insa acum opozitia are nevoie de lideri fara “probleme” pt ca nea Basica si DNA -ul lui mafiot sa nu-i poata “prinde”.
    Cit despre faptul ca este sau nu prostanac sau mai tare sau mai moale decit golanul natiunii Basica ramine de vazut.
    Oricum cind un om cu ceva bun simt ca Geoana sau Crin se “lupta” cu un golan ca Basica , cu armele golanului , in fata unui public (p_u_l_i_m_e ,cum le spune Basica)format de presa de scandal a Cristoiu-lui si a altora ca el , va pierde.

  3. Eu am stomacul mai sensibil şi nu mai urmăresc ştirile decât din doi în doi. Cred c-am pierdut o fază mişto. Îmi spune şi mie cineva de ce-i Băse îmbrăcat în straie de carnaval în poza de mai sus? Parcă dă a popă… da’ n-are “tichie” de mărgăritar!

  4. Vezi cât cuprinzi

    Curajul curiozităţii infantile m-a condus, cu teama inerentă faţă de neprevăzut, în vârful unei turle din lemn de 60-70 m înălţime al unei sonde de extracţie petrolieră ce-şi avea o ancoră pe propietatea familiei mele, chiar in curtea păsărilor.
    De acolo lansam meşterite avioane de hârtie făcute dintr-o Citire a soră-mi, cu regele bâlbâit şi mă-sa pe primele pagini. Atunci am intuit că de ce te afli mai sus vezi mai multe, mai clar, în râduiala timpului, dar pe fondul de teamă să nu mai simţi siguranţa vieţii pământului de sub picioare.
    România şi altele ca ea se află într-un laborator de încercări riscante, parţial vizibile, din decembrie 1989. Nu oamenii au importanţă în acest experiment ci concuziile „mengeliene” la nivel macrosocial în contextul schimbător.
    Academicianul veşnic Mugur(Isărescu) este personajul ezoteric ce evită catastrofa marelui derapaj, prin spiţerii, unele numai de el ştiute. Într-o ţară baltică având 2 milioane de suflete, mai puţin unul ca Mugur, populatia amaneteză la shimb pe submultiplii şi multiplii sacului de cartofi, în timp ce religioşii sau sufletiştii organizează, pe cont propriu, supa zilnică a săracilor fără speranţă, tot mai numeroşi de la o zi la alta. Capitalismul falimentar angajat în stripts economic şi-a aruncat toate bulendrele, ajungând de râsul anusului, dar şi al Chinei-de neoprit !
    Dumneavoastră care sunteţi în turla Antenei 3, pendulaţi cu intenţii remarcabile între pământ şi vârful turlei, dar importntele pârghii ale acţiunii nu mai sunt la noi ci la cei ce conduc experimentul. Vedeţi ca noi toţi că împăratul este în fundul gol. Aşteptăm să ne-o spună un copil curajos !
    Aşazisul ajutor financiar revine tot aşa de repede la ”cei” ce ni-l acordară, nouă revenindu-ne numai restituirea datoriilor acumulate, la sine die.
    Câtă lipsă de obraz poate să manifeste cei ce ne acceptă sporirea cu 600 militari a trupelor din Afganistan, aceiaşi care ne-au obligat să renunţăm la recuperarea datoriei de la Irak, etc.
    Agricultura mai este încă o şansă – deci pârghie – şi aici ar trebui să se-ndrepte grosul împrumutului, concomitent cu organizarea marilor asociaţii particulare de exploatare a pământului, dar necondiţionat cu un alt Preşedinte şi alt Guvern decât Băsescu-Boc.

  5. Şi despre pensii

    Pensia este o pedeapsă socială aplicată acelora care n-au plecat la timp.
    Arătatul frecvent al „pisicii portocalii”este soluţia decimării pensionarilor.
    Scăpaţi de şoareci cosându-le anusurile iar de pensionari cosându-le buyele
    La supărare mulţi se-nbulzesc cu “băgatul”, în pensii ca şi-n unele mame.
    Ultima pensie ţi se cuvine dar nu-ţi aparţine.
    Întârzierea de la grafic îngrijorează şi la pensie ca şi la ciclu.
    Pensionari veţi lua-n mână ce aţi votat acum mai bine de o lună !

    Pensionarul ca şi fecioara trăiesc clipa adevărului doar prin palmare.
    Economiile = bani albi pentru zile negre: Pensiile = bani negrii pentru zile numărate.
    Legea sistemului unitar de pensii este o fărădelege făcută în numele legii de către nelegiuiţi.

  6. Catren dulce-amar

    Prin extrapura şi gingaşa ei naivitate
    Fecioara-l vede doar un chipeş men ;
    Tardiv, în dureroasa-roşie realitate –
    Fatal – percepe vânătorul de himen !

  7. mi se pare ca dumneavoastra orice subiect a-ti dezbate ajungeti inevitabil la basescu,nu cred ca tot ce se intamla in tara asta rau i se datoreaza lui basescu,sunteti tot timpul subiectiv

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.