Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Vorbe grele: marea întâlnire se amână

Vorbe grele: marea întâlnire se amână

Din motive ce ţin exclusiv de o modificare de program al ministrului (de ultimă oră) şi de imposibilitatea corelării pentru o înregistrare a interviului până la ora de difuzare a emisiunii Vorbe grele, ediţia din această vineri, în care invitată ar fi trebuit să fie Elena Udrea, care a acceptat cu deschidere provocarea, se amână, cu acordul ambelor părţi, până la o dată când vom reuşi să ne întâlnim fizic în studio.

UPDATE: Văd că pe nea Cornel îl strâng iar chiloţii. Aşa-i când înaintezi urât în vârstă. Am tăcut o vreme, dintr-un respect demodat pentru talentul său de jurnalist şi pentru părul lui alb. Nu-i spun decât atât: am mai multă încredere să bat palma cu Elena Udrea decât cu el. Dacă mă întreabă de ce, deşi nu cred că-l lasă şoriciul gros de pe bucile obrajilor, îi spun să se adreseze copiilor de pe motocicletă pe care i-a stâlcit cu maşina. Poate-i amintesc ei, mie mi-e silă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

97 thoughts on “Vorbe grele: marea întâlnire se amână

  1. nu are “inteligenta” curaj sa vina in emisiunea ta. Probabil ca si data viitoare va interveni o schimbare in programul ministresei care are sub cur miliarde din banii publici. detalii detalii

    Toata stima.. >:D<

  2. Zau ca nu-i voi duce dorul.
    Lasa, Victor, precis vei gasi tu un invitat/-a pe masura programului.
    Numai bine.

  3. O asteptam cu nerabdare sa ne vorbeasca despre priectele sale de la ministerul turismului. Presupun ca sunt multe si eficiente

  4. voi la Antene incercati sa faceti pace cu Basescu si cu Udrea? V-ati speriat ca au facut publice convorbirile telefonice ale lui SOV si acum o invitati pe Udrea pe la voi?
    eu astept emisiunea aceasta sa vad cum va comportati cu ea. 🙂

  5. Domnule Ciutacu Victor, pun si eu lumii o intrebare off topic, ca daca nu o pun crap:
    Daca domnul deputat sef de grup Toader, in loc sa faca cu degetu’ in sus sau in jos, intr-o buna zi si-l baga pur si simplu in cur, atunci ce fac deputatii PDL? Dar cei UDMR?

  6. Victore,
    Sa fie oare modificarea programului d-nei ministru legata de votul…” ca-n filmele cu prosti ”, adica sa votezi,cica, fara sa sti ce? Ce-ar fi daca …prostimea ar cere reluarea votului din 2009, la presedentie, ca a gresit la vot. Apropo, de cele intamplate si se prefigureaza a se intampla.

  7. Faptul ca Udrea nu vine(din motive mai mult sau mai putin obiective),nu ii face cinste.Cand iti dai acordul pentru o emisiune,despre care se presupune ca stii ca are reguli fixe (de live), ore exacte de difuzare si zi fixata,cand promiti si accepti sa se faca promo la emisiune si,mai apoi,declini,asta spune tot despre acel om.In orice media din afara,un asemenea demnitar(care se presupune ca are consilieri,staff de imagine,etc)ar fi fost lishat.De fapt,astia sunt portocalii:o adunatura pe care,niciodata,nu te poti baza.
    Si,pana la urma,cine vine?Bafta,Victor,suntem cu tine!

  8. oricum nu aveam puterea (psihica)sa urmaresc acest interviu,pentru ca dumneavoastra,cu bunul simt de care dispuneti,nu i-ati fi spus verde-n fata ceea ce cu totii simtim,si ceea ce stim ca credeti despre individa.altfel,cred ca a acceptat invitatia la emisiune tocmai din aceste considerente:nu-i puteti intrece in nesimtire(nimeni nu o poate face).

  9. Oare ce s-a intimplat in parlamentul Romaniei,votindu-se o lege din greseala,nu poate fi incadrat la”neglijenta in serviciu”cu toate cele ce decurg in temeiul legii?
    Sanatate
    Marian

  10. Adică pînă-i p..a p..ă n-om vedea-o pe ţoapă! Mi-am făcut cruce cu mîna stîngă, azi dimineaţă, cînd am văzut promo-ul emisiunii şi chiar am gindit cu voce (foatre) tare “cum dracu’ face ăsta?!?!?” Şi mi-am jurat că nu mă mai uit veac la “vorbe” dacă o vei meneja şi pe asta, ca pe Ridzi.(mare domn ai fost atunci). Soarta…
    Şi-o fi dat seama şi ministrela că nu va avea viaţă uşoară şi-o dat-o la-ntors!
    Banzai!

  11. eu cred ca ori nu era pregatita suficient pt o intalnire cu o persoana inteligenta,ori a vrut sa se razbune pe noi,pe dvs…hai ca vin,ba nu vin.sa privim partea buna,ii e frica de voi…astea cu programul nu prea le cred,cand promiti ceva,te tii de cuvant,mai ales ca esti persoana publica…

  12. Si cine vine in locul ei? Cheama-l pe Boc ca e vineri seara si vreau ,,comic vestit al ecranului,,sa rad.

  13. intrebari pentru cand va fi! Este constienta de faptul ca nu este prea inghitita? In aceste conditii de ce isi taie craca de sub picioare? – Avand in vedere ca poporul este destul de idiot sa o puna chiar si presedinta de ce se lasa trasa de Basescu in jos?

  14. @everybody: oricat v-ar parea de tentant sa imaginati scenarii, iar mie sa ma dau smardoi, nu e nici o lasitate sau razgandeala, e, pur si simplu, intamplare. sunt ultimul om din lume care ar cautiona o teapa.

  15. Intr-o intalnire dintre un “arogant si genial” si o aroganta si…(prea multe urmeaza,se subinteleg epitetele),cel mai slab da inapoi.
    Era prea din scurt si nu au timp baietii sa-i pregateasca raspunsurile la intrebari.
    Sincer, cred ca a cam luat-o cu frisoane.A primit ea ordin “Go!”, dar, am vazut cu totii ca o cam lasa nervii in ultimul timp. Cand esti stapan pe atatia bani, cu greu reusesti sa cobori la nivelul multimii si sa mimezi bun simt,modestie. Iti trebuie ceva antrenament. Deci, succesuri lu Nuti la ranjit in fata oglinzii pana apare la “Vorbe grele”.

  16. @Victor- eu te cred. Dar mai stiu si ca esti si vei ramane un elegant. Seara buna!:)

  17. Ce poate interveni vineri seara la ora 23? De ce nu a spus celeilalte parti care a intervenit ca vineri seara are altceva programat?

  18. de data asta chiar cred ca-i doar o “nefericita” coincidenta. Udrea poate fi catalogata oricum dar nu imbecila si… fata de majoritatea pedelicilor… are BOASE!

  19. Io ma bucur nespus ca nu vine.
    Victor, daca as dori sa-i vad pe astia, m-as duce labe1.
    Nu-i destul ca apar diverse panarame pediste la Antena3 ?
    Foarte multumit am fost in aceasta seara de cum l-a pus la punct Razvan Dumitrescu pe jegul
    ala; habar n-am cum il cheama si nici nu ma intereseaza. Dar a fost perfect!
    PS
    Cam ce crezi ca ar fi raspuns asta in afara de lectiile primite in Modrogan? Vorbe multe (si nu grele) si goale. Atat…

  20. Sunt convins că ai un back-up şi nu rămâi în criză de idei şi invitaţi, dar îmi permit să-ţi sugerez să-l inviţi (în viitorul apropiat) pe “explicatorul” Rizea de la PSD, proaspăt uns preşedintele PSD Diaspora. Să explice ce va face pt diaspora românească că prin presă se laudă că face n-şpe mii de lucruri. Eu aş fi tare curios să aud ceva concret. 😀

  21. Foarte bine ca nu vine. E prezenta suficient pe toate canalele, oricat ar fi de “cool”, n-aveam chef sa o vad aberand si pe Antena 3.
    Se spune ca nu exista publicitate negativa, chiar e pacat ca spatiul de emisie si audienta Antenei sa fie irosit pentru a promova astfel de personaje.

  22. ridzi,acum udrea …..ce se intampla victor ? ai batut palma cu dusmanul ? firea, am inteles, dar si tu ?

  23. Sunt convins ca e o treaba serioasa la mijloc, altfel nu ai fi scuzat tu absenta ei in acest mod. Dar nu ma pot opri sa ma gandesc la faptul ca echipa ei va avea o viata tare grea pana ce va da ministreasa bacul si cu tine. Numai ca de data asta va fi (cred) pe bune. Pentru ca la intrebarile si subiectele pe care le-ai putea propune nu ii ajunge o viata sa se pregateasca, mai ales ca a demonstrat prea des ca nu are nici cei 7 ani de acasa.

  24. Victore , esti orgolios si sunt convins ca n-o sa-ti placa ce am sa-ti scriu ; dar din simpatia pe care ti-o port am s-o fac totusi…

    “…sunt ultimul om din lume care ar cautiona o teapa” – poate in iritarea ta ai inteles ca ai fost facut PARTAS (CAUȚIONÁ vb. tr. 2. (fig.) a acorda sprijin, protecție.) la teapa , ori Cristina Horvat a scris : “doamna cu pricina i-a dat ţeapă”… !!! Ceea ce , sa fim seriosi , nu-i un capat de lume …!

    Si-atunci DE CE reactia asta violenta , din UPDATE , reactie care nu-ti face deloc cinste ?!
    Daaaa , stiu … , ti “se rupe de parerea mea” , e blogul tau si faci ce vrei pe el ! Dar e regretabil totusi … 🙁

  25. Pana la proba contrarie, pentru mine nu v-ati decredibilizat. Dimpotriva, madam’ Udrea arata ca nu te poti baza pe ea. Cat despre cea de la Cotidianul… atat a putut…

  26. @Nostradamus: citesti si restul articolului. si, in general, porcariile pe care le-a colportat in scris despre mine Nistorescu in ultimele cateva saptamani.

  27. Am si eu o mare rugaminte: daca nu se poate cu nuti, o poate inlocui roberta? Hai ca e tot intelectuala rafinata si duduie stilata…

  28. Regretabil,scarbos,dar niciodata nu as fi de acord cu penultima fraza din update-ul dumneavoastra. Lasati-i sa arunce cu noroi si puneti un impermeabil pe dumneavoastra. Sunteti om si se mai varsa cana cu compot din cand in cand,dar sfatul meu este sa lasati tragediile deoparte…pentru ca dor.

    Nu am citit opiniile lui Nistorescu,dar o sa ma informez. Este pacat ca jurnalistii au patroni,este pacat ca nu sunt niste oameni pur ganditori si fara alte “griji”,care nici cele mai puternice vanturi sa nu-i clinteasca din convingerile lor.

    Multa sanatate (de ambele feluri) domnule Ciutacu!

  29. Victor, mersi că mi-ai răspuns la intrebare în celălat post. Acum dacă nu vine blonda pe cine vedem vineri? Noi ultraşii tăi fideli, ne uităm la ce ne dai 🙂

  30. Mda , citisem articolul complet si prima data , dar comentariilor din el nu le-am dat dimensiunea unui atac personal ci mai mult unor intepaturi intre ziaristi ( care , in fond , sunt rivali !).
    Totusi , recitindu-l , recunosc ca faza cu Morar a fost mai mult decat nepoliticoasa (avand in vedere si aversiunile voastre reciproce) .
    Avand in vedere ca nu citesc Cotidianul , le-am dat un search la “Ciutacu” , dar articolele care le-am gasit nu mi s-au parut calomnioase , cel mult pe ici pe colo mai “intepatore” (lucru relativ normal intre rivali din trusturi diferite care impart aceeasi piata media).
    In cazul in care voi (tu si Nistorescu) mai aveti si alte “episoade” mai putin publice , ma abtin de la alte comentarii in necunostinta de cauza ; insa , repet , acesta de fata nu l-am considerat neaparat un atac la persoana , ci mai de graba unul nitel mai rautacios …

    No offence , era o parere doar … ; regret insa cand oameni , aparent de aceeasi parte a baricadei , isi scot sabiile din teaca ! Si e pacat deoarece chiorul pe asta-si bazeaza domnia … 🙁

  31. ””Udrea nu are ce căuta la mine în emisiune, din simplul motiv că nu are capacitatea intelectuală de a purta o discuţie de o oră cu mine” sau “Îi explică cineva Elenei Udrea – în locul meu, că eu nu discut cu absolvenţii de particulară pe puncte -”??

    care sunt motivele schimbarii tale de atitudine si chiar ce ai putea sa discuti cu o ..cum spunea Badea in seara asta??

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.