Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Vorbe grele: marea întâlnire se amână

Vorbe grele: marea întâlnire se amână

Din motive ce ţin exclusiv de o modificare de program al ministrului (de ultimă oră) şi de imposibilitatea corelării pentru o înregistrare a interviului până la ora de difuzare a emisiunii Vorbe grele, ediţia din această vineri, în care invitată ar fi trebuit să fie Elena Udrea, care a acceptat cu deschidere provocarea, se amână, cu acordul ambelor părţi, până la o dată când vom reuşi să ne întâlnim fizic în studio.

UPDATE: Văd că pe nea Cornel îl strâng iar chiloţii. Aşa-i când înaintezi urât în vârstă. Am tăcut o vreme, dintr-un respect demodat pentru talentul său de jurnalist şi pentru părul lui alb. Nu-i spun decât atât: am mai multă încredere să bat palma cu Elena Udrea decât cu el. Dacă mă întreabă de ce, deşi nu cred că-l lasă şoriciul gros de pe bucile obrajilor, îi spun să se adreseze copiilor de pe motocicletă pe care i-a stâlcit cu maşina. Poate-i amintesc ei, mie mi-e silă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

97 thoughts on “Vorbe grele: marea întâlnire se amână

  1. pana una alta s-a dezumflat fata responsabila cu gazonul de la Cotroceni pe timp de noapte.din pct.meu ai castigat la masa verde.sportiv vorbind.Politic, a ramas la troaca , aplecata peste problemele problemei..
    cat despre ‘ministru’/’problemele ministrului’din seria fass presedinte…cmon Victore

    RESPECT altfel pentru ceea ce esti si faci:)

  2. ai putea sa-l inviti pe domnul Andrei Plesu!!!
    O gura de aer proaspat!
    *si nu pentru ca iti lipseste un reflector blond din platou:)

  3. Fara sa imaginez nici un scenariu:
    – daca eram in locul tau, nu o invitam;
    – daca eram in locul ei, nu veneam.

  4. Citat (aproximativ): la mine in emisiune vine orice pedelist pe care-l invit eu, nu pe cine-mi trimit ei din Modrogan, cu doua exceptii: Boc, pana nu-si inghite cuvintele si Udrea, despre care consider ca nu are pregatirea intelectuala necesara sa poata sustine o conversatie de 50 de minute.

    Inteleg ca d-na Vuitton s-a pus la punct cu pregatirea? 😀

  5. ….Odata ca eu nu m-as fi grabit sa scriu despre invitata, inainte de a-mi lua niste minime masuri de siguranta. Adica mai intii sa inregistrez emisiunea.
    Asta chiar daca se-ntimpla vineri la prinz.
    Sint tentat sa cred ca defapt te-au lovit sub centura. Si chiar daca nu a fost asa, acum asa se vede. Pun pariu ca pedeleii isi freaca miinile fericiti.
    Nashpa.

  6. la cite porcarii a spus cucoana asta despre voi (jurnalistii din trustul Intact), ma mir ca o mai bagati in seama…
    :))

  7. Pai ministereasa ce sa faca cu unul ca Nistorescu? Valeu Victore ce “de audiente” o sa ai! Dar daca nu “esi” cu ea la miezul noptii,dupa emisiune,intr-un local nu mai vorbesc cu tine.Au ,sa fiti vazuti in local asta da veste de paparazi.Imediat marinarul face “icterul” si uite asa devii erou de tara si neam.Oricum,acum fara gluma, eu cred ca doamna Udrea va veni la tine in emisiune.Ne place sau nu este totusi cel mai activ ministru.Adica este singurul “ministru” din acest cabinet de talimbi.Succes !

  8. d-nu Victor nici eu nu vad aceasta nesincronizare ca o teapa, referitor la Nistorescu pai pana la urma trebuie sa-i dam dreptate lu’ Base ca presa a ajuns mizerabila in tara asta, Totusi intalnirea cu Udrea este mai “excitanta” decat cea cu Vantu

  9. Din cauze obiective, lumea devine foarte sceptică la întâmplări și coincidențe, deși există și întâmplări suprarealiste … cum ar fi transmutarea din ”Să trăiți bine” (adresată poporului) în ”Să greșiți bine” (adresabilă de către popor).

    Ca urmare, întâmplare sau nu, e favorabilă Udrei. Nu avea niciun interes să apară tocmai atunci când nu aveai cum să n-o întrebi asta:

    Cum e posibil ca ”prim-ministra (ruptă) din Soare”, ”care este” preferata ”prim-ministrului din întuneric” în cabinetul ”prim-ministrului di paie” să voteze cu turma la semnul ciobănescului Toader?

    Ieșea de proastă cu prisos, orice ar fi făcut. Că, altceva decât capricii fudule și viclenii de amantă de interlop sub acoperire de președinte nu are, sau nu poate avea decât între slugoii cu ideal de vătaf portocalii. (După standardele mele!)

  10. @irinuca: Basescu e ultimul pe lume a carui parere despre presa m-ar interesa
    @santinela: nu mai e cazul…
    @anca: nici noi n-am fost mai blanzi; mai ales eu 🙂
    @mihail: mi-am luat toate masurile
    @Cetateanul Popescu & Andreea: am explicat in postul anterior de ce. era o invitatie la dialog. si o parte a incercarii mele de revitalizare a unei specii aproape disparute: interviul tv
    @Andrei: eu n-am nevoie de credibilizare in fata ta sau a altcuiva care posteaza pe blog. pe mine ma credibilizeza (sau, dimpotriva) activitatea mea publica asumata, de ani de zile, cu nume si prenuime, in relatia cu varfurile puterii politice

  11. Stiam ca nu merita osteneala,tocmai cand ziceam ca din respect pentru tine ma uit,hopa,ministresa este foarte ocupata,calendar incarcat ca deh,e 2 in 1.Cioace de genul voi reveni,dar in alta zi,ruleaza in alt film in filmul asta e konietz filma.Victore,cand eram mai mici parca eram mai intelepti din moment ce jucam pace pace intre doua dobitoace.Nu spun nimic decat sa nu va mai invrajbiti,pentru ca amandoi sunteti militantii pe baricade iar unele sageti sunt mult prea ascutite si nu se merita.La vita e bella si cum spunea BEATLES Let it be.Ma pregatesc pentru un om decent.

  12. @14you: nu militez pe nici o baricada alaturi de Cornel. baricada lui e cea a milionarilor cu domenii de hectare si active imobiliare de milioane de euro care-l injura azi pe Basescu (dupa ce au pus umarul in 2004 sa-l faca presedinte) fiindca s-au certat si i-a scos ala de la cascaval.

  13. Eu va cred! Si cred ca nu ati cautiona o teapa! Mai ales pentru ca nu poate fi chiar usor sa te pregatesti pentru o emisiune cu cineva si apoi, in doua zile, sa alegi, sa inviti, sa ti se confirme si sa mai si pregatesti temeinic emisiunea avand alt invitat. In concluzie, vineri ora 23 sau nu, cred ca or fi cauze obiective pentru schimbarea programului damei.
    Sper sa fie doar amanare. Sunt interesata de a o vedea/asculta pe ministresa in dialog cu dumneata (recunosc ca pentru a o urmari la B1 nu am avut destule lamai). Udrea, spre deosebire de Vintu, are obligatia, derivata din functia detinuta, de a raspunde la intrebari (pertinente). Cu incisivitate in limitele decentei, asa cum va stiu (sunteti jurnalist, nu pitbul), ma astept ca de la un ministru sa nu acceptati “sa trecem”.
    Invitatul din acesta saptamana este “un om decent…” pentru ca inca nu a confirmat prezenta, ca sa-i puteti da numele, sau pastrati suspansul pana vineri la 23?

  14. ” Clonă nereuşită a lui Radu Moraru ”… ???…
    Dar baiatul asta are ceva cu tine … N-am mai citit demult asemenea articol la adresa unui realizator TV …
    Asta e zdravan la cap ???…sau traieste o bucurie orgasmica datorita faptului ca idioata aia nu stie sa-si tina o promisiune ???

  15. Victor,
    Si daca madame bi-ministru apare vineri seara in direct la un post concurent?
    Poate au ajuns raspandacii lu’ baselu sa fie platiti in puncte de audienta …

  16. Asa o fi, dar totusi, citetele pe care ni le-a amintit Nistorescu imi par cunoscute.

    Nici nu-mi imiaginez ca ar iesi din vreun studio A3 cu funduletzul lucios, ca de labe1… dar schimbarea de retorica referitor la ministrã este cel putin evidenta.

    Asadar ori niste explicatii, ori niste nuantari (chiar si retroactive) ar fi binevenite!

  17. Ei-na !
    Ieri era titrat, pe prima pagina in Jurnalul, informatia despre invitata de vineri seara de la “Vorbe Grele”.
    Dind ea acest ziar in judecata(unde si Victor face parte din conducerea ziarului), solicitind daune materiale…trebuie sa cred ca nu-si baga, mai apoi, picioarele ?

  18. Victore, intreab-o pe dna. Udrea care este cel mai potrivit epitet pentru parlamentarii PDL care au votat reducerea TVA si neimpozitarea pensiilor mai mici de 2000? Si mai intreab-o daca sunt asa de … ce dracu’ mai cauta in Parlament? Sa lase pe altii care pot sa-si faca treba corect si eficient!

  19. M-am “rebranduit” ca sa fiu in ton cu moda si subiectele.
    Comentariul meu la update-ul asta e cam asa “daca te bagi in tarata, te mananca porcii”.
    Dupa umila mea parere, amanarea face mai mult rau Antenei 3 decat imaginii si asa dezastruoase pe care o are Udrea. Pacat.

  20. Stiu ca nu asta e topic si ca pot fi cenzurat, dar unde mama dracului o aparut si Liga asta? Spalarea de creier tot din banii noi i-au facut-o?(inutil de intrebat). Acum v-as putea cere sa-l spalati pe creier pa Galmea sa-i dea ban definitiv? Altfel pe ce fundal imi fac dizertatia?

  21. Victor Ciutacu,pentru mine ai fost jurnalistul nr 1. Pe Nistorescu nu l-am citit niciodata, cu exceptia articolului la care faci referire, articol intepator, destul de greu de digerat pentru un orgoliu ca al tau, dar cu informatii corecte.
    Si acum sa-ti spun ce am pe suflet: daca noi il ponegrim pe basescu ca se contrazice de la o zi la alta, cum crezi ca m-am simtit eu cand JURNALISTUL NR 1 face acelasi lucru? Sigur, consecintele sunt total diferite, dar fapta in sine e cam aceeasi. Nu faptul ca le-ai invitat pe fetele marinarului m-a facut sa am o strangere de inima, ci acela ca ai spus ca nu vei face asta niciodata.
    Ceva s-a intamplat in vara asta cu tine, fie dezamagire crunta, fie amenintari mizerabile. Eu merg pe prima varianta.
    Toti cred ca ne dorim normalitate, sa putem discuta cu oricine despre orice, fara sa se intrebe unii ce ne leaga si ce punem la cale, dar sub acest regim e imposibil. S-a ajuns mult prea departe.
    Imi permit acum sa iti adresez si o rugaminte: sa nu mai scrii niciodata despre un eveniment sinistru din viata unor oameni, fie ei si dusmani, macar pentru memoria unor suflete nevinovate.
    Multa bafta, NOMBER 1!

  22. Şi nu m-ţi lăsat să zic… una mititică. 😉
    Ce-a făcut madama, nu-i mitocănie? Eram sigur că aşa va proceda, indiferent dacă a primit (sau nu?! ) promisiunea că nu va fi pusă în situaţii delicate, nu putea risca.

    P.S.”…am mai multă încredere să bat palma cu Elena Udrea decât cu el.” Oricine a fost apropiat lui Fraudă-Vodă (şi, din nefericire, mulţi “negri mititei” sunt) nu merită nici măcar să-i aruncăm o privire, cu atât mai mult o strângere de mână. (Dar asta e părerea mea… ştiţi, când am certitudini, nimic nu mi le poate schimba. 🙂 )

  23. @ŞuKăRiT: daca facea ea vreo mitocanie, eu eram primul care sarea, n-aveam nevoie sa sariti voi preventiv

  24. Buna ziua! Pai n-am zis eu ieri “daca nu pateste ceva”…. si uite ca a patit….
    Atat de previzibila este aceasta speranta a Romaniei.

    PS_ forte multe felicitari pentru prestaiile tale!

  25. Stiu ca nu e important, dar eu oricum nu m-as fi uitat, nu-i suport timbrul vocal, intonatia…ar fi spus ce dorea ea sa spuna nu ce doream eu sa aud.Si apoi , nu sunt masochista sa o suport o ora . Daca ar fi fost ceva de retinut preluau stirile. Nici la SOV nu m-am uitat mai mult de 15 minute (dezamagitoare – stil de comunicare enervant),la Ritzi nici macar n-am intentionat… Drep urmare intreb si eu ,nu dau cu parul : ce s-a intamplat de ne propuneti astfel de invitati? Ii putem vedea pe pedelei oricand labeunu daca dorim! De la dvs. parca astept altceva. Asa cum spuneam, stiu ca nu e important, dar pe mine m-ati cam pierdut

  26. Credeam ca actul de creatie e destinat telespectatorilor si cititorilor …
    Si cred in continuare

  27. “Si cine vine in locul ei? Cheama-l pe Boc ca e vineri seara si vreau ,,comic vestit al ecranului,,sa rad.
    De dorubr pe 20 October 2010 la 22:00 (#”

    Mi se pare genial de amuzanta ideea asta. Eventual pune-i si intrebari si nu-l lasa sa citeasca de pe foaie, iar cand se blocheaza spune-i piticului: “Haideti, domnu Boc, ca v-am chemat pentru 5 teme si dvs… Aici nu suntem la tvr 1 sa nu va lasam sa dezvoltati toate reformele implementate de guvernul dvs.” I-ar pica fata ca lui Michael Jackson…

  28. Si eu care mai pregatisem cateva intrebari…
    Vroiam, de exemplu, sa stiu ce formula magica a folosit cand a inchis( a se citi suspendat) dosarul d-nului Traian…
    Mai vroiam sa stiu cum va stimula dumneaei turismul autohton, cel balnear( Bucurestiul, oras balnear?) cand nici pensionarii nu mai pleaca la tratament…poate data viitoare…

  29. Asta cu accidentul lui Nistorescu chiar nu-si are rostul. Nu stiu de ce, aveam impresia ca esti mai elegant si mai echilibrat. Ce-ai scris e o mirlanie si nu mai e nici o diferenta intre tine si Nasu. Pacat.

  30. victore eu nu cred ca ti-ai luat tzeapa ci pur si simplu la cate s-au intamplat in ultima vreme nu e bine pentru portocalii ca lenuta sa se mai afiseze pe undeva – cu atat mai putin la postul mogulului unde i se pun intrebari.
    nu o vad ca pe`o tzeapa. o fi lenuta de capul ei dar nici chiar asa – e inca la stapan.

    dupa ce scapa de traienel si ea e inca la putere atunci sa tii libertate la micutza.

  31. Se amana si curiozitatea mea.Eu nu am avut rabdare sa ma informez despre toate acele magarii aparute pe piata presei(stenogramele Vintu),sincer nu dau doi bani pe ele.Nu inteleg totusi de ce e nevoie de conflicte intre jurnalisti,cand singura reduta a democratiei a ramas presa.Nu comentez ,in general,astfel de conflicte.Fiecare are o constiinta,daca o are.(am facut referire aici si la comentariul Manei ,de la cealalalta postare a ta).Cat despre Udrea,mie personal nu mi-a demonstrat altceva decat ca poate ii este teama.Am dreptul la o asemenea supozitie.Si a mai aparut o informatie,nu stiu cat de reala,ca Udrea a dat in judecata Jurnalul national.Iarasi nu stiu daca amanarea asta are legatura cu acest fapt.Si iarasi am dreptul la presupuneri.Sunt doar presupuneri,adevarul il stie doar Udrea.

  32. Va caracterizati drept arogant si genial –arogant, cu siguranta, rareori genial(genial e Badea, intr-adevar), in general, destul de bun pentru peisajul romanesc…
    Invitatia transmisa Elenei Udrea ma face insa sa va descopar si a alta latura, care tine mai mult de tinerii cu cosuri pe fata care isi barfesc in draci colega de banca, bunuta ea, dar care nu-i prea baga in seama…pana cand divina faptura intoarce capul si binevoieste sa le arunce o privire. Auprès de ma blonde, qu’il fait bon, fait bon, fait bon…

  33. Anca aduci tare cu o admiratoare a doamnei Udrea (sau chiar cu ea), dar chiar si eu am ceva ureche muzicala…
    M-as fi mirat mai mult daca pitipoanca blonda aparea la emisiunea ta! E tare doar cand vorbeste la telefon sau e tatuca in spate. Jenant si penibil in acelasi timp.
    Daca totusi apare, lasa manusile acasa ca e prea tarziu pentru asta!

  34. Eu tot o astept pe Udrea la tine la emisiune.Sa vina sa demonstreze ca are sange-n instalatie.Acum a cerut termen sa-si pregateasca apararea…cred ca va lansa ceva “a la biletel”.Ce zici,este exclus?

  35. Eu nu stiu de ce se incapataneaza unii sa-l numeasca jurnalist pe acest”domn”Nistorescu. Si la emisiunea lui Gadea traversau sticla sentimentele…Mai mult nu vreau sa spun.

  36. A fost ieri labeunu, asta era modificarea din programul ministresei?! Dacă nici asta nu-i mitocănie, atunci e un croşeu de dreapta pe care, sincer, îl simt io. Nu pe dumneavoastră va dus cu preşu’, pe noi ne-a refuzat. Şi ce repertoriu îmi pregătisem. 😉

    P.S.Cum vedeţi mă mănâncă limba, nu chemaţi gâdele că, la cât mi-s de nevrozat, rămân în fras fără capăţână. 😉

  37. Eu nu aş fi invitat-o pentru un motiv simplu: să nu aibă ea satisfacţia de a mă refuza, ceea ce era extrem de previzibil…

  38. Ce atata scremeala cu ast interviu ????Ce D-zeu crezi tu ,Victore ,c-ai sa obtii?Raspunsuri ,idei ,platforme ori conceptii ???? Un singur fapt va fi remarcat;si anume ca SCARBELE pedeliste trompeteaza CHIAR si pe Antene !!!Vorba’ lu’ Badea :ia mai dai in …. mea da prosti !! Si apropo :mai bine-l inviti pa Stan&laptop ,pa Ciuvica ,pa Voicu si faceti misto ,asa cum si merita ,de TAMPITII ASTIA ….MILENARISTI !!??

  39. singur candidat(a), singura votata, culmea era sa iesi tu sau Badea presedinte la organizatia PDL Bucuresti…..culmea democratiei!
    Cu ocazia asta mi-am reamintit cum se faceau alegerile la plenara C.C. al P.C.R. sau in marea adunare nationala!

  40. Victore ,iarta-ma ca intru la tine dar nu am mai gasit unde vis-a-vis de “ce ia-ti pune lui boc in pantofi(cisme)”:pai i-as pune dulceata de bul-shets(o fi bine in engleza sau nu ,imi e egal)i-as mai pune niste pioneze -la drum lung fac ravagii- si la final toate taxele pe care ni le-a pus el noua.acum sa nu fim rai :sa-i dam si un pic de minte !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.