Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Voinice, ştii unde mă găseşti. Nu insist…

Voinice, ştii unde mă găseşti. Nu insist…

Şi tu, Nuţi, dacă mai ai sânge-n instalaţia de mare doamnă a politicii româneşti…

UPDATE: După o lungă perioadă în care a trăit în minciună, pentru că ştia că-i activist de partid şi l-a ţinut la Londra pe masă şi casă, Vântu l-a dat afară pe TRU de la Cotidianul (ziar care face trafic azi doar pe spinarea mea). Nu-i nimic, o să compenseze Ancuţa Constantinescu-Ciocu Mic micul deranj financiar şi trece. Întrebarea mea e, dat fiind că Voiculescu n-o să ceară nimănui să renunţe la buzele reci ale lui TRU, deşi e îndreptăţit s-o facă, dacă independentul dragă (s)Tolo va lua şi el o decizie similară la gsp. Sau se poartă iar portocaliul în campania asta?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

104 thoughts on “Voinice, ştii unde mă găseşti. Nu insist…

  1. N-a avut curaj sa apara la NCN (post local) cu Nicu Bocsa de la URR in campania locala din 2004 de la Cluj….o sa apara la genialul Ciutacu…ha ha ha!

  2. Zile TU CIUTACU…ca prea mult ne-au furat astia si ne fura.doar voi ne mai puteti scapa(TU,BADEA,GADEA,STAN,RADU TUDOR).Continuati cu emisiunile…super tare. ma uit la toate.
    >>CEI MAI TARI DIN ROMANICA<<
    hai…TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL.

  3. ASTA AS VREA SA VAD!
    O emisiune a ta cu d-l Boc invitat astept de mult. Cum te-am rugat cu ceva timp in urma, pregateste un material cu declaratiile d-lui Boc inainte de alegeri si dupa ce a ajuns la putere.
    Pot pune pariu ca nu o sa aiba nici o problema si o sa explice el in asa fel incat nu o sa intelegem nimic…

  4. Victore , invita-l pe Boc .. sa vedem daca iti face fata .. auzi….. marele specialist in drept constitutional .. da se vede pe fata lui ca e .. analfabet ,, am o sugestie .. cheama-l in studio si pregateste-i cateva intrebari capcana .. sa vedem cum se descurca ,, asa vedem cat de specialist e in drept constitutional .. va fi o emisiune pe cinste . pariu ca nu sare departe de Elena Udrea , :DDDDDDDDDDD

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.