Esti aici:
Prima pagină > Blog > Romania TV > Vişan: “România, ca un stup bezmetic”

Similar Posts

12 thoughts on “Vişan: “România, ca un stup bezmetic”

  1. Am urmarit, in asteptarea detaliilor incendiare despre ultimele clipe din viata Elodiei, “Tonomatul” din seara asta si am avut satisfactia (ca si saptamana trecuta) de a auzi un profesionist al filmului spunand adevarul (foarte retinut, ce-i drept) despre mult premiata noastra cinematografie. Care are multe in comun cu justitia noastra… Ambele sunt foarte apreciate/premiate in afara tarii, desi noi, in tara, stim ca nu-s decat niste inselatorii ieftine. Dar ne cam ferim s-o spunem pe sleau, pentru c-am fi acuzati imediat de incultura juridica/cinematografica de catre expertii in domeniu, care ne-ar inchide gura cu recunoasterea internationala de care se bucura cele doua domenii.

  2. Are dreptate maestrul.Ar fi bine ca tara noastra sa fie un stup.Din pacate nu e.Si n-are nici matca,nici unitate.Sau poate ma insel eu.

  3. România e un stup de viespi și trântori. Trântorii sunt cei ce ne conduc, iar viespile suntem noi că nu ne-a mai plăcut statutul de albine. Ne place să ne înțepăm reciproc iar din viespe am vrea să devenim un bărzăun pentru a fi mai veninoși. Nicio Elodie sau înmormântare de Sânge Albastru sub stema roții nu poate să ne mai înrăiască mai mult. Înveninarea noastră e redundantă. Ici, colo mai apare câte-o albină cum e Dorel Vișan, și noi, noi facem ce știm mai bine, uităm, îl înțepăm cu veninul uitării sau al ignorării. Parafrazându-l pe Ghiță Ciobanu din reclama idioată cu stâna hi-fi: , ăștia suntem noi, cu prieteni pe facebook și cu doar cu oile în viața reală. La noi nici măcar oile nu sunt, că le păpăm de Paști în frenezia drobului tradițional.

  4. Romania e o tara de shobolani, care prefera sa se uite la TV in loc sa iasa in strada impotriva infractorilor care conduc de 25 de ani Romania.

  5. E adevărat că șobolănimea a atins nivelul insuportabilului, dar și atunci când cei ce nu se-nscriu în acest regn ies în stradă sunt nevăzuți sau pomeniți după știrile sportive.

  6. Copilul râde:
    “Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
    Tânărul cântă:
    “Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
    Bătrânul tace:
    “Iubirea şi jocul meu e-nţelepciunea!”

    (Lucian Blaga – Trei feţe – 1919)

    Da, e minunat să le trăieşti pe toate la timpul lor, aşa cum se cuvine… şi e dureros de trist atunci când, ajuns în pragul bătrâneţii, înţelegi ce înseamnă cu adevărat jocul şi iubirea, spălându-ţi sufletul cu roua înţelepciunii.
    Mulţumesc, domnule Ciutacu.

  7. maestrul Dorel Visan are perfecta dreptate. Romania chiar pare un stup bezmetic, iar buba pleaca de la cap…daca un stup nu are regina ci presedinte …iese mierea…cacat.

  8. Care e frate adresa ta ADEVARATA de Facebook … Ca m.am saturat de falsuri !!!!!!!!

  9. Nu suntem nici macar pe langa stup, daramite un stup in sine, si bezmetic pe deasupra… La debandada care este in tara, ne putem considera roiuri care cauta sa populeze stupi (Spania, Italia, germania, etc…)

  10. Victore te rog nu te supara dar mai scrie altceva.Maestrul niciodata nu a facut sau nu a avut “lipici” la public.Dovada este numarul extrem de mic al comentariilor facute.

  11. nu ma supar, da’ chiar nu mi se pare ca s-ar fi intamplat de atunci ceva care sa merite efortul scrisului

  12. @santinela
    MAESTRUL A AVUT TODEAUNA “LIPICI” LA PUBLIC!E UN ARTIST SI UN OM EXTRAORDINAR!

    Cu respect,
    IoanP

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.