Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Vîntule, pot să-ţi zic, simplu, Temeşan?

Vîntule, pot să-ţi zic, simplu, Temeşan?

Cam o dată la juma’ de an, periculozitatea socială a lui Vîntu pentru stabilitatea regimului politic creşte exponenţial şi-l bagă ăştia la loc cu răcoare. Dacă l-a mâncat în cur ca pe maimuţe să rupă-n două Realitatea TV, şi-au adus brusc aminte de Petromservice. Grăsuţul a devenit pentru Băsescu ceea ce a fost Temeşan pentru Constantinescu, iar arestările lui repetate s-au transformat în ritual. O să ajungem, dup[ alegeri, să meargă finii la naşi cu plocon de zilele arestărilor/eliberărilor lui. Bine dracului că m-a scutit de telefoane în ultimele luni, că mă mai trezeam şi complice la spălare de bani şi constituire a unei grup de criminalitate organizată.

P.S. Dacă eolianul nu făcea aroganţa aia cu Răitaru TV, acum ar fi construit guverne de criză cu Chireac în pădure la Otopeni. Apropo, ceva stenograme noi între grăsuţi?

UPDATE: M-a izbit ceva, aşa, ca o amintire dintr-o recentă emisiune tv în care toţi precarii intelectual au dedus că directorul SRI n-a transmis nimic. Aşa zic si eu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

47 thoughts on “Vîntule, pot să-ţi zic, simplu, Temeşan?

  1. Sau nu trebuie să discutăm despre referendumul de la Constanţa. Eu sper s-o faceţi, totuşi.

  2. Domnule Ciutacu, totusi nu e curios cum o firma cu o cifra de afaceri de 200 milioane de euro da faliment intr-o jumatate de an ? Poate au si procurorii partea lor de drepatate !

  3. @Ciprian: m-ai auzit/citit pe mine vorbind/scriind despre falimentul in sine? sau cumva textul asta face referire doar la calitatea recurenta de pericol social al lui Vintu?

  4. Cu mancatu ca pe maimute ai dreptate!
    Iar dupa figura din fotografie Vantu nu pare deloc…nici macar surprins.
    Sa inceapa sa-i placa oare “ritualul”?

  5. ‘Astfel, putem aprecia că au fost identificate indicii temeinice de spălare a sumei totale de 576.725.000 de lei (aproximativ 157.000.000 euro), reprezentând plăţile efectuate din contul PSV Company către societăţile Boaz Active SRL, Laveco SRL, Corservil SRL, Global Video Media SRL, GMC Media Box SA şi Demera Investements LTD”, conchide raportul ONPCSB. Două dintre aceste offshore-uri, GMC Media Box SA (unde s-au transferat aproximativ 86 de milioane de euro) şi Demera Investments LTD (unde s-au transferat 40.000.000 de euro), au fost identificate ca fiind controlate de Vîntu. Am citat dintr-un text gasit pe internet, mi se pare exagerat cu ce sume se juca Vantu ! Eu zic totusi ca este un pericol social, mai ales ca a sfidat autoritatile care il cautau (cat de mult, asta e o alta poveste) pe fugarul Nicolae Popa, platindu-i sejurul la Jakarta !

  6. reprezentantii regimului opresiv nu sunt bine veniti pe acest blog. deci du-te si spameaza la Oficina sau la Oficios. aici nu mai ai ce cauta. si ia-ti, dracu’, un proxy, sa nu mai lasi urme ca limaxu’!
    P.S. numa’ prosti trimit astia pe bloguri la momente de criza

  7. Astia au acelasi comportament cu al bancilor mari:imprumuta tari ca Grecia,Romania,etc si inchid ochii cind guvernele folosesc banii imprumutati pt. altceva(campanie electorale de ex.).Isi aduc aminte de datorii doar cind le vine bine.
    Asa si cu SOV,daca nu au facut nimic in 2008 cind SOV a delapidat 83 mil. nu sunt complici la infractiune?
    L-a mai mincat in cur pe SOV sa-l cheme atunci seara pe prostanac la relaxare,credea ca Base o sa tina cont!S-a inselat!Poate mai incearca o data!

  8. @Victor Ciutacu -trist e,ca si reprezentantii opozitiei-pe acest blog- sunt la fel de prosti si fac mai mult rau!

  9. un singur lucru astept, si anume sa isi termine basescu mandatul, sa vedem dupa aia cine face curse pe la dna, parchet etc. numai ca se pare ca basescu nu apuca sa isi dea demisia, se pare ca isi pregateste demisia si are sa si-o dea in momentul in caare isi gaseste gazda pe undeva pe afara (gura targului)…iar daca nu isi gaseste nimic prin rep. moldova – sa zicem – sunt tare curios care va fi initiativa astora pe care ii tot popeste el. si sa speram ca or sa aiba si ssprijinul magistratilor…animalul asta (basescu) chiar trebuie terminat. sa speram ca ideea lui nastase, cu demiterea, o sa prinda viata inainte de alegerile parlamentare. iar despre sov…nu stiu…gura taargului spune ca pana si treaba cu fmi nu a fost chiar ideea lui odioasa si cica s-a facut cu cap, parerea mea

  10. Domnule Ciutacu, parerea mea personala, daca tot nu-i mai lasati sa publice stergeti-le si posturile care au aparut deja. Macar la dumneavoastra aici sa nu ii mai citesc/aud/vad pe laudatorii astora.

  11. @Claudiu: eu nu banez pe nimeni fara un motiv pe care-l consider intemeiat. iar trecerea lor efemera pe aici justifica in scris si disparitia subita dintre comentatori

  12. Chiar mi-a atras atentia atunci in emisiune referirea la vantu si mi s-a parut ca a sunat a amenintare destul de limpede…adica eu in locul lui vantu n-as mai fi dormit la fel de linistit. Oricum sa speram ca e mai mult decat o fumigena de data asta…

  13. Disperarea asta a lui Băsescu de a “stăpâni” cu orice preţ Realitatea TV precum B1TV, TVR, 10TV, TVR INFO, o să-l facă pe Vântu dintr-un infractor într-un erou naţional. Deci … “băsisme de toamnă” …

  14. -Astept ca DNA sa il investigheze pe Adrian Nastase pentru spaga luata cu ocazia vanzarii Petrom-ului.Cred totusi ca o sa astept mult si bine, pentru ca in realitate Base si Adrian sunt pretenari la catarama.

    Apreciez opinia domnului Serbanescu cum ca prim-ministrul din perioada 2000-2004 a vandut tot ce s-a putut vinde la straini.

  15. D-le Ciutacu, ne-am saturat de Mazere, Vantu, Udrea, Basescu care era jucator si-acum este prudent, o frig toti pe prudenta acum, inclusiv Sulfina Barbu, aceasta Ioana D’arc a ministerului muncii!!! O frig toti pe prudenta asa cum o frigeau si-o frig “cu siguranta” pe toate posturile, ca altceva nu mai stiu sa spuna! In afara de constatativ, de constatari, noi poporul roman, noi avem si o rezolvare, avem vreo solutie alta in afara decat sa stam si sa constatam ce s-a intamplat? Un fel de a discerne intre constatativ si deterministic. Adica poate incepem sa discutam putin si ce ar trebui sa facem, altceva decat sa fugim toti din tara care incotro vedem cu ochii! P.S: Vedeti ca mai aveati putin si puneati virgula dupa fiecare cuvant. Sa traiti!

  16. @andreea paul voci: care sunteti voi, aia care v-ati saturat si in numele carora scrii tu aici?

  17. când bate vântu geoana se înclină.
    niscaiva coincidenţă?

    “Miercuri, 24 ianuarie 2007, 0:00

    Raspunsul stupefiant al lui Geoana

    Gafa sau adevar spus din greseala? Intrebat despre ofiterii de informatii din Romania, Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat in conferinta de presa de marti ca “nu stim cati suntem, in primul rand!”. Intrebarea exacta lansata de un jurnalist a fost: “credeti ca sunt prea multi ofiteri de informatii in Romania?”

  18. Sunt un rroman obisnuit, care si-a luat doctoratul intr-un domeniu si care traieste zilnic cu teroarea sa nu ajunga boschetar! Cred ca sunt foarte multi rromani in situatia mea, de aceea am scris la plural… Sa traiti!

  19. Domnule Ciutacu nu ti se pare ca Romania e de vinzare (pe fata) din moment ce cetatenii acesteia nu vor sa isi exprime nici macar dreptul (cit il vor mai avea) de vot. A ajuns un anume vintu (cite stele or fi avut) sa decida cine sa stea in jiltul putrezit al Romaniei.

  20. BATE VANTU PRINTRE GRATII/PARCA TRAGE A RACOARE
    CAND ADIE IARASI LEGEA/IL GASIM IN INCHISOARE..
    Parca se joaca jocul„de-a hotii si vardistii..”

  21. Deja ne-am obisnuit cu totii ca Vantu sa fie arestat din cand in cand (preventiv doar). Dar ei vor sa previna ce, de fapt? Unde-i judecata pe fond? Unde-i condamnarea? Sau Vantu e doar protagonistul unui serial facut pentru a ocupa spatiu in agenda publica pentru ca eu sunt convins ca daca s-ar vrea ca Vantu sa ajunga la inchisoare (cum probabil ca merita) s-ar reusi acest lucru.

  22. daca tot vrea sa mai faca niste manipulare media pt prosti eu zic ca basescu s-o foloseasca pe tatoaica in loc de vintu… socul e asigurat… uita papagalii si de foame si de furturi si de securitate si de tot

  23. Nu-mi vine sa cred ca spun asa ceva, dar cred ca-i mai bine ca n-a iesit Geoana presedinte. Este pur si simplu ridicol. A zis astazi un PDL-ist ca pare bolnav psihic si nu cred ca-i departe de adevar. Nu am mai vazut vreodata un om atat de vanitos si de ridicol. Am fost condusi de un smenar 5 ani si Romanii au vrut inca 5 ani un smenar. Stau si ma gandesc ce ar fi insemnat ca dupa 5 ani cu un smenar sa avem si 5 ani cu un penibil care se iubeste pe sine mai mult decat iubeste Basescu actualul ministru al dezvoltarii. Nu stiu cum a rezistat Gadea sa nu-i spuna ca nu el a castigat 5 milioane de voturi si ca lumea nu-l mai vrea. Din alea 5 milioane de voturi cu care se lauda el sus si tare, cred ca 500 mii au fost cu dedicatie pentru Mircea Geoana. Restul au fost anti Basescu sau pro PNL/Antonescu. Omu’ asta chiar crede ce spune, sau e doar o joaca politica? Daca el crede cu tarie ceea ce sustine, e deja caz clinic. Sincer sa fiu, acum dupa scandalul de azi si vazand prezenta scenica a lui Geoana din seara asta la Sinteza zilei, daca ar fi sa am de ales intre Basescu si Geoana as alege cu ochii inchisi Basescu. Prefer un smecher mitocan afemeiat si semialcoolic decat un prostanac indolent inadaptat si ridicol, cu reale urme de probleme psihice (in cazul in care prestatia lui publica nu este doar un scenariu, ci el chiar crede ca joaca in Braveheart in rolul lui William Wallace).

  24. Buna seara d-le Ciutacu,

    Pe bune,mai stiti ceva de Temesan?Eu n-am auzit absolut nimic sau sunt pe dinafara total?!

    Cu mult respect pentru Dvs.( in plus pentru prestarea Dvs. de asta-seara de la A3),
    IoanaP

  25. mda .. astia care dau gauri chiar in clipa asta la ce mai are statul prin proprietate (cfr,posta,hidrocentrale,etc – flota e istorie deja) fac egzact acelasi tip de infractiune care s-a intamplat in cazul petrom service – plata servicii supraevaluate, costuri fictive, etc – ca sa nu mai amintim magaria preturilor de transfer la multinationale … si toate astea sub atentia complice a serviciilor.. avem o datorie de zeci de miliarde de euro catre fmi si banci, si de cateva sute de mii de ani de puscarie catre 3-4 mii de mafioti.. vantu e un mafiot mic as spune, dar cu prea mult tupeu fata de pestii mari, si asta il costa.

  26. Relaxantul si Relaxatul au probleme in aceeasi zi. Daca nu se relaxau atunci, puteau fi relaxati azi.

  27. Mai luase astia niste vamesi si ii batu ca sa vorbeasca iar cand incepusera sa vorbeasca au inceput sa-i bata ca sa taca. Vezi cu Vantu cand o sa incepeti sa-l urecheati sa nu inceapa sa se vaite de durere colegii vostri fosti si actuali sri-sti pe principiul unde dai si unde crapa si surpriza SOV a fost eliberat. De ce? Eeee parca nu stiti,VICII DE PROCEDURA. Ha,ha,ha.

  28. Stiu ca a fost la Constanta un referendum care se impotrivea intentiei lui Basescu de a imparti tara in pasalacuri.
    Nu ma intereseaza Vantu. Nu intereseaza pe nimeni .

  29. Cred ca inca mai prinde la prosti, scenarii d’astea cu “zdranganele” pe sticla.

    Poate intr-o buna zi, s-o mai invarti si roata…

  30. “Zboară veşti contradictorii/Se-ntretaie ştirile” ar spune cu umor Topârceanu despre comentariile inflamate legate de debarcarea lui Geoană. “Ponta s-a grăbit.” “PSD greşeşte şi pierde şefia Senatului”. Am oareşce nedumeriri. Cu Geoană, a avut PSD şefia Senatului? S-a împiedicat guvernul Băsescu-Boc de prestaţia lui Geoană la Senat, când ei şi-au trecut toate legile care îi interesau prin asumare de răspundere sau prin aprobare tacită? Sunt convins că Geoană a făcut o opoziţie de faţadă, care nu a avut nici un fel de consecinţe negative pentru actuala Putere. Mişcarea conducerii PSD de a-l debarca pe Geoană are o consecinţă directă şi imediată: Prostănacul devine inutil lui Băsescu şi, conform tradiţiei băsesciene, va fi trecut pe linie moartă. Cinstit vorbind, nu mi-aş dori să fiu în pielea lui Geoană. Dacă îl adoptă PDL sau UNPR, este clar că a lucrat pentru ei. Dacă joacă de unul singur, singurătatea îl omoară. Dacă face cu Vanghelie un alt partid de stânga, intră peste electoratul de 1 la sută al UNPR, electorat pe care îl vor împărţi frăţeşte, dar din afara Parlamentului.
    Ce alte opţiuni mai are Geoană? Nici una care să nu-l compromită definitiv. Totuşi, cred că ar mai avea o şansă: să ajungă la o înţelegere cu conducerea PSD, deşi mi-e teamă că la ora la care scriu aceste rânduri este prea târziu pentru el. Stafia lui politică va aminti tuturor ce i se întâmplă aceluia care nu ştie să piardă sau să se retragă la vreme. Şi încă ceva: Prostănacul ar trebui să ia aminte că îmbrăţişarea lui Băsescu este mai rea decât strângerea sufocantă şi mortală a anacondei.

  31. n-are nicio treaba cu subiectul, dar zic si eu asa…: am fost azi la agentia care se ocupa de imm-uri sa ma interesez de programul ala cu 10000 euro (imi place sa cred ca am idei anteprenoriale). evident ca portarul, asa cum ne-am obisnuit, le stie pe toate, si mi-a spus ca nu mai sunt bani pt 2011 si ca de la 1 ianuarie 2012 sa ma interesez. ok. si i-am spus ca as vrea sa vorbesc cu cineva, sa ma lamureasca exact ce inseamna productie, in termeni economici avand o larga gama de intelesuri. suna la un interior si o intreaba pe o duduie daca pot sa vin la ea in birou sa ma lamureasca. evident ca m-am lovit de sistem…am primit informatii de la ghiseul portarului pt ca era, probabil, foarte ocupata. am stat la telefonul de la poarta vreo 2-3 minute… m-a incurajat, mi-a spus sa uramresc site-ul si apoi sa vin dupa lamuriri. i-am spus asa “ma bucur ca sunt platitor de taxe si de impozite si ma bucur ca primesc informatii prin telfonul paznicului, dar cu siguranta voi urmari tot ce scrie pe site” raspunsul a fost: “foarte bine, e chiar cel mai bine asa” :)). dupa care am aflat ca zona de dezvoltare bucuresti-ilfov s-a mututat cu tot ce inseamna lamuriri, depuneere de documentatie si, eventual, foduri la ploiesti – pt cei care nu stiu geografie, judetul prahova – (roberta anastase). si uite asa, cred eu, 10000 cu 10000 se fac 20000 euro. si acum ma intreb, cu ce este mai prejos vantu decat astia…pe bune! si daca este sa fiu putin cinic, vantu, daca este vinovat si cu fmi si cu altele, pana la urma e vorba de o chestie privata, ca si afacere, iar astia se joaca cu bani PUBLICI, stii, taxe impozite etc.

  32. Deci romanul se uita la un serial vechi,care e la a nush’ cata reluare,si se asteapta de fiecare data sa se termine altfel…suntem unici intr-adevar.Noroc cu opozitia de la cartoon network…micky mouse…bugs bunny si sylvester.Is rupti din desene animate toti.

  33. ei bine tot rahatul asta de manipulare media cu vintu si scnadalul venit de nicaieri intre ponta si geoana se pare ca sint facute ca sa acopere declaratiile lui tatuca franks care a admis ca romania se afla in incapacitate de plata astfel incit nu poate sa returneze banii imprumutati la scadenetele care incep sa curga anul viitor.
    mai pe scurt ROMANIA SE AFLA IN FALIMENT declarat si recunoscut de catre fmi!!!!!!!!

  34. Victore,
    Referitor la emisiunea ta de maine.
    Sincer mie PNL-ul si opozitia mi se pare a fi ca un ‘tootles kitten’. Au lasat MOARTE o multime de chestii majore.
    1.Furtul de la Alegeri
    2.Ascultatul Ilegal
    3.Cazul Ritzi
    4.Furtul voturilor din Parlament etc
    s-au multumit a zice ‘a noi am facut plangere, organele abilitate sa-si faca datoria’ adica vax albina intr-o dictatura.

    Acum dau pe tava pozitia din senat!!!
    Sincer, opozitia parca e angrenata intr-o Daciada, sa participe pt a pierde primul apoi sa stea linistit acasa.

  35. Vintu nu va fi judecat sau condamnat nici o data. E bazat, dar exista ciroza, guta, atac de cord, ulcer. What goes around, comes around, mai devreme sau mai tirziu.

  36. Gargara nefericitilor B&B. Ca sa acopere rahatul in care ne-au bagat prin prostia lor. Tarile non-euro o duc mai bine! Dar nici n-au ministri gen Igas, Ialomitianu, Funeriu, tanti Nutzi si, daca ii iei la rand constati ca toti sunt niste NEICA-NIMENI. Schema procurorilor a fost invatata la scoala, dupa cum zicea Frunda!

  37. poate ca Baselu a ordonat arestarea lui Vintu pentru ca in ultimele 2 saptamini, nici el (Baselu), nici sotul doamnei Turcan nu au avut nici o reactie fata de ceea ce s-a prezentat in ultimele doua editii la “Exces de putere”, de la Antena 3.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.