Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Vine Udrea la tine-n casă. Ce-o întrebi?

Vine Udrea la tine-n casă. Ce-o întrebi?

Mediatic, până acum, povestea de-a prezidențialele se joacă-n doi. Al treilea, prințul nemtesc pe cal înaripat, există doar în imaginația înfierbântată a sponsorilor politici și a atârnătorilor din juru-i. Așa că reiau exercițiul de ieri, cu personajul schimbat.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

38 thoughts on “Vine Udrea la tine-n casă. Ce-o întrebi?

  1. Mircea Badea are dreptate, ar trebui intrebata pana la epuizare despre episodul de la radio cand se dadea propria admiratoare astfel incat sa recunoasca odata pentru totdeauna cat de penibila a fost.

  2. Salut Victor
    Te rog frumos sa o întrebi cum draq a reusit in viata,cu studii facute la particulari ,ce avere are acum si daca iese urat fin cursa prezidentiala se lasa de politica.
    Multumesc!!!

  3. intrebarea universala

    sa enumere, care sunt, dupa parerea ei la ora actuala, 15 probleme existentiale majore cu care se confrunta in lupta de supravietuire, CETATEANUL ROMAN?

    asa ca sa vedem cat de aprofundata este in realitatea de zi cu zi a cetateanului roman sau cati norisori mai plutesc inca in jurul capusorului blond

  4. Sa ne spuna in engleza( sau franceza) ce l-ar intreba pe prsedintele Obama( sau Hollande) la o foarte ipotetica intalnire.

  5. Te rog sa o intrebi daca are vreo intelegere cu Victor Ponta, posibil ticluita de Basescu, sa fie numita prim ministru dupa alegeri, in cazul cand Ponta ajunge presedinte.
    Mersi.

  6. A evitat sa numeasca persoane din partidele mari cu care ar putea sa lucreze, deci va declansa alegeri anticipate?

  7. Care au fost motivele divortului si de ce ar vota romanii o persoana care nu a putut gestiona probleme familiale?

  8. Sa scrie pe o coala alba si sa semneze in direct la tv ca nu il gratiaza pe Traian Basescu daca ajunge la brutarie in intervalul 23 dec 2014 – 23 dec 2019 !
    Si sa mai spuna ce procent din cheltuielile de la realitatea media suporta . Cu siguranta emisia Laviniei Sandru ea o suporta . Ca prea e pe fata sustinerea cand vine vorba de Elena Udrea .

  9. @ Victor

    Nobila initiativa, dar tare mi-e teama, inutila. Tipa asta n-a dat un raspuns onest in viata ei, totul este calculat, programat, repetat. Nu am vazut de la ea o reactie spontana vreodata. Nu o sa-ti spuna nimic din ceea ce nu vrea, singura modalitate prin care poate da o declaratie “tare” este daca a fost trimisa special pentru asta.
    In rest, o sa-ti insire baliverne anti-Ponta si Johannis si o sa se proclame (pentru a cata oara?) mostenitoarea “idealurilor” basiste.

    Cel mai bun exemplu a fost la europarlamentare, cand pusa in fata esecului evident, a dat declaratii “pregatite” de invingatoare de parca eram intr-o realitate paralela. Asa ca nu am nici o intrebare pentru duduie.

    In rest, succes cu emisiunea. I’ll be watching 🙂

  10. @Victor,
    Daca ar sta in puterea mea as da-o o noapte pe Craica fara s-o intreb! La mine-n casa nu intra ca e prea mult pentru stomacul meu………..

  11. Sa ne explice ce este Dedulestiul…
    “Inteleg din reactiile unora la postarea din alimentara ca ei stiu exact ca eu nu mananc niciodata salam. Nici macar salam Victoria! Presupun ca sunt convinsi ca eu ma hranesc in fiecare zi cu nectar si caviar… Pentru acestia am o dedicatie de la Dedulesti. Chiar, or sti ce este Dedulestiul?” Elena Udrea – sursa Facebook.

  12. Victore,
    Intreab-o despre perioada in care a fost avocet pentru RAPPS si despre afacerile imobiliare in care a fost implicat (atat ca beneficiar cat si ca avocat al unor samsari imobiliari).
    Mai intreab-o daca rolul ei in campanie este sa fie cea care-l injura pe Ponta si care va scoate “biletele roz” din arhiva prezidentiala.

  13. Este buzoiancă. De ce nu a candidat niciodată la Buzău?
    Deşi este buzoiancă, nu este din Pleşcoi (la părinţi mă refer, dânsa fiind născută în oraşul Buzău). Ştiu nişte…pleşcoieni care îi înjură de toate neamurile pe toţi cei care asociază denumirea nobilă a localităţii cu persoana dânsei. Şi schimbă şi canalul tv. Ar putea să clarifice misterul?

  14. @adrian

    Este absolventă de B.P. Haşdeu, un colegiu cu rezultate certe la nivel naţional; nu ştiu unde ai dat tu bac-ul… Dar Colegiul B.P. Haşdeu este ŞCOALĂ, te lămureşte şi Google. Că a absolvit o facultate particulară, asta a fost alegerea dânsei.Trebuie condamnată pentru asta? Şi nu mă suspecta că sunt fan Udrea…

  15. Cind era ministru a promis ca va construi crese .Cîte crese s-au construit sub ministeriatul ei?
    Cum vede biserica in relatia cu statul ?
    Fiind declarată de dreapta,aș dori sa știu care e suma pe care a platit-o la stat cu titlu de impozite ce decurg din afacerile ei?
    Ce parere are de suma care se acorda copiilor,drept alocatie?

  16. Daca era Tinkerbell sau Trumpita? Ah, si daca erau 4 sau 10 milioane in sacul lui Mos Vitali Gerilov?

  17. Bravo, foarte buna atitudinea in emisiune…m-a distrat t… tipa, maxim, are un tupeu..hihi, dar voi ati fost foarte buni

  18. Am urmarit emisiunea, felicitari dl Ciutacu, ati fost un adevarat moderator, incisiv, pertinent si cu bun simt.Mi-a placut si prestatia dnei Udrea!

  19. Mediatic, Gigi Becali trebuia sa ne fie presedinte pana acum, deci… Elena are o candidatura la presdintie intretinuta artificial, dansa e pe aparate. De la mic la mare toti stiu cine e dna Udrea, iar imaginea ei e de la foarte proasta (imaginea) in jos. Media e libera sa diatorsioneze realitatea, la asta se pricepe bine, dar un lucru e evident. Nu Udrea, ci Iohannis isi ia toate castanele pesedeilor. Oare de ce?

  20. Drujbareee bine o zici! Nici academia si nici strada nu te face s-o zici asa de ADEVARAT(chiar daca le-ai facut). Doar suferinta si traiul in lantul de dezamagiri generand jocuri ale gandirii sperantelor si mai dezamagitoare te fac sa le zici asa de bine(a relata bine, raul dezamagirilor….asta da paradox)
    uita-te, te invit, la fragmentul din linkul de mai jos(e din “Crucea de piatra”….ce dreacu dom’le!?! vorba lu Dinica) si zi-mi tu care-i Udrea,care-i Basescu si care-i familia lui Basescu ca nu stiu cuuuum, dar al dracului de bine se potriveste

    https://www.youtube.com/watch?v=S60Fe4J3rcY

  21. Toate intrebrile de pana acuma sunt minunate dar irelevate pentru alegerea ce urmeaza a fi facuta .
    Sunt intrebari Show intrebari care au ca rost doar sa o pina pe ea (pespectiv Ponta ori Johanis) intr-o situatzi nefavorabila din care sa incerece sa explice cumva fapte din trecutul sau .

    Bine si minunat dar noi nu alegem doar trecutul noi ar trebui sa alegem si viitorul .

    Viitorul pe care ea sau Ponta vor sa il faca in Ro pentru ea / el si desigur si pentru noi .

    Intrebarea ar fi :
    ce-o sa creasca in Romanai (dincolo de buruieni si gandaci) si de ce ? Adica pe baza de ce ?
    Adica de ce de ce-o sa creasca maine poimaine si n-au crescut ieri ori alataieri ?

    Si daca o sa cresca ceva ce din cresterea respectiva o sa-mi folosesc mie ?
    Si cum si cat din acest folos o sa ajunga la mine ?

    Adica mai p escurt :

    Istori ni se intampole deorece noi stam pe loc si ea trece peste noi ori depine intr-o anumita masura si de noi deorece noi / ea ne face un plan si aloca / alocam niste resurse pentru a ajunge acolo unde vrem noi si nu doar acolo unde ne duce apa la vale.

    De catzi lei/euro viitor in Romania ?
    Si care ar fi acela ?

    Remarci ca acesta e o intrebare indirecta:

    Nu te intreb dacaai un plan si nici nu te verific la “playforma” ci incerc sa verific daca planul tau are vre-o legatura cu planurile oricui altcuiva care chiar a avut un plan si s-a tzinut de el.

    Stiu stiu ma iluzionez c oamanii o sa si faca ceva din ce promit .

    Hmmm nu e cazul da stiu sigur ca cei ce promit bazaconii n-o sa faca nimic din ele .

    Cei ce promit maine 1000 km de autostrada (obsesia voastra a bucurestenilor) n-o sai faca si stii de ce ?

    Pentru ca nimeni nu e dispus sa platesca pentru ei.

    Iar pentru ca sa faci treba asta trebui :
    1 – sa ai de unde sa-i iei
    2- sa pozti demonstra precis : cui si cat cu cifre exacte o sa-i folosesca .
    Si cand si cat din purcoiul ala de bani cheltuitzi o sa se intorca la ce e la care au fost luatzi , la pensionari la profesori si elevi la doctori si bolnavi si in general la buget.

    Se aceea eu as indemna-o sa imi arata logica (sau lipsa de logica) a Romaniei sale viitoare

    PS poata ca Romanaia rela nu are nevoi de autostrazi ci :
    -de inca 1000 -2000 de crese / gradinitze \
    -de inca 2-3000 scoli vocatzionale in care romanii de toate varstele sa poata invata o meserie de pe urma carei sa poata si trai si nu doar frecatul mentei care se face in actualaul sistem de invatzamant
    -de inca 200 de azile de batzrani (gated comunity with subsisdy located nearby a public hospital) pentru seniorii care au o conditzie medicala care necesita supraveghere si au ramas fara rude prin apropiere
    – de inca 2-300 de parcuri industriale pentru a contrui sweat shop-uri ori de inca 5-10 de megaparcuri industriale (parcul industrial e asa o chestie de maxim 1000m * 2*200 m de o parte de alta a unei sosele / cai ferate industriale cu aductziune de apa si canal adica cam camt 4-6 Aversa ori cam cat un IMGB = 40 hectare , megaparcul industrial ae asa ceva de marimea Sidexului ori a Combinatului Petrochimic Borzesti de marimea a 10 Km * 4 Km adica undeva la cam 4000 de hetare

    Asta daca ar fi ca viitorul a depinda de noi .

    Dupa cum vezi asta e scump, mult si greu.

    Pusi in comparatzi cu asta cei 1000 de km de autostrada sunt putzin si ieftin atat doar ca nu are cine-i plati. Atat.

    Stiu stiu aste nu sunt intrebari de show TV .
    Sunt intrebari despre viitorul Romanai care poate si de aceea nu se intampla la TV.

    Si o ultima intrebare de fapt trei :

    1- Cat ar costa in Ro constructze a inca 5 milioane de noi locuri e munca la costrurile actuale din urmatoarele industrii
    – constructoare de masini
    – usoara (textila marocjinarie)
    – microelectronica (siliciu nu lipiceala) biotehnologie (cu costuri de R& D incluse nu doar tancuriel de fermentare), aeronautica

    2-Cine ar putea plati pentru crearea lor ?

    3-Cine ar putea fi dispus sa cumpere rezultatul muncii a respectivelor 5 milioane noi locuri de munca (adica sa avem cu ei free trade sau ne propunem ca sa avem cu ei in viitor free trade).
    (In ultimii 25 de ani Ro a pierdut 5 mulioane locuri de munca intrebariel d emai sus aveau ca sens estimarea a cat ar cost ca s ale castigam inapoi)

    Asa-i ca n-atzi discuta depsre asta ?
    Si atunci de ce v-am alege ?
    Ca sa ce ?
    Cu sau fara voi cu sau fara: Udrea, Basescu Ponta Johanis Antonescu viitorul Ro sau mai precis lipsa acesteia de viitor ramane aceiasi .

  22. Drujbaru a avut dreptate!Nimic despre societate,familie,munca,educatie.
    Candidatura acestei femei e chintesenta superficialitătii,mizeriei morale,egoismului,arivismului și tupeului ce ghidează societatea noastră.Ce se intimpla la Arnotenii lui Mateiu Caragiale e sirop!
    România are fainoșag,dar parcă e prea mult!Daca Iohanis va fi blocat să candideze,parcă văd că fainoșagul dă rezultate si ne procopsim cu mahalagioaica-n turul doi.

  23. De vine Udrea la mine-n casa,trimit copii dupa blestemele parintesti…ca a venit Dracu.

  24. Daca Elena Udrea ar intra la mine in casa, eu as intreba-o in primul rand daca e chiar EA sau doar o admiratoare infocata.Dupa ce m-as lamuri as intreba-o scurt; cat ma costa o felatie ?

  25. sunt prea satul de mitocaniile mele ca sa le mai inghit si pe ale voastre

  26. Udrea se vrea presedinte cu Chirieac consilier? Cine-i face campanie, Andronic? 🙂 E clar, se plictisea pe acasa si daca tot trebuia sa marce bani pentru candidatura cuiva, sa fie dansa beneficiara. Mult succes, ce sa zic!

  27. Eu as intreba-o “cum drac de ai putut sa se incurci cu asa un asimetric si daca nu-ti este greata” ?

  28. @victor ciutacu Pot vedea si eu emisiunea inregistrata undeva, ca pe site nu mai sunt de la inceputul lunii inregistrari…?

  29. A construit telegondole.
    Când va fi preşedintă a României, Elena Udrea va construi şi radiogondole, sau le va lăsa pe seama admiratoarei sale care a sunat în emisiunea colonelului de carton Robert Turceascu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.