Esti aici:
Prima pagină > Blog > Noaptea minţii > Vara asta se poartă alb; şi plagiatul

Vara asta se poartă alb; şi plagiatul

http://www.youtube.com/watch?v=Tm2nVfkNSeE

După părerea mea, albul chiar le-ar face foarte bine foştilor portocalii, dar numai cu mânecile înnodate la spate. Din nefericire, le sunt libere şi au chibrituri pe mână.

P.S. Hai că s-a băgat şi Blaga la copy/paste. (Răspunsul lui e planetar: cică l-a lucrat softu’, a copiat în privat şi nu şi-a trecut lucrarea în CV) Că tot îi cerea demisia lui Ponta. Şi, ca să fie masa bogată, mult-prea-cinstita Kovesi recidivează

Comentarii

comentarii

Similar Posts

108 thoughts on “Vara asta se poartă alb; şi plagiatul

  1. intreb si eu caci poate am pierdut sirul: exista motivatia CCR? pt treaba asta cu cvorumul? Si daca nu exista e legal sa se schimbe de catre Parlament fara motivatie legea? Poate nu am inteles eu sau nu am citit tot. Multumesc

  2. Victore, te rog sa spui in emisiuni sau oriunde ai ocazia: Referendumul poate (si dupa parerea mea si trebuie) sa dureze 2 zile ! E perfect legal si constitutional, nu au ce sa comenteze basistii.

  3. Vara asta se poarta alb,plagiatul si mai nou eliminarea incomozilor din magistratura.Se tem de ce li se va intampla si murdaresc totul?Eu,de aici din nordul Moldovei mi-e greu sa aflu,dar voi care sunteti permanent in mijlocul evenimentelor imi veti putea spune de unde are bani Basescu sa-si sustina campania?

  4. Vai, dar nu-l credeam pe d-l Blaga capabil de… asa ceva… :))

    @De Cătălin Ionescu pe 11 July 2012 la 17:35 (#)

    sint sigur ca la banii tai ti-ai luat deja una
    “uite-atit de mare”.

  5. Din ciclul…”stiati ca?”:
    Securistul portocaliu Gogu are un doctorat in “bioterorism” obtinut la USAMV Bucuresti?

  6. Mi-e foarte greu sa gasesc un loc de postat potrivit unde sa-mi exprim un anume punct de vedere, deoarece aproape toate interventiile de atitudini personale sunt exprimate intr-un limbaj grosolan, vulgar, scandalos !!! Eu nu sunt o persoana angajata politic,ci doar incerc precum – mi-ar placea sa cred- majoritatea romanilor de bun-simt ,a dovedi spirit civic si nu nepasare ori ignoranta. Sunt in dezacord total cu politica de campanie propagandistica a oricarui partid, de a confisca simboluri universale ori produse culturale consacrate la nivelul popular national. Coordonez activitatea artistica-interpretativa a unui grup de copii , iar in repertoriul crestin aveam cuprinse cantece care sa se constituie ca„RUGA pentru TARA si pentru POPORUL ROMAN”, cantece precum : DOAMNE, OCROTEŞTE-I PE ROMÂNI; AŞA-I ROMÂNUL ; AJUTA-L, DOAMNE, PE ROMAN ; VERDE’ NROURAT etc… In momentul in care diferite partide si-au ales drept „imn propagandistic „ unele dintre aceste cantece , am fost obligata sa renunt la cuprinderea lor in repertoriu ….si asta pt. ca atat eu cat si copiii-interpreti ori parintii acestora nu vrem a fi considerati ca apartenenta la niciun fel de partizanat politic . De ce oare nu ar fi posibil sa li se ceara partidelor politice prin norme legale, ca sa isi creeze, sa isi compuna si sa isi impuna propriile lor simboluri , imnuri , valori culturale ce sa le apartina si sa –i reprezinte ??!! Aceeasi apreciere o am in vedere, cu referinta la folosirea partinica a culorilor – fie ca e vorba de albastru, rosu ,violet, portocaliu , …! iar acum cica” VARA ASTA SE POARTA ALB „ ! Domnilor partizani- PDListi , ALBUL e recomandabil a se purta intotdeauna in acest anotimp torid… si –l poarta ca vestimentatie de culoare exclusiva populatia din toate zonele tropicale . In cazul in care cineva nu subscrie la partizanatul pedelist ,va trebui oare sa-si reconsidere garderoba de vara ? ! Ce-ar fi daca ati opta nu spre o culoare-simbol !!! … ci sa adoptati o costumatie de INGERI , MIRESE, PORUMBEI ai PACII etc … cu totii gatiti in ALB !!! Ei, cred ca ar fi cu totul altceva …iar mesajul dvs. poate ar fi cu adervarat angajat, angajant si convingator. ! Eu personal nu imi doresc in aceasta campanie –referendum,indiferent de care parte a baricadei politice va situati, decat SA NU FIU DEZAMAGITA ,iar dvs. SA NU DEZAMAGITI ! …si pe masura a ceea ce veti faptui – ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU !

  7. Pune un fotograf in parcarea de la Palatul Parlamentului corp B3 in fata spp si sa vezi cine intra.
    Orice asemanare cu ziaristi-basisti invitati la B1tv e intamplatoare.
    Cere-i lui Crin SA-I DEMITA PE SEFUL SPP si STS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.