Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Vă somez public să gândiţi în locul meu

Vă somez public să gândiţi în locul meu

Fraţii mei albi, hai s-o luăm metodic şi înţelept. Mă-ntorsei din concediu, am o lene de mă doare, sunt lipsit de imaginaţie şi de chef ca Vântu de mână la oameni, nu m-am suit nici în vara asta-n elicopterul de Deltă, nu m-a cumpărat Udrea (şi, spre binele ei, nici măcar n-a încercat), nu fremăt noaptea de grija gândurilor prezidenţiale din ce în ce mai serioase ale lui Oprescu, am o restanţă de scris la voi cu turismul ecumenic de la Ierusalim şi, în esenţă, sunt varză fără pic de carne.

Până-mi pun ordine-n viaţa profesională, vă avansez la rangul de producători ai emisiunii mele de largă respiraţie europeană şi, conform tradiţiei, vă somez, la modul cel mai barbar cu putinţă, să vă puneţi creierele la muncă şi să-mi spuneţi pe cine aţi vrea să vedeţi la Vorbe grele şi mai ales de ce. Până mă luminaţi voi pe mine, deseară n-aveţi de ales şi dansaţi cu Oana Dobre şi Florian Bichir, iar după aia o să-mi sorbiţi cuvintele de pe buze la Gâdea-n parohie. Vă las cu memorabilele cuvinte ale entertainerului şef din resortul Belekian unde (încă) n-a ajuns mâna precupeţei de Pleshcoix: “I say ciao-ciao, you say bye-bye”.

P.S. Uitasem să vă informez că sunt tot mai intolerant la orice fel de activism politic plătit pe Net şi că blogul ăsta-i o dictatură (democraţie să facă doritorii pe banii, priceperea şi timpul lor). Cine n-are loc de mine să mă pupe-n cur.

UPDATE: Până la emisiuni, fiţi oameni şi băgaţi şi voi câte un sms la 855

Comentarii

comentarii

Similar Posts

146 thoughts on “Vă somez public să gândiţi în locul meu

  1. Pe V.Putin. Ca tot televiziunea nationala italiana a declarat ca Putin a condamnat pactul Ribentrop-Molotov, si ca acest pact este imoral!!!!!!!

  2. E un haos continuu,in politica,in economie si-n noi.eu una nu gasesc vorbe mai grele decat nepasarea.cat despre invitati…momentan nu-mi vine niciunul in minte care sa zgaraie prin adevar.ramanem cu vorbele…grele ce-i drept.
    ce te-am mai ajutat:)
    din haos s-a nascut fascismul.
    cat mai avem?
    basescu de azi…fascistul de maine!

  3. Bine ati revenit:) sper cu forte proaspete:D Chiar daca ghiveciul electoral ne bantuie, hai sa nu-l lasam, sa-i dam la coaste si sa-l parpolim otara, sa-l facem sa transpire si sa se balbaie, sa gafeze si sa le tremure chilotii, ca oricum o sa ne ia maul inca 5 ani.
    Macar sa stim ca nu le-a fost usor!
    Propuneri:
    1. Mircea Badea si Roberta Anastase
    2. Oana Dobre si Oprescu, Sorin Oprescu 😀
    3. Anca Florea si Crin Antonescu
    4. Valentin Stan, Geoana si Boc
    5. Mazare, Macovei (ANI) si Madalin Voicu
    6. Sorin Rosca Stanescu si Valentin Stan
    Cu respect si multumiri ca existati !!
    Sinzi

  4. @Fiara: pai atunci am putea constitui un obicei. sa tac intelept 25 sec zilnic.
    @Sinzianna: repet, am trecut de stadiul in care personajul ma interesa.

  5. Ciutacule,

    hai ca se aduna lumea, se face “masa critica” ca in “Pasarile” ; trage o fuga pan’ la biblioteca de-l adu pe nenea. Poate explica si in direct de ce numai frustratii scriu pe blog.

    Fiara.

  6. Ciutacule,

    Pai intrbarea era pe cine vrea forumul sa vada, nu pe cine vrei tu, nu ? nu asta era ideea ? iar se pare ca pana acum, al’ de la biblioteca e cel mai popular.

    Fiara.

  7. Ciutacule,

    Bine, daca nu vrei, nu vrei. Dar tot forumul zice si altceva: hai sa vina cei sunt mereu scosi la inaintare, nu numai presupusii papusari. Ada-l pe Bercea Mondialu’ , pe Magaru’. Stiu ca e tii la un anumit standard, dar sa videm cum se desfasoara. Nu tre sa vb. stiinta, poate fi o discutie light despre cum vad ei viata, despre animale de companie, manelistul favorit, etc. Te bagi ?

    Fiara.

  8. Pe Garjoaba Corneliu Sef Dep. Resurse Umane, de la Complexul Turceni, mare sustinator PDL si sustinut de Marin Condescu ca sa va minunati de cata de slab pregatit profesional este acest om. Motivul invitatiei poate fi restructurarea aflata in derulare la aceasta unitate. Sau pe senatorul-presedinte de sindicat PDL Ruset Ion ca-i totuna.

  9. te intersectezi zilnic, pe strada, cu o gramada de oameni simpli….adu unul dintre ei

  10. Invitati ? Propun pe Cristian Diaconescu, impreuna cu Oana Dobre, eventual si cu Ovidiu Ohanesian. Motivele ? s-o luam in ordine:

    1) Diaconescu va deveni Presedintele PSD, imediat dupa alegerile prezidentiale din decembrie 2008;

    2) Diaconescu insa a fost cel care a blocat retrocedarea Tezaurului Romaniei de la Moscova, dovada fiind minciuna pe care a spus-o pe 28 mai 2009, imediat dezvaluita de MAE Rusia, prin comunicatul oficial care l-a catalogat “mincinos” pe Diaconescu (Oana Dobre stie mai multe despre acest subiect, inclusiv despre Comisia parlamentarade ancheta, care trebuia sa investigheze dedesubturile acestui refuz de a aduce Tezaurul acasa, ancheta care a fost musamalizata).

    3) Diaconescu a ascuns faptul ca este ofiter acoperit (Ohanesian stie perfect subiectul).

    Succes !

  11. Personalitati din ‘provincie’ nu pot fi invitati? Numai capitala are capete incoronate (eventual chiar incornorate!)? Nu ma gandesc la cineva in mod special, dar, zau ca si provincia ar putea oferi personaliati care au facut ‘ceva’ remarcabil pentru tara asta. Ce ziceti?

  12. Crin Antonescu ar trebui sa fie fortat sa arate ce fel de om este si ce poate. Poate reusesti sa-l faci sa nu mai fie atat de crispat.
    Nu e o idee rea nici cu magaru si alti asemenea, cine stie ce poate sa verse.

  13. Pe Adrian Severin si Renate Weber, ca sa vorbeasca despre cum (nu) suntem reprezentati in UE. Cu un pic de documentare despre discutiile de culise despre comisarul european. Se poate face non-boring, cu un pic de documentare.

  14. @cristi
    “fratii mei albi”,cred eu ca sunt cei cu mintea curata,clara,nu cei cu mintea neagra,inchistati.De aceea apeleaza d-l Ciutacu la “fratii mei albi”(si nu e rasist,cred eu)
    @fiara
    De ce al’ de la biblioteca e cel mai popular?!Apa trece,pietrele raman,dar se mai si tocesc…

    Cu stima si respect,
    IoanaP

  15. Eu votez sa o inviti pe Elena Basescu. Nu de alta, dar noi cei care am mai ajuns sa lucram in institutiile europene dupa multe examene suntem marinimosi. Nu vrem sa ne delectam doar noi cu minunatiile pe care le produce.

    Va salut cu respect

  16. Ciutacule,

    Ce mai stii ? Mai vine sau nu Tcaciuc ? Nica zicea ca e pe teava, intr-o saptamana e la Bucuresti. S-a dezumflat ca si cu Nicolaiciuc ? 😉

    Fiara.

    PS: Deci, ar fi merge si Nica de invitat.

  17. ce ar fi sa-l inviti pe Orban?…nu de alta dar ce s-a intamplat astazi sfideaza orice limita a bunului simt!

    daca e anarhie, atunci e f. grav!

  18. Nu ar strica prezenta vreunui reprezentant al minoritatilor nationale. (daca ar fi dupa mine l-as invita pe Frunda Gyorgy; e mare!!! ( si de smecher) macar are un discurs impecabil cu accent secuiesc.

  19. PArerea mea:

    Oprescu este cartea castigatoare a PSD-ului, ci nu cum se zice ca ar fi pus de Basescu, nu cred ca a castigat Basescu ceva daca este Oprescu la capitala primar, ci mai degraba il vad putin incatusat.

    Deja comisiile nu mai aduc atat de mult raiting, poporul s-a plictisit de ele.

    Eu astept campania aia cu stegulete, cu zgomot, cu discursurile de pe scena in aer liber ale lui Basescu si declaratiile de iubire ale lui Geoana fata de electorat.

    Crin Antonescu , pacat ca nu are o campanie pe masura discursului sau. Sincer imi pare rau penrtru el.

    ..iar ca idee pentru tine iti sugerez o ancheta jurnalistica poate si cu implicatii mai putin ortodoxe in a afla cum decurge relatia dintre Traian Basescu si Maria Basescu.

    ca punct de plecare -felul cum o trateaza Traian pe Maria in aparitiile publice , obisnuinta lui Basescu de a o tiri pe sotia sa dupa el, prinzand-o destul de strans de brat, ori eu stiu ca elegant este ca femeia sa se tina de bratul barbatului ei, ori in acest cuplu este invers.
    Sincer.. as vrea sa aflu mai multe despre casnicia presedintelui Romaniei.

  20. Pe Badea nu. La el in emisiune omu’ e jupan. Are umor, are de toate. Dar in dialog, sau in emisiuni gen Sinteza Zilei sau Vorbe Grele este penibil. De fiecare data zice aceleasi platitudini. Asa ca daca ar fi sa-mi dau si eu cu parerea…uite lista top3 cu persoanele care as vrea le vad la tine in show:
    1) – Doinea Cornea (pentru ca e probabil singura persoana care inca mai pastreaza curatenia spiritului anticomunist)
    2) – Patapievici / Liiceanu (oricare dintre ei, pentru simplul motiv ca sunt curios daca mai au obraz sa declare ca il sustin pe Basescu)
    3) – Gigi Becali – ….ca sunt plictisit 🙂

  21. Dacă găsiţi un om normal pe undeva, sau un specialist în ceva, un pasionat de ceva chemaţi-i! Cred că de normalitate, ştiinţă, şi pasiune e nevoie. Că de vorbe goale, aş fi la o adică şi io în stare…

  22. DA, Udrea si Oana Dobre, ar fi ceva. Nu pt ca sunt amandoua blonde, ci din Buzau, ca si mine :))

    Pana sa aflu ca Oana e din Buzau, adica anul asta, o tot vedeam pe la TV si imi era groaznic de antipatica. Dar dupa ce a tot aparut la Antena 3 si la tine in emisiune, am zis sa reanalizez chestiunea pt ca daca tu esti prieten cu ea pt mine inseamna o garantie. Mi-a devenit simpatica in timp pt ca e directa si incisiva, calitati de buzoianca (se aplica doar la fete). Si eu sunt la fel. :)) In rest, poate pe Dan Puric sa il inviti pt ca nu l-am vazut de ceva vreme pe la TV.

    Hai liberare!

  23. Cineva mai sus a spus asa:
    “Mi-ar placea sa vad in emisiune oameni satui de incompetenta, hotia, prostia, nesimtirea,… actualilor, fostilor si prezumtiv viitorilor guvernanti (in afara de tine).
    As vrea sa vad oameni convinsi ca pot sa schimbe tara prin atitudine si puterea exemplului, cu toate ca asta s-ar putea sa fie numai un vis de-al meu.
    As vrea sa vad profesionisti adevarati ai diverselor componente ale societatii. Ca de gargaragii m-am cam saturat.”
    Asta as vrea si eu; as vrea sa-mi “spal” gustul rau pe care mi-l lasa fiecare zi si fiecare emisiune. Nici eu nu cunosc persoane publice de aceasta calitate; cunosc in schimb o multime de oameni obisnuiti, cinstiti, muncitori, cu bun simt, inteligenti. Pentru ei, merita sa cautati si sa invitati la emisiunile dumneavoastra, nu ordinari pe care sa-i luati la intrebari(deja a devenit previzibil si plictisotor) ci oameni cuminti care sa ne vorbeasca despre ei, despre noi si despre ce am putea face ca sa schimbam Romania

  24. Stiu, si eu, pe cineva din Buzau; niste covrigi…Da’ nu stiu daca ii poti aduce sa spuna vorbe grele…
    Am o lista…Oameni simpatici, dezinhibati, spirituali…Da’ o tin pentru mine…Cand mi-oi face blog si emisiune la Mogul
    Pana atunci, as vrea sa-l vad pe Miron Cosma; eventual, impreuna cu Marin Condescu.

  25. Pe noi, cititorii tai! Alege-ti o zi din luna in care sa inviti cate doi dintre cei care-ti comenteaza pe blog. Alege-i dupa bunul tau plac, ca doar e dictatura. Ar putea fi interesant. Ai chef sa experimentezi?

  26. Daca tot ne-ati poftit la propuneri.Din alte localitati – se poate? Cum ar fi Oradea. Un Doctor,care acusica are un Congres al Istoriei Pshiatriei (fiind printre organizatori) Prof.Dr.GAVRIL CORNUTIU. Are multe de spus.Cititi =Crisana+rubrica Controverse(din cind in cind). Toate cele bune si folositoare,tuturor.

  27. Arogantule si genialule esti unul din putinele motive pentru care nu mi-e scarba si rusine ca sunt roman !Multumesc pentru ca esti asa cum esti !
    Iulian din Bucuresti

  28. Eu as vrea sa vad la vorbe grele un asasin, un “Vlad Tepes” modern. de ce vreau sa il vad?
    pentru ca el stie ce are de facut in tara asta.

  29. va felicit pentru invitarea domnului Victor Ciorbea ,singurul care are experienta si expertiza sa redea demnitatea economica a Romaniei de astazi . Demnitatea si bunul simt nu se masoara in bani. a reusit in 1996 sa redreseze economia romaniei dupa trecerea termitelor PSD ,pina la urmatoarele alegeri sper sa mai ramana ceva din tara asta sa mai poata s-o redreseze,ca alegeri anticipate slaba speranta

  30. salut victore! bai frate sugereaza-i lui bashescu daca vine la tine in emisiune sa-si trimita fetele la un logoped. se vede ca-s facute la betie. iti doresc numai SUCCESURI cu emisiunea ta

  31. Pe Monica Risipi, Ridzipi, nici nu mai stiu, gravida de atatea vorbe grele si viata usoara la guvern.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.