Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Unul din acele momente…

Similar Posts

89 thoughts on “Unul din acele momente…

  1. Oameni Buni cand aveti timp intrati si pe BLOGUL MAETRULUI MIHAI MALAIMARE care are postari absolut interesante.Victor nu te supara dar un ajutor pentru maetru ar fi interesant precum si o invitatie la Vorbele tale,are ce spune.Multumesc anticipat.

  2. Ma intreb care este ideea cu aceste imagini.
    In afara de faptul ca promoveaza violenta, nu vad nimic interesant.
    Probabil trebuie sa fie in ton cu laptop-uri sparte, pantofi aruncati si limbaj suburban promovat de antene.
    Eu nu zic ca acest domn e vinovat, insa astept sa iasa si sa spuna raspicat (cu dovezi) ca el nu a avut nimic de a face cu sacalii.
    Ioane tine-o tot asa!

    P.S.
    Trebuie sa remarc

  3. Ciutacule,

    Cum adica sa fac ordine in local ? Nu ma enervgefaza muzica in local, nici nu traiesc vreun sentiment cand o vad pe Hayek. Da’ ma enervez cumplt cand magarula la de Giani caruia practic eu ii tin craciuma ma fura la masura si cand comand 200 vodca, imi aduce 150 cu gheata. Sau cand cer Smirnoff imi aduce Stalinskaya. Sau cand cer friptura mea favorita fara sare si mi-o umple in dusmanie de sare.

    Sau acnd ii zic: da omule pe A3 si el tine pe Taraf_TV.

    Fiara.

  4. …VIC , poate ai mulţi ”duşmani politici” dar deja sînt sătui de domnu’ goe şi cei care l-au votat o dată ! Eu sunt unu’ dintre ăia !!

  5. Domnule Ciutacu,
    Sa ne aducem aminte :
    Cand nu s-a mai putut face “ordine” cu vorba in spiritul dreptului roman, s-a inventat Inchizitia – ca o forma de justitie (sic!), care se ocupa de inlaturarea si combaterea altor invataturi care nu corespundeau intereselor si ideilor bisericii romano-catolice fiind condamnate ca idei eretice.
    In zilele noastre, in spiritul aceleiasi Inchizitii, printre blocuri, circula vorba: “decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-ta!”
    In alte planuri mai “elevate”, aceasta forma de justitie se mai numeste (D)etecting (N)ation (A)ffection si (A)utopsy of (N)ational (I)ntelligence !
    Alte timpuri, alte denumiri, aceeasi metoda !
    Insa, partea buna este ca s-au inventat si miscarile de rezistenta in masa sau individuale, unele s-au perpetuat transcedand in alte planuri, altele au degenerat in organizatii secrete care lupta pentru suprematia politica si economica.
    Legenda sau nu, Robin Hood este un personaj original din folclorul englezesc, fiind cunoscut pentru ca fura de la bogati pentru a da saracilor, si pentru ca lupta contra nedreptatii si tiraniei.
    Lupta lui Don Quijote cu morile de vant este o satira iar personajul principal, considerat de ceilalti nebun, se dovedeste a fi mai aproape de adevar, datorită nobletei gandirii si actiunilor sale, decat persoanele considerate „normale”.
    Initial, forma de rezistenta a sicilienilor impotriva ocupatiei franceze era cunoscuta sub numele de “mafia” prescurtare a lozincii “Morte Alla Francia I’Italia Arde” , iar Cosa Nostra era o organizatie rebela care apara cetatenii Siciliei de invadatori si de ostilitatea guvernului Roman.
    In prezent , aceste miscari au degenerat si in vorbirea curenta, Mafia este asociata cu Cosa Nostra si este perceputa ca o organizatie criminala bazata pe asa numita familie (o organizatie ierarhica a membrilor).
    Ce putem remarca este ca oamenii de stiinta, scriitorii si apoi jurnalistii au fost cei care au detectat intotdeauna incercarile de acaparare a puterii politice si economice in folosul unor bogate grupuri restranse si in detrimentul natiunilor.
    Si tot ce s-a putut inventa, s-a inventat!
    La trecerea Rubiconului, Caeser a zis “Alea jacte est!”
    Eu cred ca Victor Ciutacu este in dispozitia sa zica acum:
    Let’s play! 😉

  6. Aaaaaaaa! Abia aștept ziua de mâine. Nu faci un post și referitor la “Te pui cu blondele“?

  7. D-le Ciutacu,
    Din presa citim ca ‘executia’ Dvs. publica continua, ba mai mult se precizeaza ca vor fi prezentate si probele in legatura cu afirmatiile facute. Din cate ne-ati transmis pe blogul Dvs. am aflat ca sunteti in asteptarea acestor ‘dovezi zdrobitoare’. Avem convingerea ca nu aveti emotii in ceea ce priveste ‘dovezile’ daca ele sunt concludente, in schimb nu va simtiti chiar in apele Dvs. ca va trebui sa aparati renumele Dvs. si al familiei. Dar stim ca sunteti pregatit pana-n dinti de lupta. Succes.

  8. Uneori sunt atat de excedat de nemernicia celor vremelnic aflati la putere incat imi vine sa plec undeva in varf de munte sa nu mai vad si sa nu mai aud de nimic. Sunt revoltat ca s-au acumulat prea multe grade de putere in mana acelorasi si, prin urmare, oriunde te-ai indrepta pentru a-ti capata dreptatea, tot de ei dai si nu poti razbi. Sunt alaturi de tine Victor Ciutacu pentru ca tot romanul sa poata trai liber si corect in tara lui.

  9. ciutacule de ce mai apari la tv cand atat de multa lume nu te sufera? lasa-neeeeee!!!! lasa-neeeeee!!!!

  10. Dle Ciutacu.

    Inca n-ati bacut un post la blog in care sa o felicitati si dvs. pt ca a vrut sa-l dea afara pe Dl. Nicolicea din emisiune?
    Pe cand si la Antena 3?:)

  11. Nu spun o noutate prin remarca ca sub presedintia lui Basescu, puterea judecatoreasca a fost adusa practic de a nu mai fi independenta.
    Si culmea, jurnalistul Ciutacu, vrea sa ne demonstreze, ca gresim. Sa vedem, ce se va intampla in zilele ce urmeaza.

  12. …bai nene, de ce esti asa suparat “pa viata “? hai sa ti zic ceva, da’ ramine intre noi…cred ca stii si tu…Traian Basescu este si va fi Presedintele Romaniei ! El este unica sansa reala pentru Romania de astazi !!! ce zici ?

  13. Mă-neacă fumul toxic de la incendierea depozitului de cauciucuri dar gândul mi-i la primul bărbat al ţării, să nu fie “afumat” şi să-l surprindă -ireversibil – fumul care persistă de 17 ore.
    Şase pompieri “norocoşi” sunt la spital. Ei au prins locuri ! Noi ăştia două milioane ce-om face ?

  14. Si daca populatia ar face la fel?!Nu suntem departe de momentul acela.Se cam umple paharul…

  15. Pe Antonio Banderas, eroul principal in filmul regizorului, Robert Rodriguez, intitulat “Desperado” il aclamam ca cel mai bun actor spaniol, cantaret si ghitarist; de ce nu l-am aclama pe jurnalistul Ciutacu, care prin scriitura lui, prin lupta sa acerba cu ‘cercopitecul’ a dovedit nu o data, ci de ‘n’ ori, ca si-a pus ‘focul sacru'(talentul) in slujba apararii intereselor contribuabililor.

  16. Da care ar fi interesul contribuabilului?…sa se planga un pic..sa boceasca daca se poate..statu sa ii dea totul.si cam asta e…si sa nu intram in subiectul “Contribuabilul Rural`
    mai vb…

  17. Da, sigur, sigur! Ai dreptate acesti cinci ani au fost UNUL DIN ACELE MOMENTE CAND ITI VINE SA PUI MANA , nu pe matura, nu pe topor, ci direct pe tun,da pe TUN, sa-i nimicesti pe toti de la guvern! Si acum, ar trebui sa mai adaug ceva, dar imi repugna: alege-s-ar praful de ei!!

  18. D-le Ciutacu,
    E bine ce faci. Insa Antena 3 s-a dovedit astazi a fi tradatoare. L-au ridicat in slavi pe Basescu, prea mult, mult prea mult, si au lovit in Vadim si Becali. Sa le fie rusine!!!Ce va da voua acest Basescu de-l pupati atat.?!!

  19. Da corect,Badea a inceput sa cenzureze oaspetii si mesajele,cred ca se intampla ceva cu el.Era mai deschis dar se pare ca omul tot om e,mai rau ca animalele.

  20. Desculţ în istorie (R)

    Luni iese din bulău, după vreo nouă negre luni
    Muntazer al-Zaidi, voinic cu pană albă, din Irak,
    Pe care Bush, la asfinţit, l-a cunoscut ca drac;
    Revine iarăşi la lumina zilei – uf – printre cei buni.

    Sumerieni şi babilonieni stupiră un obraz de dos
    Al laşului ce-a atacat nedeclarat al lumii zigurat,
    Lansând prin el ambii conduri spre cap spurcat,
    Privind în faţă scârba încadrată, el fără parados.

    Oferte generoase:maşini, neveste şi un cal din aur
    De la bogaţii rasei, ce au lăsat copii pradă morţii
    Prin bombe şi rachete digitale, cum vrură sorţii;
    Recunoştinţă către cel ce l-a ochit pe marele balaur.

    Ei ne dădură roata, scrisul, legile şi Biblia curată
    Ce mai târziu a fost răstălmăcită sau, bine zis, furată;
    Să preţuim pământul darnic , fără pretenţie privată,
    Să recunoaştem omul în femeia vieţii, făr-a fi ignorată.

    Obama! i-aţi lefegii morţii din Irakul măcinat, de grabă,
    Sărută-i fruntea voinicului puşcăriaş, desculţ, cu pană,
    Pune-i portretul la loc de cinste-n casa ta, pe blană
    De măslin cu porumbei pictaţi de-o pură şi virgină roabă.

  21. In videoclip e vorba despre revolta jurnalistului Victor Ciutacu in studioul Sinteza Zilei.
    Unul dintre personajele ciuruite seamana cu domnul laptop.:)
    Am glumit:)…o saptamana buna

  22. stimate domn,
    am mai avut in trecut un soi de dialog,evident de pe pozitii contrare.
    nu-mi placi deloc,dar deloc.
    esti colturos,ai o dictie de mahala,vocabular de baiat de mingii,intr-un cuvant nu ai “fata” de om de televiziune (nici pregatire n-ai,esti la fel de inginer ca si mine,chiar de ai facut apoi nu stiu ce inalte studii).
    dar ca sa vii acum si sa asmuti CNA-ul pe unul care A FACUT EXACT CE FACI MATALE DE CATIVA ANI e prea de tot.
    nu-ti place,nu?
    vezi cum e sa arunci cu noroi in altii?
    ca bine zicea domnul ursu aseara pe postul rival,ca cica un ziarist (amandoi sunteti asa ceva?) realizeaza propria dimensiune deabia atunci cand este judecat de altii.
    pai cred ca in sfarsit are si dansul dreptate odata.
    in fond ce te deranjeaza domnule?
    ca se minte pe seama dumitale?
    baga repede in balanta chestia asta vis-a-vis de toate magariile ce le-ai debitat despre altii pe post de cand lustruiesti culoarele antenelor si vezi in ce parte inclina balanta?
    in niciun caz spre domnia voastra.

  23. @…bai nene, de ce esti asa suparat “pa viata “? hai sa ti zic ceva, da’ ramine intre noi…cred ca stii si tu…Traian Basescu este si va fi Presedintele Romaniei ! El este unica sansa reala pentru Romania de astazi !!! ce zici ?

    De danutchidon pe 13 September 2009 la 1:25 am (#)

    incerci sa fii amuzant si acid,prietene,insa ai tot atata amuzament si aciditate in tine cat o limonada calda si fasaita in mijlocul saharei. ce te face sa ai o asemenea idee fixa cu aceasta “unica sansa” a tarii? iti dai in carti sau in bobi? or te zgaiesti in zatul de cafea? eu zic ca-i de ajuns sa privesti pe fereastra k sa vezi dezastrul din jur.
    pai am impresia k din cauza unor zombi k tine a scos pe gura charles de gaulle vorba aia: “cimitirele sunt pline de oameni indispensabili…” si parca tot el a zis si ca “politica este un lucru prea serios k s-o lasam doar politicienilor”
    phiii, ce dolce vita ati duce voi,in frunte cu unicul, uninominalul, incomparabilul domn prezident bassse, daca n-ar fi mana asta de oameni printre care se numara si victor,adica cei care se straduiesc sa cojeasca masca aia formata din 2437 de straturi de miere fermentata in whiskey de pe fata zeului tau, k sa-l vada lumea in adevarata lui forma si natura.
    si daca tot l-am adus pe de gaulle in discutie, inchei cu inca un citat care se potriveste manuse voua, talibanilor portocalii:
    “incepi prin a-i da pe degeaba propria-ti palarie, apoi haina, apoi camasa, dupa care ii dai pielea si la sfarsit,sufletul…”
    pacat k n-a zis ceva si despre materia cenusie…

  24. @sorin ionescu: mingi, cu un singur i, domnu’ inginer. sau ai facut romana cu profa de chimie? incearca un pic de gramatica si dupa aia stam de vorba si despre vocabular.

  25. “ne-ajuta la ceva exhibarea pornirilor violente care zac in noi?”
    Poate ca nu.dar poate ca da. Si inclin sa cred din ce in ce mai mult sa cred ca da. Nimeni nu mai stie de rusine, de bun simt, de frica lui Dumnezeu… Ma cutremur zilnic de cate orori vezi la tv si poate ca asta – faptul ca le vezi- nu este cel mai rau lucru, ci ca nu se ia nici o masura: ridicam neputinciosi din umeri, inchidem ochii sa nu vedem grozaviile ce ne tulbura noptile, ne acoperim urechile pentru a nu auzi plansetul celor napastuiti…. Am ajuns o tara de mosnegi neputinciosi, stiu ca ma repet, condusi de o mana de semizei, atoatestiutori, priceputi la toate…. Ce conteaza ca ai fost dealer auro, esti perfect pentru sanatate, ce conteaza ca esti inginer ai loc la finante, ce conteaza daca ai fost avocat, purtator de cuvant(sau doar ai dus prajituri la spital)sau, vorba lui M.Badea: “daca ai tras linii pe asfalt…” ai loc la turism si exemplele pot continua.
    Imi aduc aminte de un banc sec in care un tigan, dupa ce afla pretul unei bombe nucleare s-a rugat la Dumnezeu: “Da-mi Doamne una si la mine in curte…”
    Poate ca ar trebui sa ne rugam toti sa le dea si lor, semizeilor, una, doua sau de cate e nevoie…

  26. Pe fond,Sorin Ionescu are dreptate.Cred ca va este neplacut sa fiti in ipostaza de a fi improscat cu noroi.As fi avut mai multa simpatie pentru d-stra daca ,in trecut ,ati fi fost mai moderat si mai obiectiv.Cred ca poti sa faci ziaristica si fara sa fii tot timpul arogant si partinitor.Nu e o problema ca nu va place Basescu ,Udrea etc.Aratati de ce si e in regula.Strident este modul de a face jurnalism si faptul ca se da senzatia ca toti hotii si coruptii sunt dintr-un singur partid.Si d-stra stiti ca nu este asa…

  27. stimate domn,

    (cu toate ca apelativul nu cred ca este cel mai nimerit data fiind maniera mitocaneasca in care mi-ati raspuns).
    nici ca ma asteptam la un alt soi de dialog.
    in foarte cunoscutul stil securist (doar aveti un profesor eminent) de a glisa spre o alta tarla atunci cand nu va convine ceva (aveati cumva senzatia ca eram doritor de o lectie de gramatica?) m-ati indreptat spre insusirea
    regulilor ce guverneaza o limba.
    eu admit ca am gresit (am si ceva rezerve in privinta utilizarii cuvantului in cauza,voi mai studia problema)dar matale de ce nu-mi raspunzi la intrebare?
    caci nu despre vocabular doresc eu sa dialogam ci despre subiectul acela delicat pe care il tot impingi la vale.
    apoi sa-ti mai zic ceva domnu’ ing.
    eu chiar am facut romana cu profesoara de geografie (careia ii port un respect deosebit pentru daruirea si dragostea pe care a manifestat-o fata de noi,elevii sai,chiar daca nu pentru romana se pregatise in facultate)
    aici ai nimerit-o bine,(si cred ca este notabil ca nu ofer celor ce imi citesc gandurile prea multe erori de exprimare) pentru ca in satul ala prapadit unde am invatat o perioada erau mari si tari baietii aceia (stii matale care) iar dascali nu am prea avut caci cei ce fusesera au luat alte drumuri mai luminoase;Gherla,Aiud,Sighet, Pitesti.
    caci daca aveam nevoie de oarece precizari in privinta utilizarii corecte a limbii roamne in niciun caz nu ma adresam dumitale.
    asa ca am sa revin la intrebarea din urma,de ce esti deranjat?
    nu la stomac,Doamne fereste.
    nu ti-e lehamite de atata rautate cata incape in matale?
    de preamarire si atotstiinta?
    pe toti ii pui la punct,esti centrul universului.
    eu bunaoara nu stiu gramatica,bietul Moraru minte,Basescu ce sa mai zic….
    doar amicii matale sunt frumosi,corecti si mai ales inteligenti.
    chiar asa,ce mai face “pretenul” lu’ matale pe nume Sorin Rosca Stanescu?
    caci spumegati mai zilele trecute amandoi de fericire (dar nu singuri,nu,ca nu-i frumos) pe toate antenele,chiar
    si pe cele inca nelicentiate.
    ce a facut maestrul marilor combinatii de ochi albastru?
    a gasit dovezile?
    sau le ai matale asunse intr-un sertar secret si le scoti (vorba cuiva,stiu dar nu zic cine) la momentul potrivit?

    p.s. daca am comis-o iarasi cu gramatica imi cer iertare de pe acum.

  28. @sorin ionescu: va public acest comentariu tocmai ca sa vada si altii motive de banare. oamenii irationali stau de regula in ospiciu, nu pe bloguri.

  29. @sorin ionescu:
    mai sorin, ce pacatele mele iti sare tafna asa in legatura cu gramatica? adevarul este k suntem multi pe aici care o mai dam in bara la capitolul asta, cu mine in frunte. asta e, ce sa-i faci! spre deosebire de tine si spre rusinea mea, profesoara care si-a batut capul sa ma invete gramatica era chiar de specialitate, numai k eu eram cu gandul la alte bazaconii. daca victor o sa-mi zica de la obraz vreodata ce si unde am gresit o sa-i spun “saru’mana coane!”, bag bine la memeaca si alta data incerc sa fiu draq mai atent. o corectare gratuita de la un expert in materie nu-i de ici de colo, nu crezi?
    cat despre ce-ai scris in rest acolo… imi dai voie sa-ti dau un sfat? de ce nu incerci sa porti chiloti mai largi? zau asa, lasa-ti sangele sa circule mai in voie prin corp, nu vezi ce dunga rosie si adanca ti-a lasat elasticul pe frunte?

    ps: avand in vedere stilul mitocanesc in care ti-am scris sper k tu, un tip atat de fin si deosebit, sa ma ignori. te rog sa ma lasi linistit in coltisorul meu ptr k tocmai sunt intr-o criza de gandeala: incerc sa-mi dau seama cum a putut victor sa inventeze povestea aia abjecta cu semnaturile diferite de pe declaratiile de avere ale coanei mitza biciclista. stii tu, semnaturile alea despre care niste oameni batrani, cu par la cur, spuneau k n-au niciun efect juridic…
    hai pa si cu respect!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.