Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Uneori chiar trebuie sa-ti dai demisia…

Uneori chiar trebuie sa-ti dai demisia…

Domnilor ministri,

Va rog sa luati act de tardiva, simultana si irevocabila mea demisie din functia de consilier personal (al ambilor). Imi pare rau ca, la multi ani dupa ce am demisionat formal si legal, sunteti nevoiti sa aflati pe calea Net-ului de gestul meu simbolic. Stiu ca nu-i extrem de fair, dar simt nevoia unei spovedanii publice.

Imi pare rau, insa refuz sa fiu coleg, fie si simbolic, cu nepoata si cu soferul domnului Boc. Am facut 18 ani de scoala pe bune la stat, am fost bursier NATO, nu pun virgula intre subiect si predicat si nici nu scriu miau ca pisica. S-a intamplat sa fac parte, de-a lungul timpului, din echipele a doua ziare care au facut istorie-n presa romaneasca si au dominat copios piata de profil.

Nu mi-am permis niciodata sa-mi rog neamurile sau cunostintele sa-mi dea o paine, la fel cum nici eu nu i-am facut oameni. Tot ce-am castigat de-a lungul a peste 15 ani de munca se regaseste pe statele de plata si a fost impozitat de statul roman. Va rog inca o data sa ma scuzati ca poate par elitist si n-ar fi cazul, dar secretara-i secretara si soferu-i sofer. Cred cu tarie-n scara valorilor.

In speranta ca veti recepta corect gestul meu, va asigur ca raman acelasi.

Victor

Comentarii

comentarii

Similar Posts

61 thoughts on “Uneori chiar trebuie sa-ti dai demisia…

  1. nu vreau sa fiu rau, va dati seama ca am ajuns sa il comparam pe cristian preda cu soferul lui Boc… cu nepoata, menajera…
    trist …

  2. dar din calitatea de cetatean al republicii socialiste romania,unde admirabila doamna pivniceru respecta drepturili omului ca-ntr-o pivnita insalubra,nu se poate demisiona?

  3. Dl Ciutacu,cred ca nepoata domnului Boc este intelectuala,a facut scoala pe bune(poate la stat,dar nu cred ca este esential acest lucru,stiu examene promovate la faculta de stat contra unei spagi modice,deh…cei de la stat nu sunt avuti),poate coeficientul de inteligenta a domniei sale sa fie peste al dumneavostra,sau poate nu.Pe fond cred ca aveti dreptate,dar puneti accent pe lucrurile personale,stati linistit,inca un mandat prezidential o sa aveti ce scrie(doamne fereste sa nu patiti ceva de inima rea).

  4. Dom’ Ciutacu, îmi pare rău, da’ colegii lu’ matale n-are nici o vină. Ce vină are ei că a crescut la umbră de fulărel portocaliu, pe care l-a slujit cu atâtea sacrificii, şi acu’, dupe lupte seculare, a primit şi ei din mâna care i-a hrănit cu atâtea tandreţuri şi înţelepciune de nu mai încăpea ele la purtătoru’ cel făcător de bine, şi-acu’ ei să nu se-alege cu nimica? Când foamea cruntă şi nemiloasă era cât p-aci să-i doboare, poate că ei n-avea ce mânca, ori se topea de doru’
    stâpâ(nelu)lui lor, stâpânu’ şi-a adus aminte de ei şi s-a îndurat să le dea o pâne mai albişoară, din bani munciţi din greu de popor.
    AMIN!

  5. ,,, care cumperi cai verzi ??? ,,, este o investitie profitabila , de viitor si te scoate din orice criza ,,,

  6. Ştiu că este cam greu s-o iei tu razna, dar în funcţia de consilier însărcinat cu stoparea exceselor pe lângă Preşedintele MIRCEA BADEA ai fi ideal.
    Ce n-aş da!!!

  7. In primul rand te rog sa ii transmiti prietenului Mircea Badea ca salut voios intentia sa de a ”apasa foarte tare pe pedala”, pentru ca cineva trebuie sa le aminteasca acestor mari NESIMTITI, NESATUI, IMBUIBATI si OBRAZNICI ca nu sunt singuri in Romanica noastra (nu numai a lor) si, sa nu dea Cel de Sus sa se supere norodul, ca vai si amar va fi de ei. Dar pana atunci este – se pare – cale mai lunga deoarece, lehamitea si scarba acumulata de roman este imensa.
    Cu privire la acest MARE om care ste primul minustru personal al lui Zeus, in imparatia cerurilor sale gri, nonsalanta, nesimtirea, ipocrizia, grosolania si, nu in ultimul rand, cruzimea tiranica cu care ne prostesti zi de zi, ceas de ceas, ca tot ce spune seful sau este minune dumnezeiasca, pentru ca el nu poate ”edita” (citana oclasica in viata, viitor sol de pace al romanilor la curtea Europei / tot de taticuinvatata si sustinuta) nimic fara dictare.

  8. MINISTRUL BAZAC NE PRESCRIE OMNIC PENTRU DURERILE DE CAP ( PE TVR LA 21, ASTAZI 02.03.2009)….DE LA OMNIC SA VEDETI CE MI-A CRESCUT….(OMNICUL ESTE PENTRU PROSTATA NU PENTRU CAP)….APROPOS DE DEMISIA MINISTRILOR…

    Stau confortabil in fotoliu si rod un covrigel cu tarate….asta este masa mea de seara, rationala, sanatoasa, fara excese….si prima in 24 d ore. Dar asta ste, seara se mananca cat mai putin….ma hranesc insa sufleteste, privind la TV. De acolo aflu ca nu muncesc destul, ca din cauza indiferentei mele sambata si duminica bietii colegi spitalisti dau in greu, in UPU-ri….Saracii de ei, nu mi-am dat seama pana cum ce egoista sint, incercind sa ma odihnesc in timp ce altii muncesc…si muncesc aproape pe gratis, platiti umilitor, adica o cusatura artistica de plaga platita cu doar 30 de lei, adica tot atat cat dau sarmanii bacsisul la frizer….Sunt obligati, sarmanii, sa se ocupe nediscrimantoriu de toti nespalatii, neasiguratii si sarantocii, in zilele acelea de week-end, ca medicii de familie se rasfata de zilele libere….

    Deja constiinta incepe sa ma apese…si ma apasa asa de tare, ca simt cum incepe sa ma doara capul, si sa ma arda ceafa, pardon, am cefalee occipitala….Cu ochii zgaiti la tv, cu urechile facute palnie, aflu ce-mi trebuie ; Omnic, celebrul vaso-dilatator….desi nu am chiar varsta recomandata…

    Omnic ? Parca stiam ca este folosit in alta patologie….ma rog, poate stiu gresit, nu se poate ca un ministru medic, care le stie pe toate, sa nu fie informat “ultima ora “ si despre asta….Asa ca fac rost de urgenta, de la un vecin insomniac, de o pastila minune….

    M-am tratat cu Omnic….Cefaleea ? Nu , nu mi-a trecut, in schimb mi-a crescut….Ce mi-a crescut ?

    Hei, nebunaticilor, la ce va ganditi la ora asta ? Ei bine, nu asta mi-a crescut…ci stima pentru mine…..si dorinta sa emigrez….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.