Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Unde şi cum sărbătorim criza presei?

Unde şi cum sărbătorim criza presei?

Corvin întreabă, Ciutacu răspunde, Radio Lynx emite. Încă se mai poate vorbi…

P.S. Pisi mic revine cu precizări. S-o slăvim! Nici ei nu mai știu câți sunt :))

UPDATE: Mi-am amintit ceva și nu m-am putut abține. În fond, despre asta e vorba

Comentarii

comentarii

Similar Posts

68 thoughts on “Unde şi cum sărbătorim criza presei?

  1. Q: are legatura ‘iesirea’ dsoarei cu avertismentul care circula in campanie, referitor la retragerea (versus compromiterea) ofiterilor acoperiti din presa ?

    Exista o criza (alta decat de identitate sau stapan) care sa determine un serviciu secret (finantat, cred, din surse necontrolabile) sa isi retraga ofiterii?

    Ipoteza: nu cumva d-soara ‘gasculitza’ (sa citez un clasic in viata) a inteles ca e ofiter pentru ca era sublocotenent(+/_ colonel) ?

  2. Victore, recomanda-i lui Cernahoschi sa se uite la Any Given Sunday, sa vada cam cum sta treaba la vestiare, si Diaz a ramas un pic blocata:)))))

  3. @eppur-are: n-avea nici un interes SRI-ul castigator sa-si deconspire inflitratii. asta-i prea proasta, insa, deci dispensabila…
    @Paul: nui cu arabi filmul 🙂
    @alphas: momentan, dupa cum se vade, Maestrul e-n concediu

  4. Victore, acuma sa nu ne mai ascundem dupa deget, e greu de gasit un arab cu asemenea …..:))))))))))))
    Vreo 25 de secunde am fost invidios, cand o vedeam pe colega de vizionare cum inghite in gol:))))))))
    Maestre, dedicatie pentru diva de la SRI, o capodopera, Lawrence al Arabiei:)))))))))))))

  5. D-le Ciutacu ,am o mare nedumerire privind recacularea pensiilor “speciale” ,conform viitoarei Legi a pensiilor.Toate pensiile magistratilor ,parlamentarilor ,politistilor, militariloe etc. se recalculeaza ,mai putin pensiile magistratilor de la CURTEA CONSTITUTIONALA ,,respectiv art. 72 ali. (2) din Legea 47 ramane neschimbat. La acest articol se prevede ca pensia magistratilor Curtii ,reprezinta 80% din ultima reributie ia cand slariile magistratilor cresc ,cu acelasi procent se modifica si pensia !!! De ce oare a “uitat” d-ul BASESCU sa supuna recalcularii tocmai aceste pensii !!!!

  6. ABSOLUT DE ACORD CU CE AU POSTAT DOMNII
    IORDACHEL GUDURAU,MUTTER ,BIBI CUCERNICUL SI MIHAI.DACA TARA AR AVEA ASEMENEA OAMENI SI JURNALISTI DE ONOARE ,CA CEI DIN ANTENA 3,
    ROMANIA AR ARATA O TARA DEMNA DE UN ADEVARAT
    OCCIDENT.

  7. Orice batalie se poate castiga daca exista o echipa sudata, in care fiecare “jucator” isi stie locul si responsabilitatile, unde fiecare este patruns pana la ultima celula a sa ca DE EL depinde VICTORIA, de rezistenta lui de a nu-l lasa pe celalt sa-l intreaca; de ideea, adanc constientizata ca daca nu reuseste sa faca acel “inch”, toata lupta a fost in zadar si echipa moare.
    M-as bucura nespus de mult ca acest APEL sa-i mobilizeze pe toti jurnalistii sa formeze un SINGUR GLAS, care sa fie auzit de toti in cauza, si ca Presa sa-si reia locul de a 4-a putere in stat. Sa va ajute Cel de Sus ca APELUL Dvs. sa dea roadele scontate. Felicitari pentru gandul extraordinar.

  8. Domn’ Ciutacu,
    Lasati tinichelele astea pentru mai tarziu si pana in 15-16 ianuarie nu-l slabiti din ochi pe “Bula-norius” ! Ieri v-am semnalat un articol despre masinatiunile americane ale acestei beizadele prost americanizata ( Honorius Prigoana , “experienta” americana la Chicago – http://mariusmina.blogspot.com/2010/01/honorius-prigoana-experienta-americana.html )

    Azi au aparut mai multe despre acest naparstoc balcanic cu spoiala de hamburger :

    Honorius Prigoana si-a falsificat studiile si CV-ul – Diaspora din SUA demonteaza minciunile lui Prigoana jr.
    http://mariusmina.blogspot.com/2010/01/honorius-prigoana-si-falsificat.html

    si :

    Ministerul de Interne se implica in campania lui Prigoana

    http://mariusmina.blogspot.com/2010/01/ministerul-de-interne-se-implica-in.html

  9. Acum inteleg de ce, intr-un articol de pe Voxpublica, mi-a ironizat comentariile. Era vorba despre faptul ca cineva a deschis un cont pe Twitter in numele unui plotician. Mie nu mi s-a parut normal si am comentat ceva de genul ca persoana ar trebui gasita si intrebata de ce a facut asta. Dansa a considerat “revolta” mea ridicola si m-a dat “exemplu negativ”.
    Probabil ca acolo la SRI era o obisnuinta sa te joci de-a Alba ca Zapada sau/si Ileana Cosanzeana.
    http://theodora0303.wordpress.com/2010/01/08/laura-cernahoschi-%E2%80%93-fost-ofiter-sri/
    Cu respect

  10. Coane Victore,
    Din concediu faceti in asa fel ca “maestrul” Tristoiu sa se duca direct la slugoiul de Moraru . Iar in locul lui aveti acum destui ziaristi de forta de unde sa alegeti de la ziarele inchise : “Gardianul”, “Ziua” , “Cotidianul” … Acum e un bun prilej sa va intariti subsantial reduta anti-basesciana . Pentru ca o sa ramaneti cam singuri in batalia contra derapajelor dictatoriale tot mai frecvente !

  11. Nu va grabiti sa va bucurati de presa libera.Inca mai petrece d-nul Basescu, dupa realizarea din decembrie.Stati sa “se apuce de lucru”,adica: mogulii presei, jurnalisti gaozari , tonomate si pasarici scrieti ce vreau eu !
    Nu va scapa nici presa on-line.
    Totul e posibil, pana si Politia Romana s-a “privatizat”. D-na Firea ne-a demonstrat cum poate un contravenient(Honorius) si posibil urmarit penal, sa-si faca_campanie electorala pe site-ul Politiei Romane.
    “La Politia Romana SRL”, ce-o zice UE ?

  12. Mă obsedează cântecul, cuvintele, şi imaginile, găsite pe internet şi care-l ilustrează. Dar mă întreb, unde sau când dracu a avut România o echipă sau, măcar, un Antrenor ca lumea. Poate pe vremea lui CarolI sau a lui Antonescu, cel care a ştiut să-şi asume un meci pierdut, războiul.
    PS
    Nu sunt un fan al extremei dreapta şi mai ales al antisemitismului. Să nu uităm, că în ţara în care evreii o duc bine, se trăişte frumos.
    Dacă am supărat pe cineva ,îmi cer scuze.

  13. M-am oprit din scris la fel de repede cum am inceput, dupa ce am incercat o stare de lehamite si frustrare vazand cine suntem noi (poporul) si ce vrem! Sper sa-mi revina cheful de scris (sinonim cu “a latra ca cateaua la luna”) pentru ca doar atat mi-a mai ramas…deocamdata!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.