Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Un saltimbanc politic tot mai trist şi laş

Un saltimbanc politic tot mai trist şi laş

Marele curajos, neîndricatul şi neînvinsul în luptă dreaptă, după ce s-a umilit la familia lui europeană cu nimic mai curată decât el şi la oricine avea de produs un ban în România, face ce ştie să facă mai bine. Dă (cu rahat în adversari) şi fuge (boicot la referendum). Dar înaltele feţe politice occidentale nu vor vedea, de data asta, nici că n-are curaj, nici că nu dă doi bani pe votul poporului ale cărui opţiuni l-au legitimat altădată, nici că are un comportament transparent de securist abject care-şi pune pândarii pe urmele adversarilor săi politici şi ale ziariştilor care-l enervează. D-asta mi-ar plăcea să iasă la referendum duminică peste 50% dintre cei de pe nişte liste electorale neactualizate de când era mama fată. Să-l văd ce mai inventează.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

82 thoughts on “Un saltimbanc politic tot mai trist şi laş

  1. Ma intreb, daca Parlamentul valideaza rezultatul referendumului, asa cum o arata el (ca prezenta si participare)…cine se poate opune ? Vine UE cu tancurile peste noi ?

    Da, stimata UE, romanii au decis: No Base.
    Aresteaza Base Parlamentul ?…sunt unii in stare si de asta.

  2. Ce zice Barroso acum si doamna Merkel cand lasii de la pdl tipa la romani sa stea acasa? Acum e democratie, e conform principiilor statului de drept? Comisia ne-a atras in aceasta capacana de a pune acel prag, acum Comisia sa ne scoata! Exact cei care l-au cerut dau inapoi si instiga lumea la boicot? Dar poate au fost si ei pacaliti de cei de la PDL si atunci, de ce nu ies public sa spuna ceva si acum cand este evident ca au fost trasi pe sfoara? Nu se vede de la Bruxelles cum intelege Basescu democratia?

  3. Nici Merkel nici Barroso nu vor avea nici o problema sa il restaureze pe basescu cu 0 voturi. Ei s-au desconspirat deja, problema pentru ei este ca ASA cum base nu e România nici ei nu sunt Europa. A-l susține ASA cum au facut-o acum trei saptamâni ar însemna sa își dinamiteze si mai mult precarul capital de imagine pe care il mai au. Demiterea cu 9,2 la 0 le va da o lovitura serioasa. Oricum ar fi cei doi pierd masiv.

  4. daca Antonescu a vrut sa-l destituie din functie pe seful STS,acesta,stiind ce-l asteapta dupa 29 daca base pica,oare ce va face?daca va depinde de el,in ce parte va inclina balanta?

  5. am vazut la TV o stire ca minerilor li se retin buletinelepentru a nuputea vota! Apoi l-am vazut pe Ponta citand din lege cum ca impiedicarea in orice fel a exercitarii dreptului de a vota se pedepseste cu inchisoara intre 6luni si 5 ani…. Pai de ce nu aplica legea? Nu am vazut nici o stire cu oameni retinuti pentru ca impiedica dreptul la vot… USL doarme in continuare…

  6. Le-as sugera PDL-istilor sa boicoteze si alegerile parlamentare, europarlamentare si prezidentiale. Asa va scapa aceasta tara de ciuma portocalie, de metodele lor “democratice” de intimidare si manipulare si de crunta hotie din banii nostri. Daca nu au incredere in votul nostru, sa nu mai participe la niciun scutin.

  7. Victore, oile să stea acasă. Ăştia de ne numim oameni o să votăm DA.
    E o melodie a trupei Paraziţii care exprimă bine situaţia de azi: “Poţi să fugi, poţi să fugi/ O-ncurci, o-ncurci…”

  8. Epava de basescu PUTE a FRICA! :)) E cel mai mare LAS din istoria tarii si sper sa realizeze acest lucru tot mai multi romani si sa vina la vot, sa scapam dracu’ de asta! Asta daca se intoarce la Cotroceni o sa fie precum hitler dupa ce a supravietuit atentatului cu bomba… O sa se credea un semi-zeu, un nemuritor, un om care indiferent de cat de multa opozitie are in fata lui nu o sa fie niciodata invins! O sa intre intr-o stare de delir si o sa distruga tara asta de tot! “DA” la Referendum!

  9. @decebal traian Daca te astepti ca niste lepre ,hoti, corupti adica niste fiinte cu N dosare penale,fiinte puscariabile intuind ca incepand cu 30.07.2012 trebue sa mearga la rahova ,NU VOR FACE SI IMPOSIBILUL SA NU SE INTAMPLE ASA CEVA,chiar calcand pe cadavrele oamenilor nevinovati,INSEAMNA CA NU-I CUNOASTETI suficient DE CE SUNT IN STARE.Nu vor da foc numai la masina lui Ciutacu, ci vor da foc la toate masinile oamenilor CARE NU-I AGREEAZA PENTRU CA S-AU SATURAT DE HOTIILE LOR .VOR DA FOC LA TARA ,daca asa inteleg ei, ca pot sa scape, sa nu=i faca o vizita lui Nastase.S-a strigat o luna de zile in piata UNIVERSITATII:iesi afara …si …rezultatul este inca incert.Astia nu demisioneaza nici cu bomba atomica sub scaunul lor.Unde ati vazut un “sef de stat=dictator”(norocul ca noi romanii n-avem sef de stat si avem conform constitutiei presedinte!!! care poate demisiona daca a inteles ca poporul nu-l mai vrea) sa plece de bunavoie si fara varsare de sange.

  10. Dupa referendum basistii vor asimila cu tupeu si pe cei care nu vor vota din motive obiective(de exemplu doar 3 sectii de vot in Germania pe un teritoriu mult mai vast decit Romania),nu doar din motive de boicot.Sa vedeti frenezie dupa. O sa zica ca are 7,8 sau mai multe mil de sustinatori.Omul s-a cocotat sus de tot in corcodus si striga de acolo ca nu vrea sa coboare.Daca noi toti nu reusim sa-l dam acum jos cu frumosul (cu un DA si cu cvorum),tare mi-e frica ca nu ajunge neaccidentat jos.

  11. Eu vreau ca USL-ul sa-mi apere mie dreptul ca votul meu sa conteze! Ori el a acceptat cvorumul si acum boicotul si lupta cu scrisori! Dreptul meu ar fi fost ocrotit daca se instituia obligativitatea votului si atunci nu mai discutam nici de boicot nici de grija cvorumului! Daca o masa mare de cetateni se va lasa prada diverselor manevre ale pdl-ului votul meu nu va avea nicio valoare si mai platesc si cheltuieli inutile! Stim bine ca sunt multi oameni care,fara a fi prosti,nu au inteligenta sociala si prin urmare sunt vulnerabili la propaganda ;de ce nu exista egalitate de sanse ? Bine ca scriu toti scrisori ca sa se afle in treaba;nu inteleg de ce se vrea inocularea ideii ca bietii europeni au fost “dusi in eroare” de Base !Toti stiu bine realitatea dar lupta cu presiuni mediatice pt.interesele materiale ce ii leaga de Basescu!O sa se lupte o data in tara asta cu legi impotriva escrocilor?M-am saturat de “vai ce face Basescu,vai ce las,vai,vai,vai” si atat!Sa existe legi care sa nu mai lase sanse manevrelor! De ce un vot exprimat democratic sa fie anulat de o absenta?

  12. Panzele de la vapor sunt maro inchis, rusine marinare! Nici capitan de vas nu mai esti. Esti primul care fuge de pe vapor si ne dai foc si la barcile noastre de salvare. Oricum esti un incendiator, ca la Rouen cand au ars zeci de nave din prostia ta. Vorbesti de curs de schimb… cine a intoxicat Europa si ne-a dus in situatia asta? Cine a mintit-o pe Merkel? LASULE! Normal ca vrei reprezentanti PDL in sectii, ii vei retrage inainte de incheierea votului daca simti ca o sa pierzi. Sau daca-ti spune STS-ul. O sa ne spui ca ai fost furat.. TU!? Ali Baba, Hotul hotilor? Mihaileanu, flota, pensia mamei mele, ALRO, EBA, salariile si alocatiile pentru copii… Cei 40 de hoti – Boc, Udrea, Blejnar, Anastase, Igas, Videanu, Ritzi… La emisiunea colonelului Turcescu i-ai atacat pe “puscariabilii de pe plaja din Grecia”, ai sarit la bataie ca sa nu sesizeze lumea lasitatea ta atunci cand ai cerut adeptilor tai boicotarea referendumului. Ceausescu acuza “agenturili” straine, tu ne acuzi pe toti ca nu te mai vrem. PDL-ul cumpara buletine si cere boicotul de la inceputul campaniei, fara niciun rezultat, asa ca ai fost pus in situatia sa ceri tu, personal, las, boicotarea. Asta ar trebui sa vada Europa!

  13. Lasitate, numele tau e -jenant, desigur-, basescu! Pana si un lucru atat de rusinos, merita un numa fara izuri scabroase!

  14. @Decebal Traian
    indiferent de rezultat ar trebui sa iesim in strada in Piata Revolutiei fara niciun partid sa le aratam “phta ce-am pohtit” ! Domnul Ciutacu de ce nu sustineti asta pe blog, pe facebook sa mergem in Piata Universitatii ca in iarna ?! Luati-l si pe Mircea Badea 1 Ne vedem acolo , 29 iulie, ora 23.

  15. @Decebal Traian.
    De ce nu ? Dar ma gandesc ca acum va trebui sa intre nu sa iasa! Il asteapata Rahova sau jilava, sigur are o camera rezervata, parol!

  16. Nu stiu ce sa zic dar mie teama ca nu o sa se adune 50%+1.Totusi,daca pdl isi retrage oamenii din sectiile de votare,nu m-ar deranja sa se poata atinge 50+1. Totdeauna trebuie sa iasa cum vrea TB.De ce ? In 2007 ii putea 50%+1, acuma si-l doreste. Omul asta nu are scrupule si trebuie strivit.

  17. Pacalirea oamenilor in sensul neexercitarii dreptului de vot nu e o infractiune?

  18. Fac o supozitie nebuneasca :
    REFERENDUMUL E INVALIDAT. ( Doamne fereste ! )
    Ce se intimpla ?
    1. Basescu la Cotroceni. ( Nasol ! )
    2. Crin pleaca. ( Pacat )
    si acum intrebarea mea, poate copilareasca :
    Daca Basescu face o “mirlanie” nu poate fi suspendat iar ? ( dupa ce schimba iar legea Referendumului ). Cred ca a doua oara, EU, isi pune tarina in freza si sta in banca ei.
    Dupa cum il stiu eu pe Basescu, n-are stare si o comite iar.
    Sint f.curios daca e posibil.
    Multumesc.
    Respect ! (fara gluma ! )

  19. In 2007, marinarul si-a facut campanie spunand ca “el vrea sa vorbeasca”. Acum, tot el, ne spune sa tacem la vot, sa nu participam, pai cum vine asta?

  20. Era de asteptat sa faca ce a facut.Insa presimt ca va fi o duminica stralucita.P.D.L-ul nu-si da seama ca isi sapa singur groapa pentru alegerile parlamentare.Auzeam ca cica Blaga va reforma partidul,il va conduce cu o mana de fier.Deja l-am uitat pe catelusul Boc,acum il avem pe catelusul Blaga.Poate e mai bine asa,se duc toti dracu anul asta!!

  21. Doamne este clar ca am fost pacaliti, nu trebuia sa fie acceptat acel prag absurd, putea sa se dea Merkel cu capul de toti peretii cancelariei, este o capcana penibila si Ponta cu Antonescu dorind ei sa fie corecti si sa spele imaginea Romaniei i-au dat naivi scaunul inapoi ticalosului, cu ajutorul lui Barroso, Ponta nu a reusit sa-i tina piept acestuia, cu toata dreptatea si argumentele in brate.

  22. Totusi de ce accepta toate cerintele basistilor si camere de luat vederi in speta. Da la intrarea in institutie sa previna orice scandal dar pentru aceasta sunt politisti si jandarmi, in interiorul sectiei? este incalcarea grava a libertatii fundamentale, eventual dupa ce se termina votarea, dar nu cand sunt oameni si-si exercita votul sunt date cu caracter confidential si nu cred ca are cineva chef sa fie vazut, numai comunistii urmareau tot ce misca NU SUNTEM IN STAT MILITARIZAT va rog transmiteti acest lucru.
    Cu stima

  23. cel mai trist e ca atunci cind spui ca votezi DA la referendum multi iti spun ca esti comunist.prin arhiva TVR-ului nu se gasesc oare niscaiva imagini cu domnul Basescu inainte si dupa mineriada din 90 sa vada si poporul asta mai ales cei tineri cine e de fapt presedintele in tabara cui era in acea perioada?cind candida la primarie domnul Oprescu i se reprosa acestuia apartenenta fata de comunistul Iliescu si consecintele acelei perioade tulburi din anii 90. unde era domnul Basescu atunci ?nu a raspuns niciodata la aceasta intrebare.

  24. Este de un tupeu inimaginabil acest individ. Sa ameninte ca va avea grija de cei responsabili pentru suspendarea lui este deja strigator la cer. Daca va ignora cererea poporului, atunci sper sa se iasa in strada masiv, iar el sa mai lase capul jos. Daca prin absurd, poporul il va vota din nou, atunci eu ma resemnez psihic…nu vreau sa cred ca il meritam.

  25. Daca nu votezi, nu existi ! (Plagiat, ca tot se poarta, dupa o reclama veche a revistei Pagini Nationale). E valabil pentru orice tip de alegeri, cu atat mai mult in cazul unui referendum!

  26. “Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
    Să vrem noi sânge, nu pământ!
    Când nu vom mai putea răbda,
    Când foamea ne va răscula,
    Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
    Nici în mormânt!”

  27. Poate ca motivul vizitei Domnului Onaca sunt planurile de viitor ale lui T.B. Ia vezi cum scoate nen’su Onaca de pe fundu’ marii 3 epave de “branconaj” turcesti. Pe o maneca a bagat o flota si pe alta scoate alta flota. It’s like magic!

  28. Prezenta la referendum ar trebui calculata conform cifrelor recensamantului din 2004 din care sa se scada numarul decedatilor avand varsta la deces intre 18 si 100 de ani in perioada de la recensamantul din 2004 pana in iulie 2012. Cred ca o astfel de situatie a deceselor poate fi obtinuta de catre guvern in max 10 zile. Nasterile nu ne intereseaza pentru ca cei nascuti in aceasta perioada nu pot avea mai mult de 8 ani. Poate ar trebui sa dati aceasta idee guvernului la una din emisiunile de astazi in care veti fi prezent. Parerea mea este ca actionand in acest fel se va rezolva si problema cvorumului la referendum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.