Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Un mare deget pentru poporul suveran

Un mare deget pentru poporul suveran

În joia flăcării mov a-nceput marea reconciliere naţională. Noul premier e vechiul, demisul, interimarul, ieşitul din termen, umilul, slugarnicul şi, nu în ultimul rând, penibilul Boc. La vremuri de criză grea, Băsescu ne umple frigiderele de carne.

În termeni politici, se cheamă soluţie de criză. Dacă tot era disponibil pe piaţă unul dispus să-ndure (la început) miştourile şi (după aia) ura populară şi să mai şi fie fălos ca măgarul la trăsură, atunci era păcat de la Dumnezeu să nu-l folosească.

O să-i treacă şi guvernul, Iudele-s de găsit la tot pasul. Iar noi o să avem treabă. Cu şeful mafiei personale a lui Năstase din ce în ce mai înstelat pe umeri (şi la fel de independent de logică), cu parvenita de Nuţica moţ în vârful grămezii de tupeu, cu rozaliul Adriean la ţuţuroiul lovelelor şi, nu în ultimul rând, cu titlu de premieră (întru fericirea însetaţilor de sânge), judecători de vârf băgaţi în malaxorul DNA. A vrut putere absolută, poporul suveran i-a dat-o, s-o exercite-n voie, amin!

P.S. Dacă invocarea numelui meu a contat unu la mie în motivarea liberalilor de a nu se preda reconciliatorului, trebuie să mă simt mândru.Şi mă simt, că am de ce!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

433 thoughts on “Un mare deget pentru poporul suveran

  1. filmuletul antibadea postat pe net e culmea gretzosheniei umane.nu stiu daca e un film facut de vreun ‘amator’, dar are ca scenarist plauzibil pe unul feld-man,dupa un text de patapievici , in studiourile serei.gretzos!

  2. Dl. Ciutacu, daca tot suntem juma-juma ce-ar fi sa impartim tara in doua? Sa ramana cu chioru cine l-a votat, ca al nostru nu e.Sa se *bucure* de el.

  3. Jalnic.Oroarea de film anti-Badea este rezultatul mediocritatii demente care, incapabile de replici inteligente,recurge la injurii de cea mai joasa speta.Personajul din film, de fapt “noul intelectual” de tip basescian, e un fel de doamna UDREA masculina,o reproducere schimonosita a unui Patapievici neevoluat cu doar 5 clase primare. Obsedat si chinuit de heraldica falusurilor.Ma rog fiecare e liber sa stea in gura cu ce vrea.Iata ca ce n-a reusit comunismul-crearea omului cu constiinta revolutionara.- reuseste Basescu si cortegiul de limbi catifelate ce-l insotesc : pedelistul si pedelismul schizofrenic de tip patibular,hranit cu abjectii si manelizat cu OTV-ul, Taraful si Nasul.Halal sa va vie.LEPRELOR.

  4. De un an se tot prezice prabusirea tarii cu Emil Boc in frunte. Si vezi minune: s-au adoptat niste legi esentiale pe care altfel nici in urmatorii 20 de ani nu le-am fi avut, s-au mai facut 40 de km de autostrada s-a facut centura Ploiesti, pasajul Baneasa foarte multe drumuri de interes local, s-au platit pensiile. Nu-i bai, amanam prabusirea pentru 2010. Cat despre umila mea persoana, nu astept sa-mi fie mai bine nici de la Boc nici de la Basescu nici de la Vantu sau Voiculescu ci doar daca voi fi in stare sa muncesc mai mult si mai cu spor. Multa sanatate la toata lumea.

  5. Ce-ar fi sa dea astia o lege prin care toti cei plecati din tara sa fie obligati sa se intoarca si sa stea 3 luni pe an in tara , altfel isi vor pierde dreptul la vot.Sa convietuiasca cu alesul lor

  6. Trebuia sa avem si guvernul Boc de cacao portocaliu ,cu motul Nuta-prostuta .Prima guvernare PDL nu e ca a doua ;e mai proasta ,paguboasa ,chelioasa si pitica exact ca cei ce o compun.Pai ce credeau cei ce l-au votat pe nea Basica ca nu o sa mai apara Urdea?Aiurea.De ce va era frica nu ati scapat.Nuta e pe cacareze.(metereze)

  7. basescu nu a facut altceva decat sa ne arate ce urmeaza sa faca ,adica o sa ne arate cu adevarat ce are in tartacutza lui cheala. cei care l-ati ales asteptati-va la o buna portie de muie din partea tatucului vostru.

  8. Eu sunt curios daca din varii motive ar trebui sa va schimbati cu serviciul la B1TV, ce ati avea de spus despre cei pe care ii injurati acum.Chiar sunt foarte curios.

  9. As fi vrut ca de Craciun
    Sa primesc ce e mai bun…
    Dar nu m am gandit deloc
    Ca primesc guvernul ”Boc”…
    Am visat ca de la anu’
    Nu mai aud de Videanu…
    Mosule,ti am scris degeaba;
    Tu mi l ai adus pe Blaga…
    Am fost cuminte tot anu’
    Si mi ai daruit… Berceanu…
    Ba mi ai dat si un bonus dur:
    Oprea…” stele” de Craciun…
    Iar cosmarul de 5 ani
    Ce ne a secat de multi bani
    (Un pumnal infipt in spate):
    Udrea…cu doua mandate?
    Mosule,culoarea vie
    Ti e acum portocalie?
    Spune mi drept,asta e testu’?
    Mosule…tu esti… Basescu?
    (Tatiana)

  10. Mda. O natiune calarita de o curva si un prost bleg care face pe sefu cu toti dar care la randul lui este calarit in toate pozitiile de o elena ceauseasca mai frumoasa dar la fel de proasta si rea. Sa dea Domnul sa sfarseasca la fel ca si cuplul precedent de minunati conducatori. Vede-te-as impuscat in Piata Revolutiei cu mandra ta cu tot, porc tradator de neam!

  11. Completare: Cam multi activisti probase…ce e puisorilor….va da la gioale marinarul beata (nu-i o greseala….base e o curva la fel de proasta ca toate cele din guvernul lui) daca va indepliniti norma de scrieri?…imi place ca exista diversitate….adica ultrasi si cei care vezi Doamne nu tin cu nimeni ca toata clasa politica e scarba dar strecoara un ” ce va tot legati de ei?, ca incearca saracii sa scoata Romania din criza” si noi ai nabii nu apreciem si nu-i ajutam sa ne jefuiasca mai bine.

  12. tocmai am aflat de la tv care va fi noul guvern. M-am linistit toata persoanele importante si destepte sunt acolo: dna Udrea, Berceanu, etc. Au aparut si forte noi cei de la UDMR (ca de obicei isi muta fundul acolo unde este cald si bine).
    E ok ca au pastrat aproape aceiasi echipa, doar oamenii astia au inceput niste proiecte pentru tara, si trebuie sa le termine. Proiecte sa ne fie noua bine, SA TRAIM BINE!
    Am in schimb o mare intrebare: dar dna RITZI de ce nu este in guvern? Mie chiar imi placea aceasta dna prostuta. Super draguta cum isi batea singura cuie in talpi.
    Va rog sa il intrebati pe dl. Boc de ce nu o ia in echipa pe dna RITZI? Nu mai are nevoie EBA de sustinere?
    SA LE FIE RUSINE LA TOTI CA ISI BAT JOC DE NOI.
    SE VEDE TREABA CA IN TARA ASTA NU O SA REUSIM NICIODATA SA GASIM NISTE LIDERI CARE SA FACA CEVA PENTRU NOI.
    OARE AU O GENA CEVA CARE II DETERMINA SA FURE IN HALUL ASTA? SAU II INVATA LA GRADINITA?
    NU STIU, EU ORICUM M-AM SATURAT.

  13. @varu sandel
    ai curiozitati stranii….
    ce?la B1TV ‘a’murit laudatorii? sau e labeistii1 dezamagiti ca li s-a promis marea si sarea?s-a promis,da’ doar pentru ai mai de soi.astia ca varu sandel nu se ‘pune’.citeste si tu ‘boul si vitelul’.

  14. Poza e extrem de sugestiva.
    Reprezinta viata in regim basesacian.Asa va proceda Boc in martie la indicatiile boss-ului.Toti romanii(inclusiv cei portocalii) vor fi supusi unui tuseu rectal sa se constate daca mai au cu ce face caca.Pentru asta Boc va proba cu limba materiile de pe deget.Daca nu va gasi nimic vom primi apa sarata sa ne tina de foame.

  15. mai fratilor incep sa nu mai dorm noaptea dup`acuma la gandul ca de la anu`or sa puna astia aushwitzul pe noi. oare chiar nu se mai poate face nimic bun la noi? DOAMNE, NU NE PARASI!

  16. incearcati sa impuneti mai bine si mai activ MISCAREA DE REZISTENTA
    as vrea sa vad actiuni ale miscarii impotriva nesimtirii si penalilor de la conducerea tarii(faceti ceva,poate sa ii dati in judecata pentru tradare,furt si nesimtire,genocid ca ne omoara pe toti si pe rind,ca au fost comunisti sau sunt prietene de comunisti,etc.)
    vreau sa traiesc mai bine pina la sfirsitul vietii care sper si regret sa fie in 2012

  17. Intrati pe http://rocada.wordpress.com
    Am coborat blogul in berna
    Mi-a fost sila sa mai scriu asa ca de mult timp nu am mai postat nimic. Luati-o ca pe o initiativa si dati mai departe sau gasiti alta solutie grafica dar vizibila pentru a se remarca simbolul doliului …nostru
    Ar fi bine sa gasim o solutie pentru a contoriza cati dintre noi facem mcara atat.
    Ar trebui sa ne organizam sa iesim din nou in strada.
    Nu uitati ca pt a darama comuninsmul a durat 50 de ani si s-a realizat pentru ca era un context international care a favorizat aceasta actiune. Acum nu va mai exista aceasta oportunitate. Deci totul depinde de noi.

  18. Avem acum SOLUTIA IMORALA de pres. in toata splendoarea ei.

    Daca nu va asteptati la nimic bun, nu o sa mai fiti dezamagiti.

  19. Omul le da sustinatorilor proprii ceea ce merita.Vreau sa spun si eu niste vorbe grele(o barfa)despre asazisa diaspora care a votat mai mult cu chiorul si eu stiu de ce pentru ca traiesc printre ei dar nu sunt ca ei de mic mi-a placut sa gandesc in tot ceea ce fac.Deci locuiesc in Spania,de 1 an jumate pentru a-i face pe plac sotiei care nu mai suporta sa lucreze pentru 5-6mil lunar dorindu-si foarte mult sa vina aici ceea ce recunosc o/ne avantajeaza,castiga 1000-1300€lunar ca menajera,cat despre mine sunt in regres de la 500€-700-1000€variabil in Bucuresti aici nu am de lucru 1-pentru ca nu se gaseste ingeneral,2-pentru ca nu se cauta oameni care gandesc aici in Spania (am auzit ca si in Italia)aici trebuie “sa fii prost,sa ai putere si mana-nainte vere”jur pare incredibil dar este adevarat.Si cum aceasta tara este plina de emigranti de toate nationalitatile,iar romani nu mai vorbesc super super multi,la tot pasul.Dintre acestia maxim 25% sunt oameni in regula,cu studii medii sau superioare si cu slujbe civilizate,oficiale iar ceilalti 75% sunt de cel mai jos nivel:sclavi umili buni de impins vagoane pe aratura,cu maxim 10 clase,unii chiar semianalfabeti,evident ascultatori de manele,acei sepcari cu cate o obositura de masina cu geamurile deschise,sapca in cap si bineanteles behaieli maneliste la maxim doar trebuie sa vada toata lumea ce smecheri sunt ei nu?Am si eu niste specimene prin familie cu care locuiesc aici,bine nu sunt chiar la nivelul descris mai sus dar evident manelisti,votanti de chior,3 bucati.L-am intrebat si eu pe unul de ce il voteaza pe acest excroc chior -raspuns “pentru ca are coaie”si nu se lasa condus de altii.Asa ca este logic acesti fosti poate si actuali muritori de foame,fara creier fara scoala este normal sa nu vada prostia,sa aprecieze pozitiv manelismul si chestii din astea ieftine si de prost gust.Eu personal nu am fler dar cum va spuneam la inceput ca gandesc l-am tradus pe chior din anii90,mi-am dat seama ca este o lepra iar cand l-am vazut ca indrazneste sa candideze la primaria capitalei as fi facut pariu cu oricine pe orice suma ca individul va candida pentru Cotroceni.Si pentru ca il vad in stare de orice si evident avid de putere ma tem ca va schimba constitutia pentru a mai obtine unul sau mai multe mandate sau de ce nu pentru a transforma republica in monarhie si a se proclama rege.Credeti ca nu este posibil?eu cred ca este cu ordinarul asta un referendum,doua,fara a conta rezultatul ca se rezolva pe parcurs si gata,trebuie sa ne asteptam la orice.Poate se indura Dumnezeu de tara noastra si o scapa in vreun fel sau altul binefacerile acestui psihopat malefic.SA NE AJUTE DUMNEZEU!

  20. La vremuri noi, aceiasi boi.
    Aceiasi oameni cu gindire inceata si incetosata de dorinta de a pune mana pe putere.
    Tinerii UTC-isti de nadejde,liga a doua din FSN este acum la putere.
    Am sperat ca un premier neamt va sti sa scoata tara asta din rahat,poate cu ajutor din exterior.
    Dar noua ne place acolo jos,in mizerie.
    Asa ca o luam de la capat cu acelasi “gospodar” ce n-a stiut sa atraga fonduri europene la Cluj,a indatorat tara asta pentru urmatorii 15 ani pentru “42 km de autostrada”
    si pentru bunastarea clicii basesciene.

  21. daca il prin de idiotul cu viteza pixelului il rup. Ala nu stie nici sa gaseasca pamantul de sub el…

  22. stiti care este vestea buna referitoare la decada lui basescu? primii 5 ani au trecut.

  23. Eram la coada la impozite si ghici cine se aseaza in fata mea ? Primul Ministru ! Ma gandesc “Oare cum sa ma bag in seama fara sa il strang de gat, sa par disperat ” ? Si imi vine in cap numele lui adevarat . BOC .Il caut pe Facebook, i recunosc poza, i umblu pe profil pe acolo si vad ca e fan …ghici ce frate ? IMPOZITE . Ce fac ? Soptesc ” ce ar merge o impozitare suplimentara acum ” .. la fix cat sa ma auda. Ba si scoate o ordonanta frate , ma impoziteaza, ne imprietenim si pe facebook, foarte tare.
    PLEACA DIN ROMANIA ORIUNDE TE-AI AFLA , CU BOC AI IMPOZITARE DE LA 60-70% PENTRU PERSOANE FIZICE SI 90-100% PENTRU FIRME.
    DE CE SA NU PROFITI DE PASAPORT ?

    sursa: http://www.f0.ro/foarte-tare-frate/

  24. O singura fraza: Emil Boc este echivalentul unui Martin Bormann al zilelor noastre, dar la o scara infirm de mica, aproape ca nu-l vezi. 🙂 orcum nu aceste personaje, Boc, Udrea, Basescu conteaza prea putin, oamenii de sub dansii i-au stricat. :)! atitudinea de sluga este incurabila la noi. Intelegeti de ce spartanii aruncau merele stricate??

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.