Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Un jaf de ţară, da’ plin de caractere alese

Un jaf de ţară, da’ plin de caractere alese

Motto:“Tata, e al treilea jaf armat in ultima saptamana. Romania-i chiar un jaf de tara(…) Astia-n Parlament discuta pana la 12 noaptea despre buget. N-ar fi mai bine sa vorbeasca despre infractionalitate?” (Vlad, azi dimineata)

Incremenita tara de mai sus pare a se cutremura – pe voci false, care-i judeca incruntat pe cei care nu se supun indemnurilor sindicaliste de embargo – pentru mitocania pe care i-a facut-o in direct Becali lui Terzian. Si se scuza pueril, total neconvingator, pentru complicitatea la degradarea ireversibila a scenei publice.

Ipocrizia e maxima: se revolta impotriva unei emisiuni a propriului trust taman unul dintre inventatorii “fenomenului Becali” in presa si cel care-i condamna extrem de vocal pe aceia care au propus un embargo temporar similar impotriva lui Basescu. Daca ma mai ajuta pe mine memoria, imediat dupa momentul cand cel mai uninominal ales dintre toate nemurile proaste se adresase unei colege de-a lui cu duiosul apelativ tiganca imputita si-i confiscase jepcăreşte telefonul mobil. Deh, fiecare cu ghiolbanii lui, doar stim din experienta ca unii-s mai egali ca altii…

UPDATE: Călifarul se-ntreabă retoric de ce atata jeg; din interes propriu! Şi o reacţie de bun simţ la Bogdan Pitaru, alt tonomat trist al mogulului şi ăsta.

UPDATE ABSOLUT: Nici nu se uscă bine cerneala pe demersul deontologic al lui dragă (s)Tolo, hop şi nea Gigi în capu’ la ziaru’ de calitate. Pentru că merită!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

48 thoughts on “Un jaf de ţară, da’ plin de caractere alese

  1. Păi cum dracu nu? E plină presa românească de deontologi, doar deontologia e de mult moartă şi pute de-ţi mută nasul din loc!
    Nu-mi aduc aminte ca eu, când scriam pentru JN, sau tu, să fi contribuit la naşterea şi susţinerea “mitului Becali”. Şi nici să fi luat bani de la ei pentru a-i pune pe prima pagină sau pentru a-i mediatiza pe sticlă.
    Atunci când iei bani de la astfel de personaje precum Becali, ai toate şansele să fii tratat precum o slugă şi să primeşte şi o flegmă între ochi.
    Cât despre Tolontan nu prea avem ce comenta, câtă vreme ilustrează perfect butada: “una vorbim, alta fumăm!”

  2. Victore, noi suntem mai batrani. iti aduci aminte ce povesti romantate si frumoase circulau prin anii 90 despre Victor Becali?
    “fugit, din tara pe vremea comunismului, a facut afaceri in Italia, in Columbia…”
    era un zeu al fotbalului si al anticomusmului…

    eu mor cand aud scuze din partea unor jurnalisti care spun ca “nu presa e de vina ca… ”
    de cele mai multe ori presa este de vina pt ca promoveaza non-valorile… creaza mituri precum cele de mai sus…

    deontologic era ca presa sa se informeze atunci ce mari afaceri avea Becali… cati jucatori de valoare impresariase pana sa (re)vina in Romania?

    este pus la zid abia acum cand i-a tras o flegma lui Terzian (pe care chiar il apreciez, dar ca si oricare alt om de televiziune a vrut audienta… si a primti audienta. insotita de flegme dar ce mai conteaza acum ???)

    asta e televiziunea, aduci pe sticla pe cine iti face ratting…
    Si, daca dai in direct inmormatari, cat curand o sa vedem violuri si crime?
    Live?

    o zi buna tuturor

  3. @McGogoo: parca despre Giovanni erau legendele. omule, e vorba doar de impotenta unor oameni care, dupa ce au zamislit niste monstri, nu-i mai pot controla si cer trecerea acestora la index.

  4. Ați observat că deontologilor aștia complexați, sfertodocți, le plac liderii grobieni și inculți?

    Știți de ce? Numai față de aceștia se pot simți și ei culți, rasați, versați, inteligenți, etc.

  5. Absolut fara nici o legatura desigur : poate singurul deontolog din trustul mogulului Felix sa explice cum in 4 februarie cand Consiliul Superior la Magistraturii lua in discutie propunerea numire a lui Daniel Morar la şefia DNA in GSP apareau “in exclusivitate” poze-capturi din filmul “flagrantului valiza” de la Cluj ? E public filmul ala si nu stie nimeni ? l-a mai vazut cineva ?

  6. Stii ce este trist ? Masa larga de oameni cu educatie max. 8 clase care nu a iesit din tara inca crede povestile alea din scoala cu tara nemaivazut de frumoasa pe care o avem cu codrii verzi si ape cristaline, precum si faptul ca noi (romanii) suntem necivilizati pentru ca am tinut piept in istorie hoardelor barbare. FALS. Nemtzii sau japonezii si-au revenit in timpul vietzii celor care au trait un razboi mondial. Se vor trezi vreodata romanii sa vada ca ne potivim in Europa ca nuca in perete ? Romania nu e mai frumoasa natural decat multe alte tari europene si nici nu a fost mult mai oprimata in istoria recenta. In schimb este plina de nesimtzire vizibila cu orchiul liber pe strada, de nespalatzi (nespalat = mai putin de 2 ori pe zi dus ca alte natzii UE) si de oameni fara nici un orizont (care se uita la gunoaiele de emisiuni din prime-time la Antena 1 si Pro, respectiv asculta manele la max. in masina sau acasa). Din pacate acestia multzi si manipulabili merg la vot. Si atunci ne mai miram ca este un jaf de tara ?

  7. Noi sport nu avem mai deloc, dar avem in schimb trei patru televiziuni de sport. La televiziunile astea cel mai putin difuzat este sportul din care 99% e fotbal.De cate ori ma plimb cu telecomanda pe aceste posturi, vad trei patru insi la o masa care zic ca vorbesc despre sport, dar ei vorbesc de fapt despre ce au mai facut presedintii de cluburi, finantatorii, care pe care a mai injurat, ce scandaluri s-au mai iscat, etc.
    Oare ei nu se uita deloc pe canalele eurosport sa vada cum trebuie sa arate un canal de sport? Sau e mai simplu cu gargara?
    De ce se mira ca-i mai scuipa cate un mitocan cu bani? Nu ei ii aduc pe ecran?
    Ia sa se revolte ei si sa faca emisiuni adevarate!

  8. daca au redus sportul romanesc la conducatorii din fotbal (despre care nu se stie cum au ajuns conducatori) primesc ce merita.

  9. Pai bine domnule Ciutacu dar in scumpa noastra tara nu numai guvernul nu are coloan vertebrala mai sunt si altii! Ceea ce e normal de altfel dar totusi ingrijorator este ca numarul lor creste din ce in ce mai mult.
    Daca vreti, stiintific vorbind se desfasoara teoria anti-Darwin vertebratele evolueaza inspre invertrebrate.
    La intrebarea: cat de penibil poti sa te comporti pentru un strop de atentie? Prea multi raspund cu un disperat foarte!
    In general miliardarii romani desi sunt poate printre ei persoane bune ca oameni si educate, cu oarecare maniere insa nu sunt de valoarea pe care o au; altfel spus intr-o economie capitalista nu ar fi ajuns acolo unde sunt. Conjunctura, slinozitatea si charisma au dictat mult prea mult in carierele lor.

  10. Si colegul dumitale de trust , Catalin Tolontan s-a complacut in aceasta mocirla in care zace fotbalul romanesc !
    Gazeta Sporturilor a tot publicat stiri despre clanul Becali !

  11. Dle Ciutacu.. de ce va mirati ?
    Parca PRO TV l-a innaripat pe incult ??? Nu statea Jiji Oierul la masa la restaurant ( locul preferat )cu Cel mai cinstit,viteaz si slavit din Romania ???
    Asta ne este nivelul cultural…de la Primul in stat pana la ultimul jefuitor..
    Nu-i lua chiar maria sa ESCA interviuri fluviu la ore de maxima audienta ???
    INCULTURA .. a pus stapanire pe Romania.
    Oare mai avem vreun Club Roman de presa?????
    Cu toate pacatele lui macar CTP-ul mai trantea cate un comunicat in apararea ziaristilor…
    Acum mutenie totala…toata lumea este la arme ?? Viitorul nostru NU suna bine de loc…

  12. “Tata, e al treilea jaf armat…”

    Vlad, nu te nelinisti, autoritatile vegheaza:

    “La aproape 74 de ani, antrenorul sectiei de modelism de la SCM Bacau a fost amendat pentru posesia de substante explozive: cateva grame de praf de pusca folosite la motoarele rachetomodelelor. Trei motorase de racheta au fost confiscate, insa politistii le-au trecut drept cartuse in procesul-verbal. […] Expert in materie, Zaharioaia spune ce s-a intimplat: “De 40 de ani folosesc aceleasi materiale. N-am pomenit asa ceva!” […] De-a lungul timpului am luat sute de medali la competitii interne si internationale […]”.

    “N-ar fi mai bine sa vorbeasca despre infractionalitate?” (Vlad, azi dimineata)

    Si bugetul asta e tot un soi de infractionalitate… … …

  13. Caracteru’ s-a sesizat cand a fost jignit tot un ziarist. Uite crima de les-majestate ! Acu i-a casunat pe Madalin. Dar de faptul ca Mihaela Ispas (oare cine e ea ….?) este invitata permanenta in aceeasi emisiune, mucles. De, domnisoara nu jigneste jurnalisti, de scuipat, ce sa mai vorbim.

  14. Ar trebui sa ai puterea sa recunosti ca emisiunea “acces direct” e un jaf de emisiune. Aa antena 1 a ajuns un jaf de post, iar atitudinea voastra impinsa de la spate dar foarte “pe fata” de voiculescu impotriva celor din celelalte partide e jaful secolului. Antena 1 a ajuns sa fie televiziunea unde se uita prostii din Romania. Chiar daca presa sportiva se trezeste mai greu, e bine ca se trezeste. Voi insa o sa fiti mereu niste tonomate. Si apropo, ai putea sa il nominalizezi macar pe Catalin Tolotan in articol.

  15. Becali, Basescu, Niculescu, Elena Basescu sunt doar exponentii societatii romanesti, ce in marea ei majoritate este formata din indivizi ca acestia. Parvenitismul,grosolania si dorinta de a se impune in constiinta publica drept cei mai puternici sunt reprezentative pentru astfel de personaje, ce intradevar, asa cum subliniati dumneavoastra, par sa tradeze o impotenta ce trebuie suprimata prin violenta.

  16. Domnule Ciutacu ,

    sutetzi printre primii cinci comentatori si realizatori media. Cu toate astea nu pot sa nu va intreb :
    -dumneavostra va plac emisiunile de A1 si cele cu Morar si ” invitatzii de marca ” ai lui ??
    -dumneavoastra ca place cum Mihai Gadea vorbeste cate 10-12 minute singur la fiecare Sinteza a zilei ?? Va place cum lasa un invitat sa vorbeasca unu-doua minte dupa care urmeaza iar o repriza de 10-12 minute , recital ??? Am noroc ca mai veniti Dvs si mai spunetzi ceva cu cap si coada , caci altfel TVul meu era de mult la refolosibile . De ce va miratzi de starea actuala a Romaniei ??? Pana acum 11 ani , cand am plecat in Germania , eram si eu un naiv si credeam ca e ceva de capul nostru . M-am inselat . 90 % dintre romani sunt fie hotzi, fie criminali, fie mincinosi , lie lenesi, fie tradatori, fie toate la un loc. Nu vedetzi ca numai dumneavostra si inca catziva ca dvs nu vetzi reusi sa indreptatzi lucrurile ??? L-atzi si l-am aparat pe Oprescu si ..??? Cea facut pana acum palpabil ??? De ce nu-l chematzi la o discutzie clara si sa nu-l lasatzi sa bata campii ???
    Repet , nu traiesc in RO , nu am ce avantaje sa astept de Dvs, nu am de ce sa va magulesc dar adevarul ma obliga sa va spun ca suntetzi cel mai bun din trust.Pacat ca a plecat Cristoiu , atzi ramas singurul care mai spune lucrurilor pe nume.
    P.S. Nu are trustul Intact posibilitatea sa caute niste reporteri adevaratzi ? E jale la compartimentul stiri .

  17. @Klaus Steinberg: nu-mi place acel tip de televiziune exemplificat, dar nu-i contest dreptul de a avea loc pe piata. in contextul bataliei pentru rating (care aduce banii), ei se pot mandri cu statutul de realizatori de succes, iar eu nu. in cealalta ordine de idei, pe mine de ce nu ma intrerupe Gadea?

  18. Domnule Ciutacu, in orice tara normala, pana acum, procurorul general si seful politiei isi prezentau demisia. Incoerenta operativa, balbaiala comunicarilor cu presa, confuzia de persoane si stari de fapt, sunt inacceptabile.
    Intr-un jaf de tara, insa, lucrurile sunt cum sunt. Si sprancenele ridicate a mirare ale duduii procuror general, sau indicatiile pretioase din jiltz ale mai marilor domniei sale, fac diferenta suficientei…
    Anda, ma pregateam sa iti raspund, insa te las sa mananci mai departe.

  19. Ştiu că nu prea ne înţelegem dar de data asta ai dreptate. Tolontan îşi critică trustul şi când trebuie şi când nu trebuie. Se înţelege prea bine goana după rating, mai ales acum în vreme de criză când bugetele pentru publicitate s-au cam subţiat şi poate intervenţia lui Becali în direct nu a fost cea mai bună decizie dar Tolontan este ultimul care care ar trebui să vorbească. Cine seamănă vânt culege furtună.

  20. @ Klaus Steinberg
    V-ati gandit macar o secunda ca exista ffff multi oameni care il simpatizeaza pe Mihai Gadea, care printre altele, este nu doar un tip foarte inteligent dar este si de un bun simt si de o finete remarcabile.

  21. @dimitri: nu tin sa am musai dreptate. el are o parere, eu am alta. si atat.
    @Alina: nu despre cat de minunat (sau rau) e Gadea vorbim noi acum.

  22. Adevarul este ca JAFURI FAC RATING! Ne place , nu ne place, este realitatea actuala.
    Oamenii s-au saturat de polemici politice, de manipulari, pentru ca stiu ca sunt mintiti.
    La alegerile de la Cluj au votat 30%! Cam tot atat a fost procentajul si la alegerile parlamentare, in unele mari orase! Este o dovada clara a scarbei si lehamitei fata de TOT CE TINE DE POLITIC.
    Deschizi ca omul televizorul si la ce sa te uiti?! 70% dintre romani urasc CLASA POLITICA.
    Preferam sa ne uitam la toate PANARAMELE, macar razi sau faci haz de necaz.
    Nu Romania este un JAF, ci politicienii care ne guverneaza de 70 de ani.
    NE-AU DISTRUS ORICE STROP DE SPERANTA!

  23. Sper sa nu va supere comentariul meu, am inteles ca nu despre cat e Gadea de minunat sau nu ci doar despre faptul ca vorbeste cam mult si nu mai au altii loc de el. Eu nu am observat acest aspect si daca ar fi asa sunt si oameni care vor sa il auda si pe Gadea. No ofense:)

  24. Victore, cred ca suntem prea bolnavi desi caracterul multora dintre noi este inca impecabil. Probabil ca suntem acei multi si tacuti care doresc o viata normala, caracterizata de bun simt si respect.

    Am ajuns sa-mi fac planuri pentru o viata in afara, desi am 30 de ani si o afacere pe care ma chinui s-o demarez cinstit.

    Nu stiu de ce, dar am senzatia ca si eu incep sa o iau razna, prin simpku fapt ca visele mele sunt atat de nepotrivite.

    Sincer, te admir si aproape ca invidiez sansa ta… Sunt sigur ca si eu as avea multe de spus la tv sau in presa, insa mi-am gresit menirea…

  25. @bogdan: nu stiu daca te-ajuta cu ceva, dar, pentru prima oara-n viata, am ajuns sa-mi para rau ca n-am plecat din Romania. si nu-s tocmai dintre cei defavorizati de soarta.

  26. @ dna adriana popa.
    imi place ca vorbiti despre cultura si scrieti inaripati cu doi de “n”.

  27. Victor sa stii ca nu esti singurul, sau mai bine zis NU SUNTEM SINGURII! Stiu foarte multi care au vrut sau vor sa plece si culmea ca majoritatea STAU MATERIAL FOARTE BINE! Dar niciodata nu e prea tarziu.
    Am un prieten care a plecat acum 2 ani in Canada, avea 46 de ani si era si foarte bogat! A plecat de SCARBA! Acum e bine merci si apropo – IN CANADA NU E NICI O CRIZA! Acum vreo doua saptamani am vorbit ultima data cu el.
    Noi doi suntem mai mici ca el, deci putem pleca oricand!
    Eu cel mai mult regret MOMENTUL CAND AM INTRAT IN POLITICA! Vreau sa ies cat mai repede din ACEASTA SERPARIE. Am intrat cu sufletul si cu inima si am vazut ca totul este O MARE ILUZIE!
    NU EXISTA NICI O DOCTRINA, DAR ABSOLUT NICI UNA! TOTUL E MINCIUNA! STIU FOARTE MULTE!
    SUNT DOAR GASTI DE SMECHERI FARA NICI O APARTENENTA POLITICA! ACESTE GASTI AU SECATUIT SI SECATUIESC DE TOT ACEASTA TARA! SUNT PESTE TOT! NU AI CUM SA II DOVEDESTI!MAI CEVA DECAT CANGRENA!
    DUPA 8 ANI DE POLITICA AM AJUNS LA CONCLUZIA CA ACEST SISTEM, APARENT DEMOCRATIC, ESTE MAI NOCIV DECAT EPOCA DE AUR DE 1000 DE ORI!
    Aceste gasti flamande, care vor prapadi de tot Romania, ei sunt JEGUL despre care pomenea Vladutu.
    Sunt multe de spus…

  28. Ce este extrem de amuzant in toate povestile astea e ca intr-un fel sau altul romanii in general gasesc [prin scandaluri mahala caterinca etc] solutii sa se izoleze de vestile cu adevarat rele.

    Nu stiu daca a mai citit cineva asta sau nu dar este doar unul dintr-un sir de asemenea articole bazate pe semnale de alarma din ce in ce mai puternice venite din vest .. si anume criza economica e bine de tot pe drumul de a se transforma intr-o criza sociala acuta iar varf de lance este Europa de Est care in cateva saptamani se va prabusi financiar [cu tot cu Romania desi noi aici chiar suntem fara prea mare vina]

    Cititi daca aveti chef si dupa ne putem cu si mai mare bucurie intoarce la “deontologii” nostrii

  29. Continuati! Presa e singura opozitie din tara asta! A celor 70% care nu s-au dus de suparare, la vot.

  30. România, este ţara mea şi mi-e dragă. În nici o altă tară n-aş vrea (n-aş putea, n-aş fi fericit!) să trăiesc. Nici de-aş fi pus în faţa unui pluton de execuţie n-aş spune ceva rău despre Poporul român. Niciodată!
    Ah, că sunt excepţii, nu neg. Ca peste tot! Fiecare pădure îşi are uscăturile ei. În orice ţară există corupţie (în unele, mult mai de înalt nivel!) jafuri, tâlhării, violuri, asasinate (cu mult, mult mai sângeroase). Nu ştiu să existe în lume un popor “pur”, în mijlocul căruia delicvenţa să nu existe şi închisorile să se fi transformat în grădini. Diferenţa este că, în unele dintre aceste ţări, funcţionează Statul de Drept. Criminalii sunt puşi sub acuzare, judecaţi şi întemniţaţi în închisori (moderne, ce-i drept) de unde nu-i fac scăpaţi un doctor ori un judecător corupt, indiferent de statutul lor social, deşi… Chiar şi acolo, dacă ai bani şi spatele asigurat, te fac scăpat. Cât de mult ne poate urî cineva ca să susţină că “… 90 % dintre romani sunt fie hotzi, fie criminali, fie mincinosi , fie lenesi, fie tradatori, fie toate la un loc.”?!
    Dacă ar fi spus 10%, s-ar fi apropiat de adevăr, dar şi aşa ar fi un număr prea mare. N-ai cum să găseşti 2 milioane de criminali printre români!
    Cine are interesul să arunce cu gunoi şi fecale asupra unui întreg popor? De ce numai asupra noastră?! Ce se urmăreşte de fapt?

  31. dupa modesta mea parere, terzian O MERITA din plin. in ultima vreme era numai fite, soparle, fitile si apropouri bagate cu fata aia de soarece. cred ca se pregatesc si altii, in frunte cu stucan.

    ps:@victore, pe cand il inviti pe tolo?. cat despre raspunsul dat andei, SUPERB…

    ps2: merg pe mana lui Klaus Steinberg, toltal de acord cu el.

  32. Mda, celebru’ cuplu B(ăsel)&B(ecali), are o memorie cam scurtă. Cine l-a făcut pe primu’ dintre ei primu’ om în stat? Nu cumva trusturile mogulilor? A uitat repede asta, şi şi-a înfipt colţii ori de câte ori i s-a năzărit că are duşmani. Da’ de la Jiji ce să ne aşteptăm? Poate că nu-i el de vină, fiindcă eu cred că nu poate învăţa de la nimeni NIMIC. E bună şi încăpăţânarea, da’ la un moment dat, dacă vrei să răzbeşti singur, ai foarte mari şanse să iei bătaie de la… tine însuţi.

  33. @Victor Ciutacu. Victore, bre, să ştii că eu am propus embargoul, imediat după ce am auzit ştirea la Realitatea, habar n-aveam că a făcut-o şi Tolo, îl citesc extrem de rar. Ştiu ce spui tu şi aşa mi-au spus şi majoritatea vizitatorilor care au comentat pe blogul meu, că e regia lor, rating reciproc avantajos. Dar pe mine sincer mă agresează atitudinea-asta. Mi se pare inadmisibilă ciobănia live. Ca şi ratingul cu flegme, pe care, în egală măsură, l-am detestat. Deci, asta sunt şi spun ce cred. Ca şi tine.

    P.S. De altfel, într-un răspuns la un comentariu am şi scris că tu eşti poate singurul care poate să-i administreze pe ghiolbanii-ăia, îţi zic “dv.”. 🙂

  34. @Klaus

    Sigur, romanii sint si hotzi si talhari si asa mai departe… 🙁 Ca bine le mai ziceti… 🙁

    Da’ asa, mai la mica ciordealã… Cã uite, cand vine neamtzul, ne fura cascada (Cascada Bâlea) cu totul.

  35. ata ete a aparut boni si clide. :)a dracu engleza asta.sa ai grija ca poate din greseala ii scapa un glont pe linga si te nimereste taman pe tine.e pacat dracu.ziceai ca te simti protejat ca te urmareste lumea.hm io stiu daca trevbuie sa gindesti asa.poate se uita sa fie siguri ca nu mai misti.sint cam sadici in ziua de azi oamenii. :(in rest tine-o tot asa cu scinteia.multe adevaruri ies la suprafata ca undelemnul de la bunica.:)sa ai o zi buna in continuare.scuze ca vorbesc la pertu da nu vreau sa-ti dau senzatia da batrinel ramolit.te respect si asa chiar daca nu folosesc pronumele personal de politete.am zis bine?a dracu gramaticoasa asta ii mai grea decit carnea de porc.pa pa maestre

  36. Clanu’ Preda vine să reconfirme spusele Vlăduţului. Ceea ce spunea acel şef al B.G.S. la Antena3, azi dimineaţă, îmi dă senzaţia că nu există nici măcar un gram de voinţă a autorităţilor să îi pună cu botu’ pe labe pe “jmecherii” lu’ peşte. Aflarăm pe această cale că doi “giboni” sunt cercetaţi în stare de libertate(???) pentru tentativă de omor. Oare mai trebuie să moară cineva să se pună picioru’-n prag? E aşa de greu să ridice mânuţele “aleşii neamului”, sau să apese pe butonele, ca să voteze Codurile, bune-rele cum or fi, numa’ să se voteze odată, să ştim şi noi ce ni se poate întâmpla dacă încălcăm legea! Că până de curând, toată clasa politică nu a fost preocupată de altceva decât să complice legislaţia, şi să-i favorizeze pe infractori, că deh, “e şi ei oameni”!(???)

  37. salutare
    mah…ma opresc ca poate “cetesc” si copii, dar tare as vrut sa incep cu o injuratura din aia romaneasca, si apoi sa imi aprind o tzigare si sa ii mai injur, inca o data, odata cu fumul tzigarii ce nici el parca nu isi mai face ” treaba ”
    in tara asta nimic nu merge si toata lumea se lamenteaza, striga in sus si in jos, mai tare sau mai incet, toti isi dau cu parerea, cum de altfel fac si eu :D…
    ce m-a manat( nu am bani de diacritice, e criza) sa fac acest gest : am vazut reactzia ministrului nostru de externe la Roma, on-line sa zic, si am zis OK omul asta isi face treaba pentru care e platit, in sfarsit o chestie normala, dar apoi au aparut celebrii formatorii de opinie, celebrii ziaristi de la Sinteza Zilei, o emisiune buna, dar la faza asta chiar au dat-o in bara ; pentru ce mama drqului s-au mai apucat sa dea ei note?
    atunci mi-am mai aprins o tigara si am mai tras o injuratura, ca si acuma de altfel cand imi aduc aminte
    asta e boala noastra a romanilor, si e ciudat ca se manifesta parca mai puternic aici in Romania
    cand cineva isi face datoria, pentru care este platit din banii nostrii ai tuturor e felicitat
    toata lumea se pricepe la orice, cand de fapt totzi se pricep in a se plange cat mai mult, a se lamenta si a da vina pe oricine in afara de ei
    guvernul e vinovat ptr nush ce lucru, chiar is apolitic, politzia ptr altceva, primarul la fel are si el vreo doua bube in plus oricum fata de cele care le are el in mod normal, doctorii iara iau bani intr-o veselie
    si presa sa sa zic media, sper ca pentru bani si nu din incompetentza, amplifica aceasta stare
    is celebre de acum sintagmele : lasa bah ca merge si asha, da’ maine ce mai facem? si multe altele
    clasa politica iar e o gluma buna…
    da suntem un jaf de tara pentru ca nici nu are cum sa fie altfel daca nu ne vedem de treburile noastre, fiecare in dreptul lui, incepand de la portarul firmei ce te saluta mult prea serviabil in fiece dimineatza, continuand cu secretara mult prea stresata ptr “obligatziunile” ei ( de servici sau nu ),apoi cu colegii, care te-ar injughia pe la spate la prima ocazie si ar rade de a fi in dificultate; seful care oricum nu face nik, dar tot tu esti responsabil ca nu e facut si ajungand in varf, la celebra clasa politica, care nu e altceva decat oglinda societatii in care traim
    asa ca la munca ca vine criza si sunt rate de platit
    fi-ar…**** ma cenzurez singur ca asa m-a invatzat mama

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.