Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Un cap de cal în cutia poștală, vă rog…

Un cap de cal în cutia poștală, vă rog…

Trăim într-o țară al cărei președinte, când ia pauze de la apărarea din gură a statului de drept, șantajează în direct un parlamentar în exercițiul mandatului că, dacă nu stă în banca lui, nu-i mai ajunge consortul acasă. Fiindcă a auzit el, care nu vorbește cu nici un procuror sau judecător, că ăla ar avea probleme pe la retrocedări. Sigur, încă nu i-a trimis capul de cal în cutia poștală, dar mai e timp până la alegeri. În aceeași țară, același președinte îl amenință pe premier cu pușcăria. Care premier, ca răspuns, îl anunță pe președinte că după alegeri se duce direct la închisoare.

Să mă anunțați și pe mine – de preferat, până să înceapă emisiunea-n seara asta – dacă și când auziți/citiți măcar o reacție de la faimoasele ambasade occcidentale ocupate cu salvarea României de la lovituri de stat și de basm popular, cu proslăvirea luptătorilor anticorupție ori cu ingerințele în procesul legislativ din România.

P.S.  Ani de zile am lucrat pentru cel mai detestabil mogul. Acu’, dacă tot am plecat de vreun an, aud că lucrez în mediu toxic, la cel mai nociv dintre toți mogulii patriei. Până la urmă, la cine-i bine și cuviincios să-ți bagi cartea de muncă?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

17 thoughts on “Un cap de cal în cutia poștală, vă rog…

  1. Astfel spus, atunci cand ambasadele occidentale lauda activatea anticoruptie, bat campii?

  2. Domnilor, spuneti-mi, va rog, care sunt imbunatatirile, in tara asta, de cand a venit psd la putere. Eu, unul, vad o porcaiala si mai mare. Incepand cu Base, terminand cu asta de mi-a luat impozitul. Si cu ambasadele, da-le-n ma-sa, ca daca se infoaie rusii, numai coruptie o sa vada…

  3. Absolut scandaloase declaraţiile lui T. Băsescu la adresa doamnei Gabriela Firea-Pandele. Incalificabil! Aşa ceva se întâmplă doar în Africa neagră şi America de Sud. Suntem în U.E, dă-o-n… de treabă. Limbaj de cartier are, taxă de protecţie urmează să ceară.
    Ambasadele occidentale, dacă tot se dau diriginţi de şcoală de corecţie (România), ar fi bine să reacţioneze. De ce n-o fac? Întrebaţi-le, domnule Ciutacu. Sunteţi ziarist. Chiar aşa, invitaţi ambasadori ai Occidentului în emisiunea dvs. şi dezbateţi subiectul. Merg doar la După 20 de ani? Poate nu… Nişte întrebări libere într-o emisiune liberă nu strică nimănui. Ne mai luminăm şi noi.
    Prin ieşirea nervoasă de la Realitate TV, Traian Băsescu a făcut rău de două ori: familiei Pandele şi Justiţiei.

  4. @constantin: ambasadorii occidentali se duc doar la posturi/site-uri unde sa-si recite partitura cu neinfricatii luptatori anticoruptie

  5. Sper sa nu-mi stergeti acest comentariu asa cum faceati pe vreama cand activati la A3, dar oricum observ o imbunatatire in bine a atitudinii dvs. de cand ati schimbat locul de munca, pareti mult mai uman.
    D-le Ciutacu, este foarte adevarat faptul ca atitudinea lui Basescu nu-si avea locul aici dar imi pare rau ,madam Firea chiar si-a meritat-o cu varf si indensat, am vazut cu cata satisfactie citea comunicatele comisiei Nana, de parca mai avea putin si avea un orgasm in direct. E o vorba din filmul Forest Gump daca v-o mai aduceti aminte: Cand ajungi in rahat, macar stai linistit si nu mai fa valuri ”
    Pai Madam Firea are oare caderea morala sa-l judece pe Basescu cand stim cu totii de matrapazlacurile sotului Pandele ?
    Oare nu Pandele era cel care ameninta cu cativa ani in urma ca daca cineva va indrazni sa-l aresteze si sa-l ancheteze va trage dupa el cel putin 10-11 persoane? Nu vedeti ca aici deja lucram cu materialul clientului !!!
    ,

  6. Comparatie :

    Domnul Ponta in aceasta seara ca si in alte ipostaze isi controleaza foarte bine mimica . A uitat totusi ca i se vedeau si picioarele din unghiul in care era filmat. In cateva randuri , la anumite intrebari facea o miscare ca si cum ar accentua cele spuse de dansul.

    Domnul Vanghelie a fost la un post concurent. Dansul si a controlat foarte atent corpul si gesturile . Dar nu poate controla perfect modul in care isi misca ochii si cum se exprima uneori.

    Cine e mai profi ?!?!

  7. Pai cum sa reactioneze ambasadele, cand mai ieri alaltaieri auzeam pe un post tv ca nu stiu ce oficiali britanici, de seama zicea tvul respectiv, lauda DNAul? Crezi ca ei stau toata ziua buna ziua sa dea comunicate ca vrem noi? Ia sa ne mai punem pofta-n cui…

  8. Sa fim mai buni,fie ca lumina….
    In saptamina mare,daca nu-s cu ochii in patru,astia care nu stau in banca lor e posibil sa traiasca o noapte a cutitelor lungi!Cei de la ambasade nu cred ca se omoara cu postul pastelui si nici nu cred ca li se apleaca de la oleaca de la ceva singe nevinovat.

  9. Reactia ambasadelor occidentale?! N-au reactionat nici cand au descins prin sate procurorii sa ii intrebe pe romani despre vot sau cand presedintele unei institutii ii anunta pe cetatenii care semneaza pentru candidatura la Europerlamentare a unui semen ca sunt infractori, sau cand au fost balacariti si amenintati public, la gramada, functionari, politisti, mamicute, bebelusi, medici, profesori, prim-ministri, etc. De ce ar reactiona acum (cand sunt ocupatii cu rusii)ca a fost amenintat un senator care a lucrat pentru “mogul”?! Apropos, mai avem Societate civila si Avocat al Poporului si daca da, cu ce se ocupa?

  10. Maria, procurorii au mers la sate si au vazut sute de oameni inexistenti pe listele de votare. In cazurile in care au mers pana la capat s-au dat sentinte. Intr-0un satuc au gasit peste 350 de CNPuri inexistente. Ceea ce era de demonstrat. Nu avem procurori destui pentru cate sate avem.
    Trebuia ca odata sa se mearga pana la capat sa se demonstreze fraudele vizibile de oricare dintre noi de la vot !

  11. Ia zi tu Cristian atotstiutorule in ce basm ai citit de sate cu peste 350 de CNPuri inexistente, ca vreau sa stiu si eu, ca ne zise chioru si cu ambasadele ca sunt 2 milioane de voturi fraudate si ca e lovitura de stat si dupa aflaram ca sunt asa vreo mie de dosare penale si alea pe persoana fizica, adica individuale cu vot multiplu. Banuiesc ca daca chiar erau 2 milioane de voturi fraudate justitia dreapta si chioara ii inculpa. Mergem ca intotdeauna pe ce viseaza unii noaptea, a doua zi e realitate si nu ne mai trezim din ea?

  12. Dle Flavus – e simplu: google- search-referendum-sentinta.

    S-au ocupat de cateva sate doar – sa ne imaginam ca ar fi cautat tara in lung si-n lat… care ar fi fost totalul fraudei?
    Nu spun ca asta a fost doar la Referendum, se stie ca cel putin din 1990 metodele tuturor sunt aceleasi, dupa cum a spus drept Ponta: au furat mai mult decat ai nostri !!!

  13. @Cristian: eu am inteles de la “farul calauzitor al natiei” ca cel mai mult s-a furat in 2009, la alegerile prezidentiale. Atunci s-a atins un varf imposibil de egalat. Daca la referendum frauda a fost, asa cum afirmi, doar in cateva sate de cate 350 CNP-uri inexistente, imi poti indica unde gasesc frauda de la alegerile din 2009, please! Eventual, pentru inceput, ma multumesc si cu alegerile de la ambasada Romaniei din Paris!

  14. In naivitatea mea credeam ca justitia se face cu legea in mana nu cu Biblia… In alta ordine de idei ma enerveaza coruptii care lupta contra coruptiei, hotii care striga hotii si in general atitudinea de superioritate afisata de unii demnitari si functionari fata de cetateni.

  15. Frauda este organizata local. Chiar daca avem acum guvern PSD – intr-un sat cu primar PDL – fraudeaza primarul. Cel care il concureaza pe primar nu are curajul de a veni cu pachete!
    Eu sunt din Ilfov, nu spun satul ca sa nu jignesc. Primarul meu a trecut de la PSD- UNPR-PDL- UNPR-PSD. Poate oi fi gresit o varianta dar cam asa e.
    Il votam ca e dintre noi.
    A facut Drumul judetean cu Regio si trotuarele si podetele cu firma lui.
    Banuiesc ca a ofertat preturi corecte- cuiva trebuie sa i se plateasca si podetele astea- daca pretul e ok – ce conteaza ca e primarul implicat!
    Nu fac misto – noi il votam pt ca astfaltul spre Capitala e super si ca iarna niciodata nu suntem blocati de zapada. Si avem frumos tuia pe marginea drumului!
    Ei – toate pachetele – pe fata, vizibil – se dau din poarta in poarta de catre primar – depinde de anul respectiv de la ce partid a fost el. Ziua ‘namiaza mare oamenii cu sacose colorate cara de alegeri cadouri, din casa in casa.
    Indiferent de guvern – omul care a dat a fost Al Nostru.

    Despre 7,4 milioane, care practic ar insemna un reprezentant al fiecarei familii din Romania( statistic doar):
    Daca atata amar de popor ar vota “du-te Basescule acasa” si dansul ar spune: “tztztz! Ma duc la Cotroceni!!!” Si nimeni , dar Nimeni !!! nu ar protesta nicio clipa, stam 7,4 milioane votanti si spunem : “noi am votat dar asta e, omul nu pleaca si gata- parerea mea este ca fie ipoteza celor 7,4 milioane e gresita, fie suntem… Nu stiu cum sa scriu ca sa nu jignesc, dar ne meritam Basescul!

  16. Dle. Cristian. Am folosit aceasta maretie a tehnicii moderne asa cum am fost sfatuit. Si ce am gasit? un articol in care zice ca au fost 2 persoane condamnate. De aici eu inteleg ca doua persoane au furat 2 milioane de voturi. Pana nu vad condamnari imi mentin parerea ca citesti basme si crezi in basme. Dupa spusele marelui intelept chior, statul de drept functioneaza in Romania iar dansaul este chiar protectorul acestuia, drept urmare nu avem condamnari… nu avem nici furt. Parca asa era cu logica, si cu statu de drept. Deci, va rog sa ma ajutati si sa ma luminati unde sunt condamnarile pentru cele doua milioane de voturi furate la referendum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.