Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Udrea: o tăcere de 2 X MAI asurzitoare

Udrea: o tăcere de 2 X MAI asurzitoare

În ciuda atmosferei apăsătoare ce-aduce a omerta, cu politicieni şi media tăcând complice şi asurzitor, vom continua dezvăluirile privind modul în care ministerul condus de Elena Udrea cheltuie banii publici. Curioşilor amabili le transmit doar că avem suficientă marfă la siloz. După ce vineri v-am arătat cum se dă cu lozul într-o televiziune, azi vă prezentăm cum România cheltuie dublu decât Croaţia pentru condiţii similare de campanie pe Eurosport şi cum se rescadenţează un credit al ministrului debitor. Ştim că Udrea nu e Ridzi, ştim cine e-n spate, mergem înainte.

P.S. De ce a dispărut sigla MT de la sfârşitul emisiunii Realitatea All Inclusive?

UPDATE: Petrişor Obae publică preţul tăcerii complice a televiziunilor şi metoda dedicaţiei, liberalii cer comisie de anchetă. Hai că a-nceput să se spargă buboiul!

UPDATE LA UPDATE: Aflai acum şi menţionez cu plăcută surprindere că, în Ediţia specială de aseară, Oana Stancu şi Adrian Ursu au abordat subiectul. Chapeau bas!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

43 thoughts on “Udrea: o tăcere de 2 X MAI asurzitoare

  1. Udrea merge la distracţie, nu la muncă. Defapt, ea merge la “serviciu” nu la “scârbiciu”.
    Şi totuşi, eu cred că_criza este doar din gură, pentru că la cât se cheltuie, nu pare a fi criză în ţara noastră. Sau criza trebuie musai simţită doar de noi ăştia micii?

    Dacă Băsescu o să reiese preşedinte după toate astea din ultima vreme, ar trebui să strigăm cu toţii în cor: “Damn, tare bun mai e Băse’ ăsta!” – de ne-a fentat aşa de uşor pe toţi.

  2. Oare ce trebuie sa mai faci Victore ca sa se autosesizeze Parchetul in legatura cu jefuirea bugetului de stat si de catre Udrea ?

  3. Ziua buna
    De luat lozeanu’ de la duduie, l-au luat toate trei trusturile; si zgomotul e dupa suma incasata 🙂 N-am auzit nici un trust sa zica ( si ar fi o prostie, evident, sa o faca) ca noi nu vrem “banii poporului, ai clasei muncitoare” 🙂
    Super interesant insa mi se pare reesalonarea creditului duduii de la BRD, in conditiile in care mie, acum fix o saptamana, aceeasi banca, nu a mai dorit sa imi prelungeasca linia de credit, desi firma inregistra atat crestere a cifrei de afaceri cat si profit( deci conditiile erau ok), punandu-ma la modul cel mai elegant sa le returnez banutii.
    Si, tot in cazul duduii, interesante sunt sumele alocate pentru barbat-su lui Ridzi si pentru Pinalty.
    In rest, ca si-a luat ea muita la Garana, ca a suflat in nustiu ce fluiere sau si-a plimbat suncile cu caleasca, nu ma mai mira. Are profesor clasa I; care ne-a si avertizat mai demult ca :
    http://www.youtube.com/watch?v=XUQLXfocv6o
    Salutare taica si noroc

  4. Ciutacule,

    V-ati agitat toti rau de tot cu “EBa e sustinuta in background de PDL”. Ati venit cu dovezi, speculatii, etc. F. Frumos. Da’ de Jiji , care se pare , a facut acelasi lucru cu Vadim , de ce nu scrieti ? Ca si el a plecat / revenit in PNG via PRM. Nu e tot aia ? (in afara d efaptul ca Jiji nu e baiatul lui Zeus).

    Fiara.

  5. Criza asta le-a dat cu “sec” la multi; asa e cand plusezi in nestire. Ca sa-si salveze pielea au devenit foarte “inventivi” cu banu’ public.

  6. asta e trenul victoriei pentru cei antiBasescu.
    Sa se urce cat mai repede in el si sa bage viteza.
    Daca Udrea pica , atunci mitul Basescu se va darama.
    Comisia asta e cartea castigatoare pentru inlaturarea lui Basescu.
    Dar tare ma tem ca nu se vor lua masuri.

  7. Am vazut ieri seara ora 18:30-19:00 ora locala la CNBC la “Driving Destination” o retransmisie de pe Travel Channel, o emisiune de 30 minute cap coada despre Romania despre ce si cum e cu turismul in Romania.

    Ei vedetzi ca se poate reclama gratis pe un post de stiri si fara spaga de la Udrea .

    Cooooooool.

    Hai ba papagalilor 1 milion de euro alerga la mine urgent ca “am facut” promovare Romaniei 30 minute de prime time la un post de stiri

    Asa ca pentru Udrea & gasca de aplaudaci ai ei am o vorba ….. HAI SICTIR BA EXCROCILOR , HAI SICTIR.

  8. @ horya
    “Daca Udrea pica , atunci mitul Basescu se va darama.”

    Gresit. Basescu e un nume atat de intens mediatizat incat e suficient numai sa fie pronuntat, indiferent de context, ca sa se imprime in mentalul colectiv (mai ales in provincie) alaturi de termenul Presedinte. Numai faptul ca omul de rand nu aude nici un alt nume e suficient ca sa puna stampila pe Basescu. Restul sunt detalii, nimeni nu are timp de ele, oamenii muncesc, au familii, au copii, merg in week-end-uri la gratare…

  9. @ Homo scelerosus

    Este o incercare de salvare personala din jena in care au intrat intelectualii lui Basescu care nu stiu cum sa-si pastreze totusi sinecurile daca l-ar sacrifica pe Basescu. (Observi ca il vinde ca pe raul cel mai mic in comparatie cu altii?). Eu as fi intrebat-o si despre numirea lui Sorin Ionita la ICR si in tot felul de Comitete si Comisii.
    Concluzia: Mungiu ii mareste lui Basescu taxa pe protectie.

  10. @Fiara:
    Jiji si-a platit campania din banii proprii si personali (si-o mai fi vandut vreun hectar in Pipera), pe cand Ritzi-Pitzi si Duduia Nutzi din BANI PUBLICI (stransi din taxele si impozitele platite de noi toti, “stupid people”…)

  11. @Fiara: subscriu la scrisele si argumentele Margelatului si adaug ca Gigi a anuntat de la inceput caracterul provizoriu al trecerii sale prin PRM

  12. As vrea sa vad un spot cu privirea unui turist strain cand pe malul marii un individ bronzat natural isi spala calul in Marea Neagra. Profund induiosat lacrimeaza din cauza fumului de shaorma ce abunda plaja, si reuseste in ultimul moment se evite un jeep care dadea ture pe nisip.

  13. @ Margelatu’:

    Da, multumesc pt. raspuns. Argumentele tale m-au convins si nu am luat in calcul ca daca la EBa exista suspiciuni si indicii ca ar fi beneficiat de bani publici, Jiji a facut totul pe cheltuiala proprie.

    @ Ciutacu:
    1. Hai mai Ciutacule ca atunci cand EBa a demisionat din PDL a anuntat parca ca va reveni in PDL indiferent de rezultat (ca viitorul ei e in PDL locul unde a crescut politic).

    2. E misto ca Ridzi a primit pe EBa direct in PDL la organizatie. Eu daca vreau sa ma inscriu in PDL tre sa imi fac dosar, sa ma recomande cineva, intai intru la organizatia de sector ..si pana la nivelul municipal tot am de urcat. Deci, intr-un dispret total fata de aia din PDL care incep din B.O.B. La asta nu te-ai gandit, asa-i ?

  14. Victor pari un pic naiv cand spui “Hai că a-nceput să se spargă buboiul!”. De cinci ani tot sparge presa la buboaie si nu se intampla nimic. Voi spargeti buboaie si Basescu se lafaie la 30% in sondaje.

    Probabil ca tot de la buboaiele supurande se trage si scarba celor 73% dintre romani pentru vot. Asta este cea mai mare buba – ii lasam prosti sa voteze si noi stam si spargem buboaie.

  15. @FuXi

    Si eu am senzatia ca nu se dezice de el. Doar ca, din motive ce ma intereseaza mai putin, ii aduce niste reprosuri, intre care, ca ar fi promovat numai pitipoance (categorie in care l-a inclus, probabil, si pe Sorin Ionita… sau poate la “intelectuali care nu au fost niciodata fani, si care il folosesc cu sange rece ca sa ajunga undeva, prin ambasade cu jacuzzi”), si ca fi-sa e cam prost crescuta, i.e. o pitipoanca. Singura chestiune care ma frapeaza e ca, prost crescuta cum e, EBA reuseste sa-l fascineze pe Maestru (http://www.adevarul.ro/articole/ion-cristoiu-raman-fascinat-de-elena-basescu-greu-de-explicat.html).

  16. A mai demisionat odata de la Cotroceni.Insistati, poate scapam de madame “sans gene” si din guvern.Problema e cine o va inlocui, ca valori nu prea au in pedeleu.
    DNA-ul s-a transformat in SRL cu capital privat sau e platit tot din bani publici?Tace…
    Din pacate,demersul JN este umbrit de scandalul cu Abramburica de la PSD.

  17. Am asistat, azi, la cauterizarea unui neg si am vazut cum medicul manuieste cauterul in tesutul bolnav. Si am facut o legatura, cam stranie, intre cauterizarea negului si spargerea unei bube. Este o diferenta uriasa intre ele, intrucat buboiul este o umflatura cu caracter purulent, si daca doctorul nu manuieste bisturiul, cu care face incizia, cu precizie, si nu dreneaza puroiul, acesta se reface.
    In cazul ministeresei Udrea, care a fost lasata, cu buna stiinta, de politicieni, de banci, chiar si de media sa cheltuiasca bani publici, pentru preamarirea, glorificarea dansei, si numai aparent a Romaniei, PANA/ BISTURIUL folosit de D-l Ciutacu, este manuit de Dumnealui cu pricepere, precizie. Sectionarea “fiecarui segment” a fost calculata cu exactitate si sunt convinsa ca nu va da gres si va reusi sa-i determine pe cei care ar fi trebuit sa se autosesize pana acum, sa-si faca treaba si sa dovedeasca ca Romania este intradevar un stat de drept, nu numai in vorbe ci si in fapte. II tinem pumnii stransi.!!

  18. Dacă tot ne ia dracu prin iarnă măcar să curgă sangre! Cu perseverenţă poate-i pică capu’ şi la marea blondă.

  19. Cat va mai alintati voi cu presa si cu succesele voastre… Cand o sa reusiti sa bagati o jigodie d’asta (dovedita cu acte ca a furat/deturnat fonduri/etc) la puscarie, atunci o sa cred ca va aveti rostul. Si o sa spui ca nu e datoria presei sa bage la puscarie hotii si ca justitia nu-si face treaba dar atunci de ce sa-i mai linsati mediatic daca oricum nu exista consecinte? Se cheama ca tot nu faceti nimic. Ei se fac ca le e teama de presa cu 6 luni inainte de alegeri si voi va dati deontologi. Pana una alta eu vad ca doamna Pidzi s-a retras linistita in sleahta de hoti cu “capul jos” si nu m-ar mira ca dupa ce Basexu ia al doilea manadat sa rasara ca o floricica pe la alt minister (creat probabil special pentru ea). Urmariti in continuare ce se intampla cu ea si puneti presiune pe justitie pentru ca nici asta nu functioneaza cum trebuie. Pentru baietii si fetele astea dosarul penal e ca spalatul dimineata pentru noi si nu le tremura deloc suncile pentru ca stiu ca nu li se poate intampla nimic. Pe doamna Udrea nu cred ca aveti vreo sansa sa o clintiti pentru ca e prea infipta unde trebuie. Daca lui Ricsi i-a luat atat timp sa se lase data jos, inchipuiti-va cu Udrea!

  20. Traian Basescu (azi, de-a dreapta Udrei):

    ”Credeti ca starea precara a infrastructurii reprezinta un impediment in dezvolatarea turismului in Romania? Va inselati!”

    Aevine la teoria ca Romania nu are nevoie de autostrazi!

  21. Udrea, ca si mentorul ei, au fost fluierati, probabil si in urma campaniei J.N.
    Desi nu-mi place sa recunosc, dl. Cristoiu avea dreptate cand, in anul 2004, le recomanda prezidentiabililor actiunea “Cizmele de cauciuc”. Acum trebuie ca si dl. Antonescu sa ia in serios actiunea “Opinci de otel” si sa bata tara in lung si-n lat.
    Altfel ne mananca Udrea de vii!

  22. Buna seara,
    Mi-ar placea sa cred ca va fi o campanie anti portului uniformei militare aiurea in tramvai, sau la parada si mai ales impotriva afisarii ostentative, fie si la catarama a simbolului nazist(poneiul roz era totusi o jucarie, domnul Mazare s-a afisat cu fiul sau minor imbracat in uniforma militara germana). Pe cand si domnul Mazare in discutie? Radu Tudor a fost foarte succint azi la Dana Grecu, nu i-au trebuit decat 20-30 de secunde ca sa nu spuna nimic.

  23. Si nici macar nu e bine facut clipul de prezentare. Cu respect,cei ce l-au facut mai au de invatat !

  24. Nu cred ca fac multi nebuni campanii de promovare a turismului vara, cand nu se uita nimeni la televizor.
    Cel putin in Franta nu prinzi pe nimeni in Iulie in oras, sau seara la televizor. Poate cu exceptia caminelor de batrani si a puscariilor.
    Si daca se uita vreunul la clipuri, pana la anu’ uita. Rezervarile se fac prin februarie pentru vacanta de vara.

  25. Interesant cum prin intermediul ministerului turismului se organizeaza -in localitati conduse de primari PDL -tabere de o saptamana atribiute discretionar clientelei PDL cu varsta intre 14-25 de ani…toate astea din bani publici!!!
    Tabara ,platita de noi,contribuabilii este la Eforie.Pana si transportul “turistilor” este asigurat cu microbuze ale scolilor din localitate,desi majoritatea dintre ei nu mai sunt elevii acelor scoli de cativa anisori!

  26. Ma intreb…. daca brand-ul “LAND OF CHOICE” este proprieteatea intelectuala a Ministerului Turismului (inregistrat la OSIM) … sau este “cedat gratis”.

  27. pai, victore, in ritmul asta ramanem fara ministri, fara guvern… o sa puna jiji de o palitura de stat si ne trezim cu o junta prm + png…
    atunci o sa dea televiziunile spoturile gratis:))

  28. Cred ca e necesara o campanie sustinuta sa se mearga la vot la prezidentiale.Prezenta mica la vot este in favoarea lui Traian Basescu.Chiar daca nu suntem de acord cu niciun candidat trebuie stampilat buletinul de vot(in orice fel)- ca sa fie luat in calcul.Altfel urmeaza 5 ani cu dezvaluiri in presa despre politicieni si nimic nu se intampla(rau pentru ei si bine pentru noi).

  29. Nu e destul de clar cand vin nesimtitii si spun ca nu sunt bani ca e criza, si la cele 2 dame de companie a lui Basescu au cate un buget in ministerele lor de iti vize sa faci infarct. Ele sunt Mata Hari de cotroceni, si nu stiu sa faca altceva decat sa incarce conturi Basesciene si PDL-iste.

  30. elena udrea e o blonda proasta care se ghiftuieste pe banii nostrii.Pe alta parte mai sunt si alti idioti care ii canta in struna.Pe ea o doare in c**r de turism bla….bla….bla… cucoana trebuie sa-si etaleze gogonelele si perdelele de 75000 de euro sau gentile de firma sau masinile de mii de euro in loc sa se intreseze mai mult de tara si de turism.da pana la urma urmei ce o intereseaza peea doare se plimba pe banii prostilor(ai nostrii).mi se face sila ce mai si in plus este urata elena udrea.

  31. O scurta poezie:

    Cum…cand lumea mi-e deschisa
    Ca din nou sa dau din crac,
    Si-nainte de alegeri
    Sa ma-npiedic de-un ciutac?

    De-un ciutac, da Prea Marite
    Caci Ciutacu ce privesti
    Nu-i ciutac de rand
    El este…derbedeu de Bucuresti

    Uite-te cum striga strada
    S-aduci abac si ruleta
    Sa-ti masori Irodiada
    Calarind pe bicicleta…

    C-atunci cand nu va convine
    Cand sunteti impunsi cu acu
    Cine dracu’ e de vina
    Cine-i derbedeu’ dracu’

    Pai….Ciutacu

  32. Buna ziua. Va rog sa ma scuzati, sunt o mare admiratoare a dvs., dar trebuie sa remarc ca in loc de “surprinde” a-ti scris “suprinde”. Sper ca este o greseala din cauza rapiditatii cu care lucrati pe calculator, nu ? Raman in continuare, fidela dvs. admiratoare. Va doresc mult succes!

  33. iojir. Udrea! Cum vrei sa ti se faca statuia,singura sau impreuna cu calul sur? Ca mai stiu o mare d-na care are statuie cu un cal. Eu totusi te-asi sfatui sa alegi formolul, pana nu te rablagesti de tot sau sa fii impaiata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.