Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Udrea, ieşi afară! Turcescu, vrem banda!

Udrea, ieşi afară! Turcescu, vrem banda!


UPDATE: Turcescu a cedat. Dacă asta nu-i Elena Udrea, eu nu sunt tonomat!

Dacă ministrul în exerciţiu Elena Udrea a sunat sub pseudonim la Robert Turcescu (care a şi recunoscut-o, ca şi ascultătorii lui, citiţi comentariile de pe forum) în emisiune, să laude mutarea genială a cârmaciului la nominalizarea lui Liviu Negoiţă, atunci disperarea băsescienilor e paroxistică. Şi alegerile din noiembrie-decembrie nu-s organizate, în nici un caz, pentru preşedinţia României, ci pentru Împărăţia Planetei Maimuţelor! Roberte, jos cenzura mogulilor! Scoate banda!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

211 thoughts on “Udrea, ieşi afară! Turcescu, vrem banda!

  1. fricoasa, lasa, nici nu ma mai mira pana unde merge imaginatia bolnava a pdl-istilor. Sincer: sa plece mai repede, pana nu vomit in fiecare zi.

  2. Ce-i cu poza asta, se organizeaza cumva un casting pentru ecranizarea Vrajitorul din Oz, varianta damboviteana ? Alegerea este perfecta, Base castiga detasat rolul Omului de Tinichea, urmat indeaproape de “micuta” Dorothy (Elena Udrea)si “inima de leu” Boc, pardon cred ca rolul catelusului Toto este mai potrivit. Domnule Ciutacu, ce bine le potrivesti dumneata pe toate ! Va felicit pentru poza, m-am amuzat teribil.

  3. Imi este scarba de bataia asta de joc. Daca nu as fi crescut in Romania, nu as fi crezut. Sunt student in Marea Britanie si aici exista respect pentru cetatean (macar atat). Ma gandesc serios sa nu ma intorc acasa. Aici nu isi bate nimeni joc de mine; mai mult, statul dimpreuna cu organismele sale barem lasa impresia ca munceste pentru mine, nu impotriva mea. Probabil asta reprezinta umilul meu protest de la departare adresat balciului conducator de la mine din tarisoara.

  4. Concluzia care se desprinde din toata treaba asta este ca doamna Ud(r)ea chiar este blonda NATURALA, domnule! De aici, urmand rationamentele facute de politicieni in campania asta, rezulta ca doamna Udea nu umbla, domnule, cu cioara vopsita, deci e o persoana dintr-o bucata si prin urmare si catindatul pe care il sustine nu poate fi decat o persoana demna de toata increderea, care si merita votat cu amandoua mainile, domnule!
    Cam asa ar comenta Boc sau Flutur daca ar fi intrebati despre interventia asta penibila a “admiratoarei” la radio. Si ar face-o fara sa clipeasca!!!

  5. crin=+10 iar basescu=-4.cam asa arata diferentele dintre cei doi.basescu ne-a dovedit intr-o forma saw alta cine este,iar cu flota a fost de toata jena,ne aminteste de un banc prost cand un hot este chemat la plolitie sa fie intrebat de un vecin si pana sa fie intrebat raspunde:gasca si rata sa stiti ca nu le-am furat eu:))

  6. Am nevoie de un alt ajutor.Vreau sa incercati si dumneavoastra sa discutati impreuna cu cei de la postul tv pe care il reprezentati sa promovati proiectul de lege al codului fiscal ,cel care propune plata tva-ului la incasarea facturii,nu de la facturare.Eu am 23 de ani si lucrez la o firma cu investitii de 400.000 euro intr-un interval de 3 ani de zile.Este o firma de productie publicitara care ofera conditii superbe de lucru si care din cauza platilor tva-ului anticipat,firma nu mai poate lua lucrari desi are toata tehnologia,tehnica si stiinta necesara.Firma plateste anual sume importante statului tinand cont ca are 16 angajati.Acesta este un strigat de disperare a mea,a omului simplu care vine din provincie,plateste o chirie,studiaza o facultate de stat la buget(nu taxa),munceste destul de mult in paralel cu studiile,care totusi face foamea la propriu.Va rog mult sustineti acest proiect,pentru ca nu e altceva decat o dovada de normalitate si lasati scandalurile ieftine care nu fac altceva decat sa tembelizeze opinia publica si perceptia realitatii asupra problemelor de fond.

  7. Respect foarte mult mentalitatea dumneavoastra,desi uneori tonul este imperativ,in proportie de 80-90% este demn.Va propun un exercitiu si anume,un dialog despre educatie,fiscalitate,in principiu despre conduitate liberala.Mailul este si adresa de messenger,care spre rusinea mea il folosesc foarte mult in ultima vreme.

  8. Sa spunem ca politicienii sunt rupti de legatura cand vine vorba despre realitatea din Romania ,si din viata de zi cu zi.Aici ar trebuii sa intervina jurnalistii,care ar trebuii sa le atraga atenti sii sa le deschida ochii,sau sa-i atentioneze unde au gresit.din pacate nu se intampla asa,majoritatea ziarelor discuta aceeasi tema,de fapt un raport a ceea ce se intampla la guvern si parlament,sau cine se mai omoara sau ce se mai fura.De ce nu se fac anchete jurnalistice,de exemplu,toti vorbiti despre taxe,care urca sau se mai adauga cate una,si masurile care o sa le ia guvernul.Dar nu am vazut o ancheta,in care sa se vada si ce se face practic in aceasta directie,mai precis colectarea taxelor,destinatia banilor colectati si cu ce ajuta faptul ca platim taxe,implicit,sa ajutati cetatenii sa inteleaga ca daca cer un bon fiscal de la buticul din colt este in interesul lor..
    La cumparaturi,din 10 buticuri in care intru ,probabil 1 o sa-mi dea si bon fiscal fara sa cer…si sunt sigur ca
    vii se intampla si la dumneavoastra la fel,dar nu scrie nimeni despre asta,nu-i sopteste nimeni unui politician despre faptul acesta.
    Toti vorbiti despre aceleasi subiecte ieftine,dar nimic relevant,este foarte usor sa citezi pe cate un politician si sa mai adaugi cate un comentariu la articol..asta sa fie oare presa in Romania?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.