Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Tribunalul ipocrit al integrităţii morale

Tribunalul ipocrit al integrităţii morale

Intervenţia telefonică DECENTĂ (el o consideră neinspirată) a lui Crin în emisiunea lui Capatos despre curu’ lu’ Boc, în condiţiile în care habar n-avea cine-i subiectul dezvăluirilor şi care-i ipostaza (v-o spun eu că nu s-a suflat o vorbă privind identitatea şi postura până-n ultima clipă), a generat o reacţie inflamată în lanţ a tuturor loazelor din presa românească. Au scos capul din mâl, după ce au urmărit cu nesaţ scenele benigne filmate, eludând fondul şi oprindu-se doar asupra formei, toate slugile băsiste consacrate şi (la pachet) unele noi. Pentru că-i plină media de caractere alese dornice de a se face remarcate în faţa stăpânului. S-au promovat şi făcut talk-show-uri demascatoare fără audienţă în care rulau în bulcă imaginile incriminate. S-au emis verdicte şi epitete pe site-uri care găzduiau linkuri chiar către acea emisiune a Antenei 1 sau către alte filmuleţe infinit mai groteşti (dacă acest cuvânt o mai suporta termene de comparaţie). Au prins grai oribilii moralişti care-l acuzau, fără vreo probă, de sex cu minore pe celălalt lider al opoziţiei. Înfierează şi vituperează o intervenţie telefonică inflamaţi dubioşi, fustangii notorii, şantajişti care au distrus familii şi au frânt destine.

Se cere, într-un imens cor cu voci false, sancţionarea, chiar ridicarea licenţei de emisie a postului. Oameni care n-au scos un sunet când Băsescu a slobozit în eter, pe gaura gurii, faimoasele “găozar” sau “ţigancă împuţită”, care au tăcut ca peştii când acelaşi insalubru a invitat colege de-ale lor să se urce pe masă, când a plecat matol din birt la volan ori când a furat un telefon în spaţiul public se arată scandalizaţi că opozantul lui politic a îndrăznit să intre prin telefon şi să NU JIGNEASCĂ, într-o emisiune tabloidă, un om căzut. La aşa schizofrenie s-a ajuns, încât până şi scursurile de presă care trăiesc din chiloţăreală, amantlâc (cazul căţeluşilor de pluş cumpăraţi de Boc vă mai spune ceva?) şi etalarea detaliilor sordide din vieţile unor persoane publice au început să emită păreri inflamate despre Crin şi să-l categorisească profesional pe Capatos. România a devenit un imens şi ipocrit tribunal al integrităţii morale, în care procurorii atacă-n haită şi sunt pe mână cu judecătorii, iar avocaţii au intrat în grup în concediu medical.

P.S. Părerea despre Un show păcătos şi despre personajele vânturate printr-un platou pe unde am dat şi eu cu sapa zilnic vreo trei ani şi jumătate mi-am spus-o, uneori chiar extrem de neelegant, atât în public, cât şi în discuţii private cu realizatorul emisiunii. Omul, care (totuşi) are un trecut în presă mult peste prezentul celor care-l înjură, şi-a asumat acest mod de existenţă profesională şi-i respect total libertatea de opţiune; viaţa şi cariera şi le gestionează fiecare. Deci mai subţire cu lecţiile despre meseria asta complicată numită jurnalism şi cu remarcile maliţioase privind apartenenţa noastră la acelaşi trust de presă.

UPDATE: CTP a lansat moda cu strigarea ruşinii de a fi jurnalist. Tot corul bocitoarelor face la fel. Eu zic să stea liniştiţi. Cu excepţia Crucişătorului, nici unul nu-i suspectat că ar fi.

LATE UPDATE: O ipoteză interesantă. Hai să zicem că am indicii privind numele şantajistului

Comentarii

comentarii

Similar Posts

94 thoughts on “Tribunalul ipocrit al integrităţii morale

  1. victore, in parte sunt de acord cu tine si cu cei care vor sa puna pielea lui capatos in bat, daar privind din alt punct faptul petrecut, iti dai seama ca ar trebui sa ii vedem pe cei care ne conduc si din punctul asta de vedere… ar trebui sa ii vedem goi, despuiati, pana in strafundul fiintei lor, pentru ca altfel ne dam seama mai tarziu ca suntem condusi de niste trogloditi, niste .. cururi cu chip de om, sau de niste oameni cu chipul caprei si la forma si la fond.. boc este cum arata si la interior si la exterior … eu ma bucur ca am vazut filmuletul asta

  2. Tocmai am vazut filmuletul (o parte,ca nu ma tin nervii la asa ceva ),am dat pe audio,sa aud ce spune Antonescu… E absolut decent in tot ce spune . I-a facut rating limbricului …:))
    Totusi,raman la ideea ca n-avea ce sa caute in emisiunea aia .
    A nu se intelege ca mi-a stirbit vreun pic increderea in dumnealui . Nu ! E singurul pentru care mi-as pune oricand capul.

  3. aaa.. inca o chestie pe care o uitam .. filmul a fost lansat fix de ziua indragostitilor, ceea ce ma face sa cred ca e de la voda trimis, ca sa le treaca romanilor cheful de puit.. si asa suntem mult prea multi dupa capul limpede de la cotroceni

  4. De ce este atacat Antonescu pentru orice fleac?Simplu.Pentru ca dintre liderii opozitiei,el a mai ramas in opozitie in perceptia publicului .Dupa discursul ala din parlament,Ponta a cam trecut in planul doi,in orice face si spune ,pare blat cu guvernul.Nu spun ca este,dar pare.Si sper pentru el sa fie doar perceptia mea.Cand te baga in seama cu respect presedintele,dupa ce te-a porcait atata timp,cand te asculta primul ministru si pare ca urmeaza prerogativele tale,cum sa nu fie o asemenea perceptie?Aici e deranjul mare cu Crin Antonescu.Pare singurul in opozitie.

  5. CPT sa se gindeasca daca are sau nu vreun amestec in moarte lui TINU , iar apoi sa vorbeasca

  6. Nu e on topic, dar că veni vorba despre jurnalişti:
    Am văzut audienţele între 30 ianuarie-05 februarie ( pe mediaddict ). 😉 Frate, dar ce-i acolo, la categoria “Talk show”! Ţi se învârtesc ochii în cap, la numele televiziunii, pe primele 11 locuri din 20: Antena3, Antena3, Antena3 etc.
    Nu lipseşte nicio emisiune de la A3, de la această categorie! 🙂 Abia pe locul 12 vine Realitatea cu o emisiune de care eu n-am auzit. Că trebuia să intre cineva, cele ale A3 terminându-se! 😆

    Să nu mai zic ce prăpăd face Mirciulică la “late-night”! Eu cred că insul cu pricina de “culoarea pământului” se dă cu capul de pereţi pentru că a citit audienţele. De fapt, cred că tuturor care au sărit în sus de la chestiunea cu fundul lui Boc ( de care eu m-am săturat ), tot de la audienţe li se trage.

    Micuţilor, continuaţi zvârcolirea! 😛

  7. Victore,

    Cica s-a intrerupt curentul, sa mai scada in felul asta, ratingul la Antena 3

  8. @ion: hai sa nu exageram
    @korbul: 🙂
    @porc: iarta-ma ca am deschis subiectul fara sa-ti cer voie

  9. Mult zgomot pentru un subiect marginal…
    Aia e o emisiune de buci si tite, iar
    subiectul se incadreaza perfect, nu
    stiu de ce se ingurguteaza lumea.
    Am vazut doar inregistrarile din link-ul
    articolului anterior al lui Victor si mi
    se pare o chestie neinsemnata.
    Carui om cu toti boii acasa ii pasa de
    augustul cur al cosasului ?!
    Aia de murira de frig in casile lor
    probabil ca nu tulbura in aceeasi masura
    constiintele in alerta ale poporului,
    aia aveau alcoolemia prea mare…
    Domnu’ asta berc, ia puneti-le, dom’le
    fiola si vedeti, mai rasufla vreunu’ ?

  10. Cand ministrul masturbator Paul Pacuraru a fost “prins in fapt” toate posturile Tv, dar toate, s-au grabit sa arate filmuletul la orice ora din zi si din noapte! Atunci era “deontologic” si “moral”, sau doar acum nu e, pt. ca a aparut la Antena 1.
    Cine dracu este Boc??? Si daca i-a aratat bucile, ce?? Nu am vazut emisiunea pentru ca nu ma uit la emisiunea respectiva, dar mie nu mi se pare nimic deosebit. A fost boc ceva in tara asta?? Daca a fost sa-mi spuna si mie cineva. A, a luat leafa de stat. Si atat.

  11. Crin Antonescu: ”Nu m-am hlizit pe seama lui Emil Boc. Nu regret, dar cred că ar fi fost mai bine să refuz participarea.”

    Și Mircea Geona crede acum că ar fi fost mai bine să nu-i fi făcut acea vizită nefastă lui SOV. Din păcate insă trecutul nu mai poate fi întors înapoi. Există o vorbă românească: “Dacă nu îți vei schimba calea, atunci vei ajunge EXACT acolo unde te îndrepți”.

    Ceea ce a făcut Mircea Geoană cu vizita la SOV a fost un semn evident de prostie, prostie care l-a costat foarte mult… oricât de disprețuit nu ar fi fost TB de către cea mai mare parte a românilor, totuși aceștia nu au putut să pună ștampila pe prostie…

    Ceea ce a făcut Crin Antonescu se încadrează la același registu și, in mod normal, s-ar putea să-l coste la fel de mult. Asta e! prostia se plătește!!! Un om inteligent nu ar fi acceptat niciodată să comenteze in cadrul unei emisiuni cu un profil de latrină pentru porci. Scurt: un câine de rasă nu mănancă niciodată din aceeași troacă din care mănâncă și porcii!!!

    Pană in acest moment era clar că Crin Antonescu avea o mare problemă cu lenea de a munci. Acum însă este evident că omul are o problemă și mai mare: LENEA DE A GÂNDI! Ceea ce este mult-mult mai grav. Prima formă de lene mai poate fi tratată, cea de-a două formă de lene insă este, in cele mai dese cazuri, fără leac – nu s-a inventat încă acel medicament care să poată scoate lenea din mintea celui care refuză, cu incăpățânare, să gândească!

  12. @florina
    Era blurata imaginea cu Pacuraru .N-a fost Mr.Capatos pe faza,ca la ora 24 o dadea el neblurata :))))Si nu era niciun bai …

  13. @Ion Crengă
    Adevarat ca Antonescu a uitat ca noblesse oblige si ,clar,ar fi trebuit sa refuze interventia in emisiune,DAR sa-l judeci in felul asta,pentru un lucru relativ minor ,mi se pare o aroganta mult prea mare din partea ta.
    Dar ,daca ma gandesc la cat de angrenat esti tu in redirectionarea politica a tarii asteia,fata de dl.Antonescu :))))…inclin sa te cred :))) In visele tale,bre,tupeistule !
    …ca de gura sunteti toti buni(vorba lu’ muma)! Si sa dati cu pietre !

  14. @FuXi
    Imi pare rau dar trebuie sa te contrazic : si eu as fi fost tentat sa-l cataloghez in domeniul “patological science” , asta DACA NU L-AS FI VAZUT LA ALTE TALK-SHOW-uri mai putin … spirituale ; crede-ma , ARE CONTROLUL si CUNOASTEREA FOARTE PRECISA a tot ceea ce scoate pe gura , cu toate nuantele si subintelesurile de rigoare.
    Iti spun cu certitudine ca nu este autodidactul aiurit , rupt de realitate , chiar daca are teme de interes mai sprituale si , sa zicem , … mai oculte 😉 , ci ESTE FOARTE CONSTIENT , pana la pragmatism chiar , de realitatea care-l inconjoara .

    Din pacate comportamentului sau ii gasesc o singura explicatie …, una dizgratioasa … !
    🙁 Cu regret !

  15. Ion Crengă,

    mă voi limita la a spune doar că eşti penibil. A compara vizita lui Geoană la Vântu şi tăcerea lui de a doua zi, precum a unui “căcat în iarbă” ( vorba cuiva ) cu intervenţia telefonică a lui Crin în ORICE emisiune, mi se pare insultător pentru inteligenţa mea şi a încă multora de pe acest blog.

    În ceea ce priveşte gândirea lui Crin, nu trebuie să fii academician pentru a-ţi da seama că spontaneitatea care-l caracterizează, ceea ce scoate pe gură în orice situaţie, sunt rezultatul unei ORDINI în idei la care mulţi visează frumos.

  16. Acum, cu această campanie, întreaga presă se va curăța și nivelul de educație al poporului român va crește!
    Lumea va fi mai bună și copii din Somalia vor avea de mâncare și nu vor mai muri oamenii beți în casele înzăpezite și vor ieși la muncă. Să câștige PDL-ul încă o dată pentru că au luat poziție față de poziția lui Boc!

  17. Intrebare intrebatoare!…Care/i pretul acestui filmulet? De ce nu a rulat in intregine?Cite seriale are? Intreb, nu dau cu parul!!!!!!1

  18. @Victor Ciutacu,

    Există o vorbă: ”Dacă tăceai, filosof rămâneai!” V. Ponta a tăcut (a refuzat să participe la acea emisiune), de aceea a și ieșit mult mai bine, acum nu are de dat explicații penibile. Crin Antonescu, în schimb, și-a atârnat de gât o piatră foarte grea, iar din acest moment ”alergarea” îi va fi foarte-foarte grea. De altfel, uitându-mă la evoluția lui Ponta și a lui Antonescu din ultimul timp, trebuie să constat – na… că o spun și pe aceasta!- că dinte cei doi lideri ai USL-ului, Ponta pare să fie dintr-o altă ligă. Nu-mi dau seama încă exact cum stau lucrurile: este vorba de o strategie a partidului/consilierilor săi? este vorba de o maturizare a omului? vom trăi și vom vedea! În orice caz, în timp ce Crin Antonescu își tot dă cu stângu-n dreptu, Victor Ponta acumulează puncte.

    În rest, uite îmi voi permite să-ți dau un sfat prietenesc (dacă vrei să-l iei în considerare… bine, dacă… nu, tot bine e! este viața ta și faci ce vrei cu ea): un general trebuie să știe că sunt bătălii în care merită să te bați și sunt bătălii pe care trebuie să le eviți. Crin Antonescu, este din punctul meu de vedere, o cauză pierdută! Lasă-l să piară pe propria lui limbă, nu-l mai apăra.

  19. Acest articol e din ciclul: “Si mama lor e curva…”

    Hai sa fim seriosi, daca Crin avea mai mult de doi neuroni in cap abandona discutia in secunda doi dupa ce isi dadea seama despre ce e vorba in propozitie.

    Iar argumentatia lui Capatos cu SPP-ul care statea intors cu spatele cand Boc era in putza goala e penibila…

  20. @Crisy: daca aveai rabdare inainte sa dai cu paru’, citeai mai jos parerea mea despre difizarea filmuletului. acest text e, daca-i nevoie sa traduc, despre aia care-l executa pe Crin, nu despre emisiunea lui Capatos.
    @Ion Crengă: generalu’ Ponta, ma lesi? =))

  21. Eu una, despre curul Bocului m-am lamurit. Dar vad pe unii protestand despre curent. Ii astept si la protestul impotriva lui Basescu. Noi, vre-o cativa suntem in fiecare zi in strada si inca asteptam toti nemulumitii.TOTI cei care sufera in vre-un fel de pe urma proastei administrari a acestei tari.

  22. @Victor Ciutacu,

    Te las! Nu înainte însă de a-mi spune prin ce acrobație ”logică” ai ajuns la concluzia ”generalu’ Ponta”?! Sfatul de la sfârșitul comentariului îți era adresat ție, subiectul Ponta a rămas în urmă, prin urmare ”generalul” erai chiar tu!!!

  23. Şi uite-aşa, Boc este folosit, milimetru cu milimetru, chiar şi după “decesul” ca premier. Nimic nu se pierde, totul se reciclează!

    P.S. Chestiunea devine de Cartea Recordurilor.

  24. Cred ca nici daca respectivul obiect ar fi fost
    atasat unui instrument muzica de suflat precum
    unul de lemn, alama, ori cu structura complexa
    (blockflöte, tuba ori flasneta) si-ar fi reprodus
    “Oda bucuriei”, tot n-ar fi strins atita audienta si
    comentarii cit a strins acea interventie telefonica.

  25. @ Ion Crengă M Geoana a pierdut alegerile NU din cauza ca a fost in vizita la Vantu ci pentru ca in Romania exista o aglomerarea mare a dobitocilor pe metru patrat care pot fi usor manipulati. Se pare ca recensamantul prostilor a inceput. Babuinii care aplaudau atunci in hohote de ras ca ce tare e Base ca ,, la facut pe Geoana,, babuini pentru care vizita la Vantu si jocul de glezne Basist intrecea faptul ca vor ajunge ei si copii lor sclavi pe plantatie rupti de foame prin piata universitatii urland sau cu bocceaua in spate slugi prin europa. Aveti grija interesul lor este sa luati circ sa aplaudati satisfacuti timp in care va vor fura si frunza care va mai ramas in dreptul sexului si asta pentru ca tara asta este plina de babuini care pun mai mare pret pe circ si bascalie decat pe viitorul lor si al copiilor lor.

  26. Am citit articolul la care ne trimiteti in LATE UPDATE . Interesant si foarte fain scris.
    Bresa in sistemul de securitate,o chestiune demna de analizat.Chiar prin prisma activitatii “jurnalistului” Capatos .
    Insa e alt subiect.

    P.S.
    “Victor Ponta acumulează puncte.” :)))))))……vai de capul lui ! Acumuleaza puncte pupandu-l in bot pe Ungureanu,da ! :)))E mai mult decat amuzant …cred ca Ion Crenga asta a aterizat de pe Cartoon Network(ar mai fi o explicatie,dar frizeaza patologia,deci ma abtin de-a o numi).

  27. “LATE UPDATE: O ipoteză interesantă. Hai să zicem că am indicii privind numele şantajistului”

    DACA E VORBA DE UN SANTAJ
    Mai repede as crede ca santajul a fost la adresa lui boc… i s-a cerut demisia… mai ales ca in locul lui boc a ajuns sluga lui magureanu virgil …si filmuletul “benefic” e dovada ca nu degeaba magureanu virgil isi bea spritul cu SPPisti de vaza…
    Foarte suspect, imre asztalos urla din toti plamanii ca ungureanu nu e bun de premier… asa, dupa 3 ani de pauza la interviuri, pe sarpele cu ochelari il apuca brusc mancarimi sub limbuta!

  28. De Pierre de Timp, V. Ponta a fost un subiect ”suplimentar” aruncat de Victor. El a întrebat, eu am răspuns! În rest, puțin îmi pasă ce puncte acumulează Ponta/Antonescu/Băsescu și alți ”-escu”. Problema mea este cu prostia – îmi provoacă alergie!

    Iar faza cu ”aterizare de la Cartoon Network” o consider ca o lovitură sub centură. Te rog să nu o mai repeți.

  29. Buna seara,

    Pentru mine d-l Crin Antonescu nu este o cauza pierduta. Vreau ca d-l Antonescu sa fie PERFECT atunci cand influenteaza destinul tarii.
    Sunt de acord ca interventia era de nedorit, dar in ochii mei nu a scazut.

    numai bine!

  30. Conform principiului KISS
    – Antena 1 trebuia sa blureze corpul lui Boc, ii credeam pe cuvant ca este gol
    – Crin trebuia sa fie atent cand a intrat pe un teritoriu (format de emisiune) necunoscut. A stat multe minute la telefon, indeajuns incat sa vada imaginile si sa inteleaga despre ce se vorbeste. Pur si simplu s-a bucurat de umilirea lui Boc si a achiesat la pretextul pueril cu problema de securitate.
    Prostie si lipsa de caracter, sunt caracteristici care se pot regasii in cantitati diferite dar totusi decelabile atat in aceasta nefericita intamplare cat si in Geoana la Vantu cat si in abuzarea telefonica a lui Arafat de catre Basescu. Este un fapt si un cost platit de fiecare, acum nu mai are rost sa dezbatem subiectul deoarece impactul sau este in primul rand la cald, emotional. Decat sa se caute justificari cusute cu ata alba mai bine capul in pamant si mergem mai departe.

  31. Excelent articolul din jurnalul, aveti perfecta dreptate ce mare tamtam pe fundul gol al lui boc, vb lui Violet cine e boc? la sala aia am avut si eu noroc sa merg printr-un concurs de imprejurari, e foarte marfa pt oameni cu bani, vip au locuri unde poti merge si te schimba in intimitate, nu sa te fatai nestingherit, ma rog fiecare depinde cat e de rusinos.Eu cred ca i-au facut-o oamenii lui, asa cum l-au pozat si atunci cu ditamai ursu de plus in brate(era mai mare ca el).Despre emisiunea lui Capatos, nu sunt ipocrita, dar nu ma intereseaza, si nici nu am timp sa o urmaresc si nici nu imi place, despre Crin no comment, nu cred ca trebuia sa intre in cloaca, ca te mananca porcii.Felicitari pt campania derulata de a dezapezi oamenii si de a le duce alimente impreuna cu fundatia MEREU APROAPE, am scris si eu pt a trimite haine copiilor din Glodeanu.Am vazut ca mai nou emisiunea dnei Carmen au introdus-o la antena 1, ca tot a-ti pomenit de colega, o adevarata profesionista. respect

  32. Nu m-am uitat niciodata la emisiunea lui Capatos, am vazut intamplator secvente ,nu-mi place formatul emisiunii, stiu ca e plina de petarde si pocnitori, cu atat mai mult subliniez ca la asa ceva nu m-as putea uita nici daca ar fi invitat Eric Roberts.
    Asa ca nu stiu cum a fost posibil ca un lider politic cu pretentii la presedintia RO sa intre in direct la acea emisiune si sa comenteze despre… “BUCI”…
    Sincer, eu in locul lui refuzam pentru ca emisiunea respectiva este facuta pentru un anumit segment al publicului si nu aveam de ce sa ma afisez acolo pentru ca nu aveam nicio treaba cu publicul acela. Acum e prea tarziu pentru regrete dar este bine de stiut ca daca nu esti un simplu cetatean si esti prsoana publica, trebuie sa ai grija sa nu cazi in capcane care sa-ti afecteze imaginea.
    Imi pare rau pentru ca prostimea il plange pe BOC acum, il compatimeste, basistii dau cu artileria grea in Antonescu, nu era momentul pentru asta acum. Mai bine s-ar concentra opozitia pe problemele tarii, acum era momentul sa arate poporului ca le pasa, puteau sa mearga in tara in localitatile ingropate in zapada , sa dea o mana de ajutor.
    In fine, eu vorbesc ca simplu cetatean , ei sunt in alte sfere.
    Il rog totusi pe Crin Antonescu sa se gandeasca bine la urmatoare intrebare: pe cine o sa puna stampila “tanti Maria din Glodeni”? (si altii in situatia ei?!)

  33. doar minimele cunostinte de comunicare politica iti ajung sa-ti dai seama ca Antonescu Crin a gresit tehnic evident – ora, emisiunea, publicul tinta, subiectul. Putea elegant sa eschiveze, a facut-o partial, dar nu indeajuns pt.a nu putea fi interpretabil. Nu asa se face Imagine politica, nu asa poti invinge noul curent existentialist care predomina Romania – basismul si coruptia aferenta lui.

  34. …dar din greseli invata oamenii, asa ca Crinut draga mai multa atentie pe viitor…

  35. Chiar acum,pe Raitaru TV,madam Tatoiu si cu inca o strimba,se dau cu ruj si ne explica cum devine treaba cu bunul simt,cu Boc,cu Capatos si cer cu minie sa se inchida emisiunea si sa se dea un exemplu.Ele tot ii trag cu intelectualitatea si cu cultura,asta in timp ce in spatele lor ruleaza imagini in bucla cu Nichita expuzindu-si burtile la spa.Toate-s virgine cu php-adica harcea parcea.

  36. @ Late update
    pai pana acuma numai presedintele se folosea de poponeata prim-ministrului! “la naiba”. :)))) Acum si vre-un angajat frustrat de la sala de sport, platit cu 800 RON a facut ceva banuti tragand cu camera la boculinele pinguinului? Nu prea se leaga mai ales dispozitivul o fi fost disimulat on coada mopului 🙂
    Si daca ar fi asa, cum naiba se face ca armata de spp-isti vigilenti nu au reusit sa proteje “ditamai” demnitarul prevazut in fisa postului cu nume si prenume. Mare scapare care ar trebui sa se lase cu demisii si demiteri. Oricum sunt multi si degeaba.

  37. Am si eu o intrebare,caci vad sanctiunea aplicata Antenei 1 pentru curul lui Boc:e normal sa aplice sanctiunea unei alte emisiuni care n-a gresit cu nimic? Adica de ce nu aplica sanctiunea emisiunii lui Dan Capatos,10 minute suspendare,si gata.Cum sa suspenzi tu o alta emisiune din prime-time,e normal?

  38. O persoana publica se poate astepta la orice! Ce-i deranjeaza pe CTP et comp. ? Ca Boc nu-i Carla Bruni sau mai stiu eu ce actor american care face dus in filmul X ?!

  39. bine au facut sper sa urmeze basescu si mai ales ungureanu care sper sa nu fie asa dezgustator ca boc isi merita soarta pt ca si ei si-au batut joc de noi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.