Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Totul, în cartier, se bazează pe coaie…

Totul, în cartier, se bazează pe coaie…

Realitatea pare că are sânge-n instalație să-și înceapă o nouă emisiune cu mine-n studio la Vorbe grele. Ai mei nu-s în stare să treacă peste frustrări și complexe…

UPDATE: Ori nu mai știu eu să scriu românește, ori voi nu mă mai înțelegeți

Comentarii

comentarii

Similar Posts

75 thoughts on “Totul, în cartier, se bazează pe coaie…

  1. Cum se scrie in rusa vorbele lui Creanga Ion :
    “Pasol na turbinca Vidma ! ”

    Eu vreau sa scriu insa:
    “Pasol na turbinca grabit”

    Te implor tine-ne alaturi de prietenii tai adevarati(neaparat sa fie prezente si femei) la antena 3 un curs despre injuraturi in limba rusa.
    Dar fara ala cu mustata !!!!
    Ar strica tot spectacolul….Poate fi insa prezent Moise, Gadea, Badea, Tudor, Vlad Pietreanu, Alina PETRESCU, Irina Petraru, Madalina Puscalau, Paula Rusu si Luiza Bogdan.
    ah!!!FARA CIUVICA !!!!!extrem de important.ma apuca urticaria cand il vad.
    Si fara bosorogi indiferent de la ce partid!
    Si colegele sa incerce sa pronunte in limba rusa ceea ce le spui tu…..spune-le ceva condimentat din belsug…..

  2. pai she sa zac… m-am uitat pe net la inregistrarea acelei emisiuni si am reusit sa privesc cam 5 min. cateva cadre interesante in res haos total, cred ca le-a scapat ceva esential cand au facut formatul. ma consider un om inteligent si mi-a fost destul de greu sa retin ceva. sa nu ma intelegeti gresit ca mor dupa intact sau ceva. da ma uit mai mult pe realitatea ca e ceva mai mult continut si pare mai divers, cel putin mai mult de 3 oameni 🙂 vi l-au furat pe omu ala, imi scapa numele, care a fost arestat pe strada pe vremea lu nastase… :)) ce mi se pare “fascinant” la realitatea este domnul tatulici care face emisiuni pe termen scurt, o luna sau doua, cateodata am vazut ca facea 3 emisiuni in acelasi timp… pare ca adoarme in timpul emisiunii, era intr-o transmisie cu persic si ma uitam la persic care facea vreo 70 zeci de ani si ceva parca si ma uitam la tatu/lici care parea mai batran decat el. buna si flacara din ochi futu-i 🙂 datii si lu tatu niste flacara ca nu mai are o fi ostenit… o sa ajungeti si voi sa faceti emisiuni la tv care sa dureze 20 de ani ?? sub acelasi nume binenteles. bafta. oricum domule ciutacu eu stiu ca in linii mari esti un om cinstit, destul de sincer si bun la inima iar asta e tot ce conteaza pana la urma. viva la revolucion !!!

  3. @mcgogoo: nu prea exista emisiuni care sa explodeze din prima. trebuie rodaj. pentru asta, insa, e nevoie de rabdare si incredere din partea postului. totu-i ca realizatorii sa si aiba parte de ele.

  4. Este ceva nou, normal ca nu poate avea un impac rasunator inca din primele editii, insa este timp pentru a reusii sa transmita mesajul dorit…!

  5. Minunea Pascala Bucovineana
    Dupa mai bine de sapte ani de munca titanica pedelistii, prin fruntasii lor Flutur si Leana ot Plescoa, au reusit in sfarsit sa termine inventarierea prin numarare a oualelor lui Nastase.
    Bucurosi de aceasta reusita remarcabila, ei le-au impartit in doua loturi egale, sapte si sapte, le-au incarcat cu truda mare in cate o cotiga si le-au itinerat tocmai din Bucovina la Bucuresti, unde le-au depozitat in fata celor doua palate, Victoria si Cotroceni.
    In acest fel ei si-au aratat inca o data dragostea si servilismul lor netarmurite fata de cei doi superalesi ai neamului, nanobocu’ si asimetricu’.
    Toata aceasta operatiune a avut totusi si un moment de cumpana si umbra, petrecut cu ocazia certificarii autenticitatii celor patrusprezece produse avicole.
    Cei cinci experti renumiti in galinacee, adusi tocmai de la Corbu, dupa indelungi deliberari si analize au cazut de comun acord ca ouale respective nu sunt de fapt oua de gaina ci sunt oua de Cocos, marca Dali, si pe acest criteriu le-au denumit Minunea Pascala Bucovineana, ele urmand a fi omologate si apoi trecute in Cartea Recordurilor.

  6. eu m-am uitat la emisiune si a fost destul de interesant…initial mi s-a parut cam ciudat sa vad ‘vorbe grele’ sub sigla realitatea dar cred ca nu iti statea chiar rau, Victore 🙂

  7. Încântat de cunoştinţă.Eşti un sinăian deştept, cu valenţe nonconformiste-un fel de-a fi mai curajos, ce unora le cam dârdâie curu’ de frică, deoarece, mai nou, deţii şi probe la cele mai dure afirmaţii pe care le faci.
    Te urmăresc îndeaproape (să nu crezi că te filez…har Doamne…), dar te apreciez că spui lucrurilor pe nume. Şi ca mine, suntem sute de mii de români ce-au crezut în vorbele lui Băsescu, votându-l şi acum decepţionându-ne. Accept variante pentru Cotroceni, excepţie – Băsescu. Ţine-o tot aşa stimabile vecin de cartier, m-ai cucerit.Cin-cin!

  8. De mai mare rasul sa-l bage-n “Dupa bloguri” pe unul care n-are nimic comun cu blogosfera si-n general cu online-ul : CTP.

  9. @Mos Califar: au rubrica de offline despre online, nu mai cautati pete-n soare. plus ca mutra acra a lu’ CTP vinde. daca nu baga blogurile-n seama, nu-i baga, daca le baga, de ce aia-s oamenii? hai sa fim seriosi, e deocamdata singura televiziune care a avut curaj sa parieze pe o astfel de emisiune.

  10. Sa fim seriosi si sa recunoastem ca CTP-ul vinde si inca destul de bine!
    Si daca este sa facem referire la o astfel de emisiune, putem si sa vorbim de persoanele care, mai mult sau mai putin, fac obiectul episoadelor sus mentionate.
    Hai sa nu caracterizam si sa criticam o emisiune inca de la inceput, fara sa-i stim de fapt, ideea sau mesjul!

  11. @mos califar
    vezi cristoiu-numai frustratii isi fac bloguri-si la coada fiecare are dreptul la a-si vedea de cariera asa cum crede.

  12. Da,ITMorar lupta cu el sa nu o aleaga pe EBA,are un post in acest sens la el pe blog.In mintea lui de pupin,Crin are amanta pe care o promoveaza in parlamentul european.Binenteles ca mi-a sters toate mesajele,mai are baiatul de tras sa-si ajunga televiziunea RTV.Asta mai bine si-ar taia buzele decat sa si le dezlipeasca de curul Basescului:-)

  13. Sa vedem un pic domnule Ciutacu, hai sa sedem un pic… Intamplarea face ca din luna noiembrie a anului trecut sa fiu un consumator, zilnic si in mari cantitati, de presa scrisa si televiziune. Nu sunt partizan politic nici “tifos” al vreunei publicatii sau televiziuni in special. Nici nu am venit sa pup Ciutacul in varful acadelei, imi cer scuze pentru indrazneala. Dar intreb: cat timp se va mai putea vorbi, discuta, cat timp se vor mai putea realiza emisiuni cu tonul atat de acid si de liber ca al “Sintezei”, “In gura presei”, “Vorbelor”??? Stau si ma intreb ca boul cat va mai rezista aceasta energie? Voiculescu chiar nu e supus la presiuni din partea nimanui? Nu incearca nimeni sa va umple gura cu pamant? Si daca da, de ce nu se spun aceste mici “amanunte”? Am fi si noi interesati sa stim ce “lumini” se afla prin culise. Nu credeti ca ar fi bine sa instituiti o “bursa” a zvonurilor? Cand se aude ceva sa fie dat pe goarna in public? Cel putin la prima vedere manevra Vanghelie a functionat: s-a scapat carnatul la vale si despre arestarea ziaristilor nu se mai spune absolut nimic. Sau nu ati atins inca buba cea naspa? E doar o umila parere a unui nenorocit de roman ce priveste cu manie jegul in care inca se mai traieste la noi acasa. Salutari de la un capsunar… Paul Gabor

  14. Tocmai ce am citit un articol despre Limba Romana si mi-am dat seama ca poate am judecat-o prea aspru pe d-ra EBA . Ea , fiinta cu ochii catifelati, n-are nici o vina ca nu stie sa ” vorbeste cu oamenii” deoarece este doar o biata victima a internetului adica ‘mneaei face parte din generatia IT. Si intradevar, toti obsedatii de messenger folosesc f. multe prescurtari in dialogurile lor, eliminand foarte multe vocale. Se pare ca in timp ajung sa aiba probleme grave de comunicare. Asta nu inseamna ca am devenit brusc un fan al fetitei-femei la europarlamentare. Asta o scuza oarecum doar la comunicare dar nicidecum la IQ.

    P.S. Emisiunea despre bloguri cred ca va fi mishteaux.

  15. Am vazut emisiunea!
    Nu am fost impresionat. Parca se putea mult mai bine, dar sa vedem cum evolueaza.
    Eu nu zic ca va muri incet dar sigur; deocamdata!
    Tonomatu’ nu parea in cea mai buna forma.

  16. Fereasca sfintu’!
    …aprilie 2009, cocalarizarea televiziunii continua. f bine, la tv oricum nu ma mai uit de 6 ani, poate cu emisiunea dumneata se va mai sinatiza internetul

  17. Sa vedem un pic domnule Ciutacu, hai sa sedem un pic… Intamplarea face ca din luna noiembrie a anului trecut sa fiu un consumator, zilnic si in mari cantitati, de presa scrisa si televiziune.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.