Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > That’s a team. Fiecare intelege ce poate

Similar Posts

57 thoughts on “That’s a team. Fiecare intelege ce poate

  1. Nu cred că s-a născut nebunul care să desfiinţeze Antena 3. Nu de alta, dar după ce o desfiinţează, nu-i rămâne altceva de făcut decât să se urce în elicopter şi să constate că nu mai are unde să aterizeze… Până şi Kovesi a simţit nevoia să clarifice situaţia.

    Ai mai multe şanse să ajungi iarăşi la putere după ce ai tăiat pensii şi salarii, decât dacă desfiinţezi Antena 3. Aceasta nu mai este o televiziune, ci un fenomen. Dacă va pieri, o va face pe limba ei.

    @Daniel
    Mircea Badea a fost poreclit în multe feluri, dar… Ghilgameş?! De ce nu Ulise? Ai şi carpete cu Mircea Badea?

  2. Una este spiritul de echipa si alta este pentru ce anume lupta acea echipa. Ba mai mult, una este ceea ce se declara (lupta pentru libertatea presei) si alta ce pare de fapt (sustinerea pentru Voiculescu). Nu sustinerea ar fi ceva rau ci neasumarea directa. Miroase mult cu mincina prin omisiune. As aveo o singura intrebare: asemanarea intre cazul Voiculescu si cazul Nastase se opreste doar la faptul ca procesele au fost comandate si executate politic? Nu ma intereseaza deosebirile ci doar asemanarile. De ce? Pentru ca mi se pare ca asemanarile sunt mai multe si converg catre aceeasi concluzie: ambii (Nastase cu siguranta, la Voiculescu deocamdata am o mare suspiciune) merita sa stea in puscarie dar in niciun caz pentru ceea ce au fost condamnati (procesele juridice fiind, dpdv moral, nule). Cu siguranta nu imi voi putea limpezi suspiciunile ascultand Antenele. Cam asta e cu spiritul de echipa in cazul Voiculescu! “Chapeau” pentru sipitul de echipa a Antenelor dar cred ca nu suntem in aceeasi lupta.

  3. offtopic
    Am vazut comentariile facute de Ponta referitor la cresterea economica anuntata mai devreme. Cred ca omul are acul de la vitezometru sticat si confunda vitezele. Ar face bine sa-si puna ochelarii ca inca nu-si da seama ca economia merge inapoi.

  4. nene victore da’ iti place rau de tot filmu’ asta. parca imi amintesc ca l-ai mai postat de cateva ori. ce-i drept, e reusit.

  5. NU se poate ca Victor Ciutacu sa NU posteze ceva despre ziua de azi (si de ieri): in caz ca ati ratat e momentul saritului din barca basesciana a multor slugi. E atat de coordonata treaba incat pare a fi facuta la ordin regulamentar.

    Victore nu te mai fa ca esti distant in vacanta si spune-ne si noua – cu ceva mai multe informatii pe care doar tu le ai – ce crezi despre momentul intoarcerii armelor. Au ratat 23 august cu 2 zile si, ca si atunci, s-au grabit.

    PS: pt necunoscatori sau neinteresati momentul 23 august a venit cu 3 zile inainte de “lovitura de stat” planificata de opozitia democratica [PNT-PNL] si acceptata de Antonescu. Ce a urmat a fost – faptic – o catastrofa cu 120.000 de prizonieri luati pt ca regele anunta armistitiu doar ca pe rusi nu-i anuntase nimeni samd. Acum marea “tradare” a venit nu cu 3 zile mai devreme ci, zic eu, cu vreo 3 luni. Carmaciul e inca la butoane si pre multi – din ai lui – va popii in lunile ramase.

  6. @Constantin
    Doi: Nicio carpetă!
    Unu: Ghilgames? Pentru lupta sa zadarnică cu destinul și pentru căutarea de sens într-o țară absurdă dintr-o Europă absurdă care, nu a fost a înaintașilor noștri și nici a urmașilor, urmașilor nu va fi — decât dacă aceștia vor fi robi!

    Numai bine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.