Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Statule, vezi că se mişcă Badea contra ta

Statule, vezi că se mişcă Badea contra ta

UPDATE: A fost mishteaux. Nici când jucam fotbal nu am alergat atât

Sâmbătă, ora 10, Parcul Tineretului, Bucureşti, Sector 4, România, UE

nesu

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

11 thoughts on “Statule, vezi că se mişcă Badea contra ta

  1. Jane, ce fel de contract ai facut tu acolo cu Ghita ?! Chiar sa nu-ti fi interzis el “sa te mai joci cu derbedeii de la scarile/blocurile celelalte” (cum ni se-ntampla in copilarie) ? Inseamna ca chiar te-a dorit mult la mogularica aia a lui…. Pe de alta parte, am vazut ca nici Badea n-are vreo problema sa te pomeneasca in direct, cand ii trimiti sms-uri in emisiune. Si asta cand se prefigura o drama cu accente shakespeareiene intre voi… Dar se pare ca, deocamdata, “familiile Capulet si Montague” nu se opun pe fata relatiei dintre voi doi (doar doi, din pacate, ceilalti nu par sa-si mai aminteasca de tine). Respect pentru amandoi !

  2. Daca s-ar alerga cu tricoul cu care a defilat Ghise pe la Cotroceni ar fi chiar interesant. 🙂

  3. @Bubulea: ar fi o dileala totala sa nu ne mai comportam ca oamenii. caracterele nu s-au impartit intr-un singur post tv

  4. Comportamentul normal ii mira pe oameni, inca o dovada de cat de anormal a devenit normalul…

  5. @Victor: Nu cred ca se astepta cineva sa nu va mai comportati ca oamenii… Dar, pe mine, cel putin, m-a surprins oarecum sa vad ca-i promovezi actiunea lui Badea pe blog, care – oricat de personal ar fi – e totusi o extensie a activitatii tale profesionale. Probabil ca, din nou, vad deformat lumea asta a voastra, dar, in atatia ani de belit ochii la televizor, n-am prea vazut oameni care, odata plecati de undeva, sa mai aduca vorba despre fostii colegi de post (oricum, nu intr-un context pozitiv). In mod sigur, unii dintre ei au pastrat relatii normale dar n-au mai aratat-o public. Or voi faceti parte din doua posturi care se dusmanesc de moarte, de la patroni la prestatori, de-aia m-am gandit ca n-ar fi pe placul lui Ghita sa-ti afisezi public bunele relatii cu un om care-i injura frecvent si o fi prevazut asta in contractul pe care l-ati negociat…

  6. Bravo Victore!
    Asta inseamna normalitate.
    Nu te astepta ca toti sa fie de acord cu gestul tau, multi vor interpreta gresit actiunea ta, sunt convins.

  7. @Bubulea, ce vrei fratele meu, sa se porcaiasca maestrul Victor cu Badea acuma, asa, ca “sa se rada si gura voastra”?!
    Prietene, hai sa ne antrenam, sa facem o miscare contra statului in cur, contra hemoroizilor, Base cred ca e de acord, ca pe comanda de navigatie se statea in picioare, risc maxim. De ce vrei prietene sa bagi strambe pe banda de alergat a celor doi amici, Mircea si Victor? Ai cumva impresia ca astia se pandesc cu jungherele pe la colturi, ca se bat in audiente, ca de dragul “fanilor” extremisti si a “Varanului” vs Ghitzica strica ei o prietenie?! Te inseli prietene. Vrei competitie tare atletica? Pai sa-i vedem pe Voiculescu, Basescu, Diaconescu, Ponta, Antonescu, care mai sunt, baga si tu cativa, la suta de metri garduri. Voiculescu ii face lejer, ca “varanul” a fost hocheist la viata lui, da bine din picioare, Diaconescu vine pe targa, ca galbejit cum il stim, fara suflu, datorita luptei contra ciocoilor, e epuizat, Antonescu nu se complica, stie ca oricum castiga pe urma, Base tuseste de-l iau dracii, dar are ambatz si alearga singur pana spre linia de final, unde-l asteapta Victor cu foarfeca, pentru a taia impreuna linia de sosire. Hai ca am glumat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.