Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Stă păduchii câte doi. Vreau să vă doară

Stă păduchii câte doi. Vreau să vă doară

Campania electorală e pe sfârşitelea. Mi-e greaţă şi nu trece cu Emetiral. Soneria telefonului mi-a devenit cel mai mare duşman. 10 zile mă despart de fericirea (oarecum) supremă. Voi deveni important doar pentru cine chiar crede asta. Şi gata!

P.S. Absolvenţilor de gramatică la şcoala populară de arte – care sigur vor sări să-mi corecteze staul din titlu – le recomand călduros să încerce să asculte versurile celor două melodii. În ordine inversă, dacă nu le e teamă că-şi vor suprasolicita vestigiile care amintesc vag de existenţa unor mici bucăţele de creier în tigvele lor seci…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

19 thoughts on “Stă păduchii câte doi. Vreau să vă doară

  1. de acord cu tine ceva de groaza campania asta atitea cuvinte bolovanoase si goale de orice continut n-am mai auzit de pe vremea lui nea nicu.CAPUL SUS nu esti singur sa ne auzim sanatosi ca nu mai e mult si se termina tevatura .mai bine asculta muzica buna sa te relaxezi eu asta fac

  2. chiar am reusit sa fac abstractie de campania asta. oricum nu ma duc sa votez,de tv n-am timp, bucurestiul oricum e jegos si cu si fara tone de afise electorale lipite pe garduri. itzi sugerez ca peste 10 zile sa te retragi nitzel la restaurantul ala din Russe din care postasei imagini. si daca nu ai un coleg de spritz (desi nu prea cred) here I am ;))

  3. Aştept ca măcar unul(una) să zică: “Gata, asta a fost campania mea, vorbim după vot! Pa, alegătorule!”

    Cine termină primul campania, primeşte votul meu!

  4. Mai fumam o tigara, mai bem un pahar in care am amestecat 5 ori 7 stele si mai rabdam cateva zile
    Asa, de-o curiozitate, sa bagam sama daca zicerea shuvitzatului, aia cu “m..e, ti-am spus” e posibil sa se intoarca si in sens invers
    cu cat mai mult plural, baiete. Multumesc

  5. Si asta e doar inceputul senzatia de greata se va acutiza cu siguranta dupa alegeri, cand intr-un final se va croniciza .Partea proasta ca starea de greata cronica nu prea mai trece cu Emetiral.
    Ti-am citit articolul, apoi am revazut cateva scene din Senatorul melcilor. DL. Dorel Visan cu pantalonii in vine….” unde e aia…sa vina aia “…cred ca ma duc sa incerc si eu o lamaie

  6. Se vor cumpara voturile in ziua alegerilor.La Buzau, Cezar Preda ofera o masa calda pensionarilor in fiecare zi la doua restaurante din oras.Romilor le-a promis 40 de lei pentru un vot!

  7. REFERENDUM

    FOARTE IMPORTANT !!! Citeste si da mai departe !(pe mess sau unde vrei!)
    Pentru a trezi la realitate clasa politica din Romania initiem o campanie pentru organizarea unui referendum prin care sa cerem :
     eliminarea imunitatii parlamentare! PRIN CONSTITUTIE SUNTEM TOTI EGALI IN FATA LEGII. Astfel orice lege/prevedere prin care parlamentarii beneficiaza de imunitate in fata legii este NECONSTITUTIONAL !!! Multi candidati s-au inscris pe liste doar pentru a scapa de urmarire penala.
     introducerea unei legi prin care sa nu se mai permita alesilor tarii sa-si voteze singuri salariile, primele sau alte venituri de la buget.
     Alesii poporului sa fie platiti si rasplatiti dupa performante, adica in functie de realizari. Daca tara o va duce bine o vor duce bine si ei.
     La plata salariilor alesilor neamului sa se tina cont obligatoriu de prezenta. Absentele nemotivate sa fie taiate din salar la fel cum se intampla pentru orice alt muncitor din tara aceasta.
     Alesii poporului care calca stramb sa fie cercetati/judecati/condamnati in regim de urgenta si pedepsiti EXEMPLAR, adica pedeapsa maxima posibila pentru infractiunea comisa. De acelasi tratament sa se “bucure” si cei care ar trebui sa vegheze asupra respectarii legilor adica pentru judecatori, magistrati, politisti, procurori.
    SFTP

  8. Nu va grabita sa ziceti hop! Mai avem zile bune de campanie iar maretul conducator sigur-sigur pastreaza o bomba pt ultima duminica si/sau pt sfarsitul de saptamana viitoare. In viziunea lui de strateg nemaipomenit, va trebui sa mergem la vot cu ultima impresie buna lasata de el si partidul prezidential si scarbiti peste poate de ceilalti. Stati pe-aproape…

  9. Uneori nu inteleg de ce te mai complici atat. Pe de o parte tirade la Sinteza, pe de alta parte un vulpoi fin la Vorbe Grele… Ma intreb si eu, sper ca nu ai sa te superi, daca nu cumva ai ajuns sa ii critici masinal, pentru leafa aia data de cel mogul, gandindu-te ca oricum toti sunt iremediabili si nu vei face decat sa ii faci sa zambeasca de dupa perdeluta de parfum scump.

  10. @Alexand: vestea proasta pentru dumneavoastra e ca doar vulpoi fin sunt pe banii de leafa ai mogulului. tiradele de la Sinteza sunt pe moka.

  11. Metoclopramidul e mai bun ca Emetiralul, pentru că se poate folosi şi ca exerciţiu de dicţie. La greaţa electorală mă tem că nu ajută.

  12. Daca imi permiteti sa fiu sincer, domnule Ciutacu, o sa va spun ca speram sa imi raspundeti la comentariu. Insa imi doream ca nu partea cu leafa sa constituie piesa centrala a intrebarii mele, ci, de ce nu, raspunsul care ma face putin curios, raspuns care care este putin in eter, pentru ca eu oricum nu sunt decat o casuta in care sunt scrise cateva litere. De ce continuati, pe bani sau pe moka, dupa cum ati spus 🙂 ?

  13. Cea mai tare poanta este aparitia candidatului PD-L – BULA! Nu credeam sa traiesc acest moment de maxima intensitate si traire spirituala. De neumarate ori am declarat ca dupa 1989 sarmanul Bula a murit odata cu apetitul romanilor pentru bancuri. Acu aflu cu stupoare ca el a RENASCUT sub flamurile portocalii ale PD-L. Trebuie sa recunosc ca am fost luat prin surprindere si nu am stiut daca sa rad de bucurie sau sa plang ca din lumea hilarului, Baula vrea sa intre in parlament.

  14. Dupa campania asta electorala, asa cum fu ea, cu asa candidati, o sa fie mai nenica o agomeratie in ziua votului, ceva de speriat. Sa vezi c-o sa se duca lumea…pe Valea Prahovei. Dar ce zic acolo. Pana si pe Litoral va fi inghesuiala. Oriunde altundeva, numai in cabinele de vot, nuuuuuu!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.