Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Sorine, deci rămâne cum am stabilit, da?

Sorine, deci rămâne cum am stabilit, da?

Fiindca Badea are o neputinta contractuala la drum de seara, o sa ma sacrific eu. Se pare ca ne e din ce in ce mai greu sa facem fata concurentei fara Maestru. Daca totusi ne-ar imparti noua, epigonilor, banii lui, cred ca ne-am putea reveni...

Comentarii

comentarii

Similar Posts

85 thoughts on “Sorine, deci rămâne cum am stabilit, da?

  1. cu scuzele de rigoare, sinteza incepuse sa nu-mi placa de vreo cateva luni, nu-mi place nici acum. mi se pare ca gadea vorbeste prea mult, uneori fara rost, e prea patimas si incepe sa-si aroge drepturi pe care un moderator nu le are. dar cat timp el este directorul postului… tu si cu badea, pe stilurile voastre diferite, sunteti ok, asta desi luni mircea a avut o emisiune execrabila.

    multa bafta!

    ps: “an educated guess” imi spune ca salariile n-ar fi chiar asa mici in antene, din moment ce ana-maria prodan ar fi negociat o “ciunga” de emisiune pe 8000 de euroi. dar deja asta nu mai e treaba mea…

  2. stimata doamna IoanaP, daca ar fi fost numai politicienii de vina pt. dezastrul national,s-ar fi gasit demult ac de cojocu’ lor. din pacate,de vina suntem aproape toti (marea majoritate). felul nostru de-a fi,lasitatea noastra,mentalitatea & complicitatea ne-au adus in halu’ asta. culmea e ca inca mai avem drum de parcurs(asfaltat de casuneanu cu bugatti) pana sa atingem pragul de jos.asta e o tara ideala pt Smecheri. ei n-au nevoie de drumuri,de spitale,de scoli,de justitie(Dreptatea o fuck ei!),de politie,etc. ei se descurca,un stat adevarat nu le-ar folosi la nimic…

  3. Tot nu m-a lamurit nimeni, la audienta aia maxima
    realizata de Acasa TV, cate televizoare erau pe Acasa TV? Cati oameni se uitau la Acasa TV?

    Cati oameni se uita constant, zi de zi, cel putin jumatate de ora la OTV?

    La “Vorbe grele”, “Sinteza zilei” si “In gura presei” cati oameni se uita (constant)? Nu de alta, dar sa stim pe cati contam.

  4. Dl.Ciutacu, sper sa cititi OPINIA MEA.
    In legatura cu aceasta lege privind interceptarile, inainte era ilegala si se incalca, iar acum e legala si deasemenea incalca atat prevederi din Constitutie,art.195Cod Penal,unele articole din Cod Procedura Penala si in special, articole din Legea 51/1995privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, presupun ca automat acestea trebuiau abrogate din lipsa de aplicabilitate.Trebuie sa intelegem toti ca simplii cetateni, de ce in cazuri identice se dau solutii contradictorii de instanta….pt.ca legislatia in Ro se schimba dupa cum suna mai bine la ureche. In continuu apar legi speciale modificate, completate…etc
    S-a invocat faptul ca legea exista in celelalte statele UE, asa ca trebuie sa executam si noi(ca daca aia zic sa ne aruncam in Dambovita noi executam), in plus eu cred ca acolo are o alta interpretare si un continut diferit.Va dau un exemplu, exact ca un contract de vanzare-cumparare, forma si titlul e acelasi, insa continutul si clauzele difere in functie de obiectul contractului.
    In incheiere o sa-l citez pe fostul meu prof.,un avocat de exceptie: fiti foarte atenti! nu notati! e foarte important!! DATELE si INFORMATIILE nu sunt PROBE.Va asigur ca dansul cunostea legislatia europeana, inainte s-o implementam noi in Ro.
    AUDIENTELE mi se par normale, ca doar sunteti profesionistii de la tv.
    O zi excelenta intregi echipe!!!

  5. Mircea Badea vrea sa renunte la blog.
    Eu cred ca este o idee buna.
    Asta nu-i diminueaza in vre-un fel alte merite sau calitati!

  6. @art vandalay :fiecare cu parerea lui si cu convertizorul la dispozitie. Mie imi plac si mai mult emisiunile lui Gidea. E mai putin “elitista” in sensul exprimarii , mai pe intelesul multimii . Asta face bine, mult bine si audientele vor creste , ideile se vor raspindi.
    Bravo voua, baieti! O sa aveti o mare influenta in urmatoarele alegeri prezidentiale.
    @ Ciutacu: astea sint audientele din tara, nu sint incluse cele din afara granitelor si nici cele prin computer, nu-i asa ?
    Si Omama a spus: lumea se schimba, trebuie sa ne adaptam. Si revin la obsesia mea :anchilozarea .Poate si datorita virstei…

  7. P.S. Azi se implinesc 150 de ani de la unirea Moldovei cu Tara Romaneasca! LA MULTI ANI !

  8. Off,dar n-am incotro!
    Imparatul genaral al tarii cica suntem 22 de milioane pe plaiuri mioritice si inca vreo 10 milioane risipiti in ale patru vanturi! Lasand la o parte multimea de norod despre care stie el, ca sef suprem de tara, ca si-au luat campii satui de traitul bine, in tara imaginara pe care credea, la coborarea din avion la iasi, ca o conduce, dac-or mai fi 18 milioane, e mare lucru! Si asta cu tot cu aia care s-au mai intors din europa isterizata de criza, ca sa traiasca iarasi bine in neverland-ul marinaresc, in care nu numai ca traieste un popor pretuit si respectat de toata europa, da’ se pare ca nici criza n-o sa loveasca prea grav! Presedintele regal imparatesc ne-a mai adus o dovada a ravasirii ce-i cuprinde mintea luat de valul discursurilor catre poporul pt care se sacrifica! Intre noi fie vorba, daca o sa mai avem guvernanti preocupati numai de conturile lor, in doi-trei ani n-o sa mai fim 18 mil nici cu tot ca aia de si-au luat cetatenia in vest in ultimii 30 de ani! Dar sa fim optimisti, mi-a placut discursul duduii roberta, cu schimbarea constitutiei, mi-a placut si ce bine aratau madam udrea si dl flutur, dl geoana a cuvantat ca si un patriot, in general, a fost bine la iasi! Daca si poporul ar avea ce manca, ar fi si mai bine, da’ nu poti avea chiar totul! Bietii patriotii adevarati care-au facut unirea, se invartesc ca puii la rotisor in gropile lor, vazand pe mainile cui a ajuns tara!

  9. himmm,credeam ca numai eu,SuKaRiT,FuXi si inca maxim doi trei miriie vis a vis de calitatea Sintezei.Parca sint mai multi,dar noi nu avem aparetzele de alea de masurat audienta.Asa ca fiti fericiti,calitatea nu conteaza.
    Nu inteleg de ce unii dintre invitatii de acum se burica intr-atit,minunindu-se ca,de la plecarea maiestrului cu vesta,au dus audienta pina la cer .
    Sinteza la-nceput era conceputa ca o discutie simpla timp de vreo 50 minute intre realizator(nu-i mai scriu numele deoarece ieri a fost automat sters din postarea mea) si dl.Cristoiu.Era o emisiune tare placuta,in care puteai vedea si puncte de vedere din alte unghiuri.
    …Acum,blonda de la ora 20 a facut o miscare geniala.O fi ea blonda,dar pare mult mai isteata,mai inspirata decit cel de la 22.Si o data pe saptamina daca il aduce pe maestru este bine.Tare bine.
    In rest celor care vreau circ le las privilegiul de a se reintilni la Sinteza Zilei.

  10. @brazavan
    Tatii,,,moneipulare”din gros se gaseste la Realitatea si discutii pline de populism scarbos si plictisitor ca pentru niste,,trepanati”inbuibati de bani,care nu stiu ce se intampla in rahatul asta de tara.

  11. @cmorosanu
    E foarte usor sa comentezi capacitatile mediocre a unor doctori sau politisti in efectuarea meseriei lor.Dar despre probleme mai spinoase cum sunt:capacitatile guvernului sau prezidentiabilului,Realitatea tace filosofic,deontologic si foarte,,intelectual”.

  12. “ACASĂ a fost lider de audienţă cu “Regina” pe targetul Urban All (femei şi bărbaţi de toate vârstele din mediul urban)[…] Minutul de aur a fost atins la ora 21.19 şi a avut o medie de 12.5 puncte de rating, cu o cotă de piaţă de 26.1%, cifre care reprezintă cei aproape 1.5 milioane de telespectatori din mediul urban care în acel minut au urmărit cum Alina îi spune lui Cosmin că medalionul Reginei este de origine regală. […]”
    http://www.acasatv.ro/audiente/
    ———————————————–
    Meleoane, nene, meleoane, nu gluma… … …
    🙁

  13. Off topic…cum a ramas cu Roberta? S-a rezolvat cu dep. de IT al Camerei Deputatilor???

  14. Foarte bine ca a plecat Cristoiu, parca prea traia in lumea lui SF. Lasa, ca nu pierdeti voi. Poate schimba si Gadea din imaginea de fundal din timpul emisiunii numele Maestrului.
    Va urmaresc in continuare!

  15. Studiind rating-urile se poate ajunge la concluzia ca cei care se uita la Acasa pana la 22:00 trec mai degraba la Antena 3 decat la Realitatea 😉 Interesant public aveti 🙂

    Si, este de inteles. Sinteza zilei si In gura presei seamana din ce in ce mai mult cu o telenovela. Este si o exceptie: cand vine Stan, e Divertis 😉

  16. Am auzit la TV.,ca ministrii nostrii beneficiaza de 2 indemnizatii….adica 1salariu ca demnitar, si al 2-lea ca ministru…OARE O FI ADEVARAT???…facand o legatura cu acea ordonanta neconstitutionala, m-am gandit si eu la bietul pensional…care sustine ca munceste din placere/pasiune, dar de fapt el e obligat sa-si suplimenteze veniturile necesare existentei.
    MI-am amintit de acel verset din BIBLIE—CELUI CE ARE I SE VA DA, CELUI CE NU ARE, I SE VA LUA SI CE ARE!!!!
    Dl.CIUTACU…oare poporul ro.are dreptul la o campanie proprie??? adica in timpul campaniei electorale noi romanii sa fim solidari si sa facem o campanie, care sa conste in:…..
    PROMOVAREA GANDIRII RATIONALE IN RO!!! s-ar putea sa fie o buna idee spre binele nostru, al tuturor…avem in ROMANIA atatea resurse si nu stim sa le valorificam…..

  17. Fatarnicie sadea

    Domnul Nastase prezent la Brasov, vineri 23.01.2009 la cursurile Scolii de iarna a Institutului « Ovidiu Sincai », a expus celor 50 cursanti din partea partidelor parlamentare, analiza crizei economice actuale, sugerand si unele solutii. Nu s-a sfiit sa acuze politica bugetara Tariceanu – Vosganian, ca stand la baza crizei financiare din Romania, « uitand » sa aminteasca rolul ingrat avut de PSD si PC uneori. Fara sa vreau, m-a dus gandul la o gluma veche cu trei rusi (o frumoasa si doi baieti) naufragiati pe o insula pustie. Baietii,dupa ce n-o lasau sa doarma noapte de noapte pe biata fata,mai convocau in fiecare dimineata sedinta extraordinara de comsomol, criticand-o ca e prea « usuratica »..

  18. domnule ciutacu atat timp cat veti vedea romania reala veti ramane pe primul loc se mai acord din cand in cand si circumstante atenuante dar sa nu devina zilnice

  19. Ion Cristoiu reprezenta partea lucidă a “Sintezei” împreună cu Radu Tudor. Voi, ceilalţi, vă strecuraţi cu uşurinţă printre cuvinte, baletaţi cu ele, le mângâiaţi sau le spintecaţi, după voinţă, le dezbracaţi şi rămâneau goale sau le împodobeaţi frumos, după nevoie. Vă jucaţi cu vorbele, făceaţi din ele balonaşe de săpun -nimic rău într-asta, era mai puţin anost decât la Realitatea, însă Ion Cristoiu aduna cuvintele, le punea pe fiecare unde le era locul, verifica dacă fiecare se află la locul lui. Plecarea lui I. C. de la “Sinteză” a lăsat nu un loc gol, ci mai degrabă o hărmălaie de cuvinte, aruncate în neorînduială, la întâmplare, la mişto. “Sinteza” devine din ce în ce mai mult o emisiune nebună, nebună, o aglomerare încâlcită de idei pentru că “mintea limpede” nu mai este acolo să vă adune ideile – uneori geniale – şi să le dea un sens.

  20. @mihail: aveti doua idei fixe, ca va cenzurez si ca viata fara Cristoiu nu exista. va dau o veste buna: nici una dintre ele nu-i valabila.

  21. De ce nu dai niciodata audientele de la Vorbe grele. In definitiv audientele Sintezei zilei sint ale lui Gadea, nu?

  22. @Baronu’ global: de-al dracu’ si de inimos ce sunt. ale lui si numai ale lui:)

  23. nu ma uit la audiente, ma uit la ce imi place, adica la gadea, badea si la tine. ma uitam la sinteza zile inca de la primele emisiuni, ca imi placea, chiar daca nu avea audienta.

  24. vezi ca din greseala ai dat audientele numai pana la 23.00 … mai largeste putin peisajul sa vedem ce a facut si badea. Sper ca nu ai “omis” sa dai partea aia din audiente din cauza ca a luat bataie 🙂

  25. Mi-a placut de Badea cand a spus ca toti colegii lui au ajuns ce-au ajuns si el saracul a ramas…ce-a mai ramas adica un infantilus-infatuatus(gura pacatosului adevar graieste). In rest este bine dezvoltat.Afirm asta dupa ce i-am citit blogul pt.ca emisiunea lui nu prea prezinta interes decat pt. baieti de cartier.

  26. Salut! nu comentez oportunitatea postarii unor astfel de statistici. Pana la urma…cei mai buni sunt aceia care obtin cea mai buna audienta…si nu trebui sa se “laude” cu ea. Oricum, faptul ca acasa tv obtine cea mai buna audieta…MA INGRIJOREAZA! Am o intrebare! de unde putem face si noi rost de astfel de date…cu audientele..?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.