Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Show me the money! It’s payback time

Show me the money! It’s payback time

Antena 3 e pe cale să blocheze conturile CNA. Îl execută silit pentru neplata cheltuielilor de judecată într-un proces în urma căruia a fost anulată o amendă. Între 2009 şi 2011, Antena 3 a câştigat 10 procese cu CNA. Astăzi, după ani de abuzuri repetate, marea instituţie anunţă public că vrea clemenţă şi că va ruga postul de televiziune să nu mai perceapă cheltuielile de judecată. Habar n-am care e (şi nu mă priveşte) tactica avocaţială a alor noştri. Dar, dacă ar fi după mine, pe măsură ce sentinţele câştigate ar deveni executorii, i-aş ţine din blocat de conturi în blocat de conturi şi în executări silite din cele mai barbare. N-au luat ei banii, ci Finanţele? Pe cine interesează? Când se urcau pe noi şi li se părea că nu răspund pentru nimic, ea bine. Acu-i timpul decontului. Dacă le-a plăcut să fie politruci abuzivi şi n-au avut discernământ, să pună mână de la mână. Trebuia sa se întâmple şi chestia asta!

P.S. În ce mă priveşte, dacă vom câştiga procesul de anulare a amenzii de jumătate de miliard pentru interviul cu Ponta, rămâne cum am promis: plângere penală în nume personal, pentru abuz în serviciu, tuturor membrilor CNA care au votat pentru.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

34 thoughts on “Show me the money! It’s payback time

  1. Perfect de acord. In acelasi timp as vrea sa vad ca niste autoritati se sesizeaza sa recupereze banii astia de la peroanele fizice din CNA ca nu sunt obligat sa suport lepadaturile alea care cheltuiesc bugetul pe mofturi personale si de suflet. Odata poti gresi, a doua oara poti gresi, a treia oara clementa. La 10 ori pe an inseamna rea vointa, prostie, intentie cu buna stiinta si atrage dupa sine niste verificari ca poate se intampla anumite lucruri acolo care nu ar trebui sa se intample.
    Asadar conturi blocate si recuperarea cheltuielilor pe persoana fizica.

  2. Sa nu mai ceara! Daca nu au de unde sa dea banii, sa ii recupereze de la persoanele fizice care au pus institutia in situatia asta.

  3. Cand, in repetate randuri, “…deciziile Consiliului nu au fost acceptate de justiţie”, cat de tampita sa fie d-na Laura Georgescu sa sustina ca “…instituţia nu face altceva decât să aplice Legea audiovizualului”?

  4. Corect,ai dreptate in tot ce ai scris.Sa scoata banii,se dadeau lei paralei si cum glasuia cineva de la A3 cum pac hartiuta de somatie,cum aparea guvernatoru’si zicea fo doua,moguli si alte fantasme pe neplacul cotrocenistului basesc,cum isi aratau muschii.S-a dovedit ca A3 e tot aici pe pozitii,ei sunt cu pluta,sunt ofticati si pocaiti.Au fost remunerati baban de pe urma slugarniciei membrilor CNA in frunte popescu,iorga,asa ca acum sa scoata cascavalul din care s-au infruptat.Clementa…sa se duca sa-i ierte popa,sa faca cateva matanii,dar aici este cu totul altceva,satisfactia repararii unor abuzuri grosolane,libertatii de exprimare nu i-au pus botnita,sa faca cheta,sa-i scoata de la saltea nu-mi pasa.Succes,am convingerea ca si tu vei castiga.

  5. Domnule Ciutacu,no mercy!
    S-au jucat cu voi,v-au hartuit,mai aveau nitel si va si suspendau ca pe otv.SA PLATEASCA! Si daca s-ar putea,chiar din bugetul personal,nu din banii de la buget,adica de la noi toti.Sa vada si basistii cum e sa traiesti cu leafa pe jumate.
    Si ideea cu plangerea penala pentru abuz in serviciu este foarte corecta,genialule!Fa-le aroganta asta si esti tatal lor!

  6. Asa trebuie sa plateasca aia care au votat prost, sa-si asume raspunderea, nu sa suporte lumea din ceva care a devenit abstract parca pentru prostime: ” bugetul Statului”!

  7. 9 NOIEMBRIE 2010, nu octombrie. A fost titrat greşit de la început, din 2010.

    Fără prea multă vorbărie: luaţi-le banii!

  8. Nu-i iertati. Sa vada si ei cum e sa plateasca amenzi!
    Sa taie de la caldurica si de mancarica.
    Suma e simbolica pe langa ce amendau ei dar e o satisfactie sa vad ca totusi ceva se misca.

  9. Eu deja imi pierd rabdarea. Deci doamna Georgescu e deranjata de justitie care nu accepta deciziile CNA…Nice! La CSM e nenorocire cu sprijinul reprezentantilor societatii civile, recte doamna Dumitrescu…Frumooos! Cucoanele astea or fi fost trimise acolo de base????? Poate de boc????Nooo, nice vorba. De domnu victor, cel care coabiteaza bine. De ce dracu’ ne-am dus pe canicula si apoi pe frig sa dam cu stampila in portocalii???

  10. fara mila !
    sunt niste naparci ! idiotii astia, la fel ca omonimii lor basisti din politica sau csm, dnani, se cred vesnici acolo !cat de tampiti pot fi !?

  11. Mai nasol e ca baii astia tot noi o sa ii platim,aia care platim impozite si taxe…ar trebui sa le opreasca banii alora de la CNA.ar trebui sa existe o lege a raspunderii:sa platesti daca gresesti!asa o sa ii doara undeva in continuare….

  12. bravo victore!!!!!!!!!!!!!
    aper sa nu fiti prosti si sa renuntati
    si eu astept o hotarire de la cedo
    este facuta plingerea din cauza lui base
    in cazul in care cistig eu o sa cer recuperarea banilor NUMAI DE LA BASE(altfel imi fur caciula singur,trebuie sa ma platesc si eu pe mine)
    canaliile acestea trebuie sa invete si pe pielea lor ce inseamna si cit de usor este sa comanzi 25 la curul altuia
    bravo voua!!!!!!!!!in cazul in care/i executati silit.
    sper sa filmati cind trimiteti arnautii la ei
    chiar daca se face prin posta.
    si nastase a fost executat aiure
    sa vedeti halima cind isc o sa trebuiasca sa dea banii inapoi
    apropos victore conform legii aveti dreptul sa cereti si dobinda si rata de inflatie pentru banii platiti la amenda si la avocati

  13. he he !… va doare, va ustura …”domnilor” de la c.n.a.??!! si asta-i pe dreptate! cum credeti ca s-au simtit cei care au fost spoliati , pe nedreptate, de voi?!!! Eu v-as executa “si pe persoana fizica” !

  14. Ardetii la buzunar pe slugoii astia.Sa scoata banii, oricat de putini ar fi-asa cum ei incercau sa va puna botnita ,si bine ca nu au reusit tot asa sa nu va lasti nici voi.Stiu ca acest lucru nu se va intampla si ve-ti merge pana in panzele albe.

  15. Asta cu “luati-le banii !!” ar fi hilara daca nu ar fi amara. Banii cui ?!
    Uite d-aia place la mine de tine Victore, ca pleci la vanat de jigodii pe cont propriu, urmarind responsabilitatile personale.
    Revansa maxima va fi cand vei scoate din buzunarele tovaraseilor, pe persoana fizica, dobanda mojiciilor staliniste.
    Si sper ca atunci va veni inceputul sfarsitului…

  16. da, numa că marea problemă îi ca politruci îs tot acolo şi nu ei suportă consecinţele slugărniciei lor, ci noi contribuabili.
    treaba cu plângerea pentru abuz in serviciu mi se pare mai bună. arde-i pe micuţi!

  17. Trebuie sa inceapa de undeva returnarea banilor de la basisti .Au furat ,au mintit ,au nedreptatiti si daca Ponta sta cu marile dosare de coruptie in justitie macar voi sa recuperati .Mergeti pana la capat.

  18. Bravo, bravo, bravo, de trei ori ! Nu-i iertaţi şi luaţi-le banii, fie doar şi numai ca să le daţi foc. Dacă nu, conturile blocate pân` le creşte barba. Dar nu merită iertaţi. Să-i ierte băsălău, că ptr. el au marşat atât şi n-au avut mamă, n-au avut tată. Şi noi ca telespectatori fideli ai acestui post, am trăit, chiar dacă nu aşa intens precum voi jurnaliştii, frustrări interioare când aceste JEGURI BĂSISTE, n-aveau mamă, n-aveau tată. Încă mai sper ca într-o zi când ţara asta s-o normaliza şi ea la cap, instituţii precum CNA, ANI, DNA, ICCJ, CSM, CCR, dacă nu pot fi şterse (şi nu pot fi), măcar să fie “curăţate” de toate lichelele băsiste la sânge.
    Şi mă bucur ptr. tine şi ptr. procesul cu Naşu. Nu-l ierta nea Victore, arde-l să-i iasă băsismul pe nări.

  19. Jegoşii de la CNA fac reclamă din oră în oră la postul public de radio pentru următoarea petiţie care sună bine, dar de fapt în spate ascunde idei de cenzură şi de “ştim noi mai bine ce e bine”

  20. atunci cand lupti impotriva unui sistem care se foloseste de toate oportunitatile pe care (si) le creeaza (sub titulatura de institutii ale statului de drept) pentru a “castiga” nu e loc de nici un compromis… personal as merge si mai departe si as lua la modul foarte direct si personal toate abuzurile, de orice forma sau natura, inclusiv pe cele ascunse sub masca “institutiilor”… si as raspunde tot direct si tot personal… facand uz de TOATE mijloacele pe care mi le pot imagina sau pe care le pot folosi… indiferent de “conformitatea” acestora…

  21. Statul nu merita nicicand clementa. Trebuie hartuit, executat silit cata vreme totul se petrece in limitele legii… Spun asta pentru ca atunci cand ai de. Dat un leu la stat acesta te ataca la baioneta din toate unghiurile dar cand trebuie sa dea inapoi pentru ca a gresit o da in directia ca nu are de unde. Daca eu ma prezinta la fisc si zic ca nu am de unde sa le dau ce imi imputa ei s-a zis cu linistea mea…
    In concluzie: pe ei pe mama lor!

  22. Avocatii grupului sa faca demersuri sa plateasca ;cei ce au fost slugile lui Basescu si PDL.

  23. Nu credeam ca au trecut deja mai mult de doi ani, parca a fost ieri. Undeva, acolo, intre oamnenii aceia, eram si eu. Unul din pumnii ridicati cu furie si speranta, este al meu. Una dintre vocile unite in corul indignat si hotarat, este a mea. Am venit atunci indignat si gata de orice, asa cum o facusem in decembrie ’89, si imi amintesc ca apoi, cateva zile, am simtit, cu mandrie, ca exist: mai strigasem o data “prezent!” in tumultul dorintei de libertate! Oricand va fi nevoie, stiu ca voi pleca iarasi de acasa, gata de orice, ca acum 23 de ani, spalat si primenit, ca sa nu rada aia de la morga de mine!

  24. Despre ce interviu cu Ponta e vorba? Si care e motivul amenzii? Poti da un link? In rest….ardei.

  25. Pentru ce exista aceasta institutie? Unde ne e dreptul la libera exprimare? De ce e nevoie ca cineva sa ne spuna la ce sa ne uitam?

  26. Asa cum stiu sa aplice amenzi tot asa trebuie acum trebuie sa plateasca.Important este insa faptul ca au gresit,acum mai are cineva incredere ca ceea ce fac ei este corect?

  27. Vai cat de urat. Daca stiau ca nu sunt in stare sa plateasca macar cheltuielile de judecata, de ce s-au mai bagat sa sanctioneze? Si cum de n-au ei bani?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.