Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Separarea caracterelor de gunoaie

Separarea caracterelor de gunoaie

Cei care se amăgesc că PSD ar putea avea câştig de cauză la Curtea Constituţională greşesc. Contestarea validităţii rezultatului alegerilor e fix o frecţie la piciorul de lemn. Trebuia făcută mişcarea asta, ca să se mai spele ceva din ruşinea înfrângerii lui Geoană, dar exact şi numai la asta va folosi. Băsescu a câştigat. Cu un întreg sistem de stat în spate, cu fraude, cu ameninţări, cu mită electorală, prin minciună, cu demagogie şi populism, cu ajutorul diaspora, nici măcar nu mai contează cum.

În dreptul lui va scrie câştigător, în al lui Geoană va scrie învins. Ăsta intuiesc (de fapt, sunt mai mult ca sigur) că va fi şi răspunsul Curţii Constituţionale, fiindcă n-o să înceapă taman de acolo disidenţa postrevoluţionară din România. Băsescu va avea rapid şi guvern. Cârtiţele avide de putere (bani, imunitate etc.) au început deja să defecteze. Salvatorul neamţ de la Sibiu a dat, de fapt, semnalul. El a legitimat, înainte de a-şi anunţa măcar partenerii politici, rezultatul alegerilor.

Într-o perioadă în care se face şi o decantare a caracterelor, există destui oameni care se şi ne întreabă – unii cu bună credinţă, alţii cu ironie sau ură – ce-o să facem mai departe. Pentru mogul chiar mi-e imposibil să le răspund, fiindcă nu fac parte din cercul lui de intimi, dar nu-l plâng. S-a descurcat întotdeauna, o va face şi acum. Unora dintre colegii mei de panel (cum ar zice inimitabilul Valentin Stan) le ştiu intenţiile, dar nu-s abilitat şi nu vreau să vorbesc în numele lor. O fac pentru mine.

Voi continua. Cât se va mai putea vorbi şi scrie liber în România, n-am nici un motiv să n-o fac. Eu obişnuiesc să-mi respect contractele, cititorii şi telespectatorii. Cine mă vrea mă ia şi mă ţine aşa cum sunt, cine mă urmăreşte nu cred că se aşteaptă să mă schimb. Mixul dintre tirajul ziarului, cele cinci milioane de voturi anti-Băsescu şi sutele de mii de telespectatori din (aproape) fiecare seară mă îndreptăţeşte să cred că nu am scris şi vorbit de pomană. Meseria şi cariera mea nu stau în Geoană sau în Băsescu. Nimeni nu mi-a oferit nimic în viaţă, am făcut totul de unul singur.

P.S. De astăzi, blogul meu revine la vechile reguli. Toate părerile (politice au ba) devin comentarii publicate doar dacă sunt scrise corect gramatical şi sunt exprimate fără înjurături sau jigniri reciproce. Isteriile cu moşieri, securişti şi comunişti nu trec de filtrul meu. Link-uri nu public decât prin excepţie.

UPDATE: Mesajele care conţin formularea “nu cred că va fi publicat” sau orice aşa-zise dubii privind puterea mea de a aproba sau cenzura un comentariu chipurile defavorabil mie vor fi şterse instantaneu şi autorii lor banaţi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

590 thoughts on “Separarea caracterelor de gunoaie

  1. Citind mai sus o duduie tot spunea am crezut ca o sa fie cutare,cutare,cutare- ai crezut gresit
    asta e tara in care traim cu oamenii ei cu tot.
    Mi-am adus aminte de o fapta petrecuta inainte de turul I:intr-o comuna din Ilfov numita Mihailesti portocalii lui basescu au fost invitat cu mic cu mare pe toata lumea pe izlazul comunal unde s-au dat fripturi ,mici si bere cit poate duce omul, si la plecare au primit cite un pui. In turul II au fost invitati la restaurant in comuna si tot poporul a baut si a mincat cine plateste PDL-deoarece primarul este portocaliu. Daca mergeai spre Alexandria saptamana trecuta vedeai un bener mare -Orasul Mihailesti vateaza basescu .
    Fiecare casa ce se afla pe soseauau bucuresti -alexandria avea lipite 2,3,4pina la 6 afise cu basescu.
    De unde au avut baietii astia destepti atitia bani ??? -raspuns de la noi din taxe ,de la pogea ,de la udrea ,de la videanu de la oameni de afaceri cu interese postelectorale ;
    Va dati seama ca nu au nici o apasare de criza cei de la putere pentru ca ei aveau treaba cu dosit banii de campanie .Asa ceva ce am vazut in acest an nu s-a intimplat niciodata in aceasta tara de cind stiu eu-51 ami.

  2. “daca-mi aratati mie unde am scris eu ca ar trebui sa li se ia dreptul de vot, (celor care traiesc in afara granitelor României) dau print si mananc hartia in direct.
    De Victor Ciutacu pe 9 December 2009 la 12:59 pm (#)”

    Dar asta ce este dle Ciutacu?

    ” îi scuip între ochi pe cei care propăvăduiesc necesitatea democratică de a da unora care tăiesc în afara graniţelor dreptul de a decide soarta celor care trăiesc înlăuntrul aceloraşi graniţe.”

    Sunt cuvintele dvs dle Ciutacu. Le recunoasteti sau imi blocati mesajul?

  3. Sunt ABSOLUT INCREDIBILI propagandiştii PDL şi ai băsescului! Îţi stă mintea în loc şi refuză să mai judece! Încearcă pe toate căile să ,,lucreze” asupra minţii oamenilor. Chiar şi acolo unde ar trebui să ştie că n-au nicio şansă de manipulare.
    Prin cuvinte mai mult sau mai puţin meşteşugite, au ambiţia fantastică de a se insinua până şi pe acest blog şi a încerca marea cu degetul. Strecoară idei altfel valoroase şi care dau bine, pe care nu le poţi contesta, printre frazele neruşinate prin care forţează manipularea.

  4. Cu sau fara basescu presedinte, cu sau fara geoana, sunt probleme muult mai mari aici,in romania, decat asta. Rata somajului e de 7,5%(oficial), dar cea reala depaseste 10%.Murim de foame si astia mananca la MAI si fac caterinca de noi.
    P.S.1:Am scris cu litere mici niste nume proprii pentru ca nu merita sa apas SHIFT.
    P.S.2:Cand ma fac mare vreau sa fiu ca tine sau ca Badea:)
    P.S.3:Intreaba-l diseara pe videanu daca a fost buna ciorba. Eu l-am intrebat pe site, dar nu cred ca am ajuns asa de celebru incat sa citeasca antisistem’ul :))

  5. Este Miercuri azi si Vintu tace in continuare!

    Evident ca acest individ nu are onoare si nici demnitate. Devine evident pe zi ce trece ca Geoana a facut o prostie cit el de mare.

    Devine evidenta insa si nu este suficient subliniata relatia Vintu-basescu, o relatie puternica din moment ce au jucat impreuna o comedie ieftina care dezvaluie indiscutabil caracterul ambilor indivizi.

    ce ramine din teoria cu mogulii? ceea ce a fost si inainte: praf in ochii prostilor!

  6. Numai ce l-am ascultat pe monsieur Videanu, mai rozaliu ca niciodata care vorbeste fara nici o jena de principii si valori de dreapta si potrivit caruia “nu se poate demonstra nici macar ca un singur vot nu a fost fraudat”.Sincer am senzatia de fiecare data cand il ascult pe individul asta ca cineva ma bajbaie prin buzunare fara jena.Cred ca monsieur Videanu este de departe cel mai scabros si mizerabil produs al democratiei noastre originale.

  7. d-le Ciutacu,cu totii stim ca aceste alegeri mizere au fost cele mai fraudate alegeri de la ’46 incoace. cred ca se stie asta &-n strainatate. in conditiile astea,ce legitimitate mai poate avea clanul Basescu in U.E.,de ex.? ce credibilitate mai putem avea noi,ca popor???

  8. DE VANZARE CETATENIE ROMANA – 1 BAN.FAC OFICIAL CERERE CATRE AMBASADA AFRICII PENTRU CETATENIE SAU DAU LA SCHIMB CU ORICE ALTA CETATENIE.

  9. D-le Ciutacu,greseala mare a fost a partidelor politice din opozitie care nu au propus un candidat unic.Setea de putere a fost mai mare decit ura fata de Basescu.A fost un cadou nesperat pt.cinefil ,”un fleac” de peste 30%.Acum ,in loc sa-si asume greselile,dau vina pe masinarii infernale.Ar fi funny daca n-ar fi sad…

  10. Si mai cred ceva.Cei care-am mai ramas normali la cap in tara asta,asa ciuruiti cum suntem, ar trebui sa ne dam seama ca in vremuruile astea de cacat,avem o singur OM capabil si moral sa ne reprezinte: CRIN ANTONESCU.

  11. D-le Ciutacu, vizionez cu placere emisiunea dvs si a d-lui Gadea, pentru ca aveti invitati de valoare, dar ca si dvs dupa alegeri am inteles ca de la revolutie si pana in prezent, nu am invatat nimic , as putea spune ca ne afundam mai mult in incultura.O parte din populatia romaniei,considera ca a conduce Romania trebuie sa fii dur , sa jignesti, sa faci orice pentru ati atinge scopul.Ma intreb ce face UE pentru copilul mic , urat si batut (RO). Continuati tot asa.

  12. Scrisesem un comentariu la un post mai vechi, inca nu apucasem sa citesc acest post (cu update cu tot), de asta am primit ban (cred). Reiau: Ce aveti toti cu Base? Pana sa vina criza atat salariile, cat si pensiile sau alocatiile au crescut (poate nu cat ne-am dori cu totii, pentru ca Romania nu e o tara bogata sa-si permita, altfel ar fi intrat in UE mai devreme), iar preturile cresteau oricum indiferent de culoarea politica. Dar criza n-a adus-o Basescu oameni buni!!! Nu v-a indemnat Basescu sa va imprumutati de la banci!!! Spuneti ca a avut la dipozitie 5 ani si n-a reusit mare lucru, ar fi reusit daca nu ar fi trebuit mai intai sa repare ce se stricase pe vremea lui Iliescu. Si nu inteleg de ce va luati de Base si PDL ca au avut toate institutiile statului de partea lor, dar in 2004 cine a organizat alegerile, nu PSD? De ce a castigat tot Base? In legatura cu cei din diaspora, nu va mai luati de ei, atata timp cat sunt cetateni ai Romaniei si conform constitutiei au drept de vot, lasati-i sa voteze (multi dintre ei sigur ar vrea sa se intoarca), iar Basescu era pe primul loc si pana sa se adune voturile din diaspora. Si daca nu va convine ca Basescu e presedinte n-aveti decat sa emigrati(cum va laudati cu totii inainte de alegeri)si o sa va dati seama acolo cu cine ar fi trebuit sa votati. Oricum nu cei inteligenti ar emigra din cauza ca a castigat Base (cum spunea cineva mai sus), pentru ca mai multi dintre ei l-au votat pe Basescu si nu pe Geoana. Un sfat: N-aveti de ce emigra deoarece criza e mondiala…unde va veti duce de ea nu veti scapa!!!
    P.S.: voi va cititi mesajele inainte de a le trimite? Unii dintre voi sunteti cam agramati, sincer si n-o spun cu rautate.
    Cu stima si respect.

  13. De ce oare la noi se voteaza cu pixul si hartia? De ce nu putem avea si noi un soft corect care sa impiedice votul multiplu?… La noi se fac sectii de votare peste tot…poate vine cineva….De ce nu procedam ca in alte tari, sa declaram localitatea unde votam… De ce voturile sunt tinute doar 90 zile in timp ce pentru investigatii asupra veridicitatii proceselor verbale pot fi necesare pest 6 luni?
    Cu alte cuvinte…de ce avem autoritate electorala permanenta?
    Cred ca faimosii politicieni isi lasa aceste posibilitati de a fura… si cine fura mai mult castiga…. Cum de exit-poll-urile gresesc NUMAI cand candideaza Tiranu’? Oare s-ar putea sa votam si noi ca niste oameni pana data viitoare? Poate face Tiranu un referendum in acest sens :)))

  14. Caractere…gunoaie…învinşi…câştigatori…guvernare…coaliţii. Da’ cu “gara din Anvers” cum rămâne ?

  15. @Andra: nu va blocheaza nimeni mesajul. da’ va spun eu ca ori sunteti proasta, ori rau-voitoare. fiindca in citatul ala nu scrie nimic despre o prezumtiva interdictie aplicata la vot celor din dispora

  16. @Ioana! :))))))
    si pentru presupusa viitoare jurnalista:
    Maica! Ce vei scrie tu va fi citit cam in aceiasi masura in care este “lecturata” si madame Pora! Plus ca daca arati ca ea…jele!
    Aaa! Inainte de a semna cum ai semnat, nu ti-ai recitit postarea, n-ai listat-o sa o dai cuiva la corectat?? Iote, d-aia nu va inghit eu, personal! Ca ilustrati perfect proverbul “Prostul daca nu-i fudul…”

  17. E pervers basescu , vedem si noi . Isi pregateste terenul cu grija si cred ca pune si o presiune indirecta pe C.C. Iertati-ma , vad numai eu asta ? Intai apare purtatorul de cuvant al M.A.I apoi declaratia B.E.C , apoi intra amiralul in scena acusica la 15.00 intarind cele amintite de institutiile de mai sus. Domnule Ciutacu de n-o fi asa desfac mausul si-l mananc piulita cu saiba…:)

  18. Suntem totzi mofluzi si depresatzi ! Prietenii mei si cu mine ! E prea tarziu sa plecam, e prea tarziu sa mai speram, poate nu-i tarziu sa ne dam foc in piatza ! Am ashteptat ca proshtii, sa se ridice la suprefatza valoarea, precum uleiul, dar pierdeam din vedere ca si mizeria, tot deasupra pluteshte !

  19. Este interesant cum noi, oamenii luam din cotidianul nostru doar ceea ce ne place, ceea ce multumeste mentalul nostru.
    D-na “nicoleta”, recunoaste ca si dansa, ziarista fiind, parte din presa, a participat la frauda electorala. Acum, ce mai conteaza ca s-au furat sau cumparat voturi, conteaza ca dl Geoana a promis candva 20000 de euro celor ce se vor intoarce in Romania.
    Am uitat care sunt lucrurile cu adevarat importante pentru noi: prosperitatea, bunastarea, educatia, sanatatea, protectia noastra… Iar democratia si statul de drept sunt notiuni care si-au pierdut substanta, notiuni pe care politicieni demagogi le folosesc in fraze “inteligente”.
    Pentru cineva care este pe cale sa pastreze puterea conteaza doar ca aceste alegeri au fost un fleac, ne-a ciuruit…

  20. Catre GOLAN

    Ce se stricase pe vremea lui Iliescu?
    Aţi uitat de căderea economică a României din anii 1997-2000?
    Parcă recent a spus singur ca guvernul Năstase a fost cel mai performant guvern.
    Şi ce a reparat?

  21. …Imi permit sa-i dau un sfat d-lui Basescu! Sa ceara chiar el repetarea alegerilor!!! Daca nu,… AICI VA INCEPE SFARSITUL ROMANIEI!!! Basescu va fi Presedinte intr-o TARA NERECUNOSCUTA DE NIMENI IN LUME!!! Imaginea Romaniei era suficient de proasta, dar acum dupa tot circul asta, chiar nimeni nu ne va mai da nici o sansa… nimeni nu va mai dori sa ne ajute, sa ne sprijine, sa le stam alaturi… ROMANIA O SA DEA FALIMENT!

    …fiecare dintre noi, cred, ca la un moment dat sau altul, ne-am gandit la profetiile auzite, citite cum ca va sosi.. ANTI-CRISTUL..
    ACUM, DOAR CURTEA CONSTITUTIONALA AR MAI PUTEA SCHIMBA SOARTA ROMANIEI! Daca nu va lua decizia corecta si nu se vor repeta alegerile, URMEAZA APOCALIPSA…

  22. Rezultatul acestor alegeri si aceasta campanie in ansamblul ei arata nivelul de educatie si gandire a poporului roman.
    Ascult opinii si argumente pro Basescu si ma doare mintea rau de tot! Exemplu de opinie de la o pers de 30 de ani sex feminin ocupatia consilier vanzari: si alte afirmatii de imi e greata sa mai scriu sa le fac sange rau si altora cata dobitocime in tara asta . Altul imi spune ca:
    HUUU! Opriti prostia ! Astia au drept de vot ! Sunt un pericol pt noi cei care chiar vrem sa avem un lider ,un conducator… nu huligani ,derbedei, smecherasi si hoti.
    Aceste alegeri au facut sarbatorile de anul acesta mai intunecate ca niciodata! Am un gust amar. Singura solutie penru Romania suntem tot NOI …DESTEAPTA-TE ROMANE !!!

  23. Alo! Alo! Treceti la locurile voastre!
    Nu conteaza cine a iesit! Doar conteaza daca a iesit “pe bune” si curat. Ca ar fi fost mici “nereguli” si mici “iregularitati”; treaca-mearga; in istoria noastra nu ar fi ceva deosebit. Dar cand iti prezinta contracandidatul diverse, incep sa apara semne de intrebare…
    Si inca ceva. In Romania s-au incheiat alegerile la ora 21. In restul Europei era ora 20, respectiv 19. Pe continentul american si mai devreme. Functionarii de la ambasade si consulate aveau tot timpul din lume sa mai voteze cateva mii de votanti. Cine ii verifica? Cine contesta? Pot gandi ca vecinul poate a fost, vecinul crede ca eu am fost, s.a.m.d.Si iata cum “diaspora” l-a facut pe ala presedinte. Daca nu erau siguri ca iese ala nu o faceau. Dar asa sunt siguri ca nu li se poate intampla nimic…
    PS
    Zicea PSD-ul ca la Paris votau cinci oameni pe minut? Chiar credeti?…

  24. Am votat la sectia speciala din Predeal (fiind turist). Dupa cum ai spus ,au votat 1300 de oameni. Exclus ,deoarece nu a fost aglomeratie pe parcursul celor 14 ore. In perioada asta este pustiu in Predeal ( sambata 5 decembrie a fost inaugurat patinoarul, spectacol si cca 250 persoane cu copii cu tot. Am un gust amar.

  25. Cu siguranta si PSD a fraudat alegerile, nu numai PDL. (cunosc o persoana care a ajutat pe batrani sa voteze cu Geoana, erau neajutorati).

    Daca se va decide o reintoarcere la vot cu siguranta multi nu se vor prezenta la vot. Cei care au trebuit sa calatoreasca ore pana in alt oras pentru si apoi sa astepte o zi intreaga pentru a isi exprima dreptul de vot. Aici poate sa fie cazul celor care au daca se va intampla sa se repete alegerile cu siguranta cei care au trebuit sa calatoreasca ore pana in alta localitate sa voteze sau/si cei care apoi au stat o zi intreaga pentru a vota nu se vor mai duce la vot, cu siguranta vor exista si astfel de oameni, pe langa asta poate si cei care au dizabilitati fizice si nu mai doresc sa depuna un efort (destul de mare pentru ei) pentru a se prezenta la vot. asta este…

  26. Buna seara,

    Noi, romanii suntem de vina! Nu facem absolut nimic! Vorbim doar, ne plangem si acceptam sa fim calcati in picioare de niste politicieni mizerabili! Domnule Ciutacu, va admir, la fel cum o admir pe doamna Firea si la fel cum ii admir pe domnul Gadea si pe invitatii dansului din fiecare seara! Trebuie sa facem ceva! Sa iesim oare in strada ?

  27. vreau sa fac si eu o referire la vrajeala aia cand s-a luat lumina la sediul PD-L in seara alegerilor:fix cand afara se arata presei ca sediul e in bezna,dl Basescu vorbea la OTV direct de la sediul dumnealui unde era energie electrica din belsug.asta nu stiu ce mai inseamna.oricum am o scarba generala care imi impune sa nu ma mai uit la tv.

  28. Pentru Raluca:

    ART. 166^1
    Acţiuni împotriva ordinii constituţionale
    Iniţierea, organizarea, săvârşirea sau sprijinirea de acţiuni care pot pune în pericol sub orice formă ordinea constituţională, caracterul naţional, suveran, independent, unitar şi indivizibil al statului român se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi.
    Fapta de a îndemna publicul la săvârşirea faptelor prevăzute în alin. 1 se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani.

    asa zice Codul Penal,singura modalitate in care iti poti exprima multumirea sau nemultumirea fata de Guvernare este votul,drept constitutional pe care ti-l utilizezi din 5 in 5 ani.

  29. Atmosfera de azi parc-ar fi cea de acum 20 de ani.
    Lume trista pe strada, someri, profesori, medici, judecatori, si altii, cu jumatate de leafa in ajunul Craciunului.
    Declaratii oficiale ca democratia e in floare si este mai puternica decat oricand.
    Ca dusmanii poporului (“Agenturili?”) vor destabilizarea societatii.
    “Trubaduri” de curte care inalta osanale si il lauda pe MARETUL CARMACI.
    O multime impresionanta de cetateni devotati partidului unic, care abia asteapta sa-si primeasca carnetul portocaliu,in urma semnarii adeziunii lor, liber consimtita, in numele avantajului de “a se devota trup si suflet, de a nu precupetzi nici un efort….”

  30. @Mihai – Grecia

    Prietene problema pt mine sta asta:
    – tu nu traiesti aici (din ceea ce afirmi) iar eu traiesc aici.
    – tu ai decis modul in care eu voi trai in urmatorii 5 ani, fara ca TU SA ITI ASUMI DECIZIA TA.
    Si daca vrei SA ITI ASUMI DECIZIA TA, te rog vino si traieste asa cum ai decis tu pentru mine, alaturi de mine in aceasta tara in urmatorii 5 ani.

    Tu si multi ca tine au hotarat ca altii sa traiasca intr-un mediu in care instabilitatea politica va accentua si mai mult problemele economice, fara sa treaca prin asta.

    Si ca sa iti mai dau un exemplu simplu ca sa intelegi daca nu ai inteles deja:
    este ca si cum eu ti-as spune ca eu am dreptul sa iti trimit copilul in razboi in timp ce al meu sta acasa.
    O fi bine, o fi rau?!!

  31. stimate GOLAN,
    Ref:”Ce aveti toti cu Base?”

    Uite ce este.
    Un calcul simplu indica:
    PARTICIPARE LA VOT 60 %
    din care jumate Base, jumatate Geoana
    => 30 % fiecare =>
    70 % au alte optiuni, indiferent cine va fi declarat castigator.
    Deci vointa poporului, invocata de Base, e cu totul alta. 70% dintre romani NU l-au votat. Desigur, un fleac. I-a ciuruit pe cei 70, cu numai 30.

    Cat despre agramati, studiaza si tu putin pleonasmul, apoi verifica unde l-ai folosit.
    Dupa care, fara rautate, indreapta-ti greseala.

  32. Ref :”PSD-ul e virgin si n-a fraudat”

    Nu intelegi ca nu conteaza CINE a fraudat?
    Important este ca “institutiile” paseaza pisica in curtea altor “institutii” si asa mai departe.
    Trebuie sa acceptam frauda, pentru ca toti o folosesc?!
    Am fost informati azi, 9-12-2009, ca x cetateni au fost deja condamnati pentru vot multiplu. Pana s-au terminat alegerile, n-am avut cunostinta de asa ceva. Cand s-au pronuntat condamnarile si in ce constau: amenda, inchisoare?
    Nu-i asa ca-i convenabil?
    NU TREBUIA ca cei care au acceptat sa voteze de mai multe ori, sa afle ce risca?
    De ce n-a fost o conferinta de presa pe tema asta, cu exemple de candidati care au beneficiat de votul multiplu, exemple de persoane condamnate si cum s-au extins anchetele de la cel gasit vinovat de vot multiplu, asupra celui care a beneficiat de frauda.
    Atata timp cat nu primim decat raspunsuri evazive, e clar ca PLATIM IMPOZITE DEGEABA si suntem batjocoriti.
    Ce se observa de la distanta, este ca nimeni nu are curaj sa riste si sa-si exprime opinia contrar interesului de partid (PDL)
    Ce garantii am ca Videanu ca nu se insala? Daca ar fi de buna credinta, s-ar dezice imediat de cei care au putut comite o frauda, chiar daca frauda era in favoarea PDL.
    Dar ei nu vor sa transmita un astfel de mesaj, pentru ca oamenii ar vorbi mai repede?
    Nu este normal sa aprobi o ancheta care sa faca lumina?

    P.S. Anticomunism nu inseamna antitotalitarism
    Hitler a fost un mare anticomunist.
    Franco a fost alt mare anticomunist.
    Augusto Pinochet a fost anticomunist.
    Din cate se vede, sa fii anticomunist, nu implica automat sa fii si democrat.

  33. Asta e, baselu a invins, nu conteaza daca a furat sau cati au fost impinsi sa voteze, cert e ca enorm de multi oameni l-au votat, deci e vointa poporului. Cred ca aceleasi marsavii le-a facut si geoana sau partidele lor.

  34. geoana nu are ABSOLUT nicio scuza ca a pierdut, e drept ca portocaliii au fraudat, dar daca era diferenta intre el si bese de 500.000 voturi nu avea pdl ce sa faca (cat de dobitoc sa fii sa te duci la vantu)
    Sunteti o persoana pe care o urmaresc, dar evitati sa-i blamati pe cei din afara
    Intr-o tara in care nu poti sa mergi cu transportul in comun decat de tare put compatriotii, in care salam, guta, minune sunt vedete, in care campiile patriei sunt pline de peturi, in care toti avem cel putin o bata in masina nu-i de mirare ca peste 5, 10, 15, 20 de ani tot unul ca bese va fi presedinte….este imaginea noastra hidoasa din oglinda

  35. Eu cred ca oricum era rezultatul alegerilor, adică dacă nu reușeau să fure PDL chiar așa de mult, tot aia era.
    De ce? Pentru că dacă nu ieșea el, Băsescu contesta el alegerile că ar fi fost fraudate de PSD, cum a și lansat pastila chiar în ziua de alegeri, așa ca încălzire. Astfel totul era pregătit oricare era rezultatul.
    Ieșea Băsescu cu o falcă în cer și una în pământ și zicea ‘Săriți că ne-au furat alegerile PSD-iștii nenorociții!!’
    Curtea Constituțională zicea Da, PSD-iștii sux, tre să se repete alegerile.
    Și astfel, PSD-iștii, acești fraudatori notorii, pierdeau sigur alegerile în turul III.
    Băsescu forever fraților..duce-ne-am!

  36. Cred ca toti am avut o curiozitate: cum de a iesit EBA europarlamentar? Si cine a votat-o?! Tardiv, primim si explicatia: aia 13000 romani care au votat multiplu…:):) 🙂

  37. Cand imi amintesc ca am alergat prin tot Istanbulul sa votez pentru mentinerea in functie a lui Basescu ,imi spun ca eram , cu siguranta,tot atat de oarba precum cei 5 mil si un pic de romani care l-au votat acum pe Basescu …Pentru mine a fost nevoie de un premier marioneta, de o EBA de o ritzi, ca sa imi cada valul de pe ochi , pentru ceilalti care l-au votat acum ce mai trebuie sa se intample ca sa vada? si cand or vedea nu e posibil sa fie prea tarziu?

  38. victoras ti-am trimis o poezie inainte de turul 2.S-a adeverit . A castigat marinarul cu matelotii lui. nu o sa murim 5 ani. Dar dupa aia ? Unde o sa se ascunda?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.