Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Sentimentul lucrului bine facut

Sentimentul lucrului bine facut

Sunt zile in care am sentimentul ca meseria asta blestemata e unul dintre putinele lucruri bune, cu cap si coada, pe care sunt in stare sa le fac. Azi e una dintre ele…

UPDATE: Cristi Diaconescu vine deseara la “Vorbe grele”. Inregistrarea emisiunii

Comentarii

comentarii

Similar Posts

117 thoughts on “Sentimentul lucrului bine facut

  1. De ce dracu nu il impusca pe pirat unul dintre acei pensionari militari.Scapa tara de un descreierat si ajunge si erou.

  2. N-am vazut emisiunea in direct.Am urmarit-o in reluare noaptea trecuta. Mie mi s-a parut extrem de inteligent Cr. Diaconescu. Pentru prima data de cand il urmaresc. Sigur, a dovedit si o gramada de oportunism. In ce te priveste , imi place ca esti foarte elegant cu invitatii tai. Doar n-o sa le dai in cap dupa ce i-ai invitat. Altfel, ai pati ca Turcescu cu bilele lui. Nu mai dorea nimeni sa vina in emisiune.Talentul unui moderator consta in a extrage tot ce-i important la invitat. Tu ai reusit foarte bine. Si nu numai cu Diaconescu!

  3. Mi-e scarba de acest Diaconescu.Incet incet incep toti sa o coteasca ca vine scadenta si vai de iei.Nu trebuie primiti nici in ACD si nici PSD-ul nu trebuie sa-i mai puna pe liste.Eu cred ca trebuie sa dea socoteala nu numai cei care au guvernat ci si cei care au facut sau votat legi antinationale si impotriva oamenilor acestei tari.Un Oajdea,Diaconescu si multi altii care la televizor spun ca sunt impotriva majoritatii si prostiilor realizate de iei dar la vot se fofileaza sau voteaza cu guvernul nu mai trebuie nici macar invitati la emisiuni.Greseala este a celor care fac invitatiile,trebuiesc chemati oameni cu coloana vertebrala care prin explicatii sa stim de ce vor fi inchisi dupa schimbarea acestei oribile politici de exterminare a oamenilor.

  4. Azi am vazut si eu emisiunea. Cum ma asteptam, timp pierdut fara rost pentru un parci portocaliu de duzina… L-am crezut doar cand a zis ca nu vaneaza posturile lui Baconschi sau Predoiu (desi sunt convins ca Basescu si l-ar fi dorit la externe, daca n-ar fi avut alte planuri cu el). Pentru a fi protejat, nu va fi numit in nici o functie executiva pana la alegerile prezidentiale. PDL nu vrea sa riste ca numele lui sa fie asociat cu vreun esec sau scandal de orice fel, care sa-i compromita sansele de a fi ales in 2014 (sau mai devreme). In conditiile de acum, contracandidatul lui – Antonescu, cel mai probabil – n-are nici o tema de atac impotriva lui. Ce i se poate reprosa, ca a fost pesedist si a tradat ?! Mare branza, pentru talibanii cu turbane oranj nu va conta ca a facut parte din PSD, ci ca A PLECAT din PSD !
    Am mai remarcat atacul parsiv la conducerea actuala a PSD, care, sugereaza el, i-ar fi gonit din partid pe cei trei fosti ministri care au avut merite importante in incheierea negocierilor cu UE (“purtatorii de valori”, cica). Bine ca m-a lamurit, altfel as fi crezut in continuare ca sunt slugoii lui Basescu.

  5. Complicam lucrurile:Diaconescu este un oportunist,nu are noroc pentru ca nu are destul tupeu, este un pic complexat si un piculet paranoic.Asa se intimpla cind stii ca poti fii santajat si printr-o crapatura ti s-a aratat ceva care semana cu o pisica.Multi il lauda ca este intelient,si este,dar a-ti vazut vre-un escroc prost? Eu zic ca este un tip sters ,modest profesional,cu un limbaj lipsit de substanta,total nesincer si macinat de invidie.Daca pleaca din viata publica ,nu o sa observe nimeni.Asa este o marioneta si ne face numai rau.

  6. offff!… topic,desigur
    bă uameni buni , bă da mă-nervează rău rău şi din ce în ce că pe ăştia chiar îi doare-n cam cur de-alde noi ăştia cîţ or măi fi liberi la minte să măi opserve vr-o porcie! mă , m-e greaţă mă de ce cred io că-i în capu lor despre noi ăilalţ . iote că deveni practică pentru grofi a merge la Viana cîn ai vreo bubă . gata , la noi e caca la spital . da pentru noi e bun caca ăsta de nu-i bul la dînşii ! mă, da n-ar fi nemerită mă o lege de-asta că să nu să măi cate la sănătate-n străinătăţ ăi de au puterea să-ndrepte lucrurile ici , în românia , şi n-o fac ! nici unu ! să aibe mă şi ei frica de spital românesc , că atunci poate s-or pune dracu pe treabă sau ori pleca din foncţii . şi nici girofar mă , şi nici helicopter , că să meargă dracu pe drum cu noi să vadă şi să sufere , că aşa merge treaba , dupe ce vez şi suferi , îndrepţ . ăăă ?

  7. Am urmarit inregistrarea. Nu stiu cita tradare si cit oportunism a existat cind s-a creat acest UNPR, deci nu comentez. Dar in final UNPR gireaza prin votul sau politici de dreapta, desi isi spune partid de stinga. Vad aici nu tradare ci inselaciune.

    Dl Diaconescu este fost diplomat si se vede, pentru ca stie sa minuiasca si ghemul si andrelele, crosetind cind doua pe fata, cind una pe dos, si invers, in functie de modelul de ciorap cu care imbraca povestea. Dar pentru mine nu tine basmul cu valorile, si anume ca nu a fost apreciat in PSD si ca de aceea a ales sa dea mina cu Basescu. Pentru stabilitate, cica. Of si-un cartof! Ca se deztabiliza Romania daca nu trecea la UNPR. Cred ca sunt foarte multe lucruri importante pe care nu le-a spus, si pe care nici macar intervievatorul cu experienta nu a reusit sa i le smulga. Iar modul categoric in care nu lasa loc de intoarcere spre fostii colegi tine mai mult de instructia militara decit de dimplomatie. Oricum pare ca saltul sau “calitativ” in barca puterii portocalii a fost mai mult un raspuns la o comanda decit o decizie personala.

  8. salut,

    victore te rog frumos sa reevaluezi prioritatile romanilor si sa le deschizi ochii:

    1-mircea banias implicat in rambursare ilegala de tva de 60 milioane de ieuro cum ii place presedintelui sa spuna.

    2-gratiela iordache implicata in rambursare de tva de 40 milioane €

    restul e balast!

  9. Har Domnului, am lipsit din localitate si n-am vazut emisiunea, din punctul meu de vedere acest domn nu e decat presedinte de dezonoare al unui partid profund dezonorat si dezonorant. Nu incetez sa ma intreb cam cum evoluau lucrurile daca acest domn ar fi fost ales presedinte al psd! Pleca cu tot cu psd la partidul lingailor tradatori? Cand ma gandesc ca-l simpatizam si ca ma incuraja in asta formatia diplomatica si stilul elegant, nu inteleg unde e demnitatea si barbatia cu care ar fi trebuit sa raspunda la santajul mizerabil la care a cedat. Nu-i lipseste in schimb barbatia de-a-si etala titulatura jenanta la tv, desi tot omu’ stie povestea cu onoarea! Imi cer scuze, pt prima oara n-am sa accesez inregistrarea emisiunii, e prea mult pana si pt mine.

  10. Te rog sa-i spui lui Radu Tudor ca acea convorbire a Ancai Boagiu suna a structura mafiota, ea stiind exact cu ce se ocupau cei din portul Constanta.Nu poate fi ignorata ierarhia mafiota.numai un sef al mafiei se putea exprima cu ‘mai cretinule si oamenii tai’,de unde se deduce ca deputatul n-a stiut sa-si aleaga oamenii.

  11. Dle Ciutacu stiu ca puteti lansa o teorie la tv. Cum sa scoata BNR-ul tara din criza, simplu: vinde toata rezerva de euro pe piata, apoi scade euro la 2 lei si rascumpara toti euroii dublandu-si rezerva monetara, marind astfel si puterea de cumparare a romanilor. Daca ar fi destepti ar plati datoria catre FMI la jumatate de pret. Dar sunt atat de incopetenti ca nici macar un forum nu au pe site-ul oficial, unde sa primeasca idei de la cei cu cap, daca pe ei nu-i duce.

  12. de ce nu ati intrebat cum isi vede viitorul politic,cu apartenenta sa la acest super partid,care a salvat beata ROMANIE de a nu intra in destabilizare. S-ai fie rusine,lui si colegilor sai. Te rog nu slabi,fii combativ in continuare si nu ii lasa pe portocalii.Amintestele romanilor cu toate ocaziile ce magarii au facut, fac si pregatesc portocalii astia nemernici.

  13. Am incercat sa vad inregistrarea emisiunii,dar nu am putut,am vazut un pic la inceput.Oamenii dezbracati de caracter,carora li se mai datoreaza si rezistenta acestui regim fara scrupule nu stiu daca merita urmariti.Eu chiar n-am putut.La fel ca el ,a mai iesit la rampa si incompetentul de Baconschi,cum sa isi dea el demisia ,ca doar nu se ocupa el cu politica externa.Niste rame de diplomati,ambii.Cand cauta justificari pentru gesturi penibile sau pentru incompetenta ,iti dai seama in ce mocirla se scalda politica in tara.N-au demnitate,n-au onoare,n-au cuvant,dar vor respect pe plan intern si extern.

  14. Ma gandeam,oare poate calcula cineva, intereaseaza pe cineva…,ce suma de bani ramane statului pt ca cei ce se pensioneaza ,cel putin inultimii 3-4 ani nu beneficiaza de cele mai multe ori ,nici de un an de pensie.Cati bani le-au ramas in ultimii doi ani de exemplu?

  15. cristian diaconescu ..umil si servil lui basescu ,a demonstrat lipsa de caracter, tradarea colegilor si ai altor sustinatori , a preferat mocirla unui general ce innumara izmene acum catva ani , injosirea lui ca persoana politica, fuga degradanta dupa functii si o sa pateasca precum in bancul ; soricelul si vaca; a ajuns sa fie privit ca un om de nimica.

  16. PRIN APLICAREA PORCARIILOR ASTEA LEGISLATIVE SUNTEM ACUM CIVILI.
    PRIN NATURA FUNCTIEI AVUTE CUNOSC TOT CEEA CE INSEAMNA DEPOZITELE DE ARMAMENT, MUNITII SI EXPLOZIVI ALE ARMATEI.
    MAI TREBUIE SA RESPECT SECRETUL MILITAR, AVAND IN VEDERE CA ACUM SUNT CIVIL ??

    GENERALII MAI TREBUIE SA RESPECTATI SECRETUL FUNCTIEI PE CARE AU AVUT-O ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.