Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Sensibil familist, soţ devotat, tată iubitor

Similar Posts

366 thoughts on “Sensibil familist, soţ devotat, tată iubitor

  1. Isi dau cu parerea atat cei avizati cat mai ales cei neavizati. Totul e comentat ca la fotbal, nu conteaza ca echipa cu care tin joaca murdar, important e sa castige. Exista mai multe variante ale filmuletului, de calitate mai buna sau mai putin buna, ca rezolutie, numar de cadre pe secunda, stralucire, saturatie a culorilor, etc. Oricine ia varianta de calitate buna a filmuletului si se pricepe la editare video si grafica, fara a fi lucrat la Hollywood, daca este impartial, examinand filmuletul de 18 secunde cadru cu cadru, poate constata ca nu a fost editat, ca totul decurge cursiv, ca luminiule si umbrele sunt firesti, ca lumina albastra de pe fata copilului coboara apoi pe corp si in final pe mana, ca acea lumina se vede si pe alti participanti la acel evenimet, inclusiv pe piciorul lui Basescu si ca vine de undeva din dreapta imaginii. Femeia cu memoriul daca s-ar fi uitat mai atenta la filmulet, n-ar mai fi declarat, ca Basescu n-avea cum sa ajunga la copil. Basescu dupa ce a luat memoriul s-a lasat pe vine. Miscarile corpului lui Basescu sunt firesti, la fel si imbracamintea. Se pot aduce inca nenumarate argumente ca filmuletul nu e trucat. Confirmarea acestui fapt este atat reactia lui Basescu, care nu e un om care sa nu stie sa iasa dintr-o situatie jenanta, cat si antecedentele care s-au petrecut cu alte ocazii in direct. Ma intreb cum va fi primit Basescu, in cazul unui nou mandat, in Europa si in lume, daca pana acum era tratat, la intalnirile cu alti inalti demnitari cum a fost tratat.

  2. @ adi

    Ai dreptate.Am privit din nou imaginile si se vede clar ca acel cameraman,Felix Tataru,a filmat incidentul(poate nu se vede ca l-a lovit Basescu),dar este obligat sa prezinte filmul lui,originalul sau copia acestuia.
    Aceasta ar putea fi o alta dovada care sa-l incrimineze definitiv sau deloc pe Basescu.

  3. Este imposibil sa fie un trucaj deoarece a generat o reactie a barbatului aflat in stanga copilului . Acesta isi intoarce capul dinspre multime spre scena, moment in care basescu loveste, dar capul barbatului revine inspre copil atragandu-i atentia instantaneu.Priviti bluza portocalie de pe Basescu cum se misca in timp ce il loveste pe copil si cum lumina albastra ramane pe mana stanga a baitului Mafia portocali va spun de pe acuma pe 6 decembrie va fi doliu pe Aleea Modrogan la sediul mafiei PD-L

  4. Cu Băsecu nu mai trebuie să se discute.

    Mircea Gioană nu îşi poate permite să poarte discuţii cu un personaj decăzut din drepturi, cum este Băsescu după dezvăluirea faptei abominabile constând în lovirea de către acesta, în văzul tuturaor, al unui copil, care de teama neprevăzutului a ales Italia ca refugiu (cineva ştia ce ştia !?).
    Parlamentul poate cere îndepărtarea din funţia de Preşedinte a lui Băsescu. Cu ghilimelele de rigoare, acesta este un gest specific şi pedofililor…
    Avocatul poporului trebuie să acţioneze imediat, înainte s-o facă poporul.
    Stolo, Alma, Blaga , cu atitudinea lor perversă, sunt decedaţi ca oameni politici…
    Preşedintele României – Mircea Gioană nu trebuie să lase nerezolvate aceste probleme după 6.12.2009.

  5. Buna ziua,
    tb este rezultatul subconstientului colectiv.Incepand cu 13decembrie 2004 Romania a devenit interzisa datorita felului nostru de a fi.tb este fizic/moral/spiritual/etc exact copia fidela a fiecarui roman care l-a votat.Pana nu vom alunga din felul nostru de a fi felul lui tb de a fi nu are rost sa mai discutam. Daca pe 06.12 tb cade inseamna ca romanul s-a schimbat…daca nu, ne vom interzice si mai mult.

  6. Astept cu nerabdare tumbele pe care le vor face lingaii in cur ai lui basescu de saptamana viitoare cand cu siguranta va apare si prima lovitura in stomac data pustiului…si cred c-ar fi bine sa fie scoasa exact in plina confruntare cu cei doi aceea de mircuri de la REALITATEA.Sa vezi atunci plansete si crasniri de dinti, toate HOARELE, PORELE,BUZELE DE IEPURE, cum se vor jura ei ca toata filmarea e o facatura…ca toti pixelii sunt albastrii ca toate umbrele sunt suspecte…

  7. Singuri lucru care conteaza este ca PRESEDINTELE ROMANIEI A LOVIT UN COPIL!
    Vad ca lumea comenteaza aiurea si se lanseaza in tot felul de consideratii!
    Fratilor nu mai conteaza nimic altceva decat ca betivanul, afemeiatul si violentul presedinte al Romaniei, tara noastra, a avut neobrazarea sa loveasca un copil, in timp ce unii spectatori asistau linistiti!
    Nu stiu ce se intampla cu oamenii din tara asta! Poate sunt toti drogati, vorba lui Badea.
    Victore, sincer eu credeam ca Sorin Oprescu va avea mai multe voturi! Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat!
    am impresia ca ceva nu este in regula!
    Toata lumea spune ca ii prefera pe Oprescu si pe Antonescu, iar la sfirsit vedem ca in turul 2 merg Geoana si Basescu. Ciudat!

    Oricum il voi vota pe Geoana (sper sa nu-mi cada degetele cand voi vota – nu am crezut ca voi ajunge vreodata sa votez PSD!), pentru ca este sustinut de Antonescu si pentru ca este singura sansa sa mai avem 4 ani o economie liberala.
    Eu consider ca guvernarea lui Tariceanu a fost buna, toti am dus/o bine.

    Victore, iti doresc spor la treaba!
    Si sa ii iubesti mai mult pe moldoveni ca si ei sunt ai tai si stam seara de seara si apoi noaptea la Gadea sa ascultam parerile tale!

  8. cata prostie frate, cu P mare

    am crezut ca romanii o sa se mai destepte dar se pare ca bat pasul pe loc sau chiar mai rau.

  9. Am si eu 2 intrebari:
    1)Unde-s Blaga, Berceanu, Videanu? De ce greii din PDL nu au iesit cu declaratii ca filmule e trucat? Au iesit doar trepadusii gen Roberta, Server, Boureanu, Boc si altii fara coloana vertebrala! Pe Blaga Berceanu, Videanu nu poate Basescu sa-i trimita sa abereze la tv si sa nege evidenta fara nici un simt al ridicolului!
    2)Cand a devenit Vantu “mogul”? Ca prin 2007 cand cu referendul era mogul doar Voiculescu.

  10. O singura intrebare pentru toti sustinatorii lui Basescu, nemaivorbind de haita hamesita din jurul lui, si care risca sa intre in puscarii odata cu prabusirea din 6 decembrie – DACA COPILUL ACELA POCNIT DE BASESCU ERA AL DUMNEAVOASTRA? dar asa, cu mana pe inima… ASTA E HAL DE PRESEDINTE?! Voi chiar nu vedeti ca asta e SATANA? Ori sunteti dupa chipul si asemanarea lor?

  11. P.S. Am uitat. Nu vi se pare suspect ca pe Basescu il apara doar femeile? Mama, ce taur comunal! :)))

  12. intrebare … putem posta si argumente care nu se incadreaza in linia ta oficiala ?
    comentariul meu a fost sters desi nu continea nicio injurie, nimic care sa justifice stergerea lui (nimic, in afara de faptul ca era un pic mai soft la adresa lu base)

  13. E un trucaj nesimtit… se vede clar cum acel pusti il loveste pe Basescu direct in pumn ca un adevarat fan al lui Iliescu… data viitoare ne vedem la un cap in gura… da sa fie un simpatizant de-al lui Geoana de data asta.. sa fie in ton cu vremurile… si deh.. vb aia.. poate inbunatatim si tehnica si ne dam la unu din gradinita de data asta… sa fie pe masura lui Base… SA TRAITI BINE !!!!

  14. 6 noiembrie 2004 – – Doina Renea (fosta Lecusescu), nascuta la data de 23 septembrie 1953 in Constanta, fiica lui Vasile si a Petrutei, domiciliata in Busteni, str. Unirii nr. 102, a relatat urmatoarele fapte:

    In anul 1972 l-a cunoscut pe Traian Basescu in cartierul Tomis III din Constanta, moment la care era paoaspat absolventa a Liceului de Muzica si Arte Plastice din Constanta;
    La data de 1 ianuarie 1973 a fost violata de Traian Basescu, viol in urma caruia a ramas insarcinata. La acea data, Traian Basescu era student la Institutul de Marina “Mircea cel Batrin” din Constanta, iar Lecusescu era studenta la Facultatea de Arhitectura “Ion Andreescu”, din Cluj-Napoca. Cazul a fost musamalizat cu concursul ofiterului de militie Bitu Nicolae, care instrumenta, de altfel, si reclamatia lui Traian Basescu, pe motiv ca fusese desfigurat de fratele victimei, Lecusescu Ion (de-asta are un ochi tumefiat si cicatrice pe fata!).

    – La data de 18 martie 1973, fiind insarcinata cu Traian Basescu, Doina Lecusescu s-a casatorit cu un pilot de aviatie, care, in ianuarie 1974, a suferit un accident aviatic, in urma caruia a decedat.

    – Pe 28 septembrie 1973, s-a nascut Adrian Mihail Renea. La inceput, Traian Basescu a negat paternitatea, pentru ca, mai apoi, sa incerce, impreuna cu tatal sau, sa-i ia copilul numitei Doina Lecusescu. intr-o incercare disperata de a-i lua copilul, Traian Basescu l-a confundat cu un altul, pe nume Valentin Stoian. De asemenea, in mai multe situatii a batut-o crunt, pe motiv ca nu-i cedeaza copilul.
    – La sfirsitul anului 1996, Traian Basescu a venit la sus-numita acasa, in Constanta, Bd. Lapusneanu nr. 110, Bl. L7, ap.133, si a convins-o sa mearga impreuna cu el si copilul in Bucuresti, promitindu-le o locuinta si ajutor material. Astfel, Doina Lecusescu a fost condusa, impreuna cu fiul, intr-un apartament dintr-un bloc situat in cartierul Berceni, unde au fost sechestrati pentru aproximativ doua saptamini. Zilnic primeau alimente prin intermediul soferului lui Traian Basescu (la acea vreme, ministru al Transporturilor).
    – in anul 1997, sub amenintarea ca va fi demascat, Traian Basescu i-a promis bani si casa, insa nu s-a tinut de cuvint si, in consecinta, in noiembrie 1997, sus-numita s-a adresat ziaristului Remus Haralambie, de la ziarul “Telegraf”, din Constanta.

    La plecarea din redactia ziarului, in timp ce astepta troleibuzul, a fost rapita de 2 indivizi necunoscuti, care au aruncat-o in Lacul Tabacariei din Constanta. A fost salvata de catre Remus Haralambie si de un coleg al acestuia.

    Fiul acesteia este bolnav de leucemie si are mare nevoie de ajutorul lui Traian Basescu, acesta fiind un posibil donator de singe compatibil.

    Declaratie

    Subsemnata Renea Doina, domiciliata in Constanta, Bd. Lapusneanu 110, Bl. L7, sc.A, ap.133. Rog sa binevoiti a lua la cunostinta urmatoarele: in 1973 l-am cunoscut pe numitul Basescu Traian, care, intr-o anumita conjunctura, m-a fortat sa intretin cu el relatii sexuale, in urma carora s-a nascut copilul Lecusescu Mihail Adrian. Cu lacrimi in ochi va rog pe dv. sa interveniti la toate forurile abilitate pentru ca macar in al doisprezecelea ceas, domnul ministru al Transporturilor sa-si recunoasca fapta si, implicit, copilul, cu toate demersurile legale ce rezulta din aceasta. Precizez ca, desi am incercat in repetate rinduri sa obtin recunoasterea copilului de catre Basescu Traian, acesta m-a evitat in mod sistematic, folosindu-se de trafic de influenta, mituire si chiar amenintari la adresa vietii mele, culminind cu administrarea unor batai bestiale. Dau aceasta declaratie, o sustin si o semnez, intrucit la ultima convorbire telefonica avuta cu Basescu Traian, in dimineata zilei de 5 noiembrie 1997, acesta m-a amenintat ca ma omoara si ca, oricum, disparitia mea nu va fi observata. (5 noiembrie 1997)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.