Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Scuzaţi, nu pot coborî sub nivelul mării

Scuzaţi, nu pot coborî sub nivelul mării

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

România e o ţară aflată-n criză. Principalele subiecte de presă sunt, azi, steroizii Mădălinei Manole, curvele din Sofia comandate de stelişti, educatoarea sexy şi hoaţă, românca gigugiulitoare de la balconul dinspre cursa armăsarilor de la Siena. Vă rog să mă scuzaţi că nu pot rezona şi n-o să mă sui pe creasta valului.

UPDATE: Când scriam că, dacă vor cu adevărat, autorităţile pun gheara pe tine oricât de minitehnicus al calculatoarelor te-ai da, s-au găsit o sumedenie de aşi ai computerelor care mi-au explicat cum stă treaba cu priceperea şi anonimatul absolut pe Net. Aşa spera şi viteazul care spărgea conturi de vedete de carton pe facebook şi le share-uia corespondenţa privată prin tabloide şi site-uri cretine.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

42 thoughts on “Scuzaţi, nu pot coborî sub nivelul mării

  1. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Peste toate,mai lipsesc Irinel cu Moni,Becali-pentru ca, uite,vrea sa candidezeze la presedentie in 2014(ptiu ,drace!),ca nu avem destule pe capul nostru…

    Sper ca tehnocratul Calin Georgescu sa nu fie PD-list,ca ar fi degeaba ca prim-ministru.
    Sa-l vedem si sa-l auzim vineri.
    Mult succes emisiunii.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  2. bine-ai revenit!te asteptam.ai pus inca o data punctul pe i.
    ăstimp, fiindca s-au adunat cam multe mi+as da si eu cu parerea ,vorba regretatului Bibanu, ‘ca opinia publica’.scurt, ce dracu’ poti face cu verdeata asta ce sta sa napadeasca Romania?
    1.daca as fi in locul vreunui reprezentant de-al opozitiei, aia televizata nu orisicare, nu m-as mai duce la nicio televiziune ce sustine fatis puterea.si ma refer la cele private ca b1,unuzero, chiar si la realitatea.
    2.la rtv observ de catava vreme indulcirea tonului, pana la a da in diabet, a moderatorilor.emisiuni care incepeau chiar de dimineata sau cele de dupa ora 15,nici chiar cele de la orele 20 sau 21, nu mai au nicio incisivitate.
    3.as fi mult mai selectiv, de ce dracu’ sa nu arate opozitia ca s-a produs o falie in comunicare din moment ce chiar puterea/preshedintele ocolesc posturile ‘inamice’?de ce sa le faca rating acestora atunci cand sunt takshowuri putere/opozitie?
    4.OARE CAND VA CREA SI OPOZITIA EVENIMENTE?

  3. Cea mai ieftina distractie a celor care s-au gudurat si-au salivat la sacosa cu momeli electorale,conteaza pentru cineva ca maimutaresc doi copii pentru un circ de nunta hidos,conteaza pentru cineva ca maneaua si ghicitul,fara numar la impozite si taxe ca deh,au unda verde,mai conteaza ca cele spuse de tine sunt realitati prin care trebuie sa jalonam,nivelul de educatie si cultura este zero.Astea sunt ca picatura japoneza in Romania actuala,painea si circul sunt nedespartite.Bine ai revenit in scris.

  4. cred ca neamul asta romanesc incepe sa se tareze.aseara am vazut-o si eu pe baba aia dintr-un sat dambovitean care-i cerea lui boc(ce dracu’ mai stiu satenii despre cui si ce sa ceri) discoteca, dar ei, saracii, au buda in fundu’ curtii!
    ce dracu’ mai poti cere poprului astuia abrutizat?
    si ce dracu’ mai vor romanii astia atunci cand sunt multumiti ca sunt dusi cu autocarul la manastiri in Moldova, li se mai da o punga cu un kil de zahar si unul de ulei, vreo icoana si apoi voteaza multumiti verdele lacusta?
    da’ stai sa vezi cati(?) romi vor “vota”pd?

  5. eu sunt bai mini technicus:)….si consider inc-o data c-am avut dreptate, data asta chiar mai mult decat data trecuta. stii de ce?
    Am cunostintze in ambele institutii care au dus la prinderea boului si am info la prima mana.
    Deci am 2 confirmari ca (si) asta e un prost….ramane asa cum a zis Badea aici:

  6. da….toti sunteti pricepui…daca tot va pricepeti asa tare bagati tata si rupeti site-ul pd-ului…rupeti lantul si bagati pe net dezvaluirile lui Hector…lucrati.Stati sa-i tineti lu Ciutacu lumanarea…lasa ca are grija singur ca-i baiat mare.
    La munca ca stingem lumina in tara asta!

  7. In satele din sud, s-au si promis “biciclete”.
    Da’ li s-a spus de pe acu, ca daca nu se tin de cuvant si nu voteaza cu cine li se spune “e pacat”.
    Sta-ti-ar in gat preafericirea ta ce ai facut din biserica si din spiritualitatea romaneasca.
    Loc de paganisme, superstitii, intelegeri politice si pestera de talhari.

  8. Ce e circul asta la Gadea ???… Voi nu mai aveti subiecte ???… Terminati cu tampeniile astea !!!

  9. Unora le place sub nivelul marii.Puterea ne recomanda sa ne veselim.Cam pui degetul pe rana cu asemenea abordari.

  10. Daca micul fum avea atata minte sa isi faca de cap dintr-un hotspot, anonim ramanea.

  11. Ma bucur ca sunteti din nou cu noi.Sunteti printre putinii care,vertical, nu rezonati cu mediocritatea aflata pe mai toate ecranele.Asta inseamna ca va si ne respectati.Multumesc mult.

  12. Pana la urma ne meritam soarta asta pe care o avem,in loc sa iesim din prostie si sa ajungem totusi intr-o cat de cat rezonabila in viata asta,noi ce facem?Ne afundam din ce in ce mai mult in prostie si mediocritate,pacat!Am avea alte sanse in tara asta,dar noi am ales si acum suferim din cauza indolentei.

  13. Singura noastra sansa este sa ne schimbam noi insine,sa ne schimbam mentalitatea invechita pe care o avem,dar pentru asta avem de oamenii competenti care sa ne conduca si care sa faca ceea ce trebuie pentru tara asta?!In ceea ce priveste sansele pe care le avem sau nu,cred ca singura sansa a noastra este sa revenim la normal,adica sa muncim si sa avem rabdare ca munca noastra sa dea roade,dar ca sa facem lucrul asta trebuie sa ne si dorim acest fapt,nu poti sa faci ceva bun daca nu misti lucrurile sa mearga.

  14. Eu nu-mi revin dupa partialele de duminica. Celelalte chestii nici nu ma intereseaza. Vad doar 2 aspecte pozitive:
    1. Se vor trezi Ponta si Antonescu (n-ar fi rau sa apeleze la un Hrebenciuc sau Cozmanca pentru ca e OBLIGATORIU ca PDL sa piarda alegerile – pentru cei care tot o dau cu toti sunt la fel : ca sa le mai cada osanza, de-aia e obligatoriu, si sa stie toti care vin la putere ca peste un mandat sau maxim doua vor da socoteala de ce-au facut, de-aia!).
    2. Sustinatorii USL (sau anti-PDL-istii) vor intelege ca sondajele nu sunt suficiente si vor merge la vot (recunosc ca si eu eram tentat sa cred ca nici nu e necesar sa ma mai prezint – acum m-am trezit). In rest, numai vesti proaste. Deja nu mai suport sa le vad ranjetul satisfacut.
    Sper macar ca tu ai avut un concediu bun.

  15. Bine a-ti revenit, va duseram lipsa, desi v-am vazut ca invitat pe la colegii dvs. da asteptam emisiunea de diseara cu acelas interes, ca m-am saturat sa aud la tv de nunta secolului, si de meniuri si cadoul lui gigi catre mireasa, noroc ca dupa ce se termina observatorul, dau pe A3.

  16. şi oricum să fim mulţumiţi că Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Bucureşti lucrează şi uite că ne au scăpat de “micul fum” al flăcării violet 🙂

    şi să mai zici domnule că justiţia în România nu funcţionează

    vă rog să mă iertaţi că vă spun aşa pe şleau RUŞINE DOMNULE CIUTACU pentru că nu vedeţi şi partea plină a paharului, sticla fiind mai mereu goală

  17. Justiţia în general prin România este atât de prolifică în apariţia spectaculoasă la tv încât o deranjat cu celebritatea şi pe marinel poate şi pe ilena udrea de aceea cotrocelu într un moment de luciditate narcisistă i o cerut lui unu morar să nu mai facă spectacole live că nu i plac…

    Probabil că are el ceva pe chelie şi în curând îl vom vedea iarăşi ieşind la băi de mulţime asta după ce Justiţia sigur va aresta ca pe vremuri în linişte supremă şi pace tiranică dar nu cu volga ci cu alte maşini mai dotate… când vor rămâne în “libertate” doar cetăţenii gata pavlovizaţi

    Oricum încă este vacanţă, electoralele nu au început “clasa politică” este la nivel de caviar şi icre negre la preţ de second hand aşa că Justiţia continuă pauza din obicei DAR marea realizare va fi atunci când vom vedea noua Justiţie şi noile deosebit de vechi metode de lucru la liniştirea şi adormirea întru pavlovianism a “pulimii” iar naţia rămâne să voteze când cu unii când cu alţii în funcţie de cine dă mai mult, cine minte mai fain şi cine dă cu demagogia în mintea românului mai bineeeee

    De aceea Domnule Ciutacu am să l rog pe funeriu să mi facă o demonstraţie la pixeli spre a vă mai putea spune încă o dată cu MÂNDRIE RUŞINE, RUŞINE, RUŞINE adică de 3 ori RUŞINICĂ în faţa sediului antenna 3

  18. @gigi: esti atat de ignorant incat nu-ti dai seama ca, daca inclusiv tu ai cunostinte in “institutii”, baietii au alti baieti bagati sau care colaboreaza cu minitehnicusii de se cred de negasit… habar n-aveti pe ce lume va aflati. baga la cap: intimitatea in online e o iluzie!!!

  19. Acuma, ca “a-i” revenit tu, sa revin si eu. Criticandu-te. Pur si simplu postul de azi este (nu stiu exact ce si cum sa zic – sunt sigur, ori s-ar putea sa fie asa, printr-un fericit accident, dar cel putin (macar de asta sunt sigur) sper) superfluu. Motivele care te fac pe tine sa ai optiunile respective, cumva impotriva cuentului, pe mine si pe cei mai multi ne fac sa iti citim blogul. Pe scurt, o dojana amicala: nu mai pierde vremea sa ne convingi de ceva de care, de vreme ce iti citim blogul, suntem deja convinsi.

    Acuma, despre maretii hackeri, eu insumi sunt cateodata in situatia de a-mi ascunde, fara voie, identitatea online. Nu mai utilizez desktopurile din casa pentru net decat extrem de rar si accidental. Cel mai adesea navighez de pe laptopul meu. Teoretic, prin routerul din casa. Pentru ca, practic, in ultima vreme, vad ca laptopul se cupleaza automat mai adesea la routerul neparolat al unui vecin zabauc (probabil de pe aceeasi scara cu mine ori din blocul de vizavi) decat la scula proprie, aflata la 3-7 m de locul unde adesea stau… Iata, asadar, cum am facut primul pas spre hackereala…

  20. Subiectele care tin afisul pentru mai toate televiziunile nu pot fi superioare nivelului de educatie si de întelegere al acelora care,din nefericire,constituie si majoritatea care-mi impune mie,si nu numai,sub conducerea cui trebuie să trăiesc ani buni din viată.

  21. La asta ma gandeam si eu mai devreme cand am vazut primul buletin de stiri (culmea! pe Antena3:)) dupa cateva saptamani de pauza de TV… E jenant. Se merge pe principiul ”asta se cere”.
    Dar iata ca o emisiune ca a dvs. are audiente foarte mari…asadar nu as mai fi asa sigura ca publicul roman ”cere” doar mizerii si cancan-uri!

  22. Superb titlul si la fel articolul. După ce l-am citit, mi-a revenit în minte următoarea scenă : aceea în care, acum vreo 30 de ani, o chinezoaică îi “dedica” lui Ceauşescu într-o “română chinezească” Românie, Românie, cât de dragă-mi eşti tu mie …
    E “mişto” în România, cu Iri, Moni, Jasmine şi alte alea !
    Ce să mai zici d.le Ciutacu în ţara asta ciudată? Nu vedeţi că ordinarii ăştia de ne conduc vă fac golani, tot felul de mizerii folosind instituţiile statului şi cum le vine la gură doar ptr. faptul că UN POST DE TELEVIZIUNE dintr-o sută , nu le cântă în strună … puterii şi lui Băsescu ?
    Cel mai grav este “cantitatea de proşti” care fie îl cred pe Băselu şi pe PDL şi “cantitatea de lepre ordinare” care ptr. fel şi fel de interese meschine, vor fi tot cu ei.
    În fine, mă opresc că deviez de la subiect, dar de la “victoria” de la Piatra Neamţ şi chiar acel 45 % PDL la Baia Mare, nu sună deloc bine !!! Nuştiu cum le sună lui Ponta şi Antonescu ?

  23. Poate am fost io mai leşinat de la canculă, dar tipu ăsta e un tonomat de platitudini. Tonomat din ăla fără fise, numa trebuia să-l zgâlţâi puţin şi scotea câte una… “apa nu curge la deal”, “dacă vrem se poate”, “ţară bogată ne exploatată”…

    Acuma serios, o zis omu ceva concret în emisiune?

  24. @Victor Ciutacu: Invitatul dvs. de vineri seara a declarat ferm ca “(…) libertatea presei in Romania” este o realitate incontestabila. [Personal cred ca este de domeniul evidentei.]
    In emisiune, nu ati comentat, nu ati contrazis, nu ati cartit, tacere asurzitoare! Ati renuntat la discursul cu autovictimizarea (dictatura fascista, tiranie, etc.) sau v-ati revizuit convingerile? Sau n-ati zis nimic atunci in direct, ca n-ati avut chef, “asa a vrut muchiu meu”, etc?

  25. @Serban S: nu mi-am schimbat nici o convingere. mi-am luat libertatea sa nu vorbesc despre mine. intr-o emisiune cu un om care, ieri seara, era mai important decat mine. e simplu

  26. Eterna si fascinanta Romanie. Muc cel mic sau fum mic ce ai facut tu depaseste cadrul democratic se cheama infractiune si cand e vorba de fraieri de rand autoritatile Romane intotdeauna isi fac datoria.

  27. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Asa cum am scris si in SMS,nu mi-a plcut Dl Georgescu;poate ma insel si m-as bucura sa fie altfel decat simt eu.Om trai si om vedea…

    Numai bine,cu tot respectul,
    IoanaP

  28. Salutare Victore, si bine ai revenit din vacanta.
    Scuze de off-topic…dar vroiam sa te intreb ce parere ai de linsajul mediatic al lui Oprescu de la OTV. Trec peste faptul ca ce se petrece acolo a trecut prin toate fazele penibilului… 1)Jenant 2)Grotesc 3) Comic… dar nu crezi ca CNA-ul ar trebui sa intervina?
    Ce se intampla la OTV seara de seara, intrece orice limite.
    Se poate face ceva (legal, bineinteles) ca acest buboi purulent cu viermele DD in frunte sa fie inchisi definitiv?

  29. @Victor
    Romanilor li se dau la TV exact ceea ce vor. Mereu i-a fecundat grija mai abitir cand era vorba de gaina vecinului.

  30. Victor,
    Asta sa fie noul ex-viitor-prim-ministru dupa eternul boc? Nope. Toate raspunsurile sale erau intr-o gama mono-ton fara nimic concret. Nu are valva, nu are pasiune, e doar un alt manechin aruncat in piata. Ai intrebat ceva de genul “aveti solutii la criza actuala?” la care omul raspunde ca are ceva pregatit de anul trecut. Pardon dar sunt deja perimate in conditiile guvernarii neo-basciste.
    Tipul aduce, asa din avion, a Ciorbea pe vremea cand era prim-ministru. Next!

    Uite o iesire din criza simpla: proiectele UE sunt finantate 85% de Uniune si 15% de RO. Sa le cerem “Comisarilor” sa ne scuteasca temporar de partea de cofinantare RO pe motiv ca situatia e naspa rau si nu vrem sa pierdem fondurile disponibile.

  31. Nunta lu’ Borcea a reusit, daca mai era cazul, sa puna stampila pe urmatoarea idee:”Nu exista in Romania decat televiziuni tabloide”.
    Bineanteles, cu nuante… Unele se bazeaza pe chiloti filmati in prim plan, altele pe atingerea coardelor sensibile.
    Faptul ca ambele televiziuni principale de stiri, prefera ca sub un titlu de genul “Borcea sau profu’ online”, sau “Smecherii se distreaza, Romania rabda” sa se preteze la a se transforma in tabloide pentru simplul motiv ca subiectul cu pricina e aducator de rating, este motivul care ma face sa sustin asta.
    La un moment dat, intr-una din cele 5 secunde in care am stat pe A3, Dom’Director Gadea, a spus ceva de genul:”Baietii astia smecheri, in frunte cu Borcea, au facut evenimentul asta, asigurandu-se ca toata tara stie de el”, nedandu-si seama de fapt ca RTV si A3 s-au asigurat ca toata tara va sti…Amuzant…
    Nu inteleg de ce a trebuit sa se dea peste cap cu prezentarea asta antagonica. Nu era neaparat nevoie de nenea profesoru’, muritor de foame dar in acelasi timp muncitor. Era mult mai simplu sa comenteze evenimentul direct cu Pepe sau cu Moculeasca. Sa iei un rahat si sa incerci sa-l pensezi mi se pare de prost gust. Dupa un astfel de show disgratios in care RTV la intrecere cu A3, a venit si cu imagini din elicopter, ma astept sa vad cele mai jenante momente “mondene” aducatoare de rating gras, prezentate intr-un ambalaj economico-social.
    Regret enorm ca emisiunea ta, care slava Domnului pana acum n-a facut rabat de la calitate, trebuie sa fie ‘ingaduita’ pe un post TV ahtiat dupa rating. Intotdeauna am crezut ca daca esti pe primul loc, sau in cel mai rau caz in top 3, lasi naibii la o parte goana dupa rating cu orice pret, si iti permiti sa-ti selectezi publicul si dupa calitate, nu neaparat dupa calitate. Tie iti merge, ba chiar esti profitabil, asa ca nu inteleg de ce conducerea sub a carei “aripa” iti desfasori profesia, nu iti urmeaza exemplul. Dar daca A3 (care ma intereseaza mai mult), si chiar si RTV (unde mut cand e tanti invatatoarea pe A3:)), au decis ca a fi post de nisa nu aduce bani si incearca din rasputeri sa se transforme intr-un fel de televiziuni generalisto-stiriste (un fel de Jurnalu’ de la ora 5, numai ca 24/7), sa le fie de bine. Se integreaza perfect in peisajul manelist Romanesc, iar optiunea lor de a trece subtil in barca celor multi (dar prosti), nu ma face decat sa constat rece evenimentul in sine. Le transmit cea mai buna urare, pe care am auzit-o prima data cam prin 1996, cand eram student si fiind ziua mea, cineva vroia sa-mi zica ‘de bine’, si anume:”Iti urez ca ce-mi doresti tu mie, sa ti se intample tie!”.

  32. “Micul Fum” e papagal.A lasat urme.Eu i-as da o saptamana cu suspendare.Dupa mine ar fi mai degraba contraventie decat infractiune.

  33. O fata DE 20 ani a facut trafic de droguri.Cantitatea a fost foarte mica.A stat 4 luni in arest preventiv.A fost condamnata la o luna cu suspendare,dar a stat 4 luni in arest.In niciun caz pedeapsa nu incepea de la o luna.
    Codul Penal poate sa prevada pedepse,dar realitatea poate fi alta si de multe ori e bine sa nu se repecte in totalitate Codul Penal.
    Prea usor ajung oamenii dupa gratii.

  34. In primul rand felicitari pentru noua serie a emisiunii. Noul format- vechi deja de cateva luni- este mai interesant , atat prin subiectele abordate cat si prin calitatea dialogului si, nu in ultimul rand, al invitatilor. In emisiunea dvs. avem ocazia sa cunoastem opiniile, punctele de vedere si propunerile unor oameni politici sau specialisti asupra adevaratelor probleme ale acestei tari.
    Despre invitatul din ultima emisiune, nici nu i-am retinut numele, pot afirma ca nu-mi spune nimic. O persoana citita dar care a refuzat sa dea raspunsuri concrete, care nu a avut nici macar dibacia unui politician obscur in a ocoli raspunsurile. Opinia mea este ca acest domn, este o persoana apropiata actualului locatar de la Cotroceni, il sfatuieste cu lucruri generale dar nu are responsabilitatea recunosterii actiunilor propii.Vorbitori de generaliti sunt foarte multi, incepand cu cei din parlament, guvern, partide. Dar sunt foarte, foarte putini care propun solutii.
    Daca invitatul dvs. va ajunge in functia dorita, va fi mai rau pentru romani decat cu Boc. Va avea in spate apelativul de tehnocrat si va executa fara mila tot ceea ce-i va dicta cuplul Basescu/Isarescu.
    Sper sa nu se intample asa. Ar fi prea mult . Atunci chiar si amarati de pensionari vor dori sa plece la copii lor din strainate, numai sa scape din iadul portocaliu.

  35. Stai Victore linistit ca am iesit din criza. A fost si a trecut. Acum tara are crestere economica si in urmatorii 20 de ani o sa inflorim, o sa vezi

  36. Ăia de la OTV sunt bolnavi săracii … Au căşunat in capul lui Oprescu şi nu-l mai slabesc nici o clipă !!!…
    Diaconescu ăla e zdravăn la cap ??? … Dar ştii ce-mi place cel mai mult ? îmi place cum se asează el la masa aia cu stegurile UE si Romăniei in spate , iar titlul este ” Dan Diaconescu , viitorul preşedinte stă de vorbă cu poporul ” !!!!!!!!!!
    Mor de răs … O fi vreun canal de ” momente vesele ” si noi nu ne-am prins !

  37. @ balbeck

    Normal ar fi ca in Codul Penal sa fie prevazute toate circumstantele posibile si pedepsele sa fie in conformitate cu ce scrie acolo. Prea usor interpretam legea dupa cum ne convine. Daca aceasta ar detalia mai bine toate ipotezele, poate nu ar mai fi cazul(sper!).
    In rest, sunt de acord ca nu intodeauna e cazul sa trimitem oameni dupa gratii. Eu as spune chiar ca avem prea putine confiscari de avere, munca in folosul comunitatii, amenzi penale. Toate acestea aduc venituri la buget, inchisoarea consuma bani de la buget.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.