Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Schimb studioul, nu echipa şi abordarea

Schimb studioul, nu echipa şi abordarea

Mâine seară încep treaba la Antena 3. Imediat după Vali Stan, de la ora 23, un ceas, interval orar pe care, har Domnului, l-a consolidat Mircea Badea în timp. Invitatul meu la debut e, conform obişnuinţei, Sorin Oprescu. Fiindcă, dincolo de superstiţia că ne merge bine amândurora dacă începem ceva împreună, avem multe de discutat şi de lămurit. Dacă aveţi întrebări pentru Doctoru’, altele decât alea care-mi trec mie prin cap, le aştept cu plăcere, aici sau pe blogul emisiunii.

Nu promit că o să rup norii, că o să le sar la gât invitaţilor. Mă voi comporta exact aşa cum sunt eu, natural, când amabil, când greţos, în funcţie de prestaţia lor şi de starea mea. Nu-s nebun să-mi închipui că voi rescrie istoria televiziunii. Nu pot şi nu vreau să-mi propun lucruri irealizabile. Rămân acelaşi Victor Ciutacu, ziaristul de presă scrisă care a reuşit să impună brandul Vorbe grele în televiziune şi care, împreună cu (aproximativ) aceeaşi echipă, va trata industria tv drept locul elitelor.

P.S. Ca să preîntâmpin întrebările insidioase, anunţ că i-am lansat (prin viu grai, vine şi hârtia oficială) o invitaţie de participare şi preşedintelui Traian Băsescu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

102 thoughts on “Schimb studioul, nu echipa şi abordarea

  1. Mai nea Citacule! Esti baiat destept. Ia spune-mi si mie: când au fost Boc si Udrea si etc. la Tulcea sa ianaugureze nimic, au platit taxa de pod. Poate stii. Sa stiu si eu sa nu mor prost.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.