Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > S-a băgat demnitate la kil prin TVR

S-a băgat demnitate la kil prin TVR

Văd că proasta de blogosferă aplaudă cu palmele înroşite gestul de demnitate al unora care au făcut site-ul tvrinfo.ro (altfel, deloc rău faţă de bălteala din Pangratti) de a intra în concedii până se lămureşte situaţia politică pe motiv că li s-ar fi sugerat să…
1. Dacă te simţi (o)presat politic în presă, ipoteză perfect plauzibilă, îţi dai demisia, nu pleci în concediu să te gândeşti ce vrei de la viaţă şi meserie.
2. “Ni s-a sugerat” sună fix ca la PCR. Cine, ce, unde, când, cum, de ce? Asta dacă-s ziarişti, cum se pretind, nu trompete de partid.
3. Câţi bani au luat cei trei de la TVR pentru construcţia site-ului şi cum au câştigat contractul? Licitaţie, selecţie de oferte sau încredinţare directă?


4. Au publicat primii dovezile în scandalul plagiatului lui Ponta. Onoare muncii! Unde, pe site, cu excepţia trimiterii către “blogul lui Mugur Ciuvică”, apare ceva, cu documente, despre plagiatul Codruţei Kovesi? Dar, în afară de menţionarea acuzaţiilor din Jurnalul Naţional, despre al Andreei Vass?
5. Au vreo legătură plecarea bruscă a şefei proiectului (o ziaristă bună) şi vâltoarea publică pe care încearcă restul echipei s-o creeze cu întoarcerea armelor de către Hotnews, plecarea strategică în străinătate (taman acum, în focul referendumului) a marelui luptător Tapalagă şi noul proiect online anunţat de gură-mare Lăzăroiu?

P.S. Tot ceea ce scrie mai sus nu şterge cu nimic neghiobia politică a noii puteri de a numi, după ce-a strigat în gura mare (corect) că Rodica Culcer a făcut din TVR o cazarmă pedelistă, un cameleon precum Claudiu Lucaci la şefia Ştirilor.

UPDATE: Hai că şi Kovesi e coloneleasă. Chiar că-i noaptea minţii

Comentarii

comentarii

Similar Posts

34 thoughts on “S-a băgat demnitate la kil prin TVR

  1. Asa le-am zis si eu, chiar si sefului @jaunetom si mi-au sarit toti in cap ca ce deontologi sint. Asta le-am zis si eu pe Twitter, cum de dau ei doar de Ponta si deloc de Chioveshi? No answer!

  2. Kovesi dă acelaşi răspuns penibil şi nesimţit, ca Turcescu, că nu ştie nimic de faptul că are grad de colonel…şi cere explicaţii la MApN.
    😯

  3. Hai ca m-ai facut sa recunosc, su smerenie : nu mai stiu cine era la MAPN p-atunci, da’ pe mine Iliescu m-a facut … soldat plin… dupa ce fusesem si “soldat TR”… cu promisiuni sa ma faca “soldat si-atat”…Asta daca mai continuam alea 6 luni cu inca ceva saptamani dupa scoala, ceea ce nu prea era “chinchi”… asa ca am lasat lucrurile asa…
    Da’ oare nu m-o fi facut acu’ asta, cu dare de mana, si pe mine ceva p-acolo, ca vad ca nici chiovesi nu stia ca e colonel !?!? Bag seama ca ala i-a varat cu de-a sila in armata p-aia promovati (“hei-hop, colonele”, “coloneasa copy-paste”… or mai fi multi d-astia nestiutori ?!)…Ca daca tot nu facusera vreun stagiu militar (nu c-ar citi p-aici, da’ poate ajunge si la turcescu-hei-hop : armata nu era optionala, chiar si dupa facultate, daca le faceai la timpu’ lor…), macar de ceva “solda” sa se bucure si dumnealor.. pentru serviciile aduse…

  4. victor ia ce ti-au facut nemernicii astia, hai sa iti spun ce fac, pentru ca lucrez in domeniu de vreo 7 ani cam asa, si-au facut un program care comenteaza automat la tine pe site pe jurnalul, te sfatuiesc sa vb cu un sa vb urgent cu baietii de la departamentul de programare, sa adaugati un cod captcha eventual sa il folostiti pe acesta, vezi ca si asa se pot adauga automat, insa pentru fiecare captcha va trebui sa plateasca prin serviciul de spargere de coduri de pe deathbycaptcha.eu, pentru 10.000 de coduri va trebui sa plateasca 13.9 dolari, insa sigur sigur se vor potoli cand vor vedea capctha, pt ca pana va implementa si captcha in sistem mai dureaza cateva zile, si plus de asta costa sper sa nu dormi si sa vezi repede mesajul meu

  5. Kovesi…colonel…aveti dreptate d.le Ciutacu / Noptea cea mai neagra a mintii!!! Cand si unde se vor termina toate acestea?…

  6. Basismul a devenit sinonim cu apartenenta la o secta dementa si criminala !
    Astia sint ca adeptii lui Jim Jones din Guyana,dementul care si-a convins fanii ca el e Dumnezeu si trebuie sa bea otrava !

  7. off topic: d-le Ciutacu, Traiesc de aseara un sentiment pe care vreau sa-l impartasesc cu dvs!Am vizionat interviul dintre D-l Ponta si Cristoiu la B1 Tv.Am vazut un Premier demn,sigur pe el,hotarat,care patrona si emana inteligenta si un soarece de birou, mic, prafuit,insinuant,gangait, fricos si fara nici o urma de inteligenta creativa.Imi doresc ca asta sa faca diferenta in optiunile noastre, indiferent de rezultatul Referendumului.

  8. Am un deja-vu cu TVR.

    Seamănă treaba cu vremurile tulburi când oamenii de acolo au devenit ”oameni de bine”, când se ștergeau de zor cu hârtie igienică la gură și încercau să-și îndese vorbele de ”mânie proletară” pe orificiul buco-anal pe care le sloboziseră. Să vezi după 29 încolo…

    Știu că nu se poartă radicalismul pentru că nu e alb, dar aș desființa instituția asta sau aș reduce-o la un fel de C-SPAN ce ar putea fi operat, la limită, și de maimuțe dresate. Astfel, toate valorile intergalactice în materie de media din TVR ar avea libertatea de a se adresa cu mîndrie pieței private.
    Cum zice Badea, fără a generaliza.

  9. Poti sa-mi zici basist dar la chestia cu coloneii eu ii cred pe Turcescu si Kovesi. Sunt tare curios ce va face indignatul Dobritoiu la adresa partenerului de alianta Oprea care a uns si pe cine a vrut si pe cine n-a vrut.

    Chiar, de cand s-a rasturnat caruta cu colonei a iesit martialul ala cu vreo declaratie, ceva? Si daca nu a iesit el ce zic alti militari, colonei pe bune despre avansarile astea ? Mai ca-mi vine sa cred ca Oprea a facut-o intentionat ca sa arunce cu putin cacat pe niste insi inainte de a intoarce armele si de a trece de partea poporului.

  10. Nu fiti suparat domnule Ciutacu, nemernicii astia au sa plateasca,dumnezeu nu doarme! Sunt alaturi de DVS.

  11. OFF-Topic: Victor, spune-mi te rog este posibil sa mai gasesc undeva emisiunea cu Bogdan Teodorescu? M-am uitat pe inregistrarile de pe A3 insa nu mai este, nu se poate vedea.

  12. Evrika! Base a vrut sa puna ordine in slehta de lingai si pupincuristi. Gramada de neghiobi trebuia ierarhizata si organizata dupa niste criterii. Daca in armata dobandirea unor titluri se face respectand anumite criterii / indici, in armata lui Base probabil ca au fost si criterii bazate pe asprimea limbii, cat de apetisant e dosu’ etc. Kovesi drepti, stanga imprejur, mars! :).

    2. Concediul este : fara plata, medical, de odihna. Daca TVR-istii au ales fara plata, e ok, daca au mers pe varianta ”de odihna” este dreptul lor, alta varianta ne neacceptat. Comentariile lor vis-a-vis de cum si-au facut meseria, de presiunile cere se fac – ma lasa rece. Astia au stiut cui trebuie sa se subordoneze din momentul in care au semnat contractul de munca. Bocetele lor ma lasa rece. Daca vor sa castige bani prin munca si sa se faca cunoscuti, ar trebui sa fuga din TVR. Jurnalistii din TVR sunt chiar soldatii care lipsesc din armata lui Base.
    Pentru mine site-urile TVR nu exista. Nu imi irosesc timpul pentru mizerii, mai ales ca nu sunt platit din bani publici.

  13. Io am tot zis ca kovesi e barbatoasa si pare, ca si macovei, lesbiana. In imaginatia mea ticaloasa o si vad rotind cravasa, in timp ce pe umar i se vad tresele de colonel! In fond poate ca era tot ce-i mai lipsea!

  14. Victor vreau sa intreb si eu ceva. Ma uit de 2 zile la scandalul asta cu STS si nu-mi vine sa cred. Cand a fost Crin la Realitatea am scris pe Facebook iar prezentatoarea a citit mesajul meu.Raspunsul lui Crin a fost nesatisfacator.
    Sa presupunem ( ceea ce nu e cazul 🙂 ) ca avem un presedinte dement. Il suspendam dar ii dam in continuare posibilitatea sa influenteze institutiile statului ? Ce naiba, chiar nu se gandeste nimeni ca o data suspendat un presedinte ar trebui deconectat de la toate butoanele cu exceptia pazei de la SPP ?

    Sper macar ca pana il suspendam pe urmatorul presedinte sa scriem niste proceduri daca e asa de greu de inteles ce trebuie facut dupa suspendare.

  15. A intors Hotnews armele ? Nu au mai primit la casuta postala poze ? Pai daca nu sant contacandidati! Poate fi si asta un semn ca anumite autoritati stau acolo unde le e locul si menirea ? Asa cum ar fi si normal.

  16. @Cristian: care dintre ele? e o problema cu alcatuirea site-ului, stiu…

  17. Hait! Sa vezi ca-i demonteaza jucaria marinarului din sediu! Sa vezi acum vaicareli, pisari de ochi si amenintari! Apropo, parca li s-a mai taiat maioneza alora de-l sustin pe marinar, aveam fb plin de mesaje pro, acum am poze cu pisici si citate de viata! Doamne ajuta!

  18. Barroso a afirmat ca Romania s-ar fi tras cu un pas inapoi “de pe marginea prapastiei”. O asemenea expresie, stilistic vorbind, este a unui politruc. Chiar daca Ordonantele alea nu le-au placut la Bruxelles, ele aveau sens. Nu erau deloc ridicole. Ridicola a fost decizia CC de a impune 50% +1 din cei de pe liste, si nu cei care participa la vot. Pentru ca, in orce tara, alegerile democratice se fac pe baza a 50% + 1 din cei prezenti la vot, nu listele.

    Desi nu au invadat Bucurestiul cu tancurile, cum au facut sovieticii in Ungaria, se simte un vint rece, imperial, ce bate pe spinarea statelor mici din UE care inca mai cred in “democratie”. Este culmea ipocriziei sa taci 7 ani, in timp ce Basescu impingea democratia pe marginea prapastiei, ca apoi, cind aliatii tai de dreapta sunt in pericol, sa faci asemenea declaratii politice, unice in istoria Comisiei Europene.

  19. Doamna Kovesi trebuie sa justifice mai intai plagiatul tezei ei de doctorat si dupa aceea plagiatul cartii. Abia dupa aceea trebuie sa justifice cum in tara asta poti ajunge colonel, fara macar sa ai habar. Asist la un bagabondaj, pe care-l tot aud, anume ca securistul Felix ameninta democratia din Romania. Din pacate, nu Felix a condus tara asta in ultimii opt ani. Poate ca au condus-o Cocos si cu Vicleanu Adriean si bineanteles, cu cumatrul lor Basescu. Complicat, ceva?!

  20. Cel mai tare “Geolgau basist” si mancator constant de kkt, de la TVR Info, este Catalin Prisacariu, jurnalist Kamikaze (un tabloid cu orientare politica).

  21. Referitor la blogosfera, toti prostii pot sa isi faca un blog si sa comenteze vrute si nevrute. Iar daca majoritatea blogosferei il sustine pe Basescu, sa o faca…Oricum majoritatea votantilor nu sunt blogeri, ci doar simpli oameni care s-au saturat de Basescu si isi vor exprima dorinta demiterii acestuia.
    Veniti la vot sa va puteti bucura de frumusetiile patriei dupa demiterea tiranului.

  22. Victor, da-i tu lui Sanda Stoicescu, ca se incurca rau, sa ii spuna aia in lavaliera, referitor la postul telefonic STS. Basescu e suspendat, el e angajat la stat, pe perioada suspendarii nu mai ia salariu deci nu mai exercita functia de presedinte. In conformitate cu legea, nu mai conduce el, deci nu are ce sa caute cu telefoane speciale in sediul de campanie. Este o noua porcarie ilegala, doar atat. Doar nu suntem tampiti!

  23. De aceia a luat banii de la fmi sa-si poata plati regeste TUTARII.Venind criza si banii subtiind-se a apelat la titluri de generali,colonei.

  24. Salut, tizule!
    Mamăăăăăăăăă ce de colonei! Noaptea mintii, cum spui. Şi dacă ţie îţi vine să te urci pe pereţi când auzi asta, ia imaginează-ţi cam ce simt eu, un COLONEL ADEVARAT!
    Dar stai s-o vezi pe EBA cum îşi va lua titlul de doctor! Floare la ureche! Uite aici

  25. @Victor Ciutacu: Aia din 18 noiembrie. Acolo zicea dl. Teodorescu de ceva destinatii de vacanta mai iesite din comun. O vazusem la vremea ei dar nu-mi amintesc prea multe din cele expuse. Iar dupa 29 va trebui sa merg undeva fie de suparare fie de bucurie. 🙂

  26. offtopic
    Victor,
    Din moment ce pari a fi unicul care are emisiuni la A3 cu care se poate comunica mai direct si care mai si raspunde la mesaje din cand in cand, vreau sa semnalez cat de execrabila a ajuns platforma online a Antenei 3.

    A sacrificat total calitatea in detrimentul rapiditatii. Textele, dar mai ales titlurile isterice ale stirilor sunt absolut jenante. Deseori chiar am impresia ca-s postate de oameni care n-au nici macar un neuron in cap.

    Citesc azi dimineata : “Atacul din Bulgaria a fost comis de Hezbollah, cea mai importantă marionetă teroristă a Iranului. Atacul se înscrie într-o campanie globală de teroare lansată de Iran şi Hezbollah.”
    Stirea asta pute de la un kilometru. De cand Iranul a lansat o campanie globala de teroare?? Cercetarile de-abia au inceput si A3 deja stie si cine a comis-o. Chiar nu mai exista responsabilitate pentru ceea ce se posteaza pe site?

    Nici macar “afiliatii” de la CNN n-au intraznit sa foloseasca asemenea formulari

  27. @merluciu

    Iarta-ma, nu cred ca esti basist, doar ca esti extrem de naiv (in aceasta privinta). Am vazut atata teatru ieftin in acesti ultimi ani, atata uimire prefacuta si atatea vorbe rastalmacite incat nu pot sa iti impartasesc parerea.

    Cat despre Oprea… ma indoiesc ca a intors armele. Vom trai si vom vedea.

    Pana una alta, va urez tuturor un calduros “basescu, la brutarie!”

  28. Dl Victor Ponta are sansa de a replica occidentalizând infrastructura intelectuala, trebuind a se colecta in prima urgenta de la marii capitalisti, incurajând filantropia, 2-3 miliarde euro, achizitionându-se pentru bibliotecile publice periodice si carte occidentala universitara serioasa, materiale multimedia recente si soft didactic, asigurându-se totodata digitizarea intregii prese vechi. Sau poate oferi transformarea TVR2 in TVR Didactic, vizând egalitatea de sanse si lectii de limba româna si de istorie nationala pentru copiii românilor din jurul României si din Diaspora. In fine, poate ajuta retelele de telecablu sa difuzeze canalul franco-german ARTE, pentru intelectualii români si pentru minoritatea germana din toata România, inclusiv la Bucuresti.

  29. Dle Ciutacu,
    Parca a circulat acum cateva zile o declaratie a dlui Diaconu in care facea PRECIZAREA ca nu s-a copiat din lucrarea domniei sale. Eventual se poate relua contactul cu dl diaconu pentru noi precizari ?

  30. Nu am latitudinea sa ma pronunt in ceea ce priveste teza lui Ponta insa am unele nelamuriri: dupa cunostinta mea, candidatul la titlul de doctor, inainte de a prezenta teza in sedinta publica, face un scutr rezumat pe care , in mai multe exemplare, il adreseaza unor cadre didactice si oameni de specialitate. Acestia si alti participanti la sedinta de sustinere isi dau o parere asupra tezei prezentate. Sa nu mai spun ca prezentarea se face sub auspiciile unei comisii.Dilema mea este: unde sunt toti aceia care au fost in sala de prezentare si care a fost parerea lor? Sa se ia procesul verbal care s-a facut in acel moment si acolo se va vedea cine a fost in comisie si cine a prezentat pareri asupra lucrarii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.