Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > România caldă musteşte de intoleranţă

România caldă musteşte de intoleranţă

sodomia

Fiindcă tot e ziua marşurilor pro sau anti diversitate, poate aflăm de la vreo primărie cine a dat aprobare pentru banner-ul ăsta amplasat lângă magazinul Unirea

Comentarii

comentarii

Similar Posts

43 thoughts on “România caldă musteşte de intoleranţă

  1. Am crezut in prima faza ca e un trucaj. In ce localitate e banner-ul? Astept si eu sa vad care e idotul care a aprobat asa ceva si a confundat barfa din bucataria proprie cu strazile unui oras dntr-o tara ce se considera in UE.

  2. De ce ar fi intolerant sa gandesti ca homosexualitatea e o boala? Sau obligatoriu trebui sa spunem ce ni se impune, nu ceea ce gandim?

  3. Nu ştiu dacă o fi fost în intenţia ta, însă constat că dezbaterea pe care ai început-o aseară în legătură cu homosexualii, tinde să liniştească puţin dileala cu atacurile împotriva trustului Intact. Nu cred că gestul tău va fi imitat rapid de colegii din noul trust, sau de cei de la B1, dar văd că A3 ţi-a ‘împrumutat’ subiectul, pentru că-i cald, gest care s-ar putea să fie imitat de restu’ lumii, pe ideea ‘grămada cere vârf’. 😀
    În plin linşaj mediatic (de o parte) şi apărare furibundă (de cealaltă parte), chiar eram curios ce efect va avea emisiunea ta de aseară. Picătura de normalitate adusă de tine în peisajul mass media al ultimelor 10 zile, mi se pare că este cartea de vizită a unui realizator tv raţional, cerebral şi lucid în momente tensionante.
    Ştiu că joacă rolul acelui gen de subiecte pe care propaganda PDL-istă le foloseau pentru a distrage atenţia de la alte subiecte (ale lor încercau să mascheze nasoalele regimului), numai că sunt momente când ‘cui pe cui se scoate’ devine o tactică legitimă şi perfect oportună.
    Ceea ce mă face să remarc în primul rând faptul că ai pocnit din degete de 2-3 ori, ai captat atenţia certăreţilor şi le-ai arătat că se poate discuta şi despre altceva. Jos pălăria! 😉

  4. Nu stiu daca homosexualitatea este o boala, dar cred ca tarie ca nu este ceva natural. Nu inteleg de ce devin automat intolerant daca afirm asta cu voce tare. Asa cum gay-ii simt nevoia sa iasa la parade in centrul orasului, de ce n-ar fi loc si pt un banner anti?

  5. ,,In mintea stramba si lucrul drept se stramba!,,-Arsenie Boca…pana si faptul ca reusesc sa ne faca sa vorbim despre ei e peste poate!Si totusi ….nimic despre Dumnezeu!

  6. Cainele ala din coltul dreapta jos mi se pare mai inteligent si mai civilizat decit cei care au compus si au amplasat pe spatiul public un asemenea mesaj. Sustin drepturile celor discriminati indiferent de orientare sexuala sau specie.

  7. Stiu ca exista de cand lumea homosexuali, lesbiene, bisexuali, labagii si alti bolnavi din acestia.
    Dar cred cu tarie ca nu trebuie sa se prevada in Constitutia vreunei tari cum ca sunt obligata sa fiu de acord cu asa ceva.
    Dimineata in tramvai (nu ma pot duce cu masina la serviciu pentru ca lucrez in centru si nu gasesc loc de parcare decat daca as pleca la ora 6 am de acasa), in 4 zile din 5 ma pomenesc in spatele meu cu cate un labagiu pe care il mai si pocnesc cand se lipeste de mine. Este injositor sa calatoresc in acelasi mijloc de transport cu dezaxati din astia. De asemenea tot labagii de posteaza pe langa scoli, licee si isi freaca scula in fata elevelor. Tu Victore daca ai avea o fata si ar pati asta every fucking day , ai fi de acord?!
    Dupa cum am spus, exista anormali din acestia de cand lumea, dar nu au facut parade si nu s-au expus in public. Este alegerea fiecaruia ce vrea sa faca , cu cine vrea sa si-o puna , dar nu sunt eu obligata sa ma uit la ei sau sa-i accept ca pe ceva normal.
    Mai am o nedumerire. Cum sa creasca niste copii in mijlocul acestor “cupluri” de homo?!
    Ce familie este aceea? Ce vad copiii in astfel de cupluri? Ce sa spuna copilul la scoala cand este intrebat de mama si de tata?! ” Mama are penis, tata are penis…” sau ” mama are vulva, tata are vulva…”…… cand ma gandesc la asta mi se intoarce stomacul.
    SA inteleg ca rpoblemele Romaniei de somaj, economie , dezvoltare, PIB, nivel de trai s-au rezolvat si mai ramane singura problema de rezolvat a poponarilor!!! Foarte tare!
    Asta ar fi motul de la “cireasa”!

  8. Nu am inteles din postarea “sister_of_moromete” ce legatura exista intre “labagii care isi freaca scula…” si homosexuali.
    Si eu lucrez in centru si gasesc loc de parcare “every funking day”
    Si inca ceva: cum se numeste un idivid/individa obsedat/a de “labagii”, “scula”, “penis”, “vulva”? Oricum nu cred ca intra in categoria “alti bolnavi din acestia”?

  9. Homosexualitatea este de cand fiinteaza omul (la inceputuri a fost incest intre copii Evei si a lui Adam ) Nu s-a demonstrat modificari genetice ,cromozomiale pana in prezent ci doar madificari hormonale . Totusi D-zeu a inmultit lumea prin Adam si Eva ,nu stiu sa fi folosit si alte metode .Numai cand ma gandesc la un copil pe care l-am tinut in brate abuzat sexual de un homosexual ,ma apuca furia ,cand ma gandesc la felul cum fac dragoste ma apuca greata si-mi spun ca totusi ceva nu este normal ,sanatos ,fiziologic ,este pe langa .A fost si in orasul nostru acest banner ,sunt de acord cu el cu exceptia “Romania nu-i Sodoma”.Am si eu dreptul sa-mi spun parerea ca si ei . Trebuie sa-i respectam in starea lor (unii chiar nu sunt fericiti )si ma alatur unui gand “CE NU SE VINDECA SE-NDURA SI SE IARTA”.
    Am pus o adresa unde gasim informatii despre homosexualitatea in antichitate. Acesta-i omul in marea lui diversitate,de la agonie la extaz ,de la rai ,la iad.

  10. As vrea sa iti raspunzi la o intrebare Victore: Acei copii adoptati de cupluri de homosexuali nu au dreptul sa aiba o mama si un tata? Oare ei nu sunt discriminati? La copiii aceia cine se gandeste? Sau ei nu au dreptul de a nu fi discriminati?

    (P.S. Cred ca sti ca pana la 14 ani, copiii nu au discernamant, in consecinta ei nu pot distinge dintre bine sau rau, chiar daca li se ia parerea, aceasta are doar rol consultativ)

  11. @Dan: sa-ti raspund in calitate de ce? in fine, ba da, au. dar cine a vorbit de adoptii?

  12. Am impresia ca te justifici prea mult .Inteleg ai plecat de la Antene ,pentru ca o pregateai demult si nu-ti mai placea .Si ce este mai important este ca Ghita si-a deschis buzunarele larg .Pe Ponta l-a plimbat prin Dubai ,iar tie ti-a oferit un premiu mare .Ponta ,santajistul ,coabiteaza cu BASE[poporul nu trebuie sa stie despre tineretile lui zbuciumate si pline de ghiudusii ].Ghita ,amic bun ,trebuie sa coabiteze si el cu Base .Antena 3 da in guvernul usl cu dadea in pedelisti .RTV nu are nici o emisiune critica la adresa unei guvernari minciunoase .Ponta a ordonat lui Ghita sa se ocupe de antene .Si o fac cu manie proletara .Mai inversunate sunt comisarele Rusu si Matei.Dragoteasca ,emigranta ,mai vrea si ea un pumn dee euroi si ranjeste si ea .Daca exista invitati care au alta parere li se inchide microfonul .Fostii tai colegi si amici se sprit si fapte frumoase ,sunt balacariti ,iar tu te inconjori de sfanta neutralitate .Este bine si corect pentru un jurnalist curajos ,mai ales ca incepi si tu ,sa-ti aduci aminte ca ,ti-ai dus singur razboaile .

  13. Dan, de obicei nu raspund (nu intru in polemica) pe blogu’ altuia, mai ales ca lui Victor nu-i place asta.
    Insa, Centrul Bucurestiului este mare si aglomerat, da?! Foarte multi colegi de-ai mei vin fara masini din lipsa locurilor de parcare in zona in care lucram.
    Nu au nicio legatura labagii cu homosexualii (nici nu am spus asta) , dar eu ii consider dezechilibrati (dezaxati) si nu-i suport, da?! Si nu ma poate obligata nimeni sa socializez cu ei, da?!
    Vad ca pui problema copiilor care ar trebui sa traiasca in mijlocul acestor cupluri, exact asta am spus si eu , ce crede un copil crescut in astfel de cupluri unde mama are …acelasi sex cu tata?! numai ca am spus-o mai dur.
    Am motivele mele.
    Am vazut multi copii abuzati de homosexuali , am vazut homosexuali ascunzandu-se dupa fustele unor femei (culmea aveau sotii pentru ochii lumii) si ei isi vedeau de “poponarelile” lor cu partenerii lor de viata . Si nu erau de-alde “gicu de la impins vagoane” , erau profesori universitari, mari sefi pe la banci…etc.
    Nu vreau sa mai dezvolt subiectul si nici nu mai raspund indiferent ce mai scrii pentru ca iti repet lui Victor nu-i plac astfel de situatii.

  14. Nu prea inteleg firul logic al frazei: “Orientarea sexuala este o alegere, homoxexualitatea este o boala”. Prin “alegere” inteleg ca sunt 2 variante: straight sau gay. Insa varianta “gay” este asociata cu o boala, deci ceva care nu tine de alegerea ta. Pai ori e alegere, ori e boala ?
    On a side note, parerea mea e ca orientarea sexuala a fiecaruia este exclusiv treaba lor. O discutie apare, intr-adevar, cand vine vorba de adoptie, fiindca acolo deja nu mai sunt implicati doar cei doi adulti.

  15. Reactiile din Romania sunt similare cu cele din Franta si de mai peste tot. Nu cred ca e vorba de intoleranta, ci de dorinta actuala a “politicienilor fara frontiere” de a crea o lume anaturala. Intr-o emisiune spuneati “cine stabileste normalul?”. Pot sa va raspund: natura, finalitatea indusa in universul nostru de Big Bang: reproducerea speciilor pana la transformare in pulbere de stele. Daca ne referim la Dumnezeu, el e si mai drastic-a pedepsit locuitoriiSodomei si Gomorei! Pe de alta parte, este un fapt dovedit ca, pe langa zestrea genetica, devenirea unui individ depinde strict de mediul in care s-a format, de familia in care si-a creat obisnuintele si credintele, de cei 7 ani de acasa. Putem sa admitem familii de homosexuali, dar, daca nu sunt in stare sa procreeze, de ce sa-i lasam sa distruga suflete curate?! Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face: imaginati-va ca veti creste si veti fi educat intr-o “familie” de homosexuali!!!

  16. am o intrebare pt toti cei care se revota, acuzand cazuri de viol ale homosexualilor asupra copiilor: ce ne facem drag popor crestin cu acele copile violate ani intregi si mutilate pe viata de tatii lor bilogici? nu cred ca poti deschide tv-ul fara sa vezi astfel de cazuri abominabile de cateva ori pe saptamana. si acei tati biologici sunt tot homosexuali? dar numeric sau procentual care sunt cazurile covarsitor mai multe? ale tatilor betivi violatori si incestuosi sau ale homosexualilor violatori? de ce nu aratati aceeasi revolata si fata de astfel de indivizi?
    si inca ceva, eu inteleg ca pt marea majoritate, scopul casatoriei este procrearea. insa acceptati ca pentru altii, scopul casatoriei este dragostea si respectul reciproc. acestia din urma (si nu ma refer la homosexuali ci la orice persoana indiferent de orientare sexula) cand se casatoresc nu se gandesc cu atata ardoare daca si-o trag intr-un loc sau altul si in ce pozitii.

  17. ce se specific romanilor e ca sunt foarte intoleranti, dar se cred toleranti. Am auzit nu o data discurs de genul “suntem buni la suflet, ospitalieri, fiecare sa faca ce vrea sa traiasca cum vrea, nu e treaba mea”…

    Toleranta adevarata se vede insa atunci cand de exemplu la aplicarea pentru un job ai concurenta un rom, sau cand fiul/fiica ta are amici homosexuali, sau cand ai un vecin homosexual, sau cand ai sef un chinez naturalizat.
    Anume in asa gen de situatii oamenii “isi dau arama pe fata” cum s-ar zice.

  18. sister_of_moromete: iar nu inteleg. dar cine te-a obligat????
    si inca ceva. tu inca nu ai facut diferenta ca dan si Dan (care posteaza la acest subiect) sunt doua persoane diferete????
    poate daca ai reusi sa mai renunti olecura la agresivitatea ai putea sa observi si detaliile lumii inconjuratoare.

  19. @dan-iti voi rspunde si completa putin textul tau:
    1-subiectul este despre homosexuali si nu violatori .
    2-statistic ,homosexualii sunt mai inteligenti ca violatorii bisexuali .Lor .inteligenta ii poarta intr-un imaginar patologic ,paralel cu normalul Sunt oameni bogati ,artisti celebrii ,pictori ,muzicieni ,filosofi ,universitari ,ambasadori si lista poate continua.Se pot trata ,prefera sa se zbenguie dupa impulsurile lor bolnavicioase (au de toate ,fac ce vor ) Pacatul este ca fac prozeliti si nenorocesc ,schilodesc niste suflete nevinovate.In consecinta ,noi avem aceste reactii hipertrofiate de intoleranta.
    3-pentru fiecare cuplu ,scopul in NORMALITATE este de a avea copii.Este o mare binecuvantare ,este rostul vietii de ati lasa urmasi ,este dainuirea ta in vesnicie prin ei De partea cealalta ,tristetia iti copleseste viata ,pentru cei fara copii destinul devine ca un blestem ,dispari in vesnicie fara urma .
    4-pentru cei ce se casatoresc trebuie ca dragostea ,respectul ,prietenia sa-i lege ,alfel nu dainuie .Ce fac mai departe in asternuturi este problema lor .
    5-in problema homosexualitatii bisericile, catolica si ortodoxa ar trebui sa aiba un punct de vedere ferm ,autoanaliza si atitudine severa Spre regretul meu vad ca tac ,stiu ele de ce.

  20. Pt Maria S: si totusi Nichita Stanescu sau Mihai Eminescu nu au disparut in vesnicie fara urma chiar daca nu au lasat descendenti. si astea sunt doar niste exemple aleatorii.
    de ce tineti neaparat sa considerati ca regulile dupa care va ghidati voi in viata sunt cele absolut normale? de ce nu aplicati aceste reguli doar voua insiva si familiilor voastre? de ce tineti neaparat sa dati voi lectii de normalitate si moralitate celor din jurul vostru? voi chiar ati terminat sa va analizati/cunoasteti pe voi si acum va propuneti sa treceti la altii?

  21. Majoritatea celor care au exprimat pareri contra nu stiu sa scrie corect. Iar ptr individul care a spus ca ar fi copiii discriminati daca ar fi adoptati de un cuplu gay as vrea sa ii spun ca e mai bine ptr un copil sa fie intr-o familie decat intr-un orfelinat. Heterosexualii nu reprezinta rasa superioara si oamenii sunt oameni indiferent de orientarea sexuala.

  22. S-a scris undeva mai sus cum ca “De ce ar fi intolerant sa gandesti ca homosexualitatea e o boala?” Nu, nu este absolut deloc o dovada de intoleranta sa gandesti ceea ce gandesti, este intolerant sa te manifesti cu un limbaj violent, obscen, sa insulti si sa copiezi afirmatiile unora care habar nu au ce vorbesc.

    Homosexualitatea este o optiune dar poate fi si ceva cu care te nasti. Nu cred ca homosexualii sunt bucurosi ca traiesc printre salbatici ce-i eticheteaza in fel si chip doar pentru ca au ales sa faca alte lucruri in pat decat cele pe care heterosexualii le considera normale. Homosexualitatea este, ne place sau nu, o realitate a zilelor noastre (mult mai vizibila decat acum cateva zeci de ani) pe care ne tot incapatanam sa o negam. Nu-mi plac nici mie manifestarile stradale organizate de ei, exista in ele o oarecare doza de provocare, exista ceea ce am putea numi nonsalant “tupeu”, dar pe de alta parte nu lovesc pe nimeni, nu insulta pe nimeni, pur si simplu exista, respira, sunt printre noi si isi fac simtita prezenta… Nimic mai mult.

    Ar fi de dorit sa ne vedem de ale noastre, de defectele enorme pe care le avem ca popor si ca indivizi, sa le corectam si sa eliminam habotniciile de orice gen. Suntem medievali in aproape orice domeniu, pana si in a ne sterge mucii cu maneca…

    Referitor la fotografie… Mi-e rusine ca m-am nascut in tara unde statul a aprobat o mizerie atat de mare…

  23. dracu mai intelege societatea din ziua de azi!!! arata zero toleranta fata de fumat in schimb cere tot mai multe drepturi pentru bulangii…..

  24. pt. George: Nu bulangii cer drepturi (sint o gramada Hetero bulangii) ci comunitatea gay, ceva ce tu habar nu ai ce este, decit din auzite. A cere este una si a primi este alta. Dar citeste si tu presa Internationala, unde exista mai multa intelegere pt. acesta comunitate pe care TU nu o vrei, si ai sa vezi ca DA, drepturile se dau. Egailtate exista in Franta si in South Africa. In RO va fi, peste 6 sau 7 ani. Asa ca incepe sa te obisnuiesti cu idea. Nu tre sa-ti placa de ei, nici lor de tine.

  25. Pai hai sa incetam sa mai “discriminam” si pedofilii atunci, daca tot vrem sa fim mari europeni si sa le inghitim toate mizeriile. De ce nu aplicam si la pedofili(sau, de ce nu, chiar la zoofili) argumente de genul: asa s-au nascut saracii, nu e alegerea lor.
    Nu urasc fumatorii, dar nu suport si ma deranjeaza fumatul. Pentru ca e o porcarie care dauneaza individului si societatii. Zic io

  26. Daca acceptam ca heterosexualii reprezinta normalitatea, atunci tot ce nu este “hetero” este ANORMAL. Logic, nu ? Asta nu inseamna ca celor “altfel ” decat cei normali li se stirbeste cu ceva din caracterul lor atata timp cat nu incalca legea. Pot fi niste cetateni mai onorabili decat multi hetero. Daca vad doi barbati tinandu-se de mana la cumparaturi, cu siguranta ca voi zambi, dar asta nu inseamna ca o sa-i insult sau o sa-i agresez in vreun fel. Daca vad doi barbati sarutandu-se intr-un loc public dar neostentativ, mi se face greata ( recunosc ) si ma uit in alta parte dar nu ma i-au de ei in nici un fel.Este trist dar E TREABA LOR. Se poate discuta foarte mult pe subiectul asta , concluzia mea este ca trebuie sa ne respectam/toleram unii pe altii indiferent daca ne convine sau nu , atata timp cat nu se incalca legea ( violatori, pedofili, etc. )

  27. @Bibicu’: pedofilii pot fi si heterosexuali; si zoofilii asijderea

  28. @Victor: da, asa e, dar pe mine ma deranjeaza anormalitatea, nenaturalul(exista cuvantul asta sau tocmai l-am inventat eu?) din homo, pedo, zoo.

  29. @Adam- Ma doare in cot de comunitatea bulangiilor, nu trebuie sa o vreau eu, ea exista oricum. nu inteleg insa de ce ei primesc mai multe drepturi fata de un fumator.

  30. @Victor: ma deranjeaza nene Iancule, ma deranjeaza anormalul din cazul asta particular pe care-l deschiseram aici. Nu vreau sa intru in cearta de cuvinte, oricat de mult m-ar tenta cu unul ca tine(compliment!). Am simtit doar nevoia de a ma opune (sper, cu argumente) acestei false tolerante.

  31. @Bibicu’: eu voiam sa spun ca, in actualul context international, intoleranta afisata nu ne ajuta cu absolut nimic; ba dimpotriva…

  32. George: pina cind cei impotriva comunitatii gay, nu inteleg ca NU ESTE O ALEGERE, ci este o combinatie de ADN (nastere) cu environment, pina atunci ei vor fi inpotriva lor. Westul a facut studii, a analizat, si a decis ca ei au dreturi la egalitate. RO nu a facut nici un studiu, ce a auzit omul de la Religie … zice mai departe. Este gresit. Homosexualii nu vor drepturi EXTRA sau speciale, ci EGALE cu heterosexualii. Si le vor avea, mai devreme sau mai tirziu. De ce? Pt ca este stabilit,Gay este din nastere +. Tu nu ai ales sa fii Hetero. Sau inceraca TU sa fii Homo pt o luna, GARANTEZ ca nu potzi. Eu am incercat.

  33. Stau si citesc postarile si ma ingrozesc de cate minti intunecate si lipstite de cel mai elemantar sentiment de toleranta. Pentru cei care nici macar nu se sinchisesc sa se informeze inainte de a debita ineptii, ii informez ca homosexualitatea nu e o boala si nu e o alegere. Problema apare din burta mamei. Aceasta dintr-un motiv sau altul nu produce hormonii necesari pentru dezvoltarea creierul fatului in mascul (feminin dupa caz) chiar daca sexul e mascul (feminim dupa caz). Deci chiar daca fatul e fizic de sex masculin, lipsa hormonilor produsi la momentantul necesar de mama duce la dezvoltarea creierul ca femeie. Vice versa e la fel de adevarata. Practic desi pruncul se naste fizic de sex masculin, creierul e dezvoltat ca femeie. De asemenea homosexualitatea nu se transmite genetic. Asta a fost dovedit stiintific deci toate tampeiile debitate de unii trebuie ignorate ca nu au niciun temei. Faptul ca unii sunt intoleranti dovedeste de asemenea de limitarea mintii lor si de IQ lor mic. Ar trebui sa fim la fel intoleranti pentru cei care au, de exemplu, ochii albastrii. E la fel de “nenatural” sau anormal.

  34. Hefax: O explicatie foarte buna ai dat. Sint enorm de multe studii si informatii pe net: Wikipedia, MayoClinic, etc. Ar fi cazul ca cei cine o ascultat de biserica pina acuma in ce a ce priveste comunitatea gay, sa asculte si la profesionistii care studiaza si ajung la concluzii mai “normale” decit religia. Umanitatea este complexa, nu alb sau negru, cum o vad unii.

  35. Oare trebuie neaparat sa avem o parere despre homosexualitate ? Toata lumea in ziua de azi e pro sau contra, de parca ar fi important sa se discute despre ei. De ce nu se discuta la fel despre cuplurile normale? A,,, sunt doar normale. Ups… se intelege ca homo nu sunt normali ?
    Oricum, astia sunt ca ungurii… vor si ei autonomie :)))

  36. @Ehm: Nu e vorba daca e sa fim pro sau contra. E vorba e sa invatam sa fim toleranti si sa intelegem ca toti suntem intr-un fel sau altul diferiti si doar daca nu intelegem anumite lucruri sau nu ne plac, nu inseamna ca trebuie interzise sau judecate in termenii in care o fac unii.
    @Adam W: Trebuie facuta o delimitare clara intre religie si biserica. Religiile, in general, ne invata sa fim toleranti si intelegatori cu semenii nostrii. Biserica e o institutie condusa de oameni care inteleg si interpreteaza religia dupa bunul plac si interes de cele mai multe ori.

  37. EHM: este greu pt. unii (si u) sa inteleaga ce este democratia. Unguri au dreptul sa ceara, ca primesc aia este alta poveste. Comunitatea gay, si ei cer, si in west primesc, si inca bine. Este important sa se dezbata, pt ca sint o minoritate enorm de mare, chiar importanta. Dar nu-ti face griji, drepturile lor, nu te vor afecta pe tine de loc, tu nici nu le vei simtzi. Ei vor fi egali, curind. Pui pariu?

  38. Incredibil …Intoleranta de care dau dovada unii este infricosatoare. Atata vreme cat oamenii aia nu te deranjeaza cu nimic, nu pot sa imi dau seama ce ai cu ei? O fi o boala, tocmai de aia trebuie lasati in pace

  39. Dacă homosexualitatea este o boală (care a existat încă de la începuturile umanității, de altfel), cam care ar fi tratamentul?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.