Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Rogozanu & Pătrăşconiu, end of story…

Rogozanu & Pătrăşconiu, end of story…

Până să afle Tiberiu Lovin câţi inşi va concedia Intact (mai ales Jurnalul Naţional) la restructurare şi înainte să primească prietenii mei din trustul eolian răspunsul la magica întrebare “l-a dat afară Voiculescu pe Ciutacu?”, soarta crudă face să aflu, pe prag de plecat acasă, că Costi Rogozanu şi Cristian Pătrăşconiu ar fi fost puşi pe liber (şi) de Realitatea, împreună cu o gâsculiţă cu pretenţii intelectuale, Laura Cernahoschi. De unde se poate deduce că uneori nu-i de ajuns să-l proslăveşti (ca să nu zic pupi în cur, la aşa moment de tristeţe) pe Traian Băsescu pentru a-ţi asigura continuitatea pe sticlă şi perenitatea salariului. Numai că, deşi nu-i plâng (are grijă lupul de mare să nu-i rămână lustragiii pe drumuri şi, dacă n-o face el, o să-l pună pe Florin Coldea să se ocupe competent), nu fac o sărbătoare din chestia asta (cum ar proceda ei), fiindcă nu e normal. Drept pentru care închid comentariile.

UPDATE: Rogozanu răspunde vexat. Nu l-au dat afară, au încetat colaborarea. Și a fost critic cu Băsescu. Nu mă bucur, neghiobule, deși o meriți cu vârf și îndesat.

UPDATE LA UPDATE: Telegrafic: răspunse şi gâsculiţa. Care, deşi mă citeşte, n-a auzit de mine, îşi pune mâinile-n şold, dar se încurajează că-i profundă şi intelectuală. Bine, pisi, cum spui tu, dar să nu trimiţi vreun CV pe aici. Şi politicos e să mă prezint. Sunt ăla pe care vrea Vântu să-l angajeze în timp ce pe voi vă da afară. Pătrăşconiu mai tace şi stă până găseşte unul care s-o bage pe aia grea că are copil mic acasă. Nu l-a găsit pe ăla care să-l bocească, deci ne-a anunţat singur: cică a demisionat demn (a uitat să ne spună că l-au anunţat că nu-i mai dau parale).

P.S. Am două mesaje de transmis. 1. Dom’ general Coldea, nu mai detaşaţi în presă toante cu gura mare, că se autodemască fără să le-nterebe nimeni de vorbă. 2. Stanca, dai şi tu o bere că ţi-am făcut din trei linkuri trafic cât nu-ţi aduc impotenţii ăia din scris?

Comentarii

comentarii

Similar Posts